PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.352.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
nidjo123 kaže...

Sad teško da ćeš nać te starije modele nove. Jedino polovne. li preporučio bih ti nove modele, nisu ništa skuplji, a imaju puno prostora.

Dobiti ču ga u zamjenu za xbox 360 i nadoplatu 200kn

Evo izašo je novi update 3.55 http://blog.us.playstation.com/2010/12/06/ps3-system-software-update-v3-55/

mjenjam xbox 360 za ps3
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Jako teško ćeš naći to.Modele od 40gb pogotovo.Imaš fat 60-80 u nekim akcijama skupa s psp-om i tako ...Pronjuskaj po ducanima,glupo je traziti odgovore na takva pitanja ovdje..veći je gušt pronjuškati po 6-7 dućana i viditi što ima ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
Jako teško ćeš naći to.Modele od 40gb pogotovo.Imaš fat 60-80 u nekim akcijama skupa s psp-om i tako ...Pronjuskaj po ducanima,glupo je traziti odgovore na takva pitanja ovdje..veći je gušt pronjuškati po 6-7 dućana i viditi što ima ;)

Nisam iz Zagreba pa mi izbor ducana i nije bas velik :)

A gdje si ti vidio te stare modele s psp-om,ja sam jedino primjetio nove modele s psp-om?

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
nisam ni ja , pa opet ima izbora.U algoritma je bilo , i u tehnomaxa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav ljudi imam jedan ozbiljan problem! Dakle ima JailBreak za PS3. I slučajno mi se preko neke igre update-ao na 3.42. Želio bi se vratiti na postojeće postavke jer mi sad JailBreak ne radi. Pa ako mi itko ikako može pomoći bio bih jako zahvalan!

0 0 hvala 0
17 godina
Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 22:49 (R4zOR229).
16 godina
protjeran

a jel znas mozda sta je sa onima koji imaju 3.55 tj ovaj najnoviji?

NekoChan
17 godina

nije moguce(za sada)

17 godina

Evo jos nesto postam sam ko drugi post da se digne gore pa da vidite

It seems that the old DNS is working again for a few members on IRC, it would seem however only US members are able to bypass the most recent firmware update VIA this method.  This is probably going to get patched soon, so enjoy it while you can.

All you have to do is set your DNS on the PS3 to the following, it may take time to sign in so be patient:
    Primary: 67.202.81.137
    Secondary: 67.202.81.137

Reports have it that it only works for US, but try and let us know your results.

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Moze pitanje :) 

Kupim PS3 i onaj USB jailbrake - igram starije PS3 igre piratski 

kupim si GT5 i drugi HDD i kaj bi bilo moguce da mi jedan HDD sluzi za piratluk a jedan za igranje online ? Hvala

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
@Grdi
skupo i komplicirano.

1 0 hvala 0
17 godina

nemoze neces ti promjenom diska promjenit firmwire i btw svaki puta kad metnes hdd u ps3 moras ga formatirati

evo naden pravi master key

http://psx-scene.com/forums/f6/true-usb-device-aaaa-key-found-kakaroto-72494/

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

http://www.ps3hax.net/2010/12/warning-for-immediate-release-downgrading-disables-bd-playback/

Nemojte downgradat, ako koristite BD playback!

Nabavio sam PS3USBJailbreak i stvarčica je zbilja cool. Igre se puno brže učitavaju. Koristim HermesV4b with 3.50 spoofing.

Zasad sam probao na RDR, a uskoro dolazi AC:B i Uncharted 2 :)

Nabavio sam i PSMove i preprecizan je. Čak me to malo i živcira jer sam kod frenda navikao na WiiMote da se greške jedva kuže, a ovo prati i milimetarski pokret.

Jedva čekam Killzone3 :DDD

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite |
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moj RDR je sinoć naručen.

Nemogu dočekat da dođe.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

Evo nabavio sam ps3 i htjeo bi na gledati  filmove preko njega.Pa znaći moje je pitanje kako da napravim film za ps3i pomogucnosti da bude blu-ray.

sorry ako je već bilo pitanje nisam baš pratio temu.

Zaboravio sam ti kasnije dati link:

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-filmovi-titlovima-ps3/78994.aspx

Eto teme.

Btw, ovim putem bih još jednom zamolio moderatore da povežu taj moj tutorial sa ove dvije teme:

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-pitanja-odgovori/53029.aspx?jumpto=1503402&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx

15 godina
neaktivan
nailer kaže...

Moj RDR je sinoć naručen.

Nemogu dočekat da dođe.

Ja moj RDR imam još od 6. mjeseca.

Isplatit će ti se uložen novac :DDD

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite |
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo ovako imao bih jednu veliku zamolbu.

Brat mi zeli da mu kupim za bozic Playstation 3 i kak sad malo braci reci ne {#}

Ugl jako sam kratak s vremenom jel radim/studiram i ne stignem proguglati sve da dobijem imformacije a i ovdje mi je uvijek bila pruzena vrhunska pomoc.

U PS3 se kuzim jako malo i sad me zanima sto kupit bratu!?

Koja je razlika izmedu onog starog debljeg modela i ovog novog "slim"?? (Vidio sam da su manje dim,potrosnja,neke posebne zvucne kartince u slim...), tj. ima li kakve druge razlike izmedu modela, da li ima i je li mi uopce potreban linux na ps3, da li rade emulacije igara sa ps2 i ps3?

Neznam smijem li ovo tu pisat ali budem svejedno-citao sam za taj neki Jailbrake da se moze igrat "piratske "igre ali samo offline...mene sad zanima kad bih ja to imao i probao svejedno neku igru igrati online al da je orginalna( recimo PES2011-ipak moram i ja tay PS probat) da li bi to radilo tako?

Znam da je sigruno pisano o tome svemu al stvarno nemam vremena to puno detaljnjije proucavat.

Ako je netko spreman pomoc i ima sve te informacije a nema vremena ili volje mi napisati odgovor neka mi poslaji u privatnoj poruci broj mobitela pa cu ga nazvat i lijepo cemo popricat.

Puno vam hvala na pomoci!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
veki666 kaže...

Brat mi zeli da mu kupim za bozic Playstation 3 i kak sad malo braci reci ne {#}

Ugl jako sam kratak s vremenom jel radim/studiram i ne stignem proguglati sve da dobijem imformacije a i ovdje mi je uvijek bila pruzena vrhunska pomoc.

Koja je razlika izmedu onog starog debljeg modela i ovog novog "slim"?? (Vidio sam da su manje dim,potrosnja,neke posebne zvucne kartince u slim...), tj. ima li kakve druge razlike izmedu modela, da li ima i je li mi uopce potreban linux na ps3, da li rade emulacije igara sa ps2 i ps3?

Neznam smijem li ovo tu pisat ali budem svejedno-citao sam za taj neki Jailbrake da se moze igrat "piratske "igre ali samo offline...mene sad zanima kad bih ja to imao i probao svejedno neku igru igrati online al da je orginalna( recimo PES2011-ipak moram i ja tay PS probat) da li bi to radilo tako?

Znam da je sigruno pisano o tome svemu al stvarno nemam vremena to puno detaljnjije proucavat.

Ako je netko spreman pomoc i ima sve te informacije a nema vremena ili volje mi napisati odgovor neka mi poslaji u privatnoj poruci broj mobitela pa cu ga nazvat i lijepo cemo popricat.

nemozes se ni spojit

malada
17 godina
neaktivan
veki666 kaže...

pa da krenemo redom.

Razlike neke bitnije i nema, ionako je linux na ps3-u nepostoji od vverzije firmwarea 3.20 (sad je 3.55)

Emulacija igara sa ps i ps2 radi samo na dva najstarija modela (20 GB i 60 GB modeli).

JB: Možeš igrati "sigurnosne kopije koje si napravio kako ti se nebi oštetio tvoj original". {#}

Online možeš zaboraviti jer kako bi ga mogao jailbreakati mora ti biti verzija firmwarea 3.41 ili manja, a kako bi mogao online moraš imati najnoviju verziju firmwarea.

Inače, originali ti nisu jako skupi.

Pogledaj naprimjer ovdje: http://www.game.co.uk/

Siguran sam da možeš naći barem 10 igara koje bi tvoj brat igrao, a da su jeftinije od 100-njak kuna.

Nadam se da sam pomogao, ako još nešto nije jasno, pitaj.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Fakat vam fala na tak brzom odogvoru!!

Znaci kaj da mu ubodem ovaj model od 320 gb slim to je sad kao "naj" bu imal dosta mjesta za spremat igre i sve, a kao i kaj velis igre se nadju jeftine plus kaj sad kasnimo vise od 3 godine za igrama tak da se da jeftino nabavit sve staro kaj treba odigrat

i da kolko bi otprilike dosla najjeftinja 320 gb slim da se nezaletim pa kupim preskupom

jos jednom fala puno

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 22:40 (veki666).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
veki666 kaže...

Znaci kaj da mu ubodem ovaj model od 320 gb slim to je sad kao "naj" bu imal dosta mjesta za spremat igre i sve, a kao i kaj velis igre se nadju jeftine plus kaj sad kasnimo vise od 3 godine za igrama tak da se da jeftino nabavit sve staro kaj treba odigrat

ma..hard veci od 80gb ti netreba,ako mislis samo igre na njega stvaljat 

Imas i po oglasnicima igre jeftino (gamplay forum i njuskalo)

na gameplay forumu se nađu dobre igre za kakvih 80-100kn (ako ti ne pase kupnja iz vana)

NekoChan
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 22:40 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
veki666 kaže...

i da kolko bi otprilike dosla najjeftinja 320 gb slim da se nezaletim pa kupim preskupom

jos jednom fala puno

Ma da, uzmi mu ps3 320 GB sa PS Moveom (to će obožavati) za 350€.

Postoji gumb HVALA pa ono ako nije teško... {#}

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

na gameplay forumu se nađu dobre igre za kakvih 80-100kn (ako ti ne pase kupnja iz vana)

Cemu onda te perverzije sa 320gb??Sam da me vise kosta?? I koji je onda bolji slim ili ona kvrga?? Jel sam kao procitao da se kvrge vise kvare tj. pregrijavaju :))

15 godina
neaktivan

PUNO FALA SVIMA!!

Da je barem nasa vlada upola ucinkovita i efikasna ko i vi svi tu uzel bi ih 3 PS3 odmah a nebi pokusaval svaku kunu ustedit ;))

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 22:47 (veki666).
17 godina
neaktivan
veki666 kaže...

Cemu onda te perverzije sa 320gb??Sam da me vise kosta?? I koji je onda bolji slim ili ona kvrga?? Jel sam kao procitao da se kvrge vise kvare tj. pregrijavaju :))

Da, manje se kvari.

Ako ćeš ga koristiti samo za igre onda ti je 80 GB dosta, ali ako ćeš imati koji film na njemu, koji demo i slično onda ovisi.

(ja sam, naprimjer, već 180 GB napunio)

16 godina
protjeran
veki666 kaže...

nemam pojma...

slim ti je bolji 

tisi je i manje se grije 

NekoChan
15 godina
neaktivan

Onda bu tak kak kolgea veli slim 320gb+move za 350€ jel flimova ce ziher bit gore

Koji mi ducan sam preporucate da mu to kupim sutra pa nek dijete uziva dok moze!!

17 godina
neaktivan
veki666 kaže...

Onda bu tak kak kolgea veli slim 320gb+move za 350€ jel flimova ce ziher bit gore

Koji mi ducan sam preporucate da mu to kupim sutra pa nek dijete uziva dok moze!!

Od kud si?

15 godina
neaktivan

Velika Gorica

17 godina
neaktivan
veki666 kaže...

Velika Gorica

Ako ćeš ići negdje vani (Slovenija, Italija...) onda u nekoj njihovoj trgovini (npr. bigbang (slo), Gamestop, MediaWorld (ITA).

Ako nećeš ići "kod susjeda" onda provrti par naših trgovina (algoritam, shopto i slični) pa vidi gdje je najjeftinije (vani će ti biti dosta jeftinije).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice