Isplati li se sada kupovati ps3? Mislim govorilo se da na E3-u biti ps4 ?
Za koliko bi otprilike izašao ps4 ?
Ma neće PS4 jos 2-3god minimalno
Isplati se.
Kad dode PS4 biti ce skup kao Svetog Petra kajgana.
A bez obzira na njegov izlazak, nece prestati izlaziti igre za PS3.
S tim da se sad za PS3 moze naci dosta jeftinih polovnih, a i novih igara.
Igre su bolje i ljepse nego ikad za PS3.
A da ne spominjem njegov Blu-Ray ili streamanje svega s kompa na TV
DC Universe je besplatna igra sa PSNa,no problem je u tome kaj bi mi trebalo cca 15h da mi se skine,a ja abs nebih bolio ostaviti plejku 15H Upaljenu,pa me zanima jeli ja ikako mogu to preko PCa skinuti pa prebaciti na HDD ili nekaj(nemam softmoadnu/jailbrekanu konzolu)?
Ma nemora PS3 biti upaljen tokom cijelog preuzimanja. Počneš skidati, ugasiš, upališ i nastavljaš tamo di si stao.
To je cijela igra?
ali nije to prek psn-a...prek psn-a se skine fajl od 300mb i onda moras uci u aplikaciju i preko te plaikacuje se skida :P
Da li netko zna, da li je i kako, moguce dobiti NAT type 2, bez UPnP-a ???
Jesi pogledao ovdje?
ajde molim vas recite mi jel je bolja plazma ili lcd za ps3 i recite koje vi televizore imate i kakvi sa sa plejkom
ajde molim vas recite mi jel je bolja plazma ili lcd za ps3 i recite koje vi televizore imate i kakvi sa sa plejkom
Kad sam kupovao pred godinu i pol bila je bolja plazma, ali skuplja.
Dao sam 6k za nju. Vjerujem da je sada situacija ista. Ako imas love odi na plazmu.
A, ako nemas, kupi neki LED LCD i vjerujem da ces biti zadovoljan.
Hm...
Ne znam kakvo je sada stanje, ali kad sam ja kupovao plazma Panasonic je bila 6k kn, a LED LCD Philips 4k kn.
Ma kupi kaj ti je jeftinije a da ima mpg-4,više hdmi ulaza,fullhd,optički izlaz
Razliku nećeš vidjeti
Kad napises tako onda je isplativije tvoje.
Bas sam sad malo pogledao. Moze dobit G30 Panasonic plazmu za 6000kn (moja je G20) i 5 godina jamstva.
http://www.protis.hr/products/details/televizor-panasonic-txp42g30-plazma/46203
A vidim da se LED LCD krecu i dalje srednjom cijenom oko 4000kn.
Ma u principu ti je najbolje odgovorio roseman.
Jos bih na njegov popis dodao i da vidis koji mogu pustati MKV filmove s USB-a i miran si.
Postaj u temi s TV-ima i tamo ce ti znalci odgovoriti.
štedi pa za koju godinu kupi ps4
zahvaljujem
zahvaljujem
ps4 nece izac barem 2 godine tako da neznam cemu stednja
zahvaljujem
ps4 nece izac barem 2 godine tako da neznam cemu stednja
onda xbox 720
Sony PlayStation 4 will be a revolutionary artificial intelligence game console built by Cyberdyne Systems. Sony will manufacture the console in a Cyberdyne factory were it will go online on December 5, 2013. Skynet becomes self-aware at 2:14 a.m. Eastern time, December 7th. In a panic, they try to pull the plug.
Kupi PS3 ako misliš gledati blu-ray filmove, a ako ti to nije važno onda kupi xbox 360- jeftiniji je, samo šta se dosta kvari (red ring of death)-neznam kak je na novim konzolama
Na novijim box-ovima nema rrod jel nema crvene ledice!
.
Pogledaj što sam napisao pri kraju prve stranice ove teme, ako imaš isti router radit će ti kao i meni :D
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-mrezne-teme/vodic-static-ip-port-forward-gigaset-sx763/63510.aspx?jumpto=2621334&sort=asc&view=flat
Ljudi pardon na duplom postu
Prodajem e3 flasher za jailbrejkanje ps3-a s 3.40 na 3.55 za 360 kn.Pm tko želi.
!POMAŽI NARODE!
Znači, napravio sam si novi user na plejki i novi PSN account, britanski naravno. Odmah sam vidio pogodnosti kao PSHome, oni TV servisi... Baš kod tih TV servisa sam si skinuo BBC iPlayer, međutua, još ga nisam isprobaom a danas bi si pogledao TopGear.
Znači, Kad ja tamo trebam doči? Pokaže li mi on šta cca. 5min prije početka? Dali trebam pritisnuti "play" točno u vrijeme početka(Londonska vremenska zona = 22.00h, 10.00pm, naša =21.00h)?.
Svaki, bilo kakav odgovor pomaže!
ZABORAVITE
Ljudi jel itko od vas igra plejku na monitoru i koliko bi me koštao jedan fullHD monitor?
jel iko od vas skino resident evil 4 hd nek mi javi
g30 vrh ponude?lol
na toj dijagonoli ce plazma rasturit taj tvoj led lcd
Ljudi jel itko od vas igra plejku na monitoru i koliko bi me koštao jedan fullHD monitor?
Ja igram na Samsung B2330HD-u, platio sam ga oko 1800 kn i prezadovoljan sam.