PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.345.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
tintin kaže...
Jel ima pomaka u vezi s JB novi(ji)h slim konzola?

pa nesto se desava mada svi su sumnjićavi a i navodno da će koštati ali će raditi na svim konzolama čak i na novim superslimovima

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Zanima me da li se na PS3 da isčitati koliko je sveukupno bio u pogonu?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...
KISS kaže...

A taj bracket se ne može izvaditi iz prijašnjih verzija playstationa? HDD mi nije ni bitan, osim za install igara..

na zalost ne
drugaciji je pa ne pase unutra

no sigurno ne to da sredit i bez tog bracketa :)
npr. sa sata extension kablima (samo onda ti je hdd izvan konzole ) ,ali onda mozes stavit i 3.5" hard

Kod biranja harda pazite da bude 5400 rpm jer bi inace moglo bit problema (ali i nemora bit)

nema veze, uzet ću onda PS3 Super Slim 500GB sa GT5 i U3..

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Bok, imam pitanje u vezi ps3 hdd-a. Ja imam cfw 3.55 i skinio sam si la noire koja je poprilicno velika i prebacio sam ju na ps3 preko ftp-a i sve je ok, samo ios moram instalirati patch, a kada ga probam instalirati ps3 my kaze da nema dogoljno memorije na hdd-u, pa sam obriso neke filmove, neke game data ali mi stalno pise u system informationu da imam 0 kb/298 gb slobodno. Sta se to dogadja? Sta da radim? Ja brisem i brisem ali đaba kad je stalno tako. Pomoc?

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Zasto niko nije reko da od 9.1 do 20.1 je bila beta ver. MMO od GOF-A za probat za nas PSN+ kosrisnike ... neki dan upalio ps3 nakon 2tj i imam sto vidjet 

prosla baba sa kolacima :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

Zasto niko nije reko da od 9.1 do 20.1 je bila beta ver. MMO od GOF-A za probat za nas PSN+ kosrisnike ... neki dan upalio ps3 nakon 2tj i imam sto vidjet 

prosla baba sa kolacima :P

da ja sam ga skinuo i instalirao ,ali jbg bas onda nisam imao vremena i nisam ga uopce upalio ,ali gotova igra ce se svakako igrat :D
inace cujem da je MP dosta zabavan

15 godina

Meni isto piše da nemam slobodnog mjesta a obrisao sam barem 100 GB, trenutno sam na Rogero 4.30 V2.5

15 godina
Nizio kaže...
Bok, imam pitanje u vezi ps3 hdd-a. Ja imam cfw 3.55 i skinio sam si la noire koja je poprilicno velika i prebacio sam ju na ps3 preko ftp-a i sve je ok, samo ios moram instalirati patch, a kada ga probam instalirati ps3 my kaze da nema dogoljno memorije na hdd-u, pa sam obriso neke filmove, neke game data ali mi stalno pise u system informationu da imam 0 kb/298 gb slobodno. Sta se to dogadja? Sta da radim? Ja brisem i brisem ali đaba kad je stalno tako. Pomoc?

Kako si riješio problem?

Ne mogu formatirat disk , pa mi je ovo velik problem

14 godina

udite u recovery menu i opciju 3 i 4 odaberite.normalno jednu po jednu

13 godina
neaktivan
Wontay kaže...
Nizio kaže...

Kako si riješio problem?

Ne mogu formatirat disk , pa mi je ovo velik problem

Problem mi se nije rješavo kad sam pobriso 100 gb filmova iz XMB-a, ali kad sam izbriso par igrica iz Multimana vratilo mi se 100 gb. Ako imaš igrica na internal hdd obriši neke koje ti ne trebaju

12 godina
neaktivan

Prešao sam sa 3,55 ,a rogero 4,31, igre sto su bile na plejki rade,mogu kopirati igrice sa CD-a ali za igrice koje skinem s neta nemogu prebaciti na plejku iz razloga sto plejka ne prepoznaje eks.hdd na kojem se nalaze te skinute igrice.Kod kolege koji ima stariju onu tkz.debelu plejku to radi međutim na mom slimu to neće...

Ukoliko nesto znate o ovom problemu zamolio bih Vas za odgovor..

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 19:45 (linga).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam ps3 ultra slim i najnovije upgrade i mogu li ikako jailbreakati ps3? hvala unaprijed :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ja sam odradio direktno s 3.55 CFM na 4.30 rogero,s tima da nisam odradio na korak s kombinacijom tipki L1-L2-R1-R1-R2 i svejedno je proslo sve ok. Sad igram sve igre koje zahtjevaju Fm do 4.30 bez ikakvih eboota i fixeva i sve odlicno radi.Ima na ps3hax noob tutorial s kojega mozete vidjet kako snimit taj novi rogero i stvarno je jednostavno.

Pero ja prebacio sa 3,55 na 4,31 rogero, kako igrice koje sam skinuo sa neta i koje mi se nalaze na eks.hdd prebaciti na plejku...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 21:39 (linga).
16 godina
linga kaže...

Prešao sam sa 3,55 ,a rogero 4,31, igre sto su bile na plejki rade,mogu kopirati igrice sa CD-a ali za igrice koje skinem s neta nemogu prebaciti na plejku iz razloga sto plejka ne prepoznaje eks.hdd na kojem se nalaze te skinute igrice.Kod kolege koji ima stariju onu tkz.debelu plejku to radi međutim na mom slimu to neće...

dali ti je externi hard formatiran u fat32???

ako je dali si igre stavio u folder "GAMEZ"

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
12 godina
neaktivan

Externi mi nije u formatiran u fat32,ali kazem kod kolege kao takav radi sa ovim rogerom dok na mom slimu neće...

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 18:19 (linga).
12 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori

Mene za ako netko zna s koje net stranice najjeftinije nabaviti PS3 konzolu pa ako moze pomoc :) hvala

I jos me zanima je li mogu staviti prijenosni disk od 160 GB  na PS3 konzolu od 12 GB . Hvala

p.s Molim nekog da mi odgovori jer sam dao zanji ispit pa bi se htio nagradniti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 22:29 (Rondo9).
14 godina
neaktivan
Rondo9 kaže...

Mene za ako netko zna s koje net stranice najjeftinije nabaviti PS3 konzolu pa ako moze pomoc :) hvala

I jos me zanima je li mogu staviti prijenosni disk od 160 GB  na PS3 konzolu od 12 GB . Hvala

p.s Molim nekog da mi odgovori jer sam dao zanji ispit pa bi se htio nagradniti :)

klik

tu ceš po meni najbolje proć. 

Što se tiče HDD-a možeš uštekat ali jedino preko njega možeš filmove gledat i muziku slušat, ne možeš instalirat igrice i pokretat igrice s njega, jedino ako ti je modan play. :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 13:22 (atiHD).
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

ima koja stranica di se može preorderati GTA V ali po manjoj cijeni nego kod nas i dal se isplati? Plaćam PayPalom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
linga kaže...

dali ti je externi hard formatiran u fat32???

ako je dali si igre stavio u folder "GAMEZ"

Nije formatiran u fat 32 ali kod kolege na debeloj plejki radi kao takav samo što neće na mom slimu...

12 godina
neaktivan

Hvala atiDH ali me znaima jos nesto je li ja na modelu od 12GB mogu istalirati sve igrice ? Npr. igrao bi jednu i kada nakon par mjeseci zavrsim onda je izbirsem i novu istaliram . Hvala

p.s Je li ona slovenska stranica dostavlja u HR ?

16 godina
neaktivan
Igre se ne mogu instaliravati na interni hard disk jer ps3 nije jailbreakan, jedino ako je jailbreakan moze se staviti na HDD
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima.

evo imam jedno pitanje u vezi ps3.kupio sam klincima ps3 sve super ali jedan problem ubijaju me stalno kupuj nove igrice.doslovno me uništavaju jel igrice nisu jeftine.Imam ps3 koji ima softwer 3.72,e sad me zanima kako da vratim taj softwear na 3.55 i dali je moguće izvršit jailbrejk kad se to napravi.

vedran.prebeg@gmail.com

MOLIM VAS POMOZITE JEL JA SAM TELETABIS U VEZI TOGA.Evo ostavim svoju email adresu jel vjerovatno neću znati naći niti ovaj post niti stranicu te ako ima tko normalniji od mene da mi pomogne ja bih mu bio zahvalan.

HVALA UNAPRIJED

VEDRAN

VEKY
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 0:26 (vekysk).

0 0 hvala 0
16 godina

jesi vidio možda psn plus, ja uzeo i fkt se isplati platio 275 kuna dok je bilo na sniženju za božić i svakih mjesec dana par igara dođe za skinut, evo ovaj mjesec će doć relativno nova igra sleeping dogs

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo, nabavio ps3 slim 160gb, polovni, a vidim da ima malo prašine po otvorima.

Dali je sigurno da ga sam otvorim i ispušem i ima li kakav video za to ??

Iako ima jamstvo, neda mi ga se nosit i čekat da se to riješi.

LP i hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

News Flash 

D3,C3 beta i MGS demo is out i uskoro saint row III. free 4 psn+ ;)

nice pocetak za 2.mj ;) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 18:18 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

evo zanima me ima li di uzeti top spin 4 gledam po netu nigdje raspoloziv..:O

pa me zanima dali ima kakva stranica prek neta za kupovati (keyeve ako se uopce moze to) ili nekak da kupim igricu ali da koristim paysafe card jel nemam karticu niti ista slicnoga..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

bdw MGS vrti na 60fpsa i izgleda jako odlicno jos ps3 nije za baciti IMHO ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 14:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

bdw MGS vrti na 60fpsa i izgleda jako odlicno jos ps3 nije za baciti IMHO ;)

mislis na MGR:R ?
ako da on izgleda dobro na ps3 i to bolje nego na Xboxu :)

i MGS 4 iz 2008 izgleda fenomenalno

jedna od najboljih igara za ps3
svatko sa ps3 konzolom bi ju trebao odigrat

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 14:37 (Arnold Layne).
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da mislim na rising ;) 

jep odigrao sam je ..i jedva cekam ovu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav, zanima me kaj mi sve treba da bi ps3 spoio na stariji tv? 

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice