dobro vazno je da ti znas na sta mislim
psgroove za koji uređaj android,onaj kalkulator il za vec kaj nemozes stavit na obican usb
koji kalkulator
vidio sam na njuskalu neki prodaju ps3 jailbreak ali samo za 3.41 verziju
sto ako ja slucajno imam 3.42 ili 3.50 sto da radim
vidio sam na njuskalu neki prodaju ps3 jailbreak ali samo za 3.41 verziju
sto ako ja slucajno imam 3.42 ili 3.50 sto da radim
nista pozdravi se sa piratima
a jel se moze vratit na 3.41
a jel se moze vratit na 3.41
ne
ja imam 3.30 verziju jeeej
Pozz evo mene opet.Hvala sta ste mi odgovorili na proslu poruku jos jedno pitanje skino sam novu verzijupreko ps-3, pa me zanima kako vratit na stariju verziju i dal se to moze.Starija verzija mi treba da mogu instalirat linux.
PS: mislim da nemoze ,al zato pitam vas (nada umire posljednja). :)
Pozz evo mene opet.Hvala sta ste mi odgovorili na proslu poruku jos jedno pitanje skino sam novu verzijupreko ps-3, pa me zanima kako vratit na stariju verziju i dal se to moze.Starija verzija mi treba da mogu instalirat linux.
PS: mislim da nemoze ,al zato pitam vas (nada umire posljednja). :)
nemoze
nista trazilo bi te da napravis offline update zanjeg firmware-a kojeg si imao ili novijeg
nemoguce je sve obrisat u potpunosti da bude ko da je iz tvornice izaso
ako imas 3.41 onda mozes napravit downgrade ako imas ista preko nemozes
ja imam verziju 2.76 jucer navecer pogledao i sad me zanima kako updadatat na verziju 3.41 a da ne ide na 3.50
skini update file s neta za 3.41 i preko usb-a updejtaj
ok
skinio sam jos da updatam al to cu kasnije
i sad me zanima
ja kad kupim onaj jailbreak sa njuskala samo to stavim u ps3 i stisnem sa ukljuciti i eject brzo i instaliram backup manager
mogu li ja onda skiniti i preko backupa staviti na hdd i igrati bez problema
takoder me zanima mogu li se takve skinjene igre staviti na dvd double layer
Nemozes stavit igre na diskove jedino preko eksternog harda.
I makni taj link dok ti ne uvale karton.
moze li se ps3 povezati sa kopmom da prebacim igru koju skinem tako jer imam stick od 8 gb a igre imaju preko 8gb
Mozda mozes preko lan kabla i media servera ali neznam kako.
Nisu eksterni hddovi skupi
uzmes ovaj hdd 320 gb cist dovoljno i ovo eksterno kuciste i samo picis
imam ja hdd od starog kompa al je star 5 godina (ima li to ikakve veze) i sta uzmem to kuciste i spojim hdd pa hdd na komp i uzmem igru i onda uz backup manager igru na ps3 ili nekako drugacije i sve igre mi ostaju na hdd
koji kalkulator
Ti-84+
Android ti je os za mobitele
Mozes napravi JB sa htc desire
To je Texas Instruments?To imamo u školi.
imam ja hdd od starog kompa al je star 5 godina (ima li to ikakve veze) i sta uzmem to kuciste i spojim hdd pa hdd na komp i uzmem igru i onda uz backup manager igru na ps3 ili nekako drugacije i sve igre mi ostaju na hdd
bravo sve sam te skuzio
vjerojatno je taj stari disk ATA tako da moras kupit novi SATA disk.
Stvar je vrlo jednostavna spojis hdd sa kucistem
Ukopcas eksterni hard u komp sa kompa prebacis igru ili sta vec.
Ukopcas eksterni hard u ps3 i dalje bi morao pogledati prema nekom tutorialu.
Posto ja nemam taj mod i igram originale.
koja je razlika izmedu ata i sata
koja je razlika izmedu ata i sata
Uglavnom prepoznajes ih po tome sto se ATA (PATA) spaja s sirokim konektorom (cca. 5 cm), a SATA se spaja konektorom (cca. 1 cm).
s time da ti disk mora biti SATA i mora biti 2.5 a ne 3.5
Imam jedno pitanje u svezi PS3,pa ako netko zna da mi odgovori.Frend mi ima PS3 i kupio si je externi hard od TB,a ja sam mu na njega snimio par filmova da si pogleda.Problem nastaje što PS3 uopće ne vidi taj hard,a kamoli da šta čita.Inače uredno čita DVDe i BlueRay,a ovo ne.Zna li netko o čemu se radi?
Inače PS3 je star godinu dana(otprilike,a koja je verzija neznam-ako je važno saznat ću)hard je WD Desktop od 1TB...
vjerojatno je ntfs system a ps3 prepoznaje samo fat32 to je i meni bilo sa stickom
Znači li to da ne postoji mogućnost snimanja fimova na hard,pa da se mogu gledati prek PS3?
postoji al mora formatirati u fat 32