ma necu ja narucit u hrv ps3 nego u sloveniu...btw tnx na odgovorima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam pitanje. imao sam stari tv povezan preko scarta sa ps3. sada imam novi i povezan je hdmiem. nemam slike. kako se postavke na hdmi namjeste??
Rješeno!
znaci nemos u frenda posudit igru instalirat je na ps i vratit mu cd a da besproblema igras
znaci nemos u frenda posudit igru instalirat je na ps i vratit mu cd a da besproblema igras

znaci hdd je samo za sejvanje, slike video i muziku
I za instaliranje. A za šta bi drugo bio?
kako ovi prije tebe mi kaze da moras svaki put ubacivat cd kad oces igrat ne kuzim...???
kako ovi prije tebe mi kaze da moras svaki put ubacivat cd kad oces igrat ne kuzim...???
pa trebas ubacit da zna da imas orginal igru
instalravanje na hdd sluzi brzem ucitavanju igre,a ne da bi igro bez medija
aha kuzim, a da vas nekaj pitam za multiplayer; dali se na online mozes spojit i igrat multi samo ako imas kuci internet i ruter npr adsl
A kak bi se ti spajao bez interneta?
A kak bi se ti spajao bez interneta?
Pixie dust?
ma pitam jeli samo to tribam imat ili jos nesto, zivim na selu zato pitam znate da su tamo mogucnosti slabije
Možeš i bez žice preko sticka za mobilni internet ali moraš imati komp na koji će se spojiti xbox. Upravo tu varijantu proučavam za ljetovanje i izgleda da radi. Klasični internet connection sharing. Jedini problem kod mobilnog rješenja je relativno visok ping.
Da li je ovo orginal?!
Ne, piše ti ispod: "This controller is made by 3rd party..."
Ne, piše ti ispod: "This controller is made by 3rd party..."
This controller is made by 3rd party and it can update with your console.
Zasto onda kaze da se updejta zajedno s konzolom?!I zasto posebno istice da je kompatibilan sa v3.55?
Da li se onda isplati kupovati ga ili?!
Da li se onda isplati kupovati ga ili?!
Ne nije kvalitetan i ne radi preko bluetootha nego preko radiskih frekvencija radije uzmi neki korišteni orginal.
Da li je ovo orginal?!
pa imas ih vec novih na ebayu po aukcijama za nekih 20ak dolara(orginala naravno)
moze jedno pitanjce
Dali se imali problema sa PS3 ( ono da je otiso laser i slicno )
3 | Da, imao sam problema |
---|---|
16 | Ne, nikad nista |
glupo ti je pitanje trebo si napisati model jel ako se nekom nes desilo onda je to na fatu na slimu je rijetkost sad se odluci koji oces i onda pitaj
Kupio ps3 slim 160 gb,savršen je,u nedjelju slikice:)
Gle što se tiče toga, mogu reći da ti dosta toga ovisi o sreći. Ja imam PS3 40GB koji mi je stari dobio od ožujskog. To je navodno najkritičniji model što se tiče YLOD-a i sličnih kvarova. Imam ga 3 gdodine i do sad sam imao jedan problem kad mi nije tio očitavat igre, a nakon nekog vremena se vratio u normalu. Svjestan sam da mi taj laser neće još dugo raditi, ali što bi ja s njim, ne isplati mi ga nositi na servis, a još gluplje mi ga je prodavat pa da nekog em. Ja sam imao dosta sreće sa svojim PS3-om. Ali pazi ironije, znam lika na CRO-PS3 forumu koji stvarno nema sreće, kupio je 2 konzole koje su mu crkle od YLOD-a, i sad ima 3. s kojom(za sad) nema problema.
Nemoj da te što se tiče PS3-a zavaraju cijene igara, bez problema možeš naručiti igru izvana gdje je puno jeftinije. I kad tu igru pređeš, zamjeniš se s nekim i tako možeš odigrat jako puno igara, a da ih ni ne platiš, samo se mjenjaš. Ja sam tako odigrao nekih 10-ak igara na osnovi jedne kupljene. Evo to ti je ukratko o mom iskustvu sa PS3-om.
¸Pitanje : Di se može uzet headset za ps3 u Splitu ?
Prodajem fat 80GB PS3 1400 kn ima garanciju jos 6 mj. uz njega dolazi i 5 originalnih igrica God of war 3,UFC 2010,GTA IV complete edition,Red Dead Redmption i Aliens vs Predator 2010...
Prodajem fat 80GB PS3 1800 kn uz njega dolazi i 5 originalnih igrica God of war 3,UFC 2010,GTA IV complete edition,Red Dead Redmption i Aliens vs Predator 2010...
Malo previse?!
BTW danas sam preko vidio svoj novi xbox!!!!Awesome!!!Mislim da ga necu mjenjati za ps3.Jednostavno cu kupiti ps3 :) pa cu vidjeti sto mi je bolje!
ja to ni ne kuzim uvik se ti debeli kvare a slimovi se rijesavaju od tih problema, nije mi jasno zasto pustaju nesto u prodaju sto je dokazano lose napravljeno
Bok ljudi. Zanima me jel je ovo isplativo?
Super je mala cijena, a i mogao bi napraviti primopredaju jer je blizu mene.
Ne isplati se ja prodajem za 1400 kn PS3 model 80 GB najbolji fat koji postoji totalno ocuvan kao nov i ima garanciju do 12 mj. i 5 originalnih igrica Red Dead Redemption,God of war 3,GTA IV,Aliens vs Predator i UFC 2010