PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.362.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
tomislavivic kaže...

da li se isplati uzeti sada ps3 ili je bolje sacekat ps4..??

kupi ps3 :)

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ma ja sam imao ps3 al ukrali mi pa imam neke igrice tj one samo koje i planiram igrati originale naravno pa razmisljam dal da si uzmem ps3 za 1300 novi ili prodam ove igrice pa uzmem ps4..

jos jedno pitanje do kad ce izlazit igrice za ps3 jel se zna neki datum ili kako to ide ne pratim bas konzole kao pc al volim ih igrat..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

A vidi da je tek ove godine prestala proizvodnja PS2, tako da racunaj na jos kojihe 3-4 godine normalnog igranja na PS3

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ma ja sam imao ps3 al ukrali mi pa imam neke igrice tj one samo koje i planiram igrati originale naravno pa razmisljam dal da si uzmem ps3 za 1300 novi ili prodam ove igrice pa uzmem ps4..

jos jedno pitanje do kad ce izlazit igrice za ps3 jel se zna neki datum ili kako to ide ne pratim bas konzole kao pc al volim ih igrat..:)

brate još uvijek dan danas izlaze igre za ps2, tak oda možeš očekivat da će i dalje izlazit PS3 igre ;)

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jedno osnovno pitanje, kad kupim igru na PSN, dali jaja mogu instalirati, igrati 2 dana, deinstalirati, osloboditi hard i onda igrati za mjesec dana opet? Mozda je glupo pitanje. :) Gledam da uzmem PS3 12Gb, pa zato, ima  mali hard.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Jedno osnovno pitanje, kad kupim igru na PSN, dali jaja mogu instalirati, igrati 2 dana, deinstalirati, osloboditi hard i onda igrati za mjesec dana opet? Mozda je glupo pitanje. :) Gledam da uzmem PS3 12Gb, pa zato, ima  mali hard.

sve što kupiš na PSNu ti TRAJNO ostaje vezano za tvoj acc, ako ti za 5 godian dođe da odigraš taj naslov samo skineš, instaliraš i uživaš :)

ako uzmeš PSN+ onda sve to traje dok imaš pretplatu, ali i kad obnoviš pretplatu nakon nekog vremena i dalje ostjau igre koje si stavio u download zonu i samo skidaš :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 12:31 (HDesignz).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

nedavno sam vidio negdi popust na ps3 500gb + gta 5 za 2100 ili 2000 kn jel zna negdi di je taj popust i ima li ga jos.Mozda sam ga vidio prije 5-7 dana... mislim da se zvao veliki bozicni popust a sad ga nemogu nac...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
buterino kaže...

nedavno sam vidio negdi popust na ps3 500gb + gta 5 za 2100 ili 2000 kn jel zna negdi di je taj popust i ima li ga jos.Mozda sam ga vidio prije 5-7 dana... mislim da se zvao veliki bozicni popust a sad ga nemogu nac...

Mislim da je Sancta domenica.

15 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
the_dammed kaže...

sve što kupiš na PSNu ti TRAJNO ostaje vezano za tvoj acc, ako ti za 5 godian dođe da odigraš taj naslov samo skineš, instaliraš i uživaš :)

ako uzmeš PSN+ onda sve to traje dok imaš pretplatu, ali i kad obnoviš pretplatu nakon nekog vremena i dalje ostjau igre koje si stavio u download zonu i samo skidaš :)

Ček, kad imam PSN+ mora trejati pretplata ako oću igrati, a ako imam samo PSN onda ne moram ništa plaćati i mogu uvijek igrati?

13 godina
neaktivan
the_dammed kaže...
HDesignz kaže...
the_dammed kaže...

Ček, kad imam PSN+ mora trejati pretplata ako oću igrati, a ako imam samo PSN onda ne moram ništa plaćati i mogu uvijek igrati?

igre koje dobiješ FREE preko PSN+ pretplate ti traju dok imaš pretplatu, kad ostaneš bez pretplate nema igara dok ju ne obnoviš...klaisčne igre koje kupiš sa svojim parama ti trajno ostaju i igraš SVE free online

15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...
buterino kaže...

Mislim da je Sancta domenica.

gledam,ali nema ili se rasprodalo ili je akcija vec gotova... A tako sam se nadao da cu ubost taj ps3... imam voucher za ps4 ali ipak mislim da cu ga vratit i uzeti tricu prijeci ekskluzive i ostalu hrpu igara(pa onda ps4)...

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ma ima, sad sam bio u Sancta Domenici, i čovjek mi je nudio tako neki bundle. Nisam obraćao uopće šta je u njemu, ali je cijena oko 2000 kuna. Zato sam pretpostavio da je to to.

Bio tamo prije oko 2 sata.

EDIT: Bio sam na Vrbanima (onaj Point), Zagreb.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 16:04 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Ma ima, sad sam bio u Sancta Domenici, i čovjek mi je nudio tako neki bundle. Nisam obraćao uopće šta je u njemu, ali je cijena oko 2000 kuna. Zato sam pretpostavio da je to to.

Bio tamo prije oko 2 sata.

EDIT: Bio sam na Vrbanima (onaj Point), Zagreb.

hvala puno... otic cu sutra.. valjda ce biti i u splitu

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Najbolje nazovi njihov dučan u Splitu, jer nisam siguran šta je on meni nudio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

aj kad smo vec kod kupovine da se i ja ukljucim malo di ima najeftinija plejka 3 za uzet ali da ima garanciju i da nije njuskalo..:D
znaci nebitno koji model imam ovih par igrica kaj igram al nemam konzolu jel su mi ukrali..??
zna neko mozda neki shop koji prodaje repairane konzole ali po nizoj cijeni..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko se igara na PS+ dobije u prosjeku besplatno, a koliko ih je na popustu? Mene bi samo zanimale ove besplatne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Historix kaže...

Koliko se igara na PS+ dobije u prosjeku besplatno, a koliko ih je na popustu? Mene bi samo zanimale ove besplatne.

Dvije za PS3,  dvije za Vitu i zasad su dvije za PS4, kako će bit poslije ne znam. Popusta je isto dosta. 

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

dečki objasnite kaj kupit i gdje bez previše filozofije i kak to radi dali kaj to treba dati čipirat jer ja neznam nikaj od toga

a imam potrebu kupit to radi žene i djeteta a nakraju i ja bi nekaj igrao

i još jedno pitanje ima nekakviju igara na pirate bay dali se to može igrat ak ja to skinem np. pc i metnem na tu plejku dali bu to funkcioniralo

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 19:11 (max931).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

aj kad smo vec kod kupovine da se i ja ukljucim malo di ima najeftinija plejka 3 za uzet ali da ima garanciju i da nije njuskalo..:D
znaci nebitno koji model imam ovih par igrica kaj igram al nemam konzolu jel su mi ukrali..??

repair konzole izbjegavaj, pomogućnost FAT verzije također! slim ili ultraslim, zavisi do koliko para si spreman izdvojiti?

11 godina
neaktivan
max931 kaže...

dečki objasnite kaj kupit i gdje bez previše filozofije i kak to radi dali kaj to treba dati čipirat jer ja neznam nikaj od toga

i još jedno pitanje ima nekakviju igara na pirate bay dali se to može igrat ak ja to skinem np. pc i metnem na tu plejku dali bu to funkcioniralo

opet niko nije objasnio nikaj samo preskacete pitanja

12 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
tomislavivic kaže...

repair konzole izbjegavaj, pomogućnost FAT verzije također! slim ili ultraslim, zavisi do koliko para si spreman izdvojiti?

Koji je razlog za izbjegavat FAT verzije?

13 godina
odjavljen
Historix kaže...
HDesignz kaže...
tomislavivic kaže...

Koji je razlog za izbjegavat FAT verzije?

veca mogucnost za kvar

i to su sve stare konzole 

13 godina
neaktivan
max931 kaže...
max931 kaže...

opet niko nije objasnio nikaj samo preskacete pitanja

imaš PS3-JB topic tamo se raspituj oko piratiziranja...

za kupnju konzole imaš sad dosta akcija po 2000 kn 500 GB ultra slim edicije...

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Predlazete li mi da kupim PS3 Super slim 12gb...zanima me je li bitna memorija na njemu,mogu li igrati bez instaliranja na njega ?

Mrachni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrachni kaže...

Predlazete li mi da kupim PS3 Super slim 12gb...zanima me je li bitna memorija na njemu,mogu li igrati bez instaliranja na njega ?

neke igre mozes, neke ne mozes(ja msm)..... npr gta 5 nebi mogao posto zahtjeva instalaciju a instalacija je veca od 12 gb.... Sad je bila bozicna akcije od proslog ponedjeljka do sride gta 5 bundle i ps 3(500gb) za 2000 kn. Posalo sam e mail i rekli su da vise nema ali da pratim da ce jos biti takvih akcija tako da ja cekam....

13 godina
neaktivan
Mrachni kaže...

ako planiraš skidat igre s PSN storea potreban ti je veći HDD

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jedno pitanje dakle da li se mogu ili da li će se moći igrati igrice od ps4 na ps3 konzolama,mislim da li će biti moguće igrati igrice na ps3 konzolama koje su radjene za ps4 konzole

0 0 hvala 0
13 godina
robi64 kaže...

jedno pitanje dakle da li se mogu ili da li će se moći igrati igrice od ps4 na ps3 konzolama,mislim da li će biti moguće igrati igrice na ps3 konzolama koje su radjene za ps4 konzole

Kako se dan danas izadju za PS 2 igre, tako ce se i za PS3 one koje izadu na PS4, one koje ce biti eksluzive PS4 nista od toga.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Jel se zna hoće li ovaj novi ufc izaći na ps3..?? I da li neko zna jel moguce spojiti ps3 s monitorom koji nema hdmi utor(Dell u2312hm)..?? Jel bi radilo prek onog hdmi-dvi kabla..??
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li bi mogao igrati NBA 2k14 i Pes 14?

Mrachni
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice