Nemoj to pisati za PC, uništavaš nekima iluzije...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Valjda ove godine?
Krenia sam prvu iz kolekcije......Uncharted Drake's Fortune.....odigra sam nekih 2h,igra me oduševljava,jednostavno atmosfera i GRAFIKA(za igru staru 10g) ovo je top,oduvik san tia ovako nešto igrat stil Indiana Jones i dobar humor....ako su ostale iz Uncharted serijala i upola ko jedinica dobre,mislim da imam kandidata za top 3 najbolja odigrana serijala IKAD.
btw. sretan Božić svim ljudima dobre volje :)
Krenia sam prvu iz kolekcije......Uncharted Drake's Fortune.....odigra sam nekih 2h,igra me oduševljava,jednostavno atmosfera i GRAFIKA(za igru staru 10g) ovo je top,oduvik san tia ovako nešto igrat stil Indiana Jones i dobar humor....ako su ostale iz Uncharted serijala i upola ko jedinica dobre,mislim da imam kandidata za top 3 najbolja odigrana serijala IKAD.
btw. sretan Božić svim ljudima dobre volje :)
Slažem se s tobom u potpunosti. Radi te igre sam htio kupiti PS3, pa mi je drago da ju igram sada na PS4.
Priča je stvarno dobra, te kao da igram neki film.
Stvarno svaka čast naughty dog!
Trenutno sam pri kraju 3. djela i mogu ti reći da je taj dio definitivno najbolji (meni).
I po priči, i po dobro raspoređenim lokacijama.
Od borbe u prašumi, preko plivanja, aviona (stvarno scene u avionu kao neki film od 007), do pustinje- ma savršeno!
Onda se pitam ovo šta si rekao, da je to igra izaslal za PS3, te kako su to sve napravili na toj konzoli?!
Jedva čekam odigrati 4. Dio, da vidim kako će grafika izgledati za igru koja je rađena za PS4 + da vidim kako će se Nate umiroviti.
Jesam jedini koji se danas nadobudno zaletio na HR store u nadi da je neki flash sale s bomba dealovima?
Jesam jedini koji se danas nadobudno zaletio na HR store u nadi da je neki flash sale s bomba dealovima?
Danas svi odmaraju pa čak i Sony, ali biti će nešto još za Novu godinu.
Završio TLOU, 17 sati savršenstva. 10/10 krenuo ekspanziju...
Koliko si cekao dostavu sa Ali Express a? Upravo sam narucio ovaj Stalak svidja mi se, a i zauzimat ce manje prostora.
....ako su ostale iz Uncharted serijala i upola ko jedinica dobre
Ostale su još bolje tako da nemaš brige, samo uživaj. :) Meni je osobno 2. dio najbolji :)
Kad to sve pređeš, čeka te još masu odličnih igri za odigrat. Uživaj :)
Imate li kakav horizontalni stalak za predložiti (da ima ventilaciju i dva porta za punjenje gamepadova)?
Tražim horizontalni, a ne vertikalni stalak.
Nastavak moje kupovine po sniženjima znači taktika je kupovati i igrati u omjeru 85% kupujem a 15% igranje
Sad su na red došli neki poprilično meni zanimljivi indie naslovi i igre tako da sam uzeo sad Inside i Limbo obe na preko 66% sniženja želja je bila i Little Nightmares complete edition ali on trenutno nije sad na sniženju a men se čini da je bio nedavno samo ga nisam stigao uhvatit.Njega ćemo malo još pričekat
https://static.raru.co.za/cover/2015/06/05/2778279-l.jpg?v=1512999907
ima li koje razlike izmdu ovih igara ili je samo do covera ? u grafici ili nesto slicno ? dakle ovo su prva 3 nastavka igre ?
a cetvrti je uncharted iv posebno ?
Sve je to isto samo su coveri različiti.
Da IV je posebna AAA PS4 ekskluziva.
Pozdrav! Zanima me u vezi igranja online naslova za PS4 , imam tenis world tour spojio sam se online ali me trazi nekakav PS PLUS , dobio sam 48 sati TRIAL.Sta bi bilo kada bi ja sada kupio PUBG da li bi mogao igrat online ?
Pozdrav! Zanima me u vezi igranja online naslova za PS4 , imam tenis world tour spojio sam se online ali me trazi nekakav PS PLUS , dobio sam 48 sati TRIAL.Sta bi bilo kada bi ja sada kupio PUBG da li bi mogao igrat online ?

Hvala , koja su prodajna mjesta u HR , kisoci tiska ?
Hvala , koja su prodajna mjesta u HR , kisoci tiska ?
https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME/1
https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-JANSALE19PS4/1
Imam Spidermana i mislio sam si kupiti City that never sleeps dlc.
Napravio sam si američki account.
Vidim da na psn store US nema popusta, a na hrvatskom ima.
Što da napravim sada? Prošao sam pola igre već pa ne znam jel imam kakvig opcija.
iste stvari sam i ja radio i kad onda shvatis kakva je to zajebancija obrises sve i ostavis hr acc. zbog par kunića se ić ovako zajebavat se ne isplati
Kolega je upravu, bolje je ne zezati se s racunima za par kuna. Meni je cak i zao sto sam igrao one free igre. Igrao sam Ratcheta i Bloodborne i bas mi zao sto ih vise nemam. Bloodborne je platiniran a Rachet samo par trofeja do platine. Ratchet je super igra. Sto nema vise takvih platformera.
Imam Spidermana i mislio sam si kupiti City that never sleeps dlc.
Napravio sam si američki account.
Vidim da na psn store US nema popusta, a na hrvatskom ima.
Što da napravim sada? Prošao sam pola igre već pa ne znam jel imam kakvig opcija.
Kako nema popusta?? Neke igre su jeftinije na US neke na HR i po potrebi šaltaš.
Ja sam kupio Uncharted: The Lost Legacy za 64 kn na US storu kod nas je bilo 149 kn.
Steep je super igra imam je na PC-u.
ovaj ps4 se bolje prodaje od kruva...na stranicama sancte...nema niti jedan ps4...jedino što ima je playstation classic...inače u ovih 20 dana...isprobao demoe....a od igara samo diablo 3 i ratchet...
Za mene dobar misec. Dat cu priliku i jednoj i drugoj igri. Ovako na prvu najinteresatniji misec jos od Beyond: 2 Souls i Raymana.
Steep sam igrao u nekom free trial formatu kada je tek izašao i bio je katastrofa. Baš ono u klasičnom Ubisoft formatu. Vjerujem da su je s vremenom malo sredili (kao For Honor) pa je možda i probam. No teško da može biti zabavnije od legendardnog SSX serijala.