PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.354.736
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

e sta mislis dal bi se dalo ovo napravit Ja kupim bluray film i normalno gledam ga na ps3,ali to nije dovoljno ja bi rip napravio,ali nemam bluray drive na kompu

pa bi na ps3 stavio linux i tamo povadio podatke iz filma i onda stavio na komp da napravim encode

neznam kak bi se ponasali programi za skidanje zastite i dal bi uopce prepoznali drive

animehr.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Koje su prednosti Linuxa?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

???

Jel ti znaš šta je Linux??

To ti je operacijski sustav poput windowsa.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

Sloboda {#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Da, znam nailer, dobro znam sto je Linux, koristim ga na računalu,ali me zanima koje su njegove prednosti na konzoli?

0 0 hvala 0
17 godina

Prednosti naspram cega?

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da li će ps3 imat odlicnu grafiku(mislim da grafika nebude losa nego normalna) na televiziji od 55 cm sa skart utorom i činčevima ? odgovor mi treba hitno jer kupujem ps3 ili xbox 360

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 17:06 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Encyanix kaže...

da li će ps3 imat odlicnu grafiku(mislim da grafika nebude losa nego normalna) na televiziji od 55 cm sa skart utorom i činčevima ? odgovor mi treba hitno jer kupujem ps3 ili xbox 360

jednako dobro/lose ce ti izgledat grafika na xboxu ili ps3 kada spojis na CRT

proporuka da si nabavis neki monitor sa DVI prikljuckom

animehr.com
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Encyanix kaže...

znaci uzmem li ps3 ili xbox necu fulat?

16 godina
protjeran
Encyanix kaže...
Encyanix kaže...

neces ali velim ti CRT ti los za te konzole

animehr.com
15 godina
Encyanix kaže...
Encyanix kaže...

imam u dnevnom boravku lcd od lg-a 82 cm ja mislim da je hd ready jel to ok? 

16 godina
protjeran
Encyanix kaže...
Encyanix kaže...
Encyanix kaže...

imam u dnevnom boravku lcd od lg-a 82 cm ja mislim da je hd ready jel to ok?

odlicno

animehr.com
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

hvala na informacijama!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

e ljudi odgovorite mi na moja pitanja.

Planiram uzeti plejku koji je najbolji mode. tj. best buy.

1.Telka mi ne udaljena kojih 4-5 metara od routera, pa sad ako bih htio igrat online tream kabal koji ide u modem( kakav ide kabal onaj standardni kao za komp ili posebni), jel bi mogao ukopcati, i koje je duljine taj kabel.

Odg. hitno???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebaš obični ethernet kabel .... isto kao iz kompa u ruter. a kupiš di suljinu koja ti treba, mislim nema tu određene duljine.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Ili jednostavnije spojiš se bežično.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koji je najbolji model, namjeravam igrat black ops, red dead redemption, koji model ne kuzim te gb,??? pomoc??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

Neko je pito nes u vezi ripanja blueraya  kad sam napiso nes o linuxu pa ako ga jos uvijek zanima mislim da je novi multiman dobio opciju za to al nisam siguran na brzinu sam preletio info

http://www.ps3hax.net/2011/02/update-multiman-1-16-00-game-managerfile-managerftpavchdbdmv/#axzz1Dluj628c

16 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Neko je pito nes u vezi ripanja blueraya  kad sam napiso nes o linuxu pa ako ga jos uvijek zanima mislim da je novi multiman dobio opciju za to al nisam siguran na brzinu sam preletio info

http://www.ps3hax.net/2011/02/update-multiman-1-16-00-game-managerfile-managerftpavchdbdmv/#axzz1Dluj628c

hmm ovo mi je odlicno

to niti ne zahtjeva linux?

kolko vidim ima backup opciju pa bi to trebalo bit to :D

animehr.com
17 godina

da netreba linux

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moze li mi tko odgovoriti koji je najbolji model plejke 3, znam da je slim ali ne kuzim ove gb, planiram igrati black ops, red dead redemption, i slične igre, molim vas recite koji je najbolji, koji se ne kvari, hitno je ljudi???????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa GB ti oznacava kolicinu memorije na hardu u plejki.

Ja sam klincima kupio 160 GB sto ima je i vise nego dovoljno.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa ako ces uzimati slim uzmes onaj koji ti najbolje pase,sam si izaberes broj gb!!!

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa ako ces uzimati slim uzmes onaj koji ti najbolje pase,sam si izaberes broj gb!!!

Planiram uzeti ovaj od 80 gb jer netreba mi previse gejmat cu i na pc{#}

Samo taj 80 gb jer to slim model ili fat, koja je uopce razlika da li preporucujete 80 gb ili neki drugi?

17 godina

80gb slimovi ne postoje to ti je fat...

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Onda koji vi preporucujete dajte procitajte cijeli post i odgovorite, u cemu je razlika između slima i fat, sta se slim sporije kvari ili?????

Moze preporuka i broj gb???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Fatovi lakse dobe ylod to lakse im maticna ode,tak da bi ti bilo bolje uzet slim al je opet na tebi

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Onda cu uzeti slim i dali je ps 3 slim 160 gb ima najmanji kapacitet kod slimova i ima li link od  ps3 slim 160 gb bez nekih glupih igara, jer uvale neko smeće

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice