PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.347.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
tomislavivic kaže...

poZz ljudi zanimaju me jos dvije stvari znaci cuo sam da se kao mogu demo igrice skinut za ps3 pa malo halat jesam li u pravu, ak jesam kak to..??

i dali su mozda tak dobri pa daju i neke dost stare igrice free cijele..?? 

Koliko znam hitler nije dijelio kolace...tako ni sony....demo mozes skinut al free igrice iskreno ne racunam bas..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
13 godina
mejt kaže...
tomislavivic kaže...

poZz ljudi zanimaju me jos dvije stvari znaci cuo sam da se kao mogu demo igrice skinut za ps3 pa malo halat jesam li u pravu, ak jesam kak to..??

Koliko znam hitler nije dijelio kolace...tako ni sony....demo mozes skinut al free igrice iskreno ne racunam bas..

a kak to skinem..??

14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
mejt kaže...
tomislavivic kaže...

a kak to skinem..??

prikljucis sa zicom da imas internet ili preko wi-fi i ides na plejci psn store i tamo imas sekciju demos i tamo skidas kaj oces xD

Potpis
15 godina
tomislavivic kaže...

demo igre se skidaju besplatno. a što se cijelih igara tiče, ako imaš ps+ pretplatu onda ima nekih besplatnih a nekih sa manjim ili većim popustom. 

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Trenutno je do 19.9. popust na godisnju clanarinu na ps+. Kosta 273 kn. A od igara koje se mogu besplatno skinuti tu su: red dead redemption, borderlands, just cause 2, saints row 2, infamous 2, motorstorm apocalypse, little big planet 2.... Prosli mjesec je besplatan bio i dead space 2.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Trenutno je do 19.9. popust na godisnju clanarinu na ps+. Kosta 273 kn. A od igara koje se mogu besplatno skinuti tu su: red dead redemption, borderlands, just cause 2, saints row 2, infamous 2, motorstorm apocalypse, little big planet 2.... Prosli mjesec je besplatan bio i dead space 2.

Da vrhunska ponuda uzet cu sigurno 

prvenstveno zbog Red Dead ,infamous 2 i lbp :D nadam se da ce bit jos par dana u ponudi (igre) dok ja ne kupim

http://revohd.com
15 godina
Arnold Layne kaže...
Ezio kaže...

prvenstveno zbog Red Dead ,infamous 2 i lbp :D nadam se da ce bit jos par dana u ponudi (igre) dok ja ne kupim

Pa ak tak nastave, nece trebat uopce vise kupovati igre:) Osim kad se nesto bas mora odmah imati.
14 godina
Ezio kaže...
Arnold Layne kaže...
Ezio kaže...

Pa ak tak nastave, nece trebat uopce vise kupovati igre:) Osim kad se nesto bas mora odmah imati.

Za hardcore gamera koji igra sve i svašta ovo se bez razmišljanja isplati uzeti, pogotovo ako imaš HDD od 320GB+.

270 kn ti nije dosta za samo dvije te igre u dučanu.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Možda je več bilo...kako platiti taj PS+ ?

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Bilo je PSN bonova u Tiskovim poslovnicama, ali sad mozes pronaci samo ako nisu prodali.

Inace bilo koja kreditna kartica ili devizna/ziro koja ima ona 3 kontrolna broja.

A vrijede i one poklon kartice od banaka s odredenim iznosom.

Ili zamolis nekog od frendova.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako uzmem PSN+ na UK accountu i download-am igre, da li mogu te igre igrati i na HR accountu??

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Mozes.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Mozes.

nadopuna: mozes dok god imas plus+ pretplatu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Zura kaže...
Chaky kaže...

Mozes.

nadopuna: mozes dok god imas plus+ pretplatu.

Znam, ali isplati se, mislim da ova ponuda vrijedi do 19, a nije puno svaki godine dati 400 kn, a dobijes vise igara nego kad kupujes originale kod nas.

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Može mi neko "nabaviti" PSN+ bon ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ovako jel mi moze ko dat par linkova di mogu skidat ps3 igre Firmware : CFW KMEAW 3.55, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

zna li mozda neko di ima u zg za uzet igricu fight night champion a da je dobavljiva ili dostupna..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tintin kaže...
Može mi neko "nabaviti" PSN+ bon ?

Kupiš bon u ducanu ili ga narucis. I onda upises i dobijes novac koji si platio u novcaniku na PSN Store-u. S tim novcima kupis PSN PLUS i eto ga

13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Upravo kupljen psn + :D skida se red dead 

i kada skidate koristite zicnu vezu brze ide zbog nekog razloga

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da li je neko probao stream TVa na PS3 u browseru?

Konkretno me interesira stream MAX TV to GO.... ili prijenosi s Tribina.hr!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zanima me imam ps3  3.55 verzija,  dal mi može neko objasniti u kratkim crtama kako se skidaju piratske igre i s kojih programa i pechevi,novi sam u tome pa bi mi svaki savjet dobro došao..

juvg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zamolio me prijatelj da vas upitam, do kada će PS3 biti aktuelan? To jest, neki datum do kog bi se za njega kao primarnu konzolu trebale prozivoditi igre. Do kada će PS3 biti u prvom planu i da li ga vrijedi kupiti sada?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ulinsky kaže...

Zamolio me prijatelj da vas upitam, do kada će PS3 biti aktuelan? To jest, neki datum do kog bi se za njega kao primarnu konzolu trebale prozivoditi igre. Do kada će PS3 biti u prvom planu i da li ga vrijedi kupiti sada?

u prvom planu ce bit dok ne dođe ps4 ,a puni support za sistem traje do 2015-16
odnosno 10 godina od proizvodnje

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 18:24 (Arnold Layne).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Hvala.

Da li ga vrijedi kupiti?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ulinsky kaže...

Do kada će PS3 biti u prvom planu i da li ga vrijedi kupiti sada?

Kad bi znali datum izlaska PS4 i cijenu pri izlasku bi ti točno mogli reći.

Ja sam mišljenja da se isplati. Možda bi bilo dobro pričekati ovaj novi Slim.

U Americi čini mi se ga prodaju u bundle pakiranju s Unchartedom, Dust-om i 30 besplatne PS+ članarine. Ako mu samo PS+ članarinu daju uz PS3 t je dobio min 5 besplatnih igra viskoe kategorije (RDR, Infamous...)

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

moze li mi neko reci kaj znaci bundle..??

i da dali znate di ima za kupit onak kabel za struju za ps3 i otprilike njegovu cijenu..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Hvala.

Da li ga vrijedi kupiti?

vrijedi SVAKU lipu :)

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

To da vrijedi svaku lipu je cisto tvoja i subjektivna stvar.Naravno da nekome ko je fan odredjenog proizvoda,stvar valja te ju uzdize u nebesa.

Decko je pitao pa cu mu ja cisto iz objektivnog stajalista objasniti.

Ovako,prije svega bih ti savjetovao da kupis rabljenu konzolu,jeftinije ces proci,a jos ti ostane para za igre.Rabljeni slim se moze naci za 1500 kn sa jamstvom.Takodjer uzmi nesto u obzir.Dal vise volis i zelis odigrati PS3 ekskluzive ili multiplatforn naslove?Ako preferiras multiplat,a nemas budzeta za PC,onda ti svakako preporucam kupnju XBOXA 360.Em ces jeftinije proci,em ces igrat kvalitetnije,posto je poznato da se multiplatform naslovi na njemu bolje izvode i izgledaju.

Ti odluci,a sad moje subjektivno misljenje je da se ps3 vise ne isplati kupovat,ne nov,pogotovo u HR,za mene koji ga imam te sam odigrao sve ekskluzive,smatram da bi bilo puno previse dati 2000 kn za novu konzolu kad je ova generacija na zalazu.

Inace ovaj bundle i novi Super Slim ce u HR kostat puno vise nego WW.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 12:37 (Strelok).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam jedan problem playstation mi se izgasio u sred gledanja dvd-a, i sad kad ga idem upalit upali se na 2 sec zelena lampica pa žuta i onda se izgasi, a jojysticki na oba titraju sve lampice i tako stalno, pa ako ko zna šta mu je i ako ima neka pomoć???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Strelok kaže...

To da vrijedi svaku lipu je cisto tvoja i subjektivna stvar.Naravno da nekome ko je fan odredjenog proizvoda,stvar valja te ju uzdize u nebesa.

Decko je pitao pa cu mu ja cisto iz objektivnog stajalista objasniti.

Ovako,prije svega bih ti savjetovao da kupis rabljenu konzolu,jeftinije ces proci,a jos ti ostane para za igre.Rabljeni slim se moze naci za 1500 kn sa jamstvom.Takodjer uzmi nesto u obzir.Dal vise volis i zelis odigrati PS3 ekskluzive ili multiplatforn naslove?Ako preferiras multiplat,a nemas budzeta za PC,onda ti svakako preporucam kupnju XBOXA 360.Em ces jeftinije proci,em ces igrat kvalitetnije,posto je poznato da se multiplatform naslovi na njemu bolje izvode i izgledaju.

Ti odluci,a sad moje subjektivno misljenje je da se ps3 vise ne isplati kupovat,ne nov,pogotovo u HR,za mene koji ga imam te sam odigrao sve ekskluzive,smatram da bi bilo puno previse dati 2000 kn za novu konzolu kad je ova generacija na zalazu.

Inace ovaj bundle i novi Super Slim ce u HR kostat puno vise nego WW.

imam jednu i drugu konzolu.

PS3 je svakako bolji izbor, i puno bolju online ponudu imaju, krenivši od toga da se BESPLATNO igra online dok kod xboxa moraš plaćat da bi igrao online ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice