PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.409.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
6 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
quickr kaže...
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

Zašto su se zbrukali? Zato što imaju ograničeni broj ljudi a zaprimili su narudžbi u jednom danu koliko zaprime ostatak godine? 

Koji K serete svi skupa, naručili ste plejke i igre, dobit će te ih samo što isporuka traje. Neki će dobiti ranije, neki kasnije a svi mi skupa do kraja sljedećeg tjedna. Samo malo strpljenja. 

A jel?

Kao da isto ili slično nije bilo i prošlih godina. Normalne trgovine se pripreme na pojačan promet te zaposle određen broj ljudi za taj mjesec i odrade to bez ikakvih problema.

Ali treba platiti još nekoliko ljudi taj mjesec, uf ne daj bože, a nije loše zaraditi 30,40% više i trenutnim zaposlenicima skakat po leđima dok se to sve ne odradi.

Ovako, ukaljaš reputaciju za koju trebaju godine da se stekne...

Kako god, ovo nije normalno...

17 godina
quickr kaže...
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

Zašto su se zbrukali? Zato što imaju ograničeni broj ljudi a zaprimili su narudžbi u jednom danu koliko zaprime ostatak godine? 

Koji K serete svi skupa, naručili ste plejke i igre, dobit će te ih samo što isporuka traje. Neki će dobiti ranije, neki kasnije a svi mi skupa do kraja sljedećeg tjedna. Samo malo strpljenja. 

Bas to. 

Inace BF5 300kn na Storeu  

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Ali ne kuzim bas kojim redom se rjesavaju narudzbe, ja sam narucio istu stvar kao kolega gore, nekih 8 sati prije njega (petak u 14h), njemu je doslo vec pred 2 dana, meni jos ne... a iz Zg sam.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kristijan111 kaže...
quickr kaže...
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

A jel?

Kao da isto ili slično nije bilo i prošlih godina. Normalne trgovine se pripreme na pojačan promet te zaposle određen broj ljudi za taj mjesec i odrade to bez ikakvih problema.

Ali treba platiti još nekoliko ljudi taj mjesec, uf ne daj bože, a nije loše zaraditi 30,40% više i trenutnim zaposlenicima skakat po leđima dok se to sve ne odradi.

Ovako, ukaljaš reputaciju za koju trebaju godine da se stekne...

Kako god, ovo nije normalno...

Koje normalne trgovine?

Ne drzi to tvoje vodu. To nije cijeli mjesec, nego tjedan/dva.

Uzeti studente? Kojima ce biti jako stalo do toga kako barataju tehnikom dok pakiraju?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Možemo se dodat na friends listu,sad kad imam napravljen account...

Stavit ću u potpis ID pa dodajte slobodno,neman još nikog za frenda haha :D

Uzet ću možda i PS+ pretplatu...

pozz!

EDIT:

nickname ID: CrasherLuka

znan malo glupast nickname,ali sve šta san proba u vezi svog imena zauzeto :/

1 0 hvala 0
16 godina
quickr kaže...
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

Ne bih rekao da je to, nego su prodali konzole koje nemaju. U jednom danu su mogli shippati sve konzole da ih imaju, ali ih nemaju.

Ili javiti ljudima da neće stići pa da dođu sami po njih ako im je hitno. Ali je očito da nemaju uopće te artikle na lageru.

Zato su se zbrukali. Osobno bih isto bio vrlo ljut da sam kupio i tjedan dana nije došlo, ako je pisalo da je raspoloživo.

Nisu se dobro organizirali, i zato su se isto zbrukali.

Mogli su ljudima poslati mail isprike sa objašnjenjem, pa ih ne bi zivkali svakih 5 minuta da vide WTF je s njihovom narudžbom. Zato su se isto zbrukali.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...
quickr kaže...
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

Ne bih rekao da je to, nego su prodali konzole koje nemaju. U jednom danu su mogli shippati sve konzole da ih imaju, ali ih nemaju.

Ili javiti ljudima da neće stići pa da dođu sami po njih ako im je hitno. Ali je očito da nemaju uopće te artikle na lageru.

Zato su se zbrukali. Osobno bih isto bio vrlo ljut da sam kupio i tjedan dana nije došlo, ako je pisalo da je raspoloživo.

Mogli su ljudima poslati mail isprike sa objašnjenjem, pa ih ne bi zivkali svakih 5 minuta da vide WTF je s njihovom narudžbom. Zato su se isto zbrukali.

I jesu poslali mail s isprikom i objasnjenjem. I normalno je s obzirom na suludu kolicinu narudzbi da malo duze traje sve skupa. Meni je samo cudno sto se ocito narudzbe ne rjesavaju kronoloskim redom, nego ko zna kako... ali dok god dobim konzolu za tu cijenu, nije mi problem pricekat.

13 godina
odjavljen
Chaky kaže...

Bas to. 

Inace BF5 300kn na Store 

Narednih barem 4-5 mjeseci ne bude jeftiniji od toga jel?

Nisam pratio prije kak je praksa sa sniženjima na BF igre, ali mi se čini prefriška igra da bude na nekom dodatnom popustu za blagdane..

11 godina
PlayStation 4

1 0 hvala 0
7 godina
Minneyar kaže...
 I jesu poslali mail s isprikom i objasnjenjem. I normalno je s obzirom na suludu kolicinu narudzbi da malo duze traje sve skupa. Meni je samo cudno sto se ocito narudzbe ne rjesavaju kronoloskim redom, nego ko zna kako... ali dok god dobim konzolu za tu cijenu, nije mi problem pricekat.

Slažem se s ovim 100%... mislim da nemaš niti jednog web shopa koji je imao akcije za BF (uključujući i ove velike EU) kojem se vrijeme isporuke nije produžilo. Likovi u SD su fakat bili korektni, poslali su mail sa obavijesti o kašnjenju i u globalu nema otkaza naruđbi. Ja sam naručio 4 stvari u intervalu od petka do subote i do sada su mi stigle tri (dvije odvojene pošiljke i kod za PS+ na mail). Kontroler još čekam i nije mi frka da stigne i za 2 tjedna.

Samo za primjer (sigurno ima ekipe koja je naručivala) sjetite se akcije H18 za vrijeme rukometnog prvenstva ... pa tu 90% ljudi nije vidjelo robu (ni ispriku) koju su naručili.

13 godina
PlayStation 4

Docekal popust na BFV. Za ove novceke se isplati uzet. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Minneyar kaže...
Bitanga kaže...
quickr kaže...
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

Ma sve ok, samo onda ne kužim zašto ljudi zivkaju na telefon non stop. Pa dobro, whatever. Nemaš izbora jel, pa moraš šutitit ili cancelirati narudžbu.

Zato kažem, fino su se zbrukali. Za jedan posao koji je orijentiran na prodaju ako su ljudi nezadovoljni, meni je to loše.

Tako je i Hangar18 prošle godine imao finu brukicu sa svojim akcijama za rukometno prvenstvo. S time da je ono bilo za level gore od ovog sad.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
neaktivan
renchy666 kaže...
Minneyar kaže...

Slažem se s ovim 100%... mislim da nemaš niti jednog web shopa koji je imao akcije za BF (uključujući i ove velike EU) kojem se vrijeme isporuke nije produžilo. Likovi u SD su fakat bili korektni, poslali su mail sa obavijesti o kašnjenju i u globalu nema otkaza naruđbi. Ja sam naručio 4 stvari u intervalu od petka do subote i do sada su mi stigle tri (dvije odvojene pošiljke i kod za PS+ na mail). Kontroler još čekam i nije mi frka da stigne i za 2 tjedna.

Samo za primjer (sigurno ima ekipe koja je naručivala) sjetite se akcije H18 za vrijeme rukometnog prvenstva ... pa tu 90% ljudi nije vidjelo robu (ni ispriku) koju su naručili.

Ja jos cekam odgovor od njih... Niti paketa, niti odgovora na mail ni nista... Nije da mi se zuri, ali bih htio otprilike znat kad ce mi stic paket makar to bilo za 2 tjedna...

I am over 9000!!!
13 godina
Bitanga kaže...
Minneyar kaže...
Bitanga kaže...
quickr kaže...
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

Ma sve ok, samo onda ne kužim zašto ljudi zivkaju na telefon non stop. Pa dobro, whatever. Nemaš izbora jel, pa moraš šutitit ili cancelirati narudžbu.

Zato kažem, fino su se zbrukali. Za jedan posao koji je orijentiran na prodaju ako su ljudi nezadovoljni, meni je to loše.

Tako je i Hangar18 prošle godine imao finu brukicu sa svojim akcijama za rukometno prvenstvo. S time da je ono bilo za level gore od ovog sad.

To je drugi par rukavica sto su ljudi uvijek nezadovoljni i sto ih vecina misli da su jedini na svijetu i da bi njihova narudzba trebala bit jedina bitna i prva odrađena :D Ako zelite vidjet sto je pravi fail, procitajte si o Linksu malo :)

BTW, stigo mi upravo joystick, znaci plejka tek iduci tj :(

15 godina

Ja jos cekam odgovor od njih... Niti paketa, niti odgovora na mail ni nista... Nije da mi se zuri, ali bih htio otprilike znat kad ce mi stic paket makar to bilo za 2 tjedna...

Jesi platio online karticom, imam isti problem. Pare su skinute s kartice a ama bas nista nisam dobio.

MadeInCroatia
16 godina
Minneyar kaže...

To je drugi par rukavica sto su ljudi uvijek nezadovoljni i sto ih vecina misli da su jedini na svijetu i da bi njihova narudzba trebala bit jedina bitna i prva odrađena :D Ako zelite vidjet sto je pravi fail, procitajte si o Linksu malo :)

BTW, stigo mi upravo joystick, znaci plejka tek iduci tj :(

Krivi pristup, ljudi imaju pravo biti nezadovoljni. Njihov novac je u igri. 

Pa u Mulleru zaposle na par dana prije Božića hrpu mlađarije da pakiraju poklone. I ovdje su mogli.

Ali i dalje tvrdim da nije u tome problem, nego su prodali puno previše robe koje nemaju uopće na lageru, i sad se čeka da roba stigne.

Mogli su onda unaprijed ljudima reći da je rok isporuke jedan dan do dva tjedna, pa da znaju. Netko će pričekat, netko neće i kupit će drugdje za 50kn više ako mu je sila.

U trgovini je reputacija sve. Teško ju dobiješ, a lako izgubiš.

No općenito me nervira dok se trgovac bezobrazno ponaša kao da si ti tu radi njega, ne on radi tebe. A nemali broj puta se tako osjećaš u raznim HR dućanima kad kupuješ.

Meni je i dalje SD top dućan, ali ja ne kupujem baš na ovakvim masovnim akcijama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2018 16:39 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

Ma prodali su milion konzola pogledaj koliko se tu na forumu novih ljudi pojavilo. Treba to sve poslati 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Nabavio danas black ops 4, ako ima netko da voli igrat onaj mos Blackout nek me doda na psn pa možemo nabacit koju rundu :)
PSN: Carlikaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Ja san ih pita mogu li pokupit ps+ clanstvo u poslovnici koje san platija priko web shopa, posto mi je ovi tjedan bilo usput i odjebali su me. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Christmas sale, a sve izvrnute igre  kao što su dark souls, bloodborne, dying light, resident evil....ma m**š tamo

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
tomko kaže...

Christmas sale, a sve izvrnute igre  kao što su dark souls, bloodborne, dying light, resident evil....ma m**š tamo

Ma biti će i druge, ali prvo hoće prodati ove stare pa kao Christmas sale.. već sad.

17 godina
PlayStation 4

Nakon dugo vremena neigranja, htio bi nabaviti PS4 jer je povoljnije za povremeno igranje (plug&play).

Vidim da se ima PS4 i PS4 Pro koji imaju prilicnu razliku u cijeni. Najviše me zanima Batlefield i slične igre.

Vidio sam da postoji opcija spajanja miša + tipkovnice i to je trigger koji me privlači jer se nikad nisam dovoljno naučio na gamepad u takvim tipovima igara (stari PC gamer jbga (doom, UT Tournament, Quake itd :)

Radi li miš/tipkovnica dobro u igrama? Gledao sam po YT, ali ipak mi je forum bolji izvor.

Isplati li se dati više za Pro verziju? Igrao bi (za sada) na FullHD televiziji.

Da li se sve igre mogu igrati na PS4?

Koja je najbolja verzija PS4 za mene? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
parizer kaže...

Nakon dugo vremena neigranja, htio bi nabaviti PS4 jer je povoljnije za povremeno igranje (plug&play).

Vidim da se ima PS4 i PS4 Pro koji imaju prilicnu razliku u cijeni. Najviše me zanima Batlefield i slične igre.

Vidio sam da postoji opcija spajanja miša + tipkovnice i to je trigger koji me privlači jer se nikad nisam dovoljno naučio na gamepad u takvim tipovima igara (stari PC gamer jbga (doom, UT Tournament, Quake itd :)

Radi li miš/tipkovnica dobro u igrama? Gledao sam po YT, ali ipak mi je forum bolji izvor.

Isplati li se dati više za Pro verziju? Igrao bi (za sada) na FullHD televiziji.

Imaš stranicu ispred ovo za miša.

10 godina
Po meni je cristmass deals super poceo. BF5, Bioshock, Titanfall, RE7, Bloodborne, DS3. Tko nije igrao neku od navedenih eto mu prilike jer se radi o super igrama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Gogy7 kaže...
Po meni je cristmass deals super poceo. BF5, Bioshock, Titanfall, RE7, Bloodborne, DS3. Tko nije igrao neku od navedenih eto mu prilike jer se radi o super igrama.

već imam 6 igara na blu-ray diskovima+spiderman koji bi triba doći uz konzolu:)..a konzola još čeka pakiranje u SD:(...ima na akciji MGS:PP za 61 kn...to budem uzeo

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
16 godina
parizer kaže...

Na svakoj stranici netko pita za PS4 Pro i isplati li se. Pogledaj malo iza. 

16 godina
quickr kaže...
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

Baš tako kolega.

Evo meni je danas stigao kontlorer iz SD koji sam naručio 23.11. Znači u 7 dana je došlo, PS4 pro mi je iz Mall.hr stigao prije dva dana (isto u roku od 7 dana). Ja sam zadovoljan sa isporukom.

Više me je** to što sam PS obećao dici za Božić. Sad mi stoji u kutiji i moram čekati Božić. 

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Isplati li se uzet polovne Horizon Zero Daw:Complete Collection i God Of War za 200kn skupa?

Iman lika koji kaže samo igra COD,i želi se riješit igara šta prije.

I gorivo 100kn,znači 300kn sveskupa za te 2 igre

PSN: CrasherLuka

3 0 hvala 0
14 godina
100 kn goriva? Pa nek ti šalje dostavom ak je tolika udaljenost.

Dobra je cijena.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dogovoria san za pouzeće.

PSN: CrasherLuka

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice