PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.366.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

a zasto nebi uzeo fat konzolu?

ja imam fat vec 3 godine i nikada problema s njom.

nije problem jer je fat ili slim nego je problem u tome da nakon dugog igranja ljudi odmah ugase ps

a hladnjak cpu i gpu su vruci ko sam vrag jer je ventilator presto vrtiti a toplina ostaje unutra

to se moze dogoditi i slimu nakon nekog vremena

pametni ljudi ne gase konzolu odmah nakon dugog igranja nego ju puste da se ispuse na desetak minuta

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 17:01 (herc1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
herc1988 kaže...

nije problem jer je fat ili slim nego je problem u tome da nakon dugog igranja ljudi odmah ugase ps

a hladnjak cpu i gpu su vruci ko sam vrag jer je ventilator presto vrtiti a toplina ostaje unutra

pametni ljudi ne gase konzolu odmah nakon dugog igranja nego ju puste da se ispuse na desetak minuta

Nikad ne igram više od 2,3 sata,tako da nemam potrebe za time.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Moj savjet je slim, zašto ? Zato što je manja šansa za YLOD. Znam slučaj kad je čovjek u godinu dana sa fatom dobio YLOD 2 puta, dok s druge strane ja imam 40GB konzolu(ta je navodno najkritičnija što se tiče kvarova, pa i samo YLOD-a) koja radi 3 godinu besprijekorno. Ako želiš riskirati uzmi si fat, ali sa slimom definitivno ne možeš pogriješiti.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...
herc1988 kaže...

ti nemas potrebe jer te ne zanima kaj bu bilo sa konzolom.

a mene recimo brine.sta je tako tesko ostaviti konzolu 10 min u xmb-u da se ispuse

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Sta mislite o cijeni za nov PS3 Slim 120GB + igrica PES2011 i 2 godine garancije,za 350E?

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
Tommy_123 kaže...
herc1988 kaže...

ti nemas potrebe jer te ne zanima kaj bu bilo sa konzolom.

a mene recimo brine.sta je tako tesko ostaviti konzolu 10 min u xmb-u da se ispuse

Znaći ovak,nrp odigram igru jedno 2 i pol sata i ostavim ga jedno 5 do 10 min upaljenog da se ispuše ito ej to?

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da ako zelis da ti konzola dozivi vecu starost

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Sta mislite o cijeni za nov PS3 Slim 120GB + igrica PES2011 i 2 godine garancije,za 350E?

Neisplativo, radije uzmi novu u dućanu (osim ako to nije u dućanu), ja sam svog (Slim 120 GB) platio 2.000 kn prije 2 tjedna :)

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
stevan94 kaže...

Neisplativo, radije uzmi novu u dućanu (osim ako to nije u dućanu), ja sam svog (Slim 120 GB) platio 2.000 kn prije 2 tjedna :)

Ovo je nova u ducanu. Ja sam u Sarajevu i ovde se malte ne nema gdje kupiti,pa sam mislio kupiti u Bg-u kad budem isao. Gledao neke njihove sajtove i samo sam ovo nasao http://www.tehnomanija.rs/katalog/sony-konzola-ps3-slim-120-pes2011.html .... to je 350E

Nije mi jasno da su tamo toliko skuplje,kako si ti tako dobro prosao a jos si u ducanu kupio (znaci nisi preko oglasa a ne bi ni ja)

15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
stevan94 kaže...

Ovo je nova u ducanu. Ja sam u Sarajevu i ovde se malte ne nema gdje kupiti,pa sam mislio kupiti u Bg-u kad budem isao. Gledao neke njihove sajtove i samo sam ovo nasao  http://www.tehnomanija.rs/katalog/sony-konzola-ps3-slim-120-pes2011.html  .... to je 350E

Nije mi jasno da su tamo toliko skuplje,kako si ti tako dobro prosao a jos si u ducanu kupio (znaci nisi preko oglasa a ne bi ni ja)

Previše je to,ja sam svoj platio 2.600,ps3 slim 160 gb,totalno neisplativo.

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

pa gdje vi to kupujete?

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Tommy_123 kaže...

pa gdje vi to kupujete?

U HR su medju jeftinijima u Sophoslabu i infomarku. Ja sam svog 2k platio u Sophoslabu.

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Blago tebi... ja sam u Beogradu nasao za 320 Eura (120gb slim) + fifa 10 ili gran turismo 5 prologue...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Blago tebi... ja sam u Beogradu nasao za 320 Eura (120gb slim) + fifa 10 ili gran turismo 5 prologue...

120 GB Slim + GT5 za cca 2350 kn je cak i isplativo. Ja bih to kupio na tvome mjestu ako nema nigdje bas jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 20:35 (Fićo_CoD 5).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ok znači ps3 slim je bolji od fat-a, kada završim s igrom odem na menu da se malo ohladi, a to dali je od 120,160,250gb nema veze ili ima kao u slučaju s fatom molim odgovor iskusnog ps3 gamera

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
stevan94 kaže...

120 GB Slim + GT5 za cca 2350 kn je cak i isplativo. Ja bih to kupio na tvome mjestu ako nema nigdje bas jeftinije.

Da ali ovo je Gran Turismo Prologue 5,koja je razliga izmjedu GT 5 i oov prologue 5 ? :D

Nadam se da cu i ja uskoro imati PS3...ali necu ici kod strika jos 20ak a mozda i mjesec dana :/ ali daj Boze i tada da ga kupim ja cu biti happy :))

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

da mi je nac ps 3 za 500 kn 20 gb mmmmmmmmm

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Da ali ovo je Gran Turismo Prologue 5,koja je razliga izmjedu GT 5 i oov prologue 5 ? :D

Nadam se da cu i ja uskoro imati PS3...ali necu ici kod strika jos 20ak a mozda i mjesec dana :/ ali daj Boze i tada da ga kupim ja cu biti happy :))

Mislim da je GT5 Prologue kao sto mu naziv kaze, neki uvod u GT5, igra koja je izasla prije GT5, ali nije "punokrvni" GT5 {#}

A ne znam, valjda ce jos malo pojeftinit PS3 za nekih mjesec dana {#}

@mad9dog jedva nadjes PS2 po takvoj cijeni a da je funkcionalan {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 20:46 (Fićo_CoD 5).
15 godina
neaktivan

sad reci 20 gb kosta 900 kn lol

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Dal i vama od ponekad malo brejka frends lista?
Kad prođete one koji su "u vidiku" pa listate dalje prema dole - onda se lista učitava ali na tren zabrejka!

Također se i malo sporije učitava "folder" s dolaznim i odlaznim porukama, a čini mi se da se i igre s harda malo sporije pokreću... {#}

Primjer je i NBA 2K11, kad idem na load My Playera, malo duže čekam da se pojave sejvsi nego prije!

Tome je (nisam 100% siguran dal se je baš nakon toga sve počelo dešavati, jer mislim da su se slične stvari znale dešavati i prije, pa bi se samo od sebe stabiliziralo...) prethodil ekstremno kratak nestanak struje

Dal bi to moglo imati ikakve veze, pošto igre i sve normalno šljakaju, samo se vidi malo usporavanje...

U zadnje vrijeme sam inače instaliral hrpetine demoa, a tu su i cijele igre iz WB ponude itd...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Kad prođete one koji su "u vidiku" pa listate dalje prema dole - onda se lista učitava ali na tren zabrejka!

Također se i malo sporije učitava "folder" s dolaznim i odlaznim porukama, a čini mi se da se i igre s harda malo sporije pokreću...  {#}

Primjer je i NBA 2K11, kad idem na load My Playera, malo duže čekam da se pojave sejvsi nego prije!

Tome je (nisam 100% siguran dal se je baš nakon toga sve počelo dešavati, jer mislim da su se slične stvari znale dešavati i prije, pa bi se samo od sebe stabiliziralo...) prethodil ekstremno kratak nestanak struje

Dal bi to moglo imati ikakve veze, pošto igre i sve normalno šljakaju, samo se vidi malo usporavanje...

U zadnje vrijeme sam inače instaliral hrpetine demoa, a tu su i cijele igre iz WB ponude itd...

Nije mi se to dogodilo,igram fifu carrer mode i odem   na menu i normalno mi ide.

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Znam da na kompu zna sporije ucitavati, ako je hard pun i fragmentacija velika. Vjerujem da moze te probleme imati i PS3. Samo ne vjerujem da ima defragmenter.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...
Armor kaže...

Znam da na kompu zna sporije ucitavati, ako je hard pun i fragmentacija velika. Vjerujem da moze te probleme imati i PS3. Samo ne vjerujem da ima defragmenter.

To znam i ja :)

Pa nije baš pun (da je pri kraju s mjestom) ali ima toga puno na njemu...

Nema defragmentacije ali ima deinstalacije nepotrebnih stvari ;)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ok znači ps3 slim je bolji od fat-a, kada završim s igrom odem na menu da se malo ohladi, a to dali je od 120,160,250gb nema veze ili ima kao u slučaju s fatom molim odgovor iskusnog ps3 gamera

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

nema ti veze koji je hard na slimu. to ti je samo bitno ako ces imat puno igara. reci koliko bi ih imao sveukupno pa ti kazemo koliko ti je gb dovoljno, i reci dal bi gore imao filmove i muziku

Gle ko je iza tebe!
15 godina
neaktivan

gle ja na godinu skupim 800kn tako da bi svake godine kupio 2-3 igre a kad bi mi dosadile uninstalirao bi ih i igrao druge

e sad jesi li siguran da slimu nema veze od koliko je gb ili je isti slučaj sa fatom da se prvi kvare a anjnoviji ne

i ne ja bi samo igrao igre - koliko bi dugo mogao igrati dnevno a da mi se ne desi ylod

+ dali da kupim fat 80gb 2000kn ili slim 120 gb za neznam koliko (koji se manje pregrijava i ima manju mogućnost za ylod

(molim odgovor na sva gore navedena pitanja)

ispričavam se na dosadnim pitanjima o ps3 ali kad kupujem kupujem pametno

15 godina
neaktivan
i da ti odgovorim kaj dolje nisam uspio napisati volio bih imati mass effect 2 dead space 2 la noire (nije tako važno) portal 2 fear3 mortal kombat dantes inferno gow 3 uncharted .... uglavnom puno igara ali najvažnije mi je da ps3 radi i ne pregrijava se tj. ylod i da nije skup
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Cekajte,jel memorija PS3 (120HB,160GB) bitna za igre samo ako se igraju pirati? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Ne, bitna je i za originale :-D

@MrCroatian100 aka programer - imas na stranici www.zavvi.net dosta povoljne igre, imas cak i temu na forumu o toj stranici, potrazi malo, tako da sa 800 kn mozes kupiti vise od 2-3 dobra naslova :-D

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 10:45 (Fićo_CoD 5).
16 godina
stevan94 kaže...

Neke igre spremaju dosta podataka za brže učitavanje na disk, ali ako ne igraš puno igara cca 40gb će ti čak i dovoljno bit..

Ako si pirat, čim više gb to bolje.. jer su cijele igre pohranjene na HDD.

Jhva Elohim Meth.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice