PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.362.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

A JA TI TU NIS NEKUUJEM JEL U HRV JE SVE 3X SKUPLJE JA SVE U AMERICI KUPUJEM.sry caps

a kolko vidim tu su najbolje cjene: http://www.facebook.com/infomark

http://www.infomark.hr/

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 22:31 (Mcbuzz).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja sam mislio neki strani sajt jer tu na tom informaku su cijene manje vise kao i u sophoslabu ili svijet medija...?

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

evo ovako ima sam ylod konzolu ali to sam rješio sada radi ali ima fora da kada stavim unutra dvd odmah mi ga izbaci van jel nekako treba resitirati blu ray čitač ???

i još nešto kada nema dvd ni ništa unutra svako malo šarota blu ray čitač u intervalima od 15 sekundi

jel bi netko znao u čemu je fora

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

evo ovako ima sam ylod konzolu ali to sam rješio sada radi ali ima fora da kada stavim unutra dvd odmah mi ga izbaci van jel nekako treba resitirati blu ray čitač ???

i još nešto kada nema dvd ni ništa unutra svako malo šarota blu ray čitač u intervalima od 15 sekundi

jel bi netko znao u čemu je fora

Najbolje ti je rješenje da odneseš PS3 u ovlašteni servis, prvo probaj nazvat ili poslati mail dućanu gdje si ga kupio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 21:00 (MorskiMacak).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

riješio sam problem 

konektor na matični na koji se spaja kabel  ( plosnati ) od blu ray čitača nije bio pritisnut do kraja i "zaključan" ali sad je sve ok

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav!

Planiram uskoro kupit ps3 slim od 120 gb i hard disk od 1T.

1.dali je moguce igrat ove backup igre(gow3,little big planet 2,GT5,fifa2012)

2.Kako se radi jaiblreak,postoji li neka sluzbena stranica za to?

3.Dali jos uvijek mora bit orginal igra u ps3-u da bi vrtio backup igre ili su rijesili taj problem?

4.Koj 2.5" hard disk bi mi preporucili od 1T za ps3.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja sam prije mislio nabaviti PS3 koji može igrat kopije tj. jaillbreakani, ali sam ipak odustao jer dosta novih igara se ne može ili se nije još jaillbreakalo. Uzeo sam si normalni PS3 i prvi put kupio original igru, i moram priznat isplatilo se. Zasad imam samo Uncharted 2 i Assassins Creed Brotherhood a 200 kn sigurno nije puno svakih 2 do 3 mjeseca potrošit i osobito na ponude kao Red Dead Redemption GOTY Edition koji sadrži sve dlc-ove koji namjeravam uskoro uzet :D  Tako da ti preporučujem igranje originala, ovo ti dolazi od mene koji sam igrao PS1 i PS2 sve kopije, no sada možeš pogledati razne recenzije pa odlučit na što vrijedi a na što ne vrijedi potrošit novce :P

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav.Imam problem.Imam ps3 slim 250 gb.Radio sve normalno do danas.Radi on i sad normalno, ali mi se ne pokazuje slika.Fora s dva beepa također ne pali ( da se video postavke prilagode tv-u).

Sve ostalo normalno radi.Normalno se pali, ne pokazuje nikakve čudne znakove, samo nema slike.

Postoje li neke indicije koje mogu upućivati na kvar, tj.da zaključim pomoću njih?

Jedino je što sam primjetio da lampica kod koje je simbol valjka je samo žute boje, tj.blica, a nekad je znala biti i zelena ako se ne varam.Kasnije se samo ugasi.

hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ima li tko kakav savjet, već sam polako očajan, jer je konzola savršeno očuvana, gledao sam i utore i kabel, nema šanse da je bilo što ošetećno, a ne radi na dvije televizije...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

ima li tko kakav savjet, već sam polako očajan, jer je konzola savršeno očuvana, gledao sam i utore i kabel, nema šanse da je bilo što ošetećno, a ne radi na dvije televizije...

Nije li to onaj YLOD?

Upisi na google pa vidi simptome.

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
AtomicBomb kaže...

Nije li to onaj YLOD?

Upisi na google pa vidi simptome.

ma ne, nije ylod, to je problem kod fat-a, i tipka za paljenje žuti, a meni to sve normalno radi..PS se uključi, to je vidljivo, samo nema slike...

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Probaj sa drugim HDMI kabelom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

SCART je u pitanju, CRT televizor.Sutra probam sad rugim SCART kabelom, jer nemam LCD ili plazmu za HDMI.

Javim vam sutra, ali sam poprilično uvjeren da nije to problem, jer je praktički sve kao iz tvornice.Kao da sam materijal tek iz celofana izvadio.Sve se sjaji.Nije mi jasno.Nikako.Ovo mu je prvi put da "šteka".

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
Jedino je što sam primjetio da lampica kod koje je simbol valjka je samo žute boje, tj.blica, a nekad je znala biti i zelena ako se ne varam.Kasnije se samo ugasi.

hvala.

Da nije mozda valjak hard disk?

Vidi u manualu sto ti kaze kad blica zuto lampica.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

to sam tek tako napomenuo, i inače bi bilicalo žuto-zeleno, možda zeleno blica kad se radi sa njime, a ja nisam radio pa ne znam..to je možda zanemarivo....ps3 vidljivo normalno radi, samo nema slike..ništa čudno nije na njemu, eto, samo nedostatak slike.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moze netko odgovorit na postavljena pitanja gore.Hvala:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

igra neko cod 2 mp? ko igra nek me doda: bancic123

vatefak is going on :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Cujem da se moze skinuti 3 besplatne igrice, moze mi ko reci kako da ih skinem ?

xfire:antonio600x,ps3:tixzor11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moras jailbreak-at ps3.ali samo mozes ove starije igrice igrat i nemozes multiplayer

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPsoTyDtl_HwZ5R5fTZrAfs7IwehvnDhjzVMVdST2C2Oyweewr2CkoikE
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 17:38 (Mcbuzz).
14 godina
neaktivan
Mcbuzz kaže...

moras jailbreak-at ps3.ali samo mozes ove starije igrice igrat i nemozes multiplayer

Možeš igrati i nove igre s TB i na PSN možeš preko rebug-a.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
13 godina
Ovako planiram kupiti PS3 slim 160 gb. Ima lcd tv 82 cm,ali nije Full HD. Da li se to primjeti kod igranja? I jel se mogu wlanom spojit na net?
14 godina
neaktivan
pinc123 kaže...
Ovako planiram kupiti PS3 slim 160 gb. Ima lcd tv 82 cm,ali nije Full HD. Da li se to primjeti kod igranja? I jel se mogu wlanom spojit na net?

Ne primjenti se jer samo par igara rađeno u 1080p večina je 720p, možeš se spojit s wlanom na net.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
13 godina
Ee hvala ti. Jel mi treba HDMI da spojim PS3 s tv-o ili obican scart?
17 godina
neaktivan
Mr.Troll kaže...

Cujem da se moze skinuti 3 besplatne igrice, moze mi ko reci kako da ih skinem ?

Ako mislis na igre koje su bile dar zbog pada PSN-a.

Onda se moglo skinuti 2 igre i to samo na racunima koji su bili kreirani prije pada PSN-a.

pinc123 kaže...
Ee hvala ti. Jel mi treba HDMI da spojim PS3 s tv-o ili obican scart?

Bolje ti je s HDMI, ali ako nemas HDMI mozes i SCART-om.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 9:07 (Chaky).
13 godina
Vjerovatno cu kupiti PS3 jer mi pc ide na zivce vise,jedino sto na njemu igram je cod 4 MP. Imam ps2 i u ono vrijeme igrao sam stalno,ali ne igram vise radi grafike. Volim gow serijal. Pomisljao sam na ps vitu,ali ne isplati se,skupe igre. Samo je problem sto sam preko ljeta doma,a dok sk pocne me nema.
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozz!
Da ne scrollam, mozete mi odgovoriti na nekoliko pitanja?

1) Dali ove modifikacije od 100kn kaj se nadju na njuskalu vrijede, msm dali se mogu igrati sve igrice koje se skinu?

2) Dali se moze staviti bilo koji HDD od 2.5" u njega? 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Svrzic kaže...

Pozz!
Da ne scrollam, mozete mi odgovoriti na nekoliko pitanja?

1) Dali ove modifikacije od 100kn kaj se nadju na njuskalu vrijede, msm dali se mogu igrati sve igrice koje se skinu?

2) Dali se moze staviti bilo koji HDD od 2.5" u njega? 

1) Takvu modifikaciju mozes i sam napravit za manje od 10min i na njoj se mogu igrat samo starije igre.

2) Da vecinu.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali je dovovoljno samo ovo narpavit da bi radile sve igre sa internog hard diska?Znaci sa sluzbenog ne modificiranog 3.55 firmwera prec na ovaj true blue?Ili se mora jos nesto prije tog napravit?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 10:16 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
Znaci sa crackom se nemogu igrati sve igrice?
Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel moguce imat sound preko USB slusalica? ili preko jack-a.

xfire:antonio600x,ps3:tixzor11
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice