PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.365.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
R4zOR229 kaže...

evo ljudi danas sam kupio ps move ako koga zanima u playstation centru ima akcija 400kn starter jedino kaj je mene razocaralo je to sta sam mislio da cu dobit i ps motion i sad cu morat kupovat jos i motion i jos jedan move :S

Mislis navigation? Ima ga kupiti zasebno.
17 godina

da to al to cu opet vani kupit kod nas je bezobrazno skupo dobro da sam naletio na akciju pa sam za 400kn starter dobio

Marilyn Manson
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moze neka preporuka HDD-a za PS3, samo da je kapacitet 500 ili vise GB? 

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 0:30 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

bilo koji samo da ima 7200 okretaja

17 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

bilo koji samo da ima 7200 okretaja

Ne baš

Ovaj koji se nalazi u njemu ima 5400 okretaja.

Važno ti je samo da je 2.5" HDD

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da znam da mu treba 2.5" HDD a zna sigurno i sam i znam da ima 5400 okretaja a jesi ga pitao za sta mu treba toliki hard?

menu bi glupo bili da stavlja hard od 500gb a da nema cfw.ako ce kupovati hard da moze spremati piratske igre na njemu

neka kupi sa vise okretaja jer znam zbog cega to pricam

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

da znam da mu treba 2.5" HDD a zna sigurno i sam i znam da ima 5400 okretaja a jesi ga pitao za sta mu treba toliki hard?

menu bi glupo bili da stavlja hard od 500gb a da nema cfw.ako ce kupovati hard da moze spremati piratske igre na njemu

neka kupi sa vise okretaja jer znam zbog cega to pricam

Neki ljudi vole gledati filmove na PS3-u i slično, nije im jedini cilj piratstvo

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

zbog filmova kupuje hard od 500gb pa na dalje.

ajd dobro

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ne zelim igrat pirate, nego kad vec kupujem disk ocu da bude malo veci da mi duze traje :-D Pogledao sam u ADM-u i ne vidim baš interne diskove od 2.5" {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Ne zelim igrat pirate, nego kad vec kupujem disk ocu da bude malo veci da mi duze traje :-D Pogledao sam u ADM-u i ne vidim baš interne diskove od 2.5" {#}

kako ne?

http://www.adm.hr/index.php?cPath=258_217_29_109&osCsid=ee6dde30b0e3d0a2cf98af30d493e482

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

jel bi mogo ovo strpat u ps3 i jel bi mi bio malo brzi??

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_109&products_id=8343

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

takav hard sam ja kupio i odlicno me sluzi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
herc1988 kaže...

takav hard sam ja kupio i odlicno me sluzi

jel ti sta brzi ps3?

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

brzi je samo u igrama tj u piratiziranim igrama od standardnog harda brzine 5400okretaja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mislio sam i ssd stavit al bi me previse izaslo 700 kn za 60gb

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ovakoc odlucio sam se konacno poslije wii i xbox 360 malo probat i ps3.. uglavnom konzola ce biti iskljucivo za igre i to ne multiplayer tj online samo znaci sp.

1. Zanima me one prve serija konzola na njuskalu im se krece cijena od 1000-1500kn da li na njih moze modifikacija?

2. Da li je bolje uzet polovni slim ili deblji ps3?

3. Koliko hdd mi je dovoljno posto ce biti iskljucivo za igre? 40gb je dovoljno?

4. Na što posebno trebam obratit paznju prilikom kupovine polovnog ps3?

5. na kraju krajeva sta mi vi preporucate na ovo navedeno?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MilkMan kaže...

totalno neisplativo. jedino mozda mozes dobiti nesto krace vrijeme ucitavanja. ali za tako mali kapacitet je cisto bacanje novca.

16 godina
protjeran
Ezio kaže...
MilkMan kaže...

totalno neisplativo. jedino mozda mozes dobiti nesto krace vrijeme ucitavanja. ali za tako mali kapacitet je cisto bacanje novca.

vidio sam neke testove i mozda 5% brze ucitavanje ,znaci potpuno bespotrebno

15 godina

1. na sve modele ps3 možeš staviti modifikacije tj. custom firmware pod uvjetom da firmware na njima nije viši od verzije 3.55

2. većina ljudi kaže da je bolji slim ali pošto je dosta skuplji ako nađeš u dućanima fat onda ga uzmi (ja sam za svoj dao 2000 i još dobio buzz) ali ako novac nije problem onda kupi slim (ako češ polovni slim onda gledaj da još ima garanciju) i naravno kod kupovine obavezno pitaj koja je verzija firmware-a, ako je veća od 3.55 zaboravi na pirate. iako se može downgreadati to je dosta riskantno i komplicirano je riskiraš da ti se zbricka konzola.

3. 40 gb je premalo. uzmi u obzir da ps3 uzima par gb za sebe i još ako se igra instalira imat češ mjesta za jednu veću igru (mg4 troši oko 30 gb, god of war 3 40gb), kupi si bilo koji 2.5 disk i staviš ga u ps3 (zamjena harda na ps3 je skroz jednostavna) kapacitet odluči sam koji ti treba oko 320 gb pa na više bi trebalo biti dosta. a dosta igri možeš pokretati sa eksternog harda (mora biti formatiran u fat32).

4. pazi samo da je firmware jednak ili manji od 3.55 i garanciju za ostalo stvarno neznam, možda netko drugi ima nešto za nadodati...

5. a ti sam najbolje znaš šta želiš, samo pazi na ove stvari koje sam napisao.

Guns don't kill people... lasers do
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav.Može li tko svoj usb punjač od joysticka pogledati i reći mi jeli to ovaj sa slike ? (brinem se da li je originalni ili nije, nema veze što svaki usb može puniti joystick)

I ovaj tekst što piše na kabelu, a ne vidi se na slikama vam odprilke glasi: " usb cable 2.0, do well, i onda neke temperature".

slike;

http://imageshack.us/photo/my-images/824/dsc02959m.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/703/dsc02960a.jpg/

0 0 hvala 0
16 godina
AtomicBomb kaže...

Pozdrav.Može li tko svoj usb punjač od joysticka pogledati i reći mi jeli to ovaj sa slike ? (brinem se da li je originalni ili nije, nema veze što svaki usb može puniti joystick)

I ovaj tekst što piše na kabelu, a ne vidi se na slikama vam odprilke glasi: " usb cable 2.0, do well, i onda neke temperature".

slike;

http://imageshack.us/photo/my-images/824/dsc02959m.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/703/dsc02960a.jpg/

da

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Okej.

da dodam, piše još slovo B i iznad logo od usb-a.

To sam ga negdje doma zagubio, a pošto imam barem 30 usb kabela, teško mi je raspoznati koji je od ps3.

Pa sam mislio da je ovaj, jer djeluje najočuvanije :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unchosen one kaže...

1. na sve modele ps3 možeš staviti modifikacije tj. custom firmware pod uvjetom da firmware na njima nije viši od verzije 3.55

2. većina ljudi kaže da je bolji slim ali pošto je dosta skuplji ako nađeš u dućanima fat onda ga uzmi (ja sam za svoj dao 2000 i još dobio buzz) ali ako novac nije problem onda kupi slim (ako češ polovni slim onda gledaj da još ima garanciju) i naravno kod kupovine obavezno pitaj koja je verzija firmware-a, ako je veća od 3.55 zaboravi na pirate. iako se može downgreadati to je dosta riskantno i komplicirano je riskiraš da ti se zbricka konzola.

3. 40 gb je premalo. uzmi u obzir da ps3 uzima par gb za sebe i još ako se igra instalira imat češ mjesta za jednu veću igru (mg4 troši oko 30 gb, god of war 3 40gb), kupi si bilo koji 2.5 disk i staviš ga u ps3 (zamjena harda na ps3 je skroz jednostavna) kapacitet odluči sam koji ti treba oko 320 gb pa na više bi trebalo biti dosta. a dosta igri možeš pokretati sa eksternog harda (mora biti formatiran u fat32).

4. pazi samo da je firmware jednak ili manji od 3.55 i garanciju za ostalo stvarno neznam, možda netko drugi ima nešto za nadodati...

5. a ti sam najbolje znaš šta želiš, samo pazi na ove stvari koje sam napisao.

Imao sam par pitanja ali si ti vec odgovorio na dosta njih :D Hvala ti :)

E sad posto se vrlo slabo razumijem u PS3... zanima me kada se uradi ta modifikacija i stave neke igre da li se one mogu igrati online? i da li se uopste smije biti na netu tj. na wifi kada se promjeni firmware?

Hvala i izvinite na glupim pitanjima :D al neda mi se sad citati 60 strana a mozda opet ne bih nasao odgovore... :)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da li je netko od vas koristio PS Network Card i da li radi uopce ovdje?

EDIT: I gdje ima za kupiti? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 23:39 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

koristio sam, radi svugdje al ako naprimjer kupiš PSN "bon" od 20 dolara onda moraš iskoristiti na američkom PSN Store-u.

Ja sam kupio u Italiji u Gamestopu.

15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

mislim da ima za kupiti u svim trgovinama u kojima ima i ps3 igara

16 godina
neaktivan
nailer kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

koristio sam, radi svugdje al ako naprimjer kupiš PSN "bon" od 20 dolara onda moraš iskoristiti na američkom PSN Store-u.

Ja sam kupio u Italiji u Gamestopu.

Too, pa i mislio sam koristiti na US storeu, tamo ima najveća ponuda PSOne Classica :) 

15 godina
stevan94 kaže...

Imao sam par pitanja ali si ti vec odgovorio na dosta njih :D Hvala ti :)

E sad posto se vrlo slabo razumijem u PS3... zanima me kada se uradi ta modifikacija i stave neke igre da li se one mogu igrati online? i da li se uopste smije biti na netu tj. na wifi kada se promjeni firmware?

Hvala i izvinite na glupim pitanjima :D al neda mi se sad citati 60 strana a mozda opet ne bih nasao odgovore... :)

na net možeš ići (jednostano browsanje) ali ako se spajaš na psn onda će ti vjerovatno trebati najnoviji firmware (neznam točno jer se nisam spajao na psn) i bilo bi dobro isključiti u postavkama automatic download da ti sam ne skine najnoviji firmware. nemožeš igrati online pirate.

Guns don't kill people... lasers do
16 godina
neaktivan
exile idownz kaže...

Hello

I do everything corretly and at the end I go on restore i choos what data to restore and it cames to 100% then I have to press PS button and after then ps3 warm me that " the restore operation could not be completed.The system will restart"

what I have to do?

De ne pravi se Englez {#} sta uopce pokusavas instalirati? 

btw jel netko kupovao ista u ovom shopu https://www.pcgamesupply.com/, mislim si kupiti PS Network Card, ali ne znam da li je sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 17:37 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice