PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.412.629
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Nemoj to pisati za PC, uništavaš nekima iluzije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Meni baš danas stigla obavijest iz dpd-a da paket stiže u četvrtak.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
14 godina
m77 kaže...
Meni baš danas stigla obavijest iz dpd-a da paket stiže u četvrtak.

Valjda ove godine? 

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Krenia sam prvu iz kolekcije......Uncharted Drake's Fortune.....odigra sam nekih 2h,igra me oduševljava,jednostavno atmosfera i GRAFIKA(za igru staru 10g) ovo je top,oduvik san tia ovako nešto igrat stil Indiana Jones i dobar humor....ako su ostale iz Uncharted serijala i upola ko jedinica dobre,mislim da imam kandidata za top 3 najbolja odigrana serijala IKAD.

btw. sretan Božić svim ljudima dobre volje :)

PSN: CrasherLuka

9 0 hvala 4
15 godina
lukaXXkralj kaže...

Krenia sam prvu iz kolekcije......Uncharted Drake's Fortune.....odigra sam nekih 2h,igra me oduševljava,jednostavno atmosfera i GRAFIKA(za igru staru 10g) ovo je top,oduvik san tia ovako nešto igrat stil Indiana Jones i dobar humor....ako su ostale iz Uncharted serijala i upola ko jedinica dobre,mislim da imam kandidata za top 3 najbolja odigrana serijala IKAD.

btw. sretan Božić svim ljudima dobre volje :)

Slažem se s tobom u potpunosti. Radi te igre sam htio kupiti PS3, pa mi je drago da ju igram sada na PS4.

Priča je stvarno dobra, te kao da igram neki film.

Stvarno svaka čast naughty dog! 

Trenutno sam pri kraju 3. djela i mogu ti reći da je taj dio definitivno najbolji (meni).

I po priči, i po dobro raspoređenim lokacijama.

Od borbe u prašumi, preko plivanja, aviona (stvarno scene u avionu kao neki film od 007), do pustinje- ma savršeno!

Onda se pitam ovo šta si rekao, da je to igra izaslal za PS3, te kako su to sve napravili na toj konzoli?!

Jedva čekam odigrati 4. Dio, da vidim kako će grafika izgledati za igru koja je rađena za PS4 + da vidim kako će se Nate umiroviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2018 8:47 (x360gamer).
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jesam jedini koji se danas nadobudno zaletio na HR store u nadi da je neki flash sale s bomba dealovima?

1 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

Jesam jedini koji se danas nadobudno zaletio na HR store u nadi da je neki flash sale s bomba dealovima?

Danas svi odmaraju pa čak i Sony, ali biti će nešto još za Novu godinu.

17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Završio TLOU, 17 sati savršenstva. 10/10  krenuo ekspanziju...

Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Nije original. Prvo sam kupio ovo dolje na slici pa mi je bilo malo nezgodno za koristiti odvojeno, pa sam uzeo taj sto puni i hladi skupa. Na AliExpressu. Vent palim samo u zahtjevnim igrama jer je bucan, a jedan gamepad je uvijek na punjenju dok se drugi koristi. Prije je bio dolje ispod tva ali se jako grijao jer je napajanje iza a iza je iverica od stolića za tv samo s rupom za kablove.

Koliko si cekao dostavu sa Ali Express a? Upravo sam narucio ovaj Stalak svidja mi se, a i zauzimat ce manje prostora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2018 0:18 (Dinno).
10 godina
Naručio 5.12.2017 došlo 28.12.2017
17 godina
lukaXXkralj kaže...

....ako su ostale iz Uncharted serijala i upola ko jedinica dobre

Ostale su još bolje tako da nemaš brige, samo uživaj. :) Meni je osobno 2. dio najbolji :) 

Kad to sve pređeš, čeka te još masu odličnih igri za odigrat. Uživaj :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
13 godina
PlayStation 4

Imate li kakav horizontalni stalak za predložiti (da ima ventilaciju i dva porta za punjenje gamepadova)?

Know your limits.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

To sam ja pitao kolegu iznad koji je uzeo sa aliexpressa, cak i link poslao ali nije odgovorio da li se radi o takvom ili ne.

Sad je i prosla akcija, bio je veoma jeftin tada.

Nesto ovako

Kovačić
13 godina

Tražim horizontalni, a ne vertikalni stalak.

Know your limits.
9 godina
protjeran
PlayStation 4

Nastavak moje kupovine po sniženjima  znači taktika je kupovati i igrati u omjeru 85% kupujem a 15% igranje 

Sad su na red došli neki poprilično meni zanimljivi indie naslovi i igre tako da sam uzeo sad Inside i Limbo obe na preko 66% sniženja želja je bila i Little Nightmares complete edition ali on trenutno nije sad na sniženju a men se čini da je bio nedavno samo ga nisam stigao uhvatit.Njega ćemo malo još pričekat 

Napad je najbolja obrana :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
protjeran
PlayStation 4

https://static.raru.co.za/cover/2015/06/05/2778279-l.jpg?v=1512999907

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/512lOnv679L._AC_SX215_.jpg?fbclid=IwAR2h8RIn8rOFmZpW4Z0ecwJFpuNiOpKOjOpvYhFILNgMlhQ1XOSrcT--VQ0

ima li koje razlike izmdu ovih igara ili je samo do covera  ? u grafici ili nesto slicno ? dakle ovo su prva 3 nastavka igre ?

a cetvrti je uncharted iv posebno ?

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
PlayStation 4

Sve je to isto samo su coveri različiti.

Da IV je posebna AAA PS4 ekskluziva.

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2018 15:14 (Seki001).
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina

Ps Plus Siječanj 2019

5 1 hvala 4
8 godina
Bencho2211 kaže...

Ps Plus Siječanj 2019

Za mene dobar misec. Dat cu priliku i jednoj i drugoj igri. Ovako na prvu najinteresatniji misec jos od Beyond: 2  Souls i Raymana.

14 godina
PlayStation 4

Pozdrav! Zanima me u vezi igranja online naslova za PS4 , imam tenis world tour spojio sam se online ali me trazi nekakav PS PLUS , dobio sam 48 sati TRIAL.Sta bi bilo kada bi ja sada kupio PUBG da li bi mogao igrat online ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
MGloc kaže...

Pozdrav! Zanima me u vezi igranja online naslova za PS4 , imam tenis world tour spojio sam se online ali me trazi nekakav PS PLUS , dobio sam 48 sati TRIAL.Sta bi bilo kada bi ja sada kupio PUBG da li bi mogao igrat online ?

https://www.google.com/search?client=ms-android-doogee&ei=9ckjXI_dO8zFwAKBlqyICg&q=does+pubg+require+ps+plus&oq=does+pubg+require&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.0i20i263j0l4.10051.15427..16215...1.0..3.545.4579.3j30j5-1......0....1.......5..0i71j35i39j46i67j0i67j0i203.z4-_cENZotA

15 godina
Za igranje igrica online potreban ti je PS +. Sve igrice koje su free, mogu se igrati online bez ps+, ali ako igricu kupuješ, onda ti treba ps+. Mislim da bi trebao imati negdje free Trial od 14 dana pa nakon toga uzmeš na mjesec, 3 ili 12. Najviše se isplati na 12
PSN: Carlikaa
14 godina
PlayStation 4

Hvala , koja su prodajna mjesta u HR , kisoci tiska ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam Spidermana i mislio sam si kupiti City that never sleeps dlc.

Napravio sam si američki account.

Vidim da na psn store US nema popusta, a na hrvatskom ima.

Što da napravim sada? Prošao sam pola igre već pa ne znam jel imam kakvig opcija.

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

iste stvari sam i ja radio i kad onda shvatis kakva je to zajebancija obrises sve i ostavis hr acc. zbog par kunića se ić ovako zajebavat se ne isplati

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
11 2 hvala 2
10 godina
Po meni, bezveze igre za prvi mjesec.
Kolega je upravu, bolje je ne zezati se s racunima za par kuna. Meni je cak i zao sto sam igrao one free igre. Igrao sam Ratcheta i Bloodborne i bas mi zao sto ih vise nemam. Bloodborne je platiniran a Rachet samo par trofeja do platine. Ratchet je super igra. Sto nema vise takvih platformera.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
TheFuryCro kaže...

Imam Spidermana i mislio sam si kupiti City that never sleeps dlc.

Napravio sam si američki account.

Vidim da na psn store US nema popusta, a na hrvatskom ima.

Što da napravim sada? Prošao sam pola igre već pa ne znam jel imam kakvig opcija.

Kako nema popusta?? Neke igre su jeftinije na US neke na HR i po potrebi šaltaš.

Ja sam kupio Uncharted: The Lost Legacy za 64 kn na US storu kod nas je bilo 149 kn.

Steep je super igra imam je na PC-u.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2018 21:59 (hummer0).
7 godina
PlayStation 4

ovaj ps4 se bolje prodaje od kruva...na stranicama sancte...nema niti jedan ps4...jedino što ima je playstation classic...inače u ovih 20 dana...isprobao demoe....a od igara samo diablo 3 i ratchet...

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Tututuru kaže...

Za mene dobar misec. Dat cu priliku i jednoj i drugoj igri. Ovako na prvu najinteresatniji misec jos od Beyond: 2  Souls i Raymana.

Steep sam igrao u nekom free trial formatu kada je tek izašao i bio je katastrofa. Baš ono u klasičnom Ubisoft formatu. Vjerujem da su je s vremenom malo sredili (kao For Honor) pa je možda i probam. No teško da može biti zabavnije od legendardnog SSX serijala. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice