PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.410.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
lukaXXkralj kaže...

Krenia sam prvu iz kolekcije......Uncharted Drake's Fortune.....odigra sam nekih 2h,igra me oduševljava,jednostavno atmosfera i GRAFIKA(za igru staru 10g) ovo je top,oduvik san tia ovako nešto igrat stil Indiana Jones i dobar humor....ako su ostale iz Uncharted serijala i upola ko jedinica dobre,mislim da imam kandidata za top 3 najbolja odigrana serijala IKAD.

btw. sretan Božić svim ljudima dobre volje :)

Slazem se u potpunosti. Bio cak u dilemi da ce mi nakon odigrane cetvorke (koja mi je jedno od najboljih gaming iskustava opcenito) biti prezastarjela grafika pogotovo u jedinici ali posve je zadovoljavajuce

Nazalost nakon 2 sata igranja jedinice mi se igra srusila i javila Corrupted save, tako da mi je savc napredak propao :/ ... Pogledati cu ostatak nabrzaka na youtubu gameplay pa preci na dvojku i trojku koje bi trebale biti jos i bolje.

Za 200kn sto sam platio kolekciju i jos Batman Arkham Night uz to - odlicna kupnja

12 godina
PlayStation 4

Sad mi je već dobrano prekipjelo i dođe mi da odj*bem sve, jer paket ni danas neće biti dostavljen...

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

1 0 hvala 0
14 godina
m77 kaže...

Sad mi je već dobrano prekipjelo i dođe mi da odj*bem sve, jer paket ni danas neće biti dostavljen...

Vidiom sam njihov kombi tu kod mene u kvartu. GLS.

16 godina
Molim preporuku eksternog hdda.
Bar još 1TB prostora jer je ponestalo mjesta na internih 1TB.
Kako odraditi da PS4 prepozna vanjski hdd?
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 12:44 (tintin).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bilo koji prijenosni disk.Nemožeš pogrješit,al bitno je da ima usb 3.0 priključak.Ja imam Toshibin 1GB prijenosni HDD i sve radi bez problema.
7 godina
tintin kaže...
Molim preporuku eksternog hdda.
Bar još 1TB prostora jer je ponestalo mjesta na internih 1TB.
Kako odraditi da PS4 prepozna vanjski hdd?

https://www.links.hr/hr/tvrdi-disk-vanjski-4000-0-gb-seagate-external-game-drive-for-playstation-stgd4000400-2-5-usb-3-0-crni-051520562    Pa si miran !!!

16 godina
Vandit kaže...
Tututuru kaže...

Za mene dobar misec. Dat cu priliku i jednoj i drugoj igri. Ovako na prvu najinteresatniji misec jos od Beyond: 2  Souls i Raymana.

Steep sam igrao u nekom free trial formatu kada je tek izašao i bio je katastrofa. Baš ono u klasičnom Ubisoft formatu. Vjerujem da su je s vremenom malo sredili (kao For Honor) pa je možda i probam. No teško da može biti zabavnije od legendardnog SSX serijala. 

Steep je dobar, al onaj tko ima 4k TV i PS4 pro će biti jako razočaran framerateom koji nisu nikad fixali. Igriv je jedino na forsanom 1080p outputu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Kill Frenzy kaže...

iste stvari sam i ja radio i kad onda shvatis kakva je to zajebancija obrises sve i ostavis hr acc. zbog par kunića se ić ovako zajebavat se ne isplati

Za par kunića se ne isplati, ali je jako velika razlika između 60$ i 499/549kn koliko kod nas znaju biti igre u full priceu.

Ako kupuješ na akcijama, onda dođe skoro na isto na oba storea, s tim da naš store često ima puno bolje igre na akcijama.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
neaktivan
Hrvatski Store ima iste akcije kao UK i sve EU zemlje.
A inače je UK još i jeftiniji sa cjenama iako su funte u pitanju naspram cijena u eurima.Nije neka ekstra razlika,do desetak kuna.
10 godina
Ima nas koji smo uzeli RDR2 za 380kn u US i to preorder. Ajd ga sad nadite za 380 kn kod nas.
16 godina
Gogy7 kaže...
Ima nas koji smo uzeli RDR2 za 380kn u US i to preorder. Ajd ga sad nadite za 380 kn kod nas.

Točno to.

15 godina
neaktivan
Bio je 380 kn u SD sa kodom Argentina30 kad smo napunili mesija na svjetskom.
PSN ID : Eraserhead_981
7 godina
PlayStation 4

Standardna cijena za Gran Turismo Sport na HR store-u iznosi 289.00 kn. Na američkom store-u standardna cijena je 20 dolara što je cca 130.00 kn. Za 130.00 se kod nas ne može naći ni na akciji. Eventualno ako bude neki PS+ popust. 

2 0 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

Sa par kolega djelim profile, ali ni jedan nema ps+. Danas napravio novi HR profil i kupio pes 2019. Podatke sam mu javio i on je sebi taj profil stavio pod primary. Ja pes mislim igrati preko tog profila, a kolega preko svog. Ako uzmem na taj profil ps+ sa njime po pola hočemo li moći igrati jedan protiv drugoga sa tim jednim ps+? Oko igri sve to kužim, ali za ps+ ne. Recimo jedan profil imam i ja primary i jedan kolega isto tako isti profil mu je primarni jer nema internet konekciju pa je to izvedivo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...

Sa par kolega djelim profile, ali ni jedan nema ps+. Danas napravio novi HR profil i kupio pes 2019. Podatke sam mu javio i on je sebi taj profil stavio pod primary. Ja pes mislim igrati preko tog profila, a kolega preko svog. Ako uzmem na taj profil ps+ sa njime po pola hočemo li moći igrati jedan protiv drugoga sa tim jednim ps+? Oko igri sve to kužim, ali za ps+ ne. Recimo jedan profil imam i ja primary i jedan kolega isto tako isti profil mu je primarni jer nema internet konekciju pa je to izvedivo. 

Da hoćete.

Znači ja sam kupio PS+  i PES2019 kum je na svom PS4 sa mojim acc. označio svoju konzolu kao primarnu za moj acc. vrijedi nam obojici PS+ i u isto vrijeme možemo igrati PES jedan protiv drugoga.

Jedino što samo ti imaš popust na kupovinu igara PS+ on nema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 18:05 (hummer0).
9 godina
protjeran
PlayStation 4

Uzeo sam i ovu Bloodborne: Game Of The Year Edition na sniženju skida se sad 

Napad je najbolja obrana :)
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Seki001 kaže...

Uzeo sam i ovu Bloodborne: Game Of The Year Edition na sniženju skida se sad 

To što si uštedio kasnije ćeš potrošiti na participaciju za lijekove za smirenje. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
8 godina
PlayStation 4

Ma moram i ja opet probat taj Bloodborne, lagano živčan ulazak u novu godinu 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo sad je na akciji GT Sport 131kn cca.15.99£ a na HR je 149kn,dakle razlika je skoro 20kn.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pizdrav ljudi, kupujem PS4 Pro 1TB ali vidim da je po hrvatskim online dućanima situacija prilično problematična oko dobave ovog modela. Nema baš nekog izbora paketa s uključenim igrama. U čemu je stvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kad se kupuju igre preko ps storea, postoje li neki skriveni troškovi, odnosno da li je igra od 149 kn zaista 149 kn?

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
10 godina
To je to, jedva cekam kad budes preklinjao dan kad si sreo Father Gasciognea ili blood-starved beast. Dlc je posebna priča, tamo te muče i obicni neprijatelji a onda naletis na Ludviga. :) Presao sam sve bosseve i dungen levele za platinu, slobodno sto pitaj, ima tu dosta (mazohista) ljubitelja from software igara. Sretno :)
9 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
To je to, jedva cekam kad budes preklinjao dan kad si sreo Father Gasciognea ili blood-starved beast. Dlc je posebna priča, tamo te muče i obicni neprijatelji a onda naletis na Ludviga. :) Presao sam sve bosseve i dungen levele za platinu, slobodno sto pitaj, ima tu dosta (mazohista) ljubitelja from software igara. Sretno :)

Ja sumnjam da ću preć i tog prvog bossa :) 

Ali eto rekoh da probam malo 

Napad je najbolja obrana :)
9 godina
protjeran
m77 kaže...

Kad se kupuju igre preko ps storea, postoje li neki skriveni troškovi, odnosno da li je igra od 149 kn zaista 149 kn?

Nema skrivenih troškova toliko te izađe koliko i piše!

17 godina
odjavljen
Seki001 kaže...
Gogy7 kaže...

Ja sumnjam da ću preć i tog prvog bossa :) 

Ali eto rekoh da probam malo 

Isto tak, naručio fizičku preko ekupi za 115 kn iako sam rekao nikada ta igra...ali da probam možda prođem prvog bossa...makar nisam optimista i u biti me strah igre 

13 godina

Hummer, jesi ubacio kakav patch za pes 2019? Ja probao jedan danas, ali bezuspješno. Na 18 sam bez problema, ali ovo na 19 mi ne ide. Inače, pes 19 mi je puno bolji gameplay od fife. Na -1 brzina pes odličan. Danas smo igrali i zabavno je bilo. Još da nekako uspijemo taj patch ubaciti. Šteta što je sve drugo osim modela igrača i gameplaya na pesu užas. Glava zaboli od navijanja, kao da se igra u Kongu pa neko vrištanje i udaranje u bubnjeve ili šta već. 

14 godina
PlayStation 4

Društvo razmisljam se uzeti sebi za novu godinu Ps vr, pa me zanima jel ima itko sa tim vr iskustva dali to ista valja, ugl dali vrijedi uzeti za odigrati tu i tamo koju vr igru hvala

Moj PC  
1 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mene su osobno Dungeon Chalice bossevi namučili više nego ijedan u glavnoj igri.Igra je odlična,toliko da sam nakon platiniranja iste kupio još i DLC sad kad je na sniženju.Trenutno sam lv.150 i kroz drugi prohod jednostavno letim,sve preslabi neprijatelji.
8 godina
protjeran
PlayStation 4

Igrao sam Dark Souls 1, nekih 15ak % igre i nisam mogao dalje. Jbga, traži puno vremena i živaca a nemam ni jednog. Svaka čast kome je to gušt igrat

0 0 hvala 0
7 godina
crosshair kaže...

Društvo razmisljam se uzeti sebi za novu godinu Ps vr, pa me zanima jel ima itko sa tim vr iskustva dali to ista valja, ugl dali vrijedi uzeti za odigrati tu i tamo koju vr igru hvala

Ako zanemariš moguću glavobolju i mučninu koja se može javiti u početku očekuje te zanimljivo iskustvo koje će s vremenom kopniti. Većinu ekipe koju ja znam da ima PS VR isti im skuplja prašinu. Bitanga ti može više reći, mislim da je on svoj VR već i prodao. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice