PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.348.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Narucio sam ps3,ima 3.55 fw i jailbrejkan je.Citam da vecina novih igara ne radi na tom fw.Koji je zadnji fw koji se moze JB?Mogu li ja sad stavit tipa 3.60fw iako je zadnji 3.70?

nine

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

3.55 je zadnji koji se da JB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Jos jedno pitanje,trebam controler,gledam po njuskalu i 220kn kosta dualshock3,nisu originalni ali tip kaze da je kvalitetna kopija i da nema nikakve razlike s originalnim.da li je to istina ili da trazim dalje?
nine

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

kenja nema dostojne kopije ds3 jedino mozes pogledat na ebayu tam sam ih vidio jeftinije dosta nego kod nas,kod nas su ja mislim oko 500kn novi al nisam siguran

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Radije uzmi neki korišteni orginalni joystick jer se kineze neisplati kupovat po izgledu se ne razlikuju od orginala ali kad počmeš igrat stvarno vidiš da je kinez.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jake kaže...

Narucio sam ps3,ima 3.55 fw i jailbrejkan je.Citam da vecina novih igara ne radi na tom fw.Koji je zadnji fw koji se moze JB?Mogu li ja sad stavit tipa 3.60fw iako je zadnji 3.70?

Trenutno zadnji firmware koji se moze JB je 3.55 ako stavis 3.60 vise neces moci igrati kopije nego samo orginal

jake kaže...
Jos jedno pitanje,trebam controler,gledam po njuskalu i 220kn kosta dualshock3,nisu originalni ali tip kaze da je kvalitetna kopija i da nema nikakve razlike s originalnim.da li je to istina ili da trazim dalje?

Orginal pravi sony DS3 u ducanu kosta oko 430kn pa sada ti biraj.

Tesko je reci koliko je stvarno dobra kopija kad je nova jel se tek vidi nakon par tjedana,mjeseci kakve je kvalitete.

Inace kaj oni prodavaju na njuskalu so oni isti koji se mogu kupiti vani u inozemstvu od 17 pa do 22$ :) link

http://lightake.com/products.do/category.Wholesale_PS3_Controller-255

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Narucio sam preko oglasnika original ali polovni,a preko ebaya cu uzet takav jedan za 20 dolara cisto da probam pa javim dojmove!
nine

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Pitanje,uzeo sam polovni dualshock 3 kontroler.sad igram gt5,i na startu bez da stisnem ikoju tipku,auto lagano krece i dodaje gas do tipa 7kmh,svake 2 sekunde napravi 1kmh vise,znaci kontroler nisam ni pipnuo,ista situacija kad ubacim rikverc.,na drugom kontroleru koji je samo sixaxis radi normalno,znaci ne dirnem kontroler auto se ne mice.sta da radim,da vracam kontroler ili je to normalno?
nine

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo igram GT5 i kod mene ne ide sam nikako...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jel tko probao ovo?

14 godina
neaktivan
D4R10_CRO kaže...
jel tko probao ovo?

FAKE je 99% videa na youtube-u

14 godina

jel ima kakvih vijesti u vezi 3.6x jailbreaka?

14 godina
neaktivan
core2man kaže...

jel ima kakvih vijesti u vezi 3.6x jailbreaka?

Nema,ali ima downgrade sa 3.70 na 3.55 :)

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Decki trebao bih pomoc.ako tko ima volje i znanja da mi detaljno opise,laicki kako ide prebacivanje igara sa kompa na ps3 preko mreznog kabla, kako ide na hdd jer su igre vece od 4gb,te kako s externog diska u ps3?na ps-u vec imam ftp program!eto ako netko pomogne napravit cu tutorial sa svakim korakom i slikama tako da posluzi svim onima koji se nadju u ovakvoj situaciji kao ja sad! Moze li vanjski hdd biti u exfat formatu ili mora biti fat32?i da,ako je vanjski disk podijeljen na dvije particije,jedna je ntfs a druga u fat32 hoce li to smetati?
nine

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel zna netko dok napravim svoj profil na motion joy-u za ps3 dualschock da mogu igrat s njime na pc-u enejblam svoj profil i onda s gljivicama mogu pomicat miš.Neznam zašto,kao da imam drugi miš lol.Jel mogu uninstalat negdje motion joy virtual mouse ili pta s time?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Evo nasao sam odgovore za pitanja u vezi snImanja igrica Sad me samo zanima ima externi hdd od 500gb,na njemu 2 particije,prva je ntfs drugu cu u fat32,zanima me samo hoce li ps3 citat ako je fat32 druga particija?
nine

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Evo uspio sam kopirat Ftp metodom igru i radi.sax me zanima npr. Motorstorm apocalypse,u uputama kaze da treba kopirat nekakv ebbot file u direktorij igre.sad me zanima u kojem trenutku to trebam ucinit,da li dok je igra jos na pc pa tamo ili kad se kopira na hdd od Ps3 pa ga Onda tek ubacim ili neki treci slucaj?
nine

0 0 hvala 0
17 godina

netrebas nis kopirat ak i imas multiman najnoviji i smiri se sa time zabranjeno je piratstvo ne forumu ok!?

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zanima me moze li se eksterni hard spojit na PS3 priko usb-a pa ucitavat filmove sa eksternog  ?

fala   :)    

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stype7 kaže...

zanima me moze li se eksterni hard spojit na PS3 priko usb-a pa ucitavat filmove sa eksternog   ?

fala   :)  

Može. :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam jedan sitni problem..

Klinci su na PS premjestili rogero menager u drugu mapu.

Na uređaju imam instalirana dva menađera,

Gaia i Rogero.

Prije su mi bile obe ikone jedna ispod druge,ispod ikone Game,a sada mi se nalazi samo ikona od foldera Gaia menagera,a u njoj su mi oba menagera,Rogero i Gaia,i piše mi da taj folder ima 2 Titles.

Oba rade,i nije neki problem,al mi je jednostavnije bilo dok su oba bila jedan ispod drugog.

Dal netko zna kako Rogero mogu vratiti da se nalazi ispod Gaia menagera.

Thx..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zašto jednostavno ne koristiš najnoviji multiman? Imaš showtime integriran te xmmb sucelje + dosta opcija.

Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
14 godina
neaktivan
imota kaže...

Imam jedan sitni problem..

Klinci su na PS premjestili rogero menager u drugu mapu.

Na uređaju imam instalirana dva menađera,

Gaia i Rogero.

Prije su mi bile obe ikone jedna ispod druge,ispod ikone Game,a sada mi se nalazi samo ikona od foldera Gaia menagera,a u njoj su mi oba menagera,Rogero i Gaia,i piše mi da taj folder ima 2 Titles.

Oba rade,i nije neki problem,al mi je jednostavnije bilo dok su oba bila jedan ispod drugog.

Dal netko zna kako Rogero mogu vratiti da se nalazi ispod Gaia menagera.

Thx..

stisni kocku na joystiku kada si na tom folderu,trebalo bi ti vratiti kako je bilo i prije.

16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

PSN je down ? Ne mogu se logirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izgleda da je... {#}

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Nema jos 3.60 Jailbrakea?

Ma updateo sam si GranTurismo Backupiran,i sad me trazi da na 3.60 updateam a necu.

Kaj mogu napravit da ne spuham sejvove? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

jel dosla 3.72 nadogradnja ? ako nije trebala bi uskoro

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

jel dosla 3.72 nadogradnja ? ako nije trebala bi uskoro

Je stigla je u utorak još.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ovako PS3 ce mi doc sad brzo i sta bi za pocetak treba znat o njemu sta su ti firewareovi itd

PS3 nije JB nit cu ga jailbrekat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Krivi thread.

Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice