PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.355.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
RE: PS3 - Pitanja i odgovori

dali to sve radis preko PMS ili imas na hardu,USB-u??koji titlovi su??i fomat videa

Nothing is true, everything is permitted
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Probao sam i s USB-a i s harda..Film je u avi formatu a subtitlovi su s nastavkom .sub

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ManDark kaže...

Probao sam i s USB-a i s harda..Film je u avi formatu a subtitlovi su s nastavkom .sub

nemozes tako radit jel ps3 ne cita tilove koji su posebno som ako na koristis pms,morat ces ih ubacit u film s ovim programom"AVIaddxSubs"

btw evo za neke koji misle kupovati 40gb verziju ovo je sa drugog foruma kopirano

Originalno objavio XFAN360 Prikaži post

bok, ja necu uzet ovaj od 40 GB u sophoslabu za 1499 kn, zbog ovog: ja sad nazvo u importane galeriji i javi mi se onaj tiip i pitam ga dali jos imaju ovaj 40 GB model, on mi kaze imamo, ja vec ono mu govorio adresu i sve to kad sam se dosjetio onoga sto sam tu procito da su to popravljene konzole, i pitam ja njega dali se taj model od 40 GB više kvari od ostalih ili????

i on meni kaže da su to neke reparirane konzole koje su vec imai neki problem i da su ih popravili i opet pustili u prodaju....

ja reko da necu uzimat i bok, jos mi frajer kaze da su ko nekoristene,a ja u sebi mislim e taj film neces gledat...

evo upozorenja svima koji misle kupit taj PS3 40 GB u Sophoslabu za 1,499 kn..

nadam se da je bilo korisno!!

pozz

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Što je to PMS? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

PS3 media server to je program koji instaliras na pc i onda bi ti pc i ps3 trebali bit u mrezi pa preko njega mozes stremati video(i formate koje ps3 ne podrzava),glazbu,slike...vrlno korisna stvarcica

nego da se nadovezem za ono gore kaj sam napiso nemojte mislit da sam sophos ima te konzole imaju ih i drugi samo sta oni mudro sute

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Definitivno nemojte to uzimat, ja nakon tjedan dana moran ga nosit nazad.Ja se stvarno nada da se meni neće desit.pojavi se poruka da se pregrija, a uopće nije, i tako nonstop kad ga upalin

Jebga!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zato sto ti subovi moraju biti u srt. formatu i moraju imati isti naziv kao i film.

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
ManDark kaže...

nemozes tako radit jel ps3 ne cita tilove koji su posebno som ako na koristis pms,morat ces ih ubacit u film s ovim programom"AVIaddxSubs"

btw evo za neke koji misle kupovati 40gb verziju ovo je sa drugog foruma kopirano

Originalno objavio XFAN360 Prikaži post

bok, ja necu uzet ovaj od 40 GB u sophoslabu za 1499 kn, zbog ovog: ja sad nazvo u importane galeriji i javi mi se onaj tiip i pitam ga dali jos imaju ovaj 40 GB model, on mi kaze imamo, ja vec ono mu govorio adresu i sve to kad sam se dosjetio onoga sto sam tu procito da su to popravljene konzole, i pitam ja njega dali se taj model od 40 GB više kvari od ostalih ili????

i on meni kaže da su to neke reparirane konzole koje su vec imai neki problem i da su ih popravili i opet pustili u prodaju....

ja reko da necu uzimat i bok, jos mi frajer kaze da su ko nekoristene,a ja u sebi mislim e taj film neces gledat...

evo upozorenja svima koji misle kupit taj PS3 40 GB u Sophoslabu za 1,499 kn..

nadam se da je bilo korisno!!

pozz

Gle sada malo cu ispast bezobrazan ali ljudi NEMOJTE LUPETAT GLUPOSTI,jer stvarno to rekla kazala ne drzi vodu.

17 godina

nevidim zasto bi on i jos neki ljudi koji su rekli isto lagali?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 20:59 (R4zOR229).
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

imam novo pitanje...

kupio sam si NFS Shift, i neugodno sam se iznenadio pogotovo jer se radi o ps3..

naime igra mi šteka tu i tamo..?!

jel se to kome dešavalo i o čemu se radi?

kazem neugodno sam iznenadjen.

edit: takodjer kontrole mi nisu dobro namjestene, vrlo zeznuto za voziti.. ima li opcija namjestanja kontrola?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 11:08 (bloodsucker).

0 0 hvala 0
17 godina

moze biti da ti je nesto sa laserom ili bluray diskom,a sto se kontrola tice to uvijek postoji da malo bolje pogledaj,btw jesi skinuo patch za igru?(ako uopce postoji)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 12:39 (R4zOR229).
16 godina

Ja imam FullHD TV,ali kad god pokrenem neku igru,ona nije FullHD.Trebam to postaaviti postavke na TV-u ili što?Neki posebni kabel?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ja imam FullHD TV,ali kad god pokrenem neku igru,ona nije FullHD.Trebam to postaaviti postavke na TV-u ili što?Neki posebni kabel?

Neke igre jednostavno nisu napravljene za 1080p rezoluciju, već za 720p, zato se malo zrnato vide, a neke imaju nativni 1080p(MGS4, Uncharted 2, Gran Turismo 5..)

PSN: filip99 //
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

igram sve druge igre vrlo glatko

a stvar je u NFS sto meni jedino auto "trza" u pokretu, nemogu to dokuciti, ne steka okolina ili sve ostalo, pomalo cudno..

Motorstorm sam ubacio, glatko ko suza!

0 0 hvala 0
16 godina

Imam NFS Shift,bi on mogao biti u FullHD,ne mora biti 1080p ,može i 720p,i da,zbilja se vidi zrnasto.

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Imam NFS Shift,bi on mogao biti u FullHD,ne mora biti 1080p ,može i 720p,i da,zbilja se vidi zrnasto.

Vidi na Wikipediju. Upiši naslov igre i pisat će ti sa desne strane u kojoj je tehnici napravljena.

EDIT: Zaboravio sam ti reći, sve igre za PS3 su napravljene u ili za 720p rezoluciju, a neke ujedno i za 1080p. Kada je video izlaz 720p, 1080p igre se downscalaju, a 720p igre su na nativnoj rezoluciji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 13:26 (AlienWare1).
16 godina

Dobro,ali se svejedno vrlo loše vidi,to mogu na TV-u poštelati ili nikako ne mogu?

17 godina

koji kabel koristis?

16 godina
R4zOR229 kaže...

koji kabel koristis?

Pa imam spojena ona 3(bijeli,crveni,žuti).

16 godina
protjeran
emerik kaže...
R4zOR229 kaže...

koji kabel koristis?

a joj pa sta se cudis uopce trebas si kupit hdmi kabel 

RamboBuckethead
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
emerik kaže...
R4zOR229 kaže...

koji kabel koristis?

a joj pa sta se cudis uopce trebas si kupit hdmi kabel 

O,super onda,hvala,nisam znal.

17 godina
emerik kaže...
R4zOR229 kaže...

koji kabel koristis?

:D otkud ti ideja uopce spajat HD tv s time

16 godina
R4zOR229 kaže...
emerik kaže...
R4zOR229 kaže...

koji kabel koristis?

:D otkud ti ideja uopce spajat HD tv s time

Znači spojim s HDMI-om i to je to?

17 godina

da

17 godina
AlienWare1 kaže...
emerik kaže...

Neke igre jednostavno nisu napravljene za 1080p rezoluciju, već za 720p, zato se malo zrnato vide, a neke imaju nativni 1080p(MGS4, Uncharted 2, Gran Turismo 5..)

Od te tri igre za GT 5 ( prologue se vrti na 1080p mode is 1280x1080 (2xAA) in-game while the garage/pit/showrooms are 1920x1080 with no AA. 720p mode is 1280x720 (4xAA) ) full ce biti slican vjerojatno, a MGS 4 se vrti u 1024x768 (2xAA, temporal) i  Uncharted 2 u 1280x720 (2xAA).

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 9:02 (Ad4pt3r).
17 godina
AlienWare1 kaže...
emerik kaže...

al iskreno ja razliku ne vidim kada mi upscala na 1080p i kada ima nativni 1080p sad il sam ja corav il je do neceg drugog

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
AlienWare1 kaže...
emerik kaže...

al iskreno ja razliku ne vidim kada mi upscala na 1080p i kada ima nativni 1080p sad il sam ja corav il je do neceg drugog

Ni ja, vidim samo između 720p kad je ful zrnato (Bad Company 1 na FullHD izgleda dosta zrnato).

A Adapter: Nemam pojma, meni na kutiji od Gran Turisma piše 1080p, malo mi je glupo da na osnovu samo pit boxova i showroomova stavljaju da ima 1080p :S

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa igra se vrti u 1080p, samo ne full HD vec 1280x1080p.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Pa igra se vrti u 1080p, samo ne full HD vec 1280x1080p.

A u tom je caka.. Hvala.

17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
AlienWare1 kaže...
emerik kaže...

Od te tri igre za GT 5 ( prologue se vrti na 1080p mo

de is 1280x1080 (2xAA) in-game while the garage/pit/showrooms are 1920x1080 with no AA. 720p mode is 1280x720 (4xAA) ) full ce biti slican vjerojatno, a MGS 4 se vrti u 1024x768 (2xAA, temporal) i  Uncharted 2 u 1280x720 (2xAA).

uncharted nije 1080p, ali mgs4 je dobio update nedugo nakon izlaska i on je u 1080p.

Emerik: nakon sto kupis hdmi kabal i spojis si sve trebat ces si jos u opcijama namjstiti kabal i rezoluciju.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice