PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.344.694
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

stigle odlicne  igre !

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS1 - Pitanja

Bok svima. Pošto sam novi na forumu neznam dali sam na pravom mjestu. Molim da mi netko odgovori na moje pitanje. Imam problema sa bojom kod prženja CD-a. Skinem igricu u -iso- formatu,spržim je sa alcoholom 120% sve radi nema boje? Molim pomoć. Pozdrav!!!

0 3 hvala 0
14 godina
Re: PS1 - Pitanja
zamu kaže...

Bok svima. Pošto sam novi na forumu neznam dali sam na pravom mjestu. Molim da mi netko odgovori na moje pitanje. Imam problema sa bojom kod prženja CD-a. Skinem igricu u -iso- formatu,spržim je sa alcoholom 120% sve radi nema boje? Molim pomoć. Pozdrav!!!

Vjerovatno je igra NTSC a ne PAL

17 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
windforce kaže...

Koliko košta ps3 s 12 igara i jednim kontrolerom?

Fat, Slim, Super Slim?

I kojih 12 igara, posto je izbor malo poveci {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima.

Želim kupiti PS3 500gb gta V bundle. Zanima me da li je pametno sada kupovati ili je bolje strpiti se malo? Sada su cijene kolko vidim po netu 2,599.00.

Da li da kupujem ili da cekam?

lp

Danijel

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

ps3 je star 2 godine,bez garancije,fat 80gb... sa jednim kontrolerom,nije psn account ili šta već banan i 12 org igara,ali nisu meni bitne igre jer ako se i zamijenim ja bi odma dao za modanje ili šta več da se može piratlija igrati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
windforce kaže...

ps3 je star 2 godine,bez garancije,fat 80gb... sa jednim kontrolerom,nije psn account ili šta već banan i 12 org igara,ali nisu meni bitne igre jer ako se i zamijenim ja bi odma dao za modanje ili šta več da se može piratlija igrati

Nisam baš u toku, ali pretpostavljam da kupuješ, uglavnom nemoj to kupovati, to je prva verzija playa(imao sam) uglavnom ima glešku i može se desiti YLOD ili ti ga yelow light of death što bi značilo da ti konzola krepa i ajbok, može se popravit ali nije to to onda. Bolje daj 100-200 kn više i kupi polvoni slim, najbolji su po meni, najtiši i najkvalitetniji, ja sam sebi nakon što mi je krepao FAT uzeo slim i radi ko urica več god dana. Modat ti se ne može ni jedan noviji software, mislim može ali moraš preko ono usba, ako očeš priatluk traži da je na njemu OFW 3.55

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
11 godina
neaktivan

kupnja polovnog slima nije nikakva garancija da ćeš zato kupiti dobru konzolu. na njuškalu stvarno možeš naći svakakvog smeća.  no također možeš kupiti,  ako imaš sreće,  fat konzolu koja će raditi godinama. evo, ja sam nedavno kupio zloglasnog debeljka 60gb koji je upaljen svega par puta i doslovno izgleda kao da je iz dućana, a platio sam ga 600kn. i da stvar bude još bolja, gore je bio 1.50fw.

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Gdje i kako brišem na ps3 hdd-u nepotrebne datoteke od igri i jel se da uopče.

Imam 3 igre na unutarnjem hdd-u i to veličine 80 gb a disk je 160 gb i kaže mi da ima slobodnog još 1 gb.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
silasara2 kaže...

Gdje i kako brišem na ps3 hdd-u nepotrebne datoteke od igri i jel se da uopče.

Imam 3 igre na unutarnjem hdd-u i to veličine 80 gb a disk je 160 gb i kaže mi da ima slobodnog još 1 gb.

pod game data utility 

znaci u onom redu gdje su ti igre samo iznad 

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imao sam PSN+ poskidao sam igre, istekao m ije PSN+, sad kad bih ga obnovio dali bi i dalje imao te sve igre vidljvie u download listi?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HDesignz kaže...

imao sam PSN+ poskidao sam igre, istekao m ije PSN+, sad kad bih ga obnovio dali bi i dalje imao te sve igre vidljvie u download listi?

da nakon sto obnovis igre se vrate na download listu

11 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru,ali kako saznati dali je igrica NTSC ili PAL. Pozdrav!

11 godina
neaktivan
Kako saznati dali je NTSC ili PAL.
13 godina
odjavljen
zamu kaže...
Kako saznati dali je NTSC ili PAL.

pise na kutiji 

tam gdje pise kolko igraca igra i koja je rezolucija 

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam jedno pitanje i nadam se odgovoru. Kako da download-ujem igrice za PS3 na racunar i onda ih prebacim na PS3 al da rade -.-

0 1 hvala 0
17 godina
Cruzko123 kaže...

Imam jedno pitanje i nadam se odgovoru. Kako da download-ujem igrice za PS3 na racunar i onda ih prebacim na PS3 al da rade -.-

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da vas pitam u vezi playstation plus... Jel mogu npr otići u dućan kupiti onaj bon za 3 mj ili godinu dana i aktivirati samo tako. Nadam se da ne treba davati brojeve kreditnih kartica koje ionako nemam. Koristim psn ovaj naš tj cijene su u HRK izražene... Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Vincent88 kaže...

Da vas pitam u vezi playstation plus... Jel mogu npr otići u dućan kupiti onaj bon za 3 mj ili godinu dana i aktivirati samo tako. Nadam se da ne treba davati brojeve kreditnih kartica koje ionako nemam. Koristim psn ovaj naš tj cijene su u HRK izražene... Hvala unaprijed

ako uneses kod onda ti ne treba kartica 

zato i to postoji da ljudi koji nemaju kartice mogu to kupit

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moze samo jedna informacija,nerazumin se u ps3 skoro nista.Nasa san na njuskalu za 1000 kn fat model 4 godine star i covik kaze da se mogu piratske igre igrat,pa me zanima jel se to isplati kupit i ima li veze sta je star 4 godine,jel moze sve ove novije igre igrat (GTA 5)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ivan159 kaže...

Moze samo jedna informacija,nerazumin se u ps3 skoro nista.Nasa san na njuskalu za 1000 kn fat model 4 godine star i covik kaze da se mogu piratske igre igrat,pa me zanima jel se to isplati kupit i ima li veze sta je star 4 godine,jel moze sve ove novije igre igrat (GTA 5)

Preskupo ja sam prodao reballane fat konzole po 500-700kn i zasad svima radi,a bojim se da ne dobis grijanu konzolu pa ce riknut rade bi ti preporucio slim.Moze i sto se tice sto je star 4god mogo bi yold uskoro a i nemora uopce sve zavisi.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 15:08 (Mezethys).
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

poz evo pitanje jedno...imam super slim 12 giga

napravio sam acc na hrvatsku i malo skidam demo igre isprobavam i tako

imam problem jer ne mogu ući u playstation home

postoji li kakva caka

verzija je 4.50

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ps home nije podrzan za hrvatsko trziste do daljnjega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 23:57 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

gledam baš cijene na njuškalu i pik.ba koliko je na pik.ba jeftiniji PS3 nego na njuškalu...

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ništa čudno,  mi hrvati volimo dizati cijene do neba i tretirati rabljenu kramu kao da je nova. {#}

12 godina
neaktivan
iberlauf kaže...

Ništa čudno,  mi hrvati volimo dizati cijene do neba i tretirati rabljenu kramu kao da je nova. {#}

nažalost ovo je istina

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav, imam jedno brzinsko pitanje! kolega ima PS3 (prva generacija, onaj debeli) i sad hoce promijeniti hard disk, zapravo staviti neki veci recimo od 500GB. ima li neki određen brand hard-a koji ide unutra ili moze bilo koji 2.5"? dali treba napraviti format prije toga ili? svaka informacija dobrodosla, hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
jig kaže...

pozdrav, imam jedno brzinsko pitanje! kolega ima PS3 (prva generacija, onaj debeli) i sad hoce promijeniti hard disk, zapravo staviti neki veci recimo od 500GB. ima li neki određen brand hard-a koji ide unutra ili moze bilo koji 2.5"? dali treba napraviti format prije toga ili? svaka informacija dobrodosla, hvala!

bilo koji 2,5"
znaci moze WD,seageate .. nije vazno ,a ps3 ce ga sam formatirat tak da niti to nije bitno  

jedino bilo bi pozeljno da je 5400rpm

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:49 (Arnold Layne).
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

nije pozeljno nego mora bit tog rpm-a i da obavezno frormat al ne onaj preko win-sa nego dubinski format aka old school style {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:53 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

nije pozeljno nego mora bit tog rpm-a i da obavezno frormat al ne onaj preko win-sa nego dubinski format aka old school style {#}

ne mora bit i hibridi ssd+hdd rade dobro 

format je nepotreban kad ionako PS3 napravi format na svoj filesystem
koji niti low level format ne radi .. al ono ak si paranoican mozes  

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice