ne pregrijava se ima dosta mjesta i sad sam formatiro hard pa manje steka a i cuje se
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne pregrijava se ima dosta mjesta i sad sam formatiro hard pa manje steka a i cuje se
Ne znam šta mu je onda... čuo sam da puno ljudi ima problema sa debelom verzijom. A ni slim verzija nije baš bolja. Meni neke pute DVD koji je unutra zakrči. No, ono što me najviše smeta je krčkanje plastike. Nakon večernjeg igranja otišao bih spavat, a plastika je krčila 45 minuta nakon igranja. Ja sam mislio da mi je miš u sobi, xD. Onda mi se gamepad prestao puniti, poslao sam ga na servis, zamijenili su ga i nakon 3 dana korištenja se opet prestao puniti. Ovog puta sam poslao cijeli uređaj, i nadam se da će ga popravit jer su mi već dosadili.
imam novi hard stavim ga u ps3 i pise mi da stisnem ps button i to napravim pa moram nes stisnut start i select zajedno... u cem je problem
imam novi hard stavim ga u ps3 i pise mi da stisnem ps button i to napravim pa moram nes stisnut start i select zajedno... u cem je problem
pa stisni select i start i trazit ce te update (system update) koji si imao ili veci.skines ga sa kompa na usb i update stavis u folder pod nazivom UPDATE
jel imas video
dok to stisnem opet nece
pise da ije pronaden
pise da ije pronaden
ko nije pronaden?
update. i kak da update skinem prek kompa na usb?
koji si zadnji update imo na konzoli
4.00 ja mislim ovaj zadnji
meni uopce ne ude u meni od kad je novi hard unutra sve je crno i pise da stisnem ps button
meni uopce ne ude u meni od kad je novi hard unutra sve je crno i pise da stisnem ps button
o boze
ne terbas u meni ici jer nemozes
skini update i ubaci ga u usb napravis fplder pod nazivom PS3 i u tom folderu jos jedan folder UPDATE i u tom update folderu ubacis update koji si skinuo sa interneta
skidam skuzio sam sad kad stavim usb u ps3 on ce vidit update??
nakon toga ukopcaj usb u ps3,upali konzolu i dok dodes na dio di te trazi select x stisnes i trebalo bi se updateati
da
tnx stavit cu .da stavim update u mapu update
da
redosljed foldera
PS3--UPDATE i u update folderu stavis file koji si skinuo sa interneta
opet pise da nije naso update
ajd mi reci da li ti citas moje postove?
ajmo ispocetka
formatiraj usb u fat32
nakon toga na usb sticku napravis folder PS3 i u tom folderu napravis jos jedan folder pod nazivom UPDATE i u tom update folderu ubacis file koji si skinuo sa interneta
ime foldera mora biti pisano velikim slovima
uspio sam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jel itko od vas igra Assassins Creed Brotherhood multiplayer?
stavio sam hard sve radi idem igrat gta 4 instaliram gamedata i pokazuje se load screen sa likovima i odjednom mi krene ispocetka loudat ko da je zastekalo jel zbog interneta da iskljucim internet? druge igre rade i vise ne stekaju ko prije dok sam imo pokvaren hdd
hoće li televizor od 50hz biti dobar za plejku?
hoće li televizor od 50hz biti dobar za plejku?
Bitno da je HD reza i to je to
Kako napraviti najbolji video setup za PS3 s HDMI priključkom na plasmu TV? Slika mi ima previše boja i previše je tamna bez obzira na postavke TV-a. Čak ne smijem koristiti 1080 rezoluciju (iako TV uredno podržava -> 42') jer je tada još gore, već moram spustiti na 720.
Kako napraviti najbolji video setup za PS3 s HDMI priključkom na plasmu TV? Slika mi ima previše boja i previše je tamna bez obzira na postavke TV-a. Čak ne smijem koristiti 1080 rezoluciju (iako TV uredno podržava -> 42') jer je tada još gore, već moram spustiti na 720.
Plazme inače imaju duboku crnu.
Ako ti slika ima previše boja, uđi TV-u u meni i "poštelaj" si kako želiš.
DC Universe je besplatna igra sa PSNa,no problem je u tome kaj bi mi trebalo cca 15h da mi se skine,a ja abs nebih bolio ostaviti plejku 15H Upaljenu,pa me zanima jeli ja ikako mogu to preko PCa skinuti pa prebaciti na HDD ili nekaj(nemam softmoadnu/jailbrekanu konzolu)?
DC Universe je besplatna igra sa PSNa,no problem je u tome kaj bi mi trebalo cca 15h da mi se skine,a ja abs nebih bolio ostaviti plejku 15H Upaljenu,pa me zanima jeli ja ikako mogu to preko PCa skinuti pa prebaciti na HDD ili nekaj(nemam softmoadnu/jailbrekanu konzolu)?
Ma nemora PS3 biti upaljen tokom cijelog preuzimanja. Počneš skidati, ugasiš, upališ i nastavljaš tamo di si stao.
To je cijela igra?