PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.449.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
NBA2K19 ima sve moguće modove.
Slobodno uzmi, odlična je igra.
PSN - DeniZg80
13 godina
PlayStation 4

Super, uzimamo sutra. Po 135 kn svako. Radim noćne pa gledam Dončića i dobio volju za igranjem:) Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kako to funkcionira po pola?
Postoji nekakav share ili?
Jeli legalno?
Pretpostavljam da jest i da ne možete obojica igrati u isto vrijeme? Ili se gubi MP ili nešto?
16 godina
PlayStation 4

Alo dečki, nemojte spamati po Bloodbourne temi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
x360gamer kaže...
Jeli legalno?
Pretpostavljam da jest i da ne možete obojica igrati u isto vrijeme? Ili se gubi MP ili nešto?

Može se igrati u isto vrijeme ista igra jedan protiv drugoga itd.

Legalno, ništa ne gubiš možeš dijeliti i PS+.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nakon spideya dosao red i na rdr2.Prosao sam za sada tek chapter 1 i iskreno do sada mi je malkice predosadna,prespora radnja igra.Još kad sam procitao da se trebam brijati a radim posao na kojem moram.biti svakodnevno obrijan pao mi je mrak na oči 😅.Koliko sam skuzio treba konstanto uzimat hranu,piće,prat jaja(svoja i od konja),adekvatno se oblacit po promjeno vremena dobio sam dojam da je ovo simulacija života čime pridonose trome i ne baš lagane kontrole.Kontrole sam malo podesio pa je ajmo reći okFrustrirajuće je baš kojom brzinom Arthur hoda,kao da ima potrebu se prijavit na život na vagi da dobije na agilnosti.Trebali su stavit obrnuto,da mu je defaultna brzina kretanja trčanje a da se pritiskom L3/X onako sporo hoda kao sto to sada radi po defaultu.Vidjet cu kakva ce biti dalje radnja i gameplay,no zasad me nije očarala igra kao što sam se nadao.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2019 6:54 (big_guy).
Moj PC  
7 0 hvala 3
10 godina
Gogy7 kaže...
Ma kakvog bossa, ja jedva cekam kad naleti na 2 vukodlaka na mostu prije Čupavog bossa.

s njima sam imao stvarno problema dok nisam skužio vrlo zgodnu foru. vjerujem da su je već svi skužili, samo treba privući dva vučića do onih vrata najbližih, oni onda stoje na vratima i pokušavaju te udarit ali ne mogu proći i fino ih izudaraš i jednog i drugog i gotovo. 

ne možeš vjerovati kako napreduješ u igri, kad se sjetim kolko sam se na početku mučio s tim nekim čudovištima, npr s tim vukovima,a  kad sam ih idući put sreo zaklao sam ih ko mačiće. ali sam onda naletio na onu živinu koja ti isisa insight, onda sam opet ja bio mačić, ne idem više ni blizu toga

17 godina
big_guy kaže...

Nakon spideya dosao red i na rdr2.Prosao sam za sada tek chapter 1 i iskreno do sada mi je malkice predosadna,prespora radnja igra.Još kad sam procitao da se trebam brijati a radim posao na kojem moram.biti svakodnevno obrijan pao mi je mrak na oči 😅.Koliko sam skuzio treba konstanto uzimat hranu,piće,prat jaja(svoja i od konja),adekvatno se oblacit po promjeno vremena dobio sam dojam da je ovo simulacija života čime pridonose trome i ne baš lagane kontrole.Kontrole sam malo podesio pa je ajmo reći okFrustrirajuće je baš kojom brzinom Arthur hoda,kao da ima potrebu se prijavit na život na vagi da dobije na agilnosti.Trebali su stavit obrnuto,da mu je defaultna brzina kretanja trčanje a da se pritiskom L3/X onako sporo hoda kao sto to sada radi po defaultu.Vidjet cu kakva ce biti dalje radnja i gameplay,no zasad me nije očarala igra kao što sam se nadao.

Pazi se, završit ćeš na block :-)

Mora lik hodati, jer je tako u realnom životu, nitko u životu ne trči od čovjeka do čovjeka :-) Glupo bi bilo da igra radi drugačije :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

🤣🤣

Ma ono,nije mi nisto posebno igra...za sad..ali da mi smeta takvo heavy kretanje lika-smeta toliko da vise nemam volju upalit igru.

Steta sto nisu uveli i realno spavanje-minimum 8 sati te tih 8 sati imas samo crn ekran u igri kad se upali 😁😁

EDIT:Zaboravio sam iskritizirati jos jednu meni bitnu stvar a to je loading.Svjestan sam ja da je ovo ogromna igra ali brate mili na loading ekranima se stignem obrijat i u pravom zivotu i oprat  svoja jaja.Uzevsi u obzir God of War koji nema niti jednog jedinog loading ekrana ovo je lakrdija s time da su imali vjv neograniceni budzet za ovu igru.Cak i kad hocu manual saveat treba drzat  X jedno 5 sek hahaha.Meni presmiješno.Na stranu sva grafika prica likovi kad je gameplay za k***.Idem se sad za prave obrijat i na posao a Arthur mozda dobije clean shave navečer.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2019 10:52 (big_guy).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
big_guy kaže...

🤣🤣

Ma ono,nije mi nisto posebno igra...za sad..ali da mi smeta takvo heavy kretanje lika-smeta toliko da vise nemam volju upalit igru.

Steta sto nisu uveli i realno spavanje-minimum 8 sati te tih 8 sati imas samo crn ekran u igri kad se upali 😁😁

EDIT:Zaboravio sam iskritizirati jos jednu meni bitnu stvar a to je loading.Svjestan sam ja da je ovo ogromna igra ali brate mili na loading ekranima se stignem obrijat i u pravom zivotu i oprat  svoja jaja.Uzevsi u obzir God of War koji nema niti jednog jedinog loading ekrana ovo je lakrdija s time da su imali vjv neograniceni budzet za ovu igru.Cak i kad hocu manual saveat treba drzat  X jedno 5 sek hahaha.Meni presmiješno.Na stranu sva grafika prica likovi kad je gameplay za k***.Idem se sad za prave obrijat i na posao a Arthur mozda dobije clean shave navečer.

Da tak je i GTA V bio. Izgubiš volju za pokretanjem igre. Spašava te jedino RestMode ako nemaš djecu koja igraju nešt drugo.

SSD bi to učitao vjerojatno za par sekundi.

Al da, slažem se s tobom, sad kad se prisjetim igre najviše me nerviralo to jedenje, stamina, ovo, ono. Lik mršavi i deblja se u igri, ono daj me nemoj zajebavat. Kassandra mi je uvijek vitka, gipka i brza u AC:Odysseyu :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
big_guy kaže...

🤣🤣

Da tak je i GTA V bio. Izgubiš volju za pokretanjem igre. Spašava te jedino RestMode ako nemaš djecu koja igraju nešt drugo.

SSD bi to učitao vjerojatno za par sekundi.

Al da, slažem se s tobom, sad kad se prisjetim igre najviše me nerviralo to jedenje, stamina, ovo, ono. Lik mršavi i deblja se u igri, ono daj me nemoj zajebavat. Kassandra mi je uvijek vitka, gipka i brza u AC:Odysseyu :-P

U pocetku sam krenuo to igrat kao RL (jedi, peri se), ali onda sam jeo samo kada sam bio ranjen, pio kad mi je trebala stamina i nisam osjetio neke posljedice za igru zbog mrsavog lika... Nisam prao jaja, smrdio sam kao pravi kauboj, ali sam primjetio da te nakon spavanja ili cut scene igra sama opere. Isto tak se nisam niti sisao, a niti brijao pa lik izgleda ko Mojsije 

Steta samo sta nisam naisao na kupleraj, bilo je kraljica noci po saloonima, ali sta god sam probao Arthur se ponasao kao peder i ljubazno sve odbijao.

Ali da, dopizdi nakon nekog vremena to setanje kampom, a u postavkama si mozes namjestit da ti je default trcanje u "vanjskom svijetu" (ne brini, nece trcat u kampu)

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2019 11:48 (Shivi).
15 godina
PlayStation 4

Koja je najbolja igra za VR?

0 0 hvala 0
15 godina
hummer0 kaže...
x360gamer kaže...
Jeli legalno?

Kako?!

16 godina
neaktivan
Shivi kaže...

U pocetku sam krenuo to igrat kao RL (jedi, peri se), ali onda sam jeo samo kada sam bio ranjen, pio kad mi je trebala stamina i nisam osjetio neke posljedice za igru zbog mrsavog lika... Nisam prao jaja, smrdio sam kao pravi kauboj, ali sam primjetio da te nakon spavanja ili cut scene igra sama opere. Isto tak se nisam niti sisao, a niti brijao pa lik izgleda ko Mojsije 

Steta samo sta nisam naisao na kupleraj, bilo je kraljica noci po saloonima, ali sta god sam probao Arthur se ponasao kao peder i ljubazno sve odbijao.

Ali da, dopizdi nakon nekog vremena to setanje kampom, a u postavkama simozes namjestit da ti je default trcanje u "vanjskom svijetu" (ne brini, nece trcat u kampu)

Mozes li mi molim te reci kako se zove ta opcija/gdje ju naći?

Našao sam sam toggle to run...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
10 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Shivi kaže...

Ali da, dopizdi nakon nekog vremena to setanje kampom, a u postavkama simozes namjestit da ti je default trcanje u "vanjskom svijetu" (ne brini, nece trcat u kampu)

Mozes li mi molim te reci kako se zove ta opcija/gdje ju naći?

Našao sam sam toggle to run...

Mislim da je ta toggle to run, stisnes jednom i on stalno trci... Bar je tak kod mene namjesteno. U kampu ne vrijede ta pravila, tam ces stalno hodat

I am over 9000!!!
9 godina
Objašnjeno na forumu više puta, a tu je i google. Ova slika je meni pomogla da shvatim kako šta.
15 godina
x360gamer kaže...
hummer0 kaže...
x360gamer kaže...
Jeli legalno?

Kako?!

Evo od prije par stranica:

mariclius kaže...

Sa par kolega djelim profile, ali ni jedan nema ps+. Danas napravio novi HR profil i kupio pes 2019. Podatke sam mu javio i on je sebi taj profil stavio pod primary. Ja pes mislim igrati preko tog profila, a kolega preko svog. Ako uzmem na taj profil ps+ sa njime po pola hočemo li moći igrati jedan protiv drugoga sa tim jednim ps+? Oko igri sve to kužim, ali za ps+ ne. Recimo jedan profil imam i ja primary i jedan kolega isto tako isti profil mu je primarni jer nema internet konekciju pa je to izvedivo. 

Da hoćete.

Znači ja sam kupio PS+  i PES2019 kum je na svom PS4 sa mojim acc. označio svoju konzolu kao primarnu za moj acc. vrijedi nam obojici PS+ i u isto vrijeme možemo igrati PES jedan protiv drugoga.

Jedino što samo ti imaš popust na kupovinu igara PS+ on nema

8 godina
protjeran
PlayStation 4

Kakva dominacija console master rase 

1 0 hvala 0
14 godina
big_guy kaže...

🤣🤣

Šta je da je, igra ima svojih problema. Dam se kladiti da bi većina ovih recenzenata smanjila ocjenu da su igrali dulje od chaptera 2. Puno je tih sitnica koje se nakupe. Ali isto tako, igra je s narativne strane remek djelo. Jedna od najboljih priča ispričanih općenito. Arthur Morgan je bez ikakve dileme daleko najbolji lik kojega je Rockstar dosad osmislio, a i zasigurno u gamingu općenito. Šteta što ostatak igre ne prati razinu koju narativni dio drži cijelo vrijeme. Svatko tko zna cijeniti taj dio ovu igru jednostavno mora odigrati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Daleko od toga da nije kvalitetna samo čemu su ju raz?ebali sa tim sitnicama koje su eskalirale do toga da se covjeku ne da upalit igru zbog istih-to mi nije jasno.Evo ja sam došao do drugog chaptera i sve što sam radio je jahao od tocke A do B slušajući dijaloge likova.To mi ubija volju za igranjem.Igranjem,jer igra je da se igra a prema ovome što sam ja iskusio,do sada sam igru gledao/promatrao.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
A šta da ti velim, nekome je sve to bila dobra zamisao. Evo i tu u temi hrpa ljudi brani sve te odluke. 100 ljudi...

Ali velim, sam narativni dio je bez greške. Treba dosta da se priča zahukta, ali nakon toga ne pušta. Najbolji Rockstar uradak dosad i benchmark za sve buduće AAA igre.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja si upalim film pa gledam. Ili još bolje recimo neku seriju od par sezona. :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2019 21:33 (Bitanga).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

Ja si upalim film pa gledam. Ili još bolje recimo neku seriju od par sezona. :-)

Muahahahha ciničan kao i uvijek .

Ja sam počeo igrati i ne mogu reći da je igra loša, ali da me zaludila nije. Vrijeme će pokazati.

17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ak se nekome RDR 2 gadi, kupujem jeftino

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam zvučnike logitech z906 i ps4 pro (i jos xe9005 sony tv)... spojio sam optickim kablom ps4 pro i zvucnike,a isto tako tv sa zvucnicima...  i sad, sve je ok, al ja nemam pojma jel to pravi dolby zvuk koji ide s playstationa. ikonica decode (koja oznacava dolby i dts zvk) na konzoli od zvucnika ne gori, nego standardni stereo ili emulirani 3d zvuk za 5.1.

U ps4 pro sam već postavio da mi je output digital optical i označio dolby signal.

e sad, neam pojma zasto mi se daj decode ne pali kao sto se normalno upali u aplikaciji od tv-a preko koje gledam filmove...

hvala na odgovoru i pomoci

0 0 hvala 0
13 godina
Ima li ko da igra PUBG na ps4? Trenutno je akcija uz 12 mjeseci preplate + 70ak kuna se uzme PUBG. Ovaj mjesec mi svakako istice preplata pa razmisljam da li to iskoristiti. PUBG nisam igrao na PCu, igrao sam mobilnu verziju i bila mi je ok za ubiti sat vremena, a inace igram fps na konzoli godinama, nije mi problem ciljanje i te zajebancije.
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordSnow kaže...
Ima li ko da igra PUBG na ps4? Trenutno je akcija uz 12 mjeseci preplate + 70ak kuna se uzme PUBG. Ovaj mjesec mi svakako istice preplata pa razmisljam da li to iskoristiti. PUBG nisam igrao na PCu, igrao sam mobilnu verziju i bila mi je ok za ubiti sat vremena, a inace igram fps na konzoli godinama, nije mi problem ciljanje i te zajebancije.

Ja sam probao neki dan na PCu, dao sam mu drugu šansu, ali nije mi to tip igre koji me veseli. Čekanje na partiju, čekanje da te prevezu u avionu, čekanje da sletiš.... malo skupljanje oružja po kućama, pa trčanja na silu negdje da te ne ubije otrovni zid koji se približava i bam, mrtav si u prvom drugom trećem encounteru pa sve ispočetka.

A PUBG ima posebno loš engine, već dugo nisam vidio tako loš engine u igri tog tipa.

8 godina
PlayStation 4

Uzeo sam si za bozic Spider-mana da se pocastim pa da odgovorim kolegi.

Razlika izmedu Spider-Man-a i RDR2 je kao F1 bolida i Cadillaca. Ako skocis iz Spider-Mana u RDR2 i ocekujes slicno iskustvo, naravno da ces pobrat samar. U jednoj jurcas na 100m visine izmedu nebodera dok u drugoj jases konja. I jedna i druga su vrhunske igre ali ne mozes mi reci da ti je i nakon 20tog puta sto si isao u baze u Spider-manu to bilo fora i interesantno, a kamo li kad pricamo o "crime" eventima. Je da sam zavrsio sve i pokrenuo NewGame+ na ultimateu da poberem achievemente ali ne pada mi na pamet raditi sporedne misije opet. RDR2 je pak, da ga jebes, fenomenalna prica sa odlicnom atmosferom divljeg zapada i svijetom koji je daleko veci nego je potrebno ali je i dalje prejebeno sto je toliko velik. Svako svome.

6 0 hvala 1
10 godina
Kod mene isto iskustvo s Fortniteom, probao i odustao. Cekas ovo, cekas ono... Onda te ubiju i nista, ajde ponovno, jos je gore kad pobjedis, pobjedis i to je to, igras ponovno, nema neke posebne nagrade.
Zao mi je ljudi koji igraju samo Fortnite i Pubg, propustaju tako dobre igre prosle godine: GoW, Spiderman, RDR2, Spyro. Fortnite je stvarno fenomen i pokazuje da bi neki ljudi igrali igru danima jer je besplatna i reklamira se kao esport, da ne govorim o youtubu i Ninji, a nema niti priču, niti napredovanje, niti grafiku.
8 godina
Gogy7 kaže...
Kod mene isto iskustvo s Fortniteom, probao i odustao. Cekas ovo, cekas ono... Onda te ubiju i nista, ajde ponovno, jos je gore kad pobjedis, pobjedis i to je to, igras ponovno, nema neke posebne nagrade.
Zao mi je ljudi koji igraju samo Fortnite i Pubg, propustaju tako dobre igre prosle godine: GoW, Spiderman, RDR2, Spyro. Fortnite je stvarno fenomen i pokazuje da bi neki ljudi igrali igru danima jer je besplatna i reklamira se kao esport, da ne govorim o youtubu i Ninji, a nema niti priču, niti napredovanje, niti grafiku.

Nije da sam fan Fortnite-a ali si na sve tri stavke u krivu.

Igra ima neku svoju pricu koja je fora primarno zato sto je devovi pricaju kroz sezone igre i mijenjaju mapu ovisno kako im prica napreduje, guglaj, stvarno im je fora shema.

Napredovanje u igri je ono najjednostavnije vrste. Postajes bolji sa svakom partijom koju odigras. Nekima je to cilj. Za one koje nije, tu su skinovi.

A grafika je skroz ok. Nista posebno ali je upravo zbog grafike i izgleda likova (i f2p modelu) igrica toliko popularna. Pitaj klinca danas jel zna tko je Doom Guy, nece znati, ali zato znaju popularne skinove. Slicno kao i Overwatch, igrica je napravljena da ima visok skill ceiling ali su likovi napravljeni da privuku cim vise igraca.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice