evo ti tema http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/tv-anywhere-plus-ps3-kako-uzimati-skrinse/64098.aspx
mozda pomogne
evo ti tema http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/tv-anywhere-plus-ps3-kako-uzimati-skrinse/64098.aspx
mozda pomogne
Evo vam linux koji nije tak tesko instlirati
http://psgroove.com/content.php?744-Asbestos-1.2-Released-Network-Install-No-Longer-Necessary
e sta mislis dal bi se dalo ovo napravit Ja kupim bluray film i normalno gledam ga na ps3,ali to nije dovoljno ja bi rip napravio,ali nemam bluray drive na kompu
pa bi na ps3 stavio linux i tamo povadio podatke iz filma i onda stavio na komp da napravim encode
neznam kak bi se ponasali programi za skidanje zastite i dal bi uopce prepoznali drive
???
Jel ti znaš šta je Linux??
To ti je operacijski sustav poput windowsa.
Sloboda
Prednosti naspram cega?
da li će ps3 imat odlicnu grafiku(mislim da grafika nebude losa nego normalna) na televiziji od 55 cm sa skart utorom i činčevima ? odgovor mi treba hitno jer kupujem ps3 ili xbox 360
da li će ps3 imat odlicnu grafiku(mislim da grafika nebude losa nego normalna) na televiziji od 55 cm sa skart utorom i činčevima ? odgovor mi treba hitno jer kupujem ps3 ili xbox 360
jednako dobro/lose ce ti izgledat grafika na xboxu ili ps3 kada spojis na CRT
proporuka da si nabavis neki monitor sa DVI prikljuckom
znaci uzmem li ps3 ili xbox necu fulat?
neces ali velim ti CRT ti los za te konzole
imam u dnevnom boravku lcd od lg-a 82 cm ja mislim da je hd ready jel to ok?
imam u dnevnom boravku lcd od lg-a 82 cm ja mislim da je hd ready jel to ok?
odlicno
hvala na informacijama!
e ljudi odgovorite mi na moja pitanja.
Planiram uzeti plejku koji je najbolji mode. tj. best buy.
1.Telka mi ne udaljena kojih 4-5 metara od routera, pa sad ako bih htio igrat online tream kabal koji ide u modem( kakav ide kabal onaj standardni kao za komp ili posebni), jel bi mogao ukopcati, i koje je duljine taj kabel.
Odg. hitno???
Trebaš obični ethernet kabel .... isto kao iz kompa u ruter. a kupiš di suljinu koja ti treba, mislim nema tu određene duljine.
Koji je najbolji model, namjeravam igrat black ops, red dead redemption, koji model ne kuzim te gb,??? pomoc??
Neko je pito nes u vezi ripanja blueraya kad sam napiso nes o linuxu pa ako ga jos uvijek zanima mislim da je novi multiman dobio opciju za to al nisam siguran na brzinu sam preletio info
Neko je pito nes u vezi ripanja blueraya kad sam napiso nes o linuxu pa ako ga jos uvijek zanima mislim da je novi multiman dobio opciju za to al nisam siguran na brzinu sam preletio info
http://www.ps3hax.net/2011/02/update-multiman-1-16-00-game-managerfile-managerftpavchdbdmv/#axzz1Dluj628c
hmm ovo mi je odlicno
to niti ne zahtjeva linux?
kolko vidim ima backup opciju pa bi to trebalo bit to :D
da netreba linux
Moze li mi tko odgovoriti koji je najbolji model plejke 3, znam da je slim ali ne kuzim ove gb, planiram igrati black ops, red dead redemption, i slične igre, molim vas recite koji je najbolji, koji se ne kvari, hitno je ljudi???????????
Pa GB ti oznacava kolicinu memorije na hardu u plejki.
Ja sam klincima kupio 160 GB sto ima je i vise nego dovoljno.
Pa ako ces uzimati slim uzmes onaj koji ti najbolje pase,sam si izaberes broj gb!!!
Pa ako ces uzimati slim uzmes onaj koji ti najbolje pase,sam si izaberes broj gb!!!
Planiram uzeti ovaj od 80 gb jer netreba mi previse gejmat cu i na pc
Samo taj 80 gb jer to slim model ili fat, koja je uopce razlika da li preporucujete 80 gb ili neki drugi?
80gb slimovi ne postoje to ti je fat...
Onda koji vi preporucujete dajte procitajte cijeli post i odgovorite, u cemu je razlika između slima i fat, sta se slim sporije kvari ili?????
Moze preporuka i broj gb???
Fatovi lakse dobe ylod to lakse im maticna ode,tak da bi ti bilo bolje uzet slim al je opet na tebi
Onda cu uzeti slim i dali je ps 3 slim 160 gb ima najmanji kapacitet kod slimova i ima li link od ps3 slim 160 gb bez nekih glupih igara, jer uvale neko smeće