PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.348.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
WhiteShadow kaže...

Krivi thread.

Zanemarite, mod je uklonio post.

Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
14 godina
neaktivan
Cro_Gunner kaže...

ovako PS3 ce mi doc sad brzo i sta bi za pocetak treba znat o njemu sta su ti firewareovi itd

PS3 nije JB nit cu ga jailbrekat

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Stavio sam neki option file za PES2011 i sve radi za 5 ali na njemu nisu ispravljena imena reprezentacija. Mozete mi dati link od tog kojeg trebam skinuti. Takodje bilo bi extra kada bi on imao i bundes ligu :D

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

meni se ps3 80gb zamrzne kad igram igrice al ne stalno.i na disku ostane crta od prasine po polovici diska.da ga odnesem na detaljno cisceje lasera i svega drugog.ili je laser crko.hvala na odgovoru {#}

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PEXer kaže...

meni se ps3 80gb zamrzne kad igram igrice al ne stalno.i na disku ostane crta od prasine po polovici diska.da ga odnesem na detaljno cisceje lasera i svega drugog.ili je laser crko.hvala na odgovoru {#}

vozi ga na ciscenje 
Laser kad crkne ne pljuje prasinu :=) 

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ja sam prvo mislio da se disk izgrebo,i ja sa prstom pređem preko te crte i makne se.a sve normalno cita samo sta zasteka kad igram,al mozda 1 na dan a nekad i ne steka.vjerojatno je prasina oko lasera.nije ciscen 2 godine nikad otvaran

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

ja sam prvo mislio da se disk izgrebo,i ja sa prstom pređem preko te crte i makne se.a sve normalno cita samo sta zasteka kad igram,al mozda 1 na dan a nekad i ne steka.vjerojatno je prasina oko lasera.nije ciscen 2 godine nikad otvaran

Te crtice su ti od onih malih rotora sta ti izbacuju bluray kad stisnes eject. Događa se ako je neki bluray dost dugo u ps3ju.

Here come the space cop! Play it cool. Gonna go to the space jail. Guilty of being in space.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

sta mislis jel zbog lasera il zbog prasine

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ni jedno ni drugo, to je obicni trag koji ostavljaju oni gumeni slideri.

Here come the space cop! Play it cool. Gonna go to the space jail. Guilty of being in space.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ljudi moze li se sa psneta skidat cijele igre ocu rec kupovat ili samo demo?

0 0 hvala 0
17 godina

mozes kupovati cijele igre ali narvno ponuda je ogranicena nema svega

You got to lose to know how to win
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ljudi, posto bih trebao dobiti ps3, 90% je sigurno da ce biti, ima FW 3.41, pa me zanima jel se to kako moze stavit na 3.55?

I ostale stvari oko "onih" stvari za prebacivanje na hard, jel se moze nekako ps3 direktno spoijit na komp pa da prebacujem odma na hard posto nemam nikakav eksterni disk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Ljudi, posto bih trebao dobiti ps3, 90% je sigurno da ce biti, ima FW 3.41, pa me zanima jel se to kako moze stavit na 3.55?

I ostale stvari oko "onih" stvari za prebacivanje na hard, jel se moze nekako ps3 direktno spoijit na komp pa da prebacujem odma na hard posto nemam nikakav eksterni disk?

Kad dobiješ ps3 snimi službeni 3.55 firmware na usb i instaliraj na konzolu, nakon toga skini jailbreakanu verziju 3.55 firmwarea (kmeaw ili rebug) i instaliraj i to je to u vezi jailbreakanja. U vezi prebacivanja fileova možeš žično i bežično preko ftp klijenta (ftpzilla itd...) i ftp programa na konzoli (blackbox ftp, multimanov integrirani ftp...)

I must be a wizard.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ljudi gledao sam na vjestima da su hakeri provalili u neke racune da ih je mnogo zakljucano, sta to znaci za korisnike, da ne mogu vise igrat mp kojima je provaljeno?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja prodajem Playstation 3 star 3 mjeseca pod garancijom od 12 mjeseci sa dodacima

Playstation Vertical Stand , Buzz +4 Kontrolera , Call of Duty Black ops

Cjena 2000 kn-a

Playstation star 3-4 mjeseca evo vam slike od jamstevnog lista

Slika od jamstvenog Lista
http://imageupload.org/?d=D1BEC8FC1
Slika od PS3
http://imageupload.org/?d=81C44F251
Slika od igrica
http://imageupload.org/?d=CCCBE5671

za kontakt mi se javite ako ste zainteresirani na 098259737

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Postoji li razlika izmedju gt5 prologue i obicnog gt5 ako to nije isto?

Mislim da ja imam gt5 prologue,mogu li negdje skinut save game da imam sve aute u staze.Inace igram samo split screen,jesu li tamo pod arcade mode otjkljucani vec svi auti ili?Hvala!

nine

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
jake kaže...

Postoji li razlika izmedju gt5 prologue i obicnog gt5 ako to nije isto?

Mislim da ja imam gt5 prologue,mogu li negdje skinut save game da imam sve aute u staze.Inace igram samo split screen,jesu li tamo pod arcade mode otjkljucani vec svi auti ili?Hvala!

hahahhah :D

I must be a wizard.
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Imam PS3 i sad bi trebo neki TV(Led) do 3500 kn od 90 cm pa nadlje .........i ztanuima me gdje je bolja slika na plazmi il LCD plazma ima manju rezlociju pa mom misljenju lcd ima bolju sad bih hto odgovara da znam jel to tocno i za prvo pitanje u vezi kupovine tv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Lcd ili plasma?Svejedno ti je,ako su full hd oboje imaju istu rezoluciju,svako hvali svoje,ja imam plasmu ali igram i na lcd cesto,meni je isto,gledaj sta je jeftinije,a posto ti nece tv sluzit samo za igranje vjerovatno,plasma ima bolju sliku dvb programa,barem u cjenovnom rangu koji si spomenuo.

Pitanje,moze li mi netko dati link za save game od GT5,znaci ne prelogue,vec cijeli GT5!?

nine

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Nemožeti nitko dati svoje sejvove jer ti neče raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H7x0R kaže...
Imam PS3 i sad bi trebo neki TV(Led) do 3500 kn od 90 cm pa nadlje .........i ztanuima me gdje je bolja slika na plazmi il LCD plazma ima manju rezlociju pa mom misljenju lcd ima bolju sad bih hto odgovara da znam jel to tocno i za prvo pitanje u vezi kupovine tv

Ne znam za koliko si spreman probiti buđet ali na LED u od Samsunga 94 (cm) serija 6 kad je HDMI spojen i kad  sam stavio GT5, gledao prologue a o igranju da i ne pričam ostao sam paf...odista ti se isplati nači neki TV koji ima full HD za PS3 jer je čarobna slika.Pozzz...

somedays you are the statue, somedays you re the pigeon
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav

znači, imam ps3 slim 160gb kupljen početkom ove godine

problem je taj što se jako često, dok gledam you tube na ps-u, se zamrzne, ja tada pritisnem off/on tipku, nakon cca. 10-15 sec čuje se beep beep beep i ugasi sen neznam u čemu je problem,

ps3 ja spojen na internet preko kabla i na istom je ruteru kao i pc na kojemu se to nikada nije dogodilo

sad, ko je tu lud

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

njegov usrani browser je lud

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

čuo sam negdje da je chrome trebao doći na ps3, ali očito da ništa od toga

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
speedy56 kaže...

čuo sam negdje da je chrome trebao doći na ps3, ali očito da ništa od toga

ma to se prica vec jako dugo ,nebi racunao na to

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

e sad sam skuzio da mi steka i kad igram igre sa ps storea jel to znaci da je maticna gotova ili se moze ocistit {#}

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo, zanima me dali se nekom ovo dogodilo, spojim PS3 sa internet kabelom, i nesvijetli mi ona lampica kraj kabela ??? i pise da kabel nije prikljucen ??? kako da to popravim da mogu igrat online ???  HITNO !!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mogu li se preko PSN-a kupiti igre poput Battlefield 3 ili Uncharted 3 i ako mogu jel im cijena jeftinija od naše u dućanima?

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

možeš, a za cijene ti ovisi od igre do igre, može biti znatno jeftinija, a može biti i znatno skuplja, ja osobno to ne koristim zbog zauzeča na disku,downloada i čekanja istoga te nema kutije {#}

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

e jel moguce da ps3 igra zasteka zbog hard diska.jel mi se cuje nekakav zvuk u hardu i kad sam izbriso podatke sa njega štekanje se znatno smanjilo.i koje je marke hard za ps3 80gb

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice