PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.454.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
blowfish_cro kaže...
C3c1l kaže...
blowfish_cro kaže...

Ekipo, ovaj kabel od napajanja je univerzalni, jel? 

Kako se zove da ga nađem online/objasnim prodavaču?

Tnx!

da ti treba kabel za napajanje. ide ti i od kompa.

Ali nisu isti. Za PS4 ide onaj mali, a za PC onaj klasični, veliki

ja imam ps4 pro i ide mi od napajanja od kompa, koristim ga od pocetka jer ga seljakam od tv-a na stol od kompa kad igram preko monitora.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, razmišljam o kupnji PS4 Pro, kakva je situacija s digitalnim igrama, da li se može promjeniti korisnik, mail itd....

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Mozes imati vise korisnika na konzoli. Za svaki psn account
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Aha nisam se dobro izrazio, kupio bi rabljeni PS4 pa gledam da neki uključuju digitalne igre u cijenu, pa me zanima ako uzmem takvo nešto da li mogu "prebaciti" ili napraviti račun svojim tako da prijašnji vlasnik nema ništa samnom

Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
Ako ti da lozinku mozes da bude tvoj a mozes i staviti svoj racun i opet koristiti njegove igre na svom racunu. Ovisi koji je racun primaran. :) Mozes imati puno racuna a opet sve igrati na jednom.
9 godina
Sto mislite, koliko bi mogao vrijediti cuh2016, 1tb, ofw 5.05, godinu dana star?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2019 19:46 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Damir22 kaže...
Sto mislite, koliko bi mogao vrijediti cuh2016, 1tb, ofw 5.05, godinu dana star?

Ne vise od 400KM. OFW 5.05 se moze gledati kao prednost ko ce koristiti exploit, ali taj exploit trenutno ne vrijedi puno bas jer te ogranicava na igre do 5.05 verzije.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2019 9:50 (arnes_king).
9 godina
Nisam mislio da verzija firmwarea ista dize cijenu, vec cisto taj model, ta verzija, vidim da su cijene sarolike, a nemam predodzbu koliko moze stvarno vrijediti.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2019 10:12 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Damir22 kaže...
Nisam mislio da verzija firmwarea ista dize cijenu, vec cisto taj model, ta verzija, vidim da su cijene sarolike, a nemam predodzbu koliko moze stvarno vrijediti.....

Ma ja sam onako dao svoje misljenje, ali najbolje pogledaj taj isti model polovan posto ljudi prodaju pa ces znati otprilike. Kod nas su slim 500GB 479KM novi, 1TB ne vjerujem da je puno iznad 500KM.

Tesko je dati procjenu kada se ne zna ni u kakvom je stanju, mogu 2 konzole biti stare po godinu a da se na jednoj i ne primjeti a druga da je dusu dala pa i to treba u obzir uzeti.

9 godina
Kupljena prosle godine,nova u trgovini,upaljena,isprobana i zapakovana nazad, stoji u kutiji cijelo vrijeme ;)

Moje misljenje je da je nekih 1500kn realno, ali htio sam vidjeti s vama sto mislite.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koliko ja znam ovdje u HR su kune platne sredstvo a ne bivše njemačke marke.
8 godina
PlayStation 4

Nigdje ne vidim da neko spominje DEM

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja vidim da spominje KM a što je preuzet tečaj od bivše njemačke marke.
9 godina
neaktivan
KM=konvertibilna marka. Službena valuta u BiH. Osim po nazivu "marka", nema nikakve veze sa Njemačkim markama.
8 godina
protjeran
PlayStation 4

gdje kupiti igre na cdu za ps4 iz eu shopova s jeftinom dostavom? 
base.com ? jel postoji jos nesto slicno tome po cijeni i dostavi ? 

jel neko narucivao preko njih ? iskustva ?

0 0 hvala 0
9 godina
Skuzio sam ja kolegu, sto je 400km.... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Molim neku dobru dušu da mi kaze koji je kod od tele 2 za santa domenicu i dali jos vrijedi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tele2a4KP, mislim da vrijedi još
PSN Grimsey2955
10 godina
Hvala :) Prednarucen Sekiro: Shadows die Twice, jedva čekam 22.3.
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
AnteZizicMVP kaže...

gdje kupiti igre na cdu za ps4 iz eu shopova s jeftinom dostavom? 
base.com ? jel postoji jos nesto slicno tome po cijeni i dostavi ? 

jel neko narucivao preko njih ? iskustva ?

Preporučam Game Collection. Cijene su im manje više iste, ali zato je dostava brza, stiže za 5-6 dana, dok sa Base-a zna potrajat i po 20 dana.

10 godina
Tu bih te ispravio. Narucio sam nekoliko igara na colectionu.
Assasins Creed Origins Mjesec i pol dana
Farming Simulator 19 dva tjedna
Resident Evil 2 7 dana
FC New Dawn 2 tjedna

Tako da.... Nije svima jednako. Za AC origins sam dobio refund kojeg dobijes nakon 25 radnih dana, tjedan dana nakon refunda mi stigla igra.
RE 2 mi je brzo došao.
Zato sam sad narucio sekiro u Hr. Ispalo me 70 kn skuplje ali barem cu dobiti igru taj dan. Na colectionu bi mi dosla za tjedan, mozda 2 a mozda i 3.
15 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Resident Evil 2 7 dana
FC New Dawn 2 tjedna

Tako da.... Nije svima jednako. Za AC origins sam dobio refund kojeg dobijes nakon 25 radnih dana, tjedan dana nakon refunda mi stigla igra.
RE 2 mi je brzo došao.
Zato sam sad narucio sekiro u Hr. Ispalo me 70 kn skuplje ali barem cu dobiti igru taj dan. Na colectionu bi mi dosla za tjedan, mozda 2 a mozda i 3.

Nikad preko tjedan dana na gamecollection :)) Daleko najbrži, dok base.com zna zezat.

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
EraserHead kaže...
Gogy7 kaže...
Resident Evil 2 7 dana
FC New Dawn 2 tjedna

RE 2 mi je brzo došao.

Nikad preko tjedan dana na gamecollection :)) Daleko najbrži, dok base.com zna zezat.

Znao sam ja čekat i po 2 tjedna s thegamecollection, ali to mi je definitivno glavna destinacija za fizičke igre. Sve tamo kupujem.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Znao sam ja čekat i po 2 tjedna s thegamecollection, ali to mi je definitivno glavna destinacija za fizičke igre. Sve tamo kupujem.

I još skupljaš one bodove, tako da možeš uštediti još par funti. Samo eto, igra ne bude na dan izlaska, al isplati se pričekat par dana.

PSN ID : Eraserhead_981
11 godina
Bok!
Kada skinem igru sa PSS, i onda je nakon nekog vremena izbrisem, posto imam samo 500gb hdd prostora, dali ce ta igra biti negdije spremljena, ili barem apk pa da je mogu naknadno insalirati i ponovno odigrati!?

Ili kada je jednom izbrises nema je vise, by-by!?

Htio sam skinuti Modern Warfare Remastered, ali nemam dovoljno prostora na hdd!

Hvala pozz! ☺️

Odmori se u Istini!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Ostaje u library, ali svaki put moraš nanovo skidat.
10 godina
Samo ju dodaj u library ako nemas mjesta. Kao i kod drugih servisa tipa steam, origin itd sve dok je igra u libraryu mozes ju ponovno instalirati, ali ako se radi o ps+ igri moras imati ps+ aktivan taj mjesec. Svaka igra koju kupis je zauvijek tvoja i mozes ju skinuti bilo kad
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Ima li iko preporuke za PS4 Pro kako poboljsati wifi konekciju? Na svim uredjajima mi dobar internet preko wifi a na PS4 Pro katastrofa. Rijetko zna raditi normalno pa se moze igrati online ali cesce zeza.

Na zalost trenutno nemam nikakav nacin da spojim kablom, imam vise wifi mreza i sve sam pokusavao ali rezultati su ocajni. Najmanji signal na jednoj mrezi je oko 64-68% a na drugoj je skoro zakucan ali nista ne pomaze.

Moram napomenuti i da su mi svi uredjaji 2.4Ghz i da nemam 5GHz ruter.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2019 13:36 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Powerline adapter ti je najbolja opcija.

PSN - DeniZg80
13 godina
PlayStation 4

Odakle naručiti one gumice za kontroler? Ili je to sve isto odakle god da se uzme? Pitam za kolegu. Raspale mu se na oba kontrolera

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice