imas i od 120gb slim ali neznam dali ga ima jos u ponudi kod nas ali bi trebalo biti od naj novijih su 160 i 320gb
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
imam jedno pitanje.
Može li se popraviti PS3 koji ima YLOD?
Pozdrav,
imam jedno pitanje.
Može li se popraviti PS3 koji ima YLOD?
moze al ne trajno
imas google i tutoriala koliko te volja
Zanima me jel se ps3 brzo kvari, zbog tog yolda, ne kuzim ak dobijest to pokvari se, sta se brze pokvari box ili ps3
Zanima me jel se ps3 brzo kvari, zbog tog yolda, ne kuzim ak dobijest to pokvari se, sta se brze pokvari box ili ps3
ne kvari se brzo niti blizu
potovo ak imas noviji model
A na kojim modelima je najučestaliji?
Znam da ga nema u Slim modela.
A na kojim modelima je najučestaliji?
Znam da ga nema u Slim modela.
40-60
ali netrebas se bojat ako ces ga normalno koristit
znaci ne negdje gdje nema dovoljno zraka ili blizu nekog izvora topline
kada odigras nemoj odma gasiti konozlu neg pricekaj 5 min barem da se ohladi pa tek onda gasi
jer se Ylod najcesce desi kada se konzola naglo ugasi nakon duzeg igranja pa se ne stigne ohladit jer su se ventilatori prestali vrtit
Ma nemate straha sa PS3-om. Ti YLODovi su ili defektni ili slučajevi koje je farkasevec naveo.
Ne znam koliko sam puta ponovio, ali ponavljam opet: imam PS3 fat 40gb, jako puno igran, nabavljen je 2007. i do sada ništa mu nije. Koliko vidim, PS3ovi se čak dobro i drže u odnosu na Xboxove koji su zbog RRODova masovno padali.
http://psgroove.com/content.php?781-Sony-Rolls-Out-New-PSN-Terms-of-Service-User-Agreement-V8
Vjerojatno ste več vidjeli.
Došao je novi PSN Terms of Service & User Agreement, prema kojemu Sony ima pravo špijunirati vaš ps3, tj. sve što radite na njemu, i više nemate pravo koristiti ništa što nije licencirano od Sonya.
A ono najvažnije je da vam Sony može, svojevoljno, bez upozorenja i dozvole, updateati konzolu. A ako se nešto dogodi tjekom updatea (npr. nestane struje dok se updatea (a vi ni neznate da se updatea) pa vam se bricka konzola), nije njihova krivnja.
Sa ovime su prekoračili granice i ja neću prihvatiti novi agreement.
Nakon micanja supporta za OtherOS i brickanja dosta konzola zbog buga u prvoj verziji firmwarea 3.56, ova je kap stvarno prelila čašu i ja sad čekam da izađe CFW za 3.56.
Pa naravno da se ti moras slozit s time da to naprave bez tvoje suglasnosti mogo bi ih tuzit
To bi bilo lijepo
http://psgroove.com/content.php?781-Sony-Rolls-Out-New-PSN-Terms-of-Service-User-Agreement-V8
Vjerojatno ste več vidjeli.
Došao je novi PSN Terms of Service & User Agreement, prema kojemu Sony ima pravo špijunirati vaš ps3, tj. sve što radite na njemu, i više nemate pravo koristiti ništa što nije licencirano od Sonya.
A ono najvažnije je da vam Sony može, svojevoljno, bez upozorenja i dozvole, updateati konzolu. A ako se nešto dogodi tjekom updatea (npr. nestane struje dok se updatea (a vi ni neznate da se updatea) pa vam se bricka konzola), nije njihova krivnja.
Sa ovime su prekoračili granice i ja neću prihvatiti novi agreement.
Nakon micanja supporta za OtherOS i brickanja dosta konzola zbog buga u prvoj verziji firmwarea 3.56, ova je kap stvarno prelila čašu i ja sad čekam da izađe CFW za 3.56.
Totalno supacki.
Nisam imao namjeru stavljati custom firmware, pa ovo smatram totalnim udarcem na fleksibilnost konzole.
Osobno imam neki prastaru verziju firmware-a gore, jer me strah stavljati noviju da mi prestane raditi Logitechov mis i tipkovnica, plus eksterni diskovi.
Sta ovo znaci da necu mocu kupovati igre preko PSN Storea, ako ne prihvatim ugovor?
Ovo je sad jos jedna stvar koja prevaguje da prodam PS3 i zaboravim ga u potpunosti i predem u suparnicki tabor Microsofta.
Mogu se odmah deklarirati kao mazohista, posto me j.ebu sa svih strana, ako dopustim da me sad jos i Sony j.ebe.

Sta mislite jeli se isplati kupiti playstation 3 star 1.5 god. za 1000kn?
netko?
Sta mislite jeli se isplati kupiti playstation 3 star 1.5 god. za 1000kn?
ako nema ostećenja i nije bio na servisu, da
16 | isplati se |
---|---|
4 | ne kupuj |
to ti je medu prvim verzijama konzole i ne isplati se jer se kvare
Koliko prosjecno traje ps3?
to ti je medu prvim verzijama konzole i ne isplati se jer se kvare
odakle ti to
carbon nije rekao koja verzija konzole je u pitanju,lupas gluposti
@carbon
model od 40 i 60 gb se kvare a ostali ne,iako postoje ljudi koji su kupili konzolu pri izlasku i jos uvijek radi
Playstation 3 60gb
Kaze da ga je koristio jako malo.
Ali ipak je star 1.5 god...
bilo je na njuskalo nedavno ps3 80gb + 5 igara za 1000kn sto ti je puno bolje! trazi 80gb fat...
Gdje si ti to nasao..
Daj mi link
Sta mislite da kupim ovaj ps3 i battlefield bad company 2 ili modani xbox 360?
Sta mislite da kupim ovaj ps3 i battlefield bad company 2 ili modani xbox 360?
Ps3 naravno.
Toni 93 mislim da ne bubam gluposti nego ti al oprostit cu ti
Malo off topica, ... Zašto bi PS3 star 1.5. godina bio među prvim verzijama, niti je rekao koji model, niti jeli fat ili slim... pa ljudi prodaju i modele od 120GB slim stare oko 1.5 god.... al ok :) nema veze.....

moj frend ti ima 60gb od kada je izasao znaci cim je dosao je kupio ga i radi mu dan danas bez problema ako je pazen nebi trebalo biti problema znaci ako je imao dosta prostora oko sebe da se ne pregijava i ako ga je vlasnik ponekad ocistio od prasine trebalo bi raditi! Nemoj sad ako ga kupis mu dusu vaditi i igrat 10h dneveno...