Narucio sam ps3,ima 3.55 fw i jailbrejkan je.Citam da vecina novih igara ne radi na tom fw.Koji je zadnji fw koji se moze JB?Mogu li ja sad stavit tipa 3.60fw iako je zadnji 3.70?
Narucio sam ps3,ima 3.55 fw i jailbrejkan je.Citam da vecina novih igara ne radi na tom fw.Koji je zadnji fw koji se moze JB?Mogu li ja sad stavit tipa 3.60fw iako je zadnji 3.70?
3.55 je zadnji koji se da JB.
kenja nema dostojne kopije ds3 jedino mozes pogledat na ebayu tam sam ih vidio jeftinije dosta nego kod nas,kod nas su ja mislim oko 500kn novi al nisam siguran
Radije uzmi neki korišteni orginalni joystick jer se kineze neisplati kupovat po izgledu se ne razlikuju od orginala ali kad počmeš igrat stvarno vidiš da je kinez.
Trenutno zadnji firmware koji se moze JB je 3.55 ako stavis 3.60 vise neces moci igrati kopije nego samo orginal
Orginal pravi sony DS3 u ducanu kosta oko 430kn pa sada ti biraj.
Tesko je reci koliko je stvarno dobra kopija kad je nova jel se tek vidi nakon par tjedana,mjeseci kakve je kvalitete.
Inace kaj oni prodavaju na njuskalu so oni isti koji se mogu kupiti vani u inozemstvu od 17 pa do 22$ :) link
http://lightake.com/products.do/category.Wholesale_PS3_Controller-255
Evo igram GT5 i kod mene ne ide sam nikako...
jel ima kakvih vijesti u vezi 3.6x jailbreaka?
jel ima kakvih vijesti u vezi 3.6x jailbreaka?
Nema,ali ima downgrade sa 3.70 na 3.55 :)
Jel zna netko dok napravim svoj profil na motion joy-u za ps3 dualschock da mogu igrat s njime na pc-u enejblam svoj profil i onda s gljivicama mogu pomicat miš.Neznam zašto,kao da imam drugi miš lol.Jel mogu uninstalat negdje motion joy virtual mouse ili pta s time?
netrebas nis kopirat ak i imas multiman najnoviji i smiri se sa time zabranjeno je piratstvo ne forumu ok!?
zanima me moze li se eksterni hard spojit na PS3 priko usb-a pa ucitavat filmove sa eksternog ?
fala :)
zanima me moze li se eksterni hard spojit na PS3 priko usb-a pa ucitavat filmove sa eksternog ?
fala :)
Može. :D
Imam jedan sitni problem..
Klinci su na PS premjestili rogero menager u drugu mapu.
Na uređaju imam instalirana dva menađera,
Gaia i Rogero.
Prije su mi bile obe ikone jedna ispod druge,ispod ikone Game,a sada mi se nalazi samo ikona od foldera Gaia menagera,a u njoj su mi oba menagera,Rogero i Gaia,i piše mi da taj folder ima 2 Titles.
Oba rade,i nije neki problem,al mi je jednostavnije bilo dok su oba bila jedan ispod drugog.
Dal netko zna kako Rogero mogu vratiti da se nalazi ispod Gaia menagera.
Thx..
Zašto jednostavno ne koristiš najnoviji multiman? Imaš showtime integriran te xmmb sucelje + dosta opcija.
Imam jedan sitni problem..
Klinci su na PS premjestili rogero menager u drugu mapu.
Na uređaju imam instalirana dva menađera,
Gaia i Rogero.
Prije su mi bile obe ikone jedna ispod druge,ispod ikone Game,a sada mi se nalazi samo ikona od foldera Gaia menagera,a u njoj su mi oba menagera,Rogero i Gaia,i piše mi da taj folder ima 2 Titles.
Oba rade,i nije neki problem,al mi je jednostavnije bilo dok su oba bila jedan ispod drugog.
Dal netko zna kako Rogero mogu vratiti da se nalazi ispod Gaia menagera.
Thx..
stisni kocku na joystiku kada si na tom folderu,trebalo bi ti vratiti kako je bilo i prije.
PSN je down ? Ne mogu se logirati.
Izgleda da je...
Nema jos 3.60 Jailbrakea?
Ma updateo sam si GranTurismo Backupiran,i sad me trazi da na 3.60 updateam a necu.
Kaj mogu napravit da ne spuham sejvove?
jel dosla 3.72 nadogradnja ? ako nije trebala bi uskoro
jel dosla 3.72 nadogradnja ? ako nije trebala bi uskoro
Je stigla je u utorak još.
ovako PS3 ce mi doc sad brzo i sta bi za pocetak treba znat o njemu sta su ti firewareovi itd
PS3 nije JB nit cu ga jailbrekat
Krivi thread.