PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.416.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
8 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...

Xim4 nije imao nikakav lag bez obzira na "slab" PS4. I to prva verzija PS4.

Osobno nikad nisam povezivao jacinu masine s input lagom niti sam znao da to ima neke veze...

čim si na plejki i tv-u input lag je 30-40-50ms, a input lag na pcu kakvom sam opisao je 5-10ms...

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Stiga je!!! :DDDDD

10 0 hvala 0
11 godina
lav1000 kaže...
jaZey kaže...
Mozes li molim te isprobat jel mis ima taj famozni lag, nekoliko recenzija na amazonu ga spominje, na geekbuyingu je 70 dolara jos par dana pa vazem kupnju

da sam primjetio lag u smislu da miš kasni u odnosu na moje kretnje dok ga pomičem... iskreno nisam

moj dojam je da ljudi očekuju da te stvari šljakaju identično ko PC gaming, a to je malo teže, em si na plejki sa 30fps, uglavnom si spojen na TV, sve to debelo utječe na lag i ostale nuspojave, te još ovo imaš dodatne adaptere koji emuliraju gamepad signale... jednostavno nemoguće dobiti identičan PC gaming feeling, previše je tu otegotnih faktora

općenito gaming dojam uspoređujući pc sa 240hz monitorom, procesorom na 5.0ghz i 1080ti, da budem blag, ne može plejka u istu rečenicu sa takvim PC setupom, dok kad uspoređuješ to sa PC-om spojenim na telku, plejka i ova keyboard + mouse kombinacija nisam primjetio neku značajnu razliku...

druge adaptere nisam probao tako da ne mogu reći jeli ovo savršena stvar ili može biti bolje.

tko je u Zg ako i ima volje neka se javi pa možemo probicu dogovoriti kod vas/mene da vidite to kako radi iz prve ruke, dapače volio bih i ja probati xim i slične stvari

Ma ne ocekujem ni ja pc feel na konzoli, ukoliko nisi nista primjetio onda je to pretjerivanje u komentarima, daj mi jos samo reci jel proslo ispod radara carine ili si platio škegru?

8 godina
protjeran
jaZey kaže...
lav1000 kaže...
jaZey kaže...
Mozes li molim te isprobat jel mis ima taj famozni lag, nekoliko recenzija na amazonu ga spominje, na geekbuyingu je 70 dolara jos par dana pa vazem kupnju

da sam primjetio lag u smislu da miš kasni u odnosu na moje kretnje dok ga pomičem... iskreno nisam

moj dojam je da ljudi očekuju da te stvari šljakaju identično ko PC gaming, a to je malo teže, em si na plejki sa 30fps, uglavnom si spojen na TV, sve to debelo utječe na lag i ostale nuspojave, te još ovo imaš dodatne adaptere koji emuliraju gamepad signale... jednostavno nemoguće dobiti identičan PC gaming feeling, previše je tu otegotnih faktora

općenito gaming dojam uspoređujući pc sa 240hz monitorom, procesorom na 5.0ghz i 1080ti, da budem blag, ne može plejka u istu rečenicu sa takvim PC setupom, dok kad uspoređuješ to sa PC-om spojenim na telku, plejka i ova keyboard + mouse kombinacija nisam primjetio neku značajnu razliku...

druge adaptere nisam probao tako da ne mogu reći jeli ovo savršena stvar ili može biti bolje.

tko je u Zg ako i ima volje neka se javi pa možemo probicu dogovoriti kod vas/mene da vidite to kako radi iz prve ruke, dapače volio bih i ja probati xim i slične stvari

Ma ne ocekujem ni ja pc feel na konzoli, ukoliko nisi nista primjetio onda je to pretjerivanje u komentarima, daj mi jos samo reci jel proslo ispod radara carine ili si platio škegru?

sve skupa je izašlo 900kn.... no mojom krivicom jer sam uzeo DHL express, oni su mi računali malo manje od 20eura dostavu, + oni uzmu 125kn za postupak carine, a inače ga platiš 60ak kn.

a carina tj. pdv je bilo 160kn jer ga obračunavaju na ukupni iznos vrijednost robe+dostava

uglavnom DHL express dok ne dođe u HR funkcionira savršeno, za 2 dana je stiglo iz honghonga u Zg, a od petka do jučer stajalo kod naših DHL mongoloida, +još sam osobno išao po to, DHL izbjegavati svakako osim ako niste izvan Hr.

30 eura sam bacio u vjetar na DHL kretene, da sam uzeo normalnu dostavu možda bi čekao još koji dan i to je to... izašlo bi nešto sitno ispod 700kn

17 godina
lav1000 kaže...
Chaky kaže...

Osobno nikad nisam povezivao jacinu masine s input lagom niti sam znao da to ima neke veze...

čim si na plejki i tv-u input lag je 30-40-50ms, a input lag na pcu kakvom sam opisao je 5-10ms...

Ok sad mi je jasnije, jer si mislio na input lag od TV-a.

Ali to je do TV-a, ne do jake masine ili PC-a.

Igram na monitoru PS4 i dok sam imao Xim4 sam isto testirao na monitoru. I tvrdim da nije bilo kasnjenja u odnosu xim4/mis/tipkovnica i kad igram s DS4.

S druge strane kad igram na TV-u (Panasonic Plazma) isto nisam primjetio input lag s DS4 u odnosu na DS4 kad igram na monitoru. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
lukaXXkralj kaže...

Stiga je!!! :DDDDD

Koja ti je tocna sifra modela na kutiji?

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina
neaktivan

Bia san skeptican i ja isto,ali dobia san najnoviji model koji postoji trenutno....CUH-7216B :)

Mislia san da je najnoviji CUH-7215B, onaj koji dolazi u RDR2 bundlu.....

Svaka čast SD,dali su mi Special Edition Spidermana,iskupili su se za čekanje :D

16 godina
lukaXXkralj kaže...

Bia san skeptican i ja isto,ali dobia san najnoviji model koji postoji trenutno....CUH-7216B :)

Mislia san da je najnoviji CUH-7215B, onaj koji dolazi u RDR2 bundlu.....

Svaka čast SD,dali su mi Special Edition Spidermana,iskupili su se za čekanje :D

Ja imam CUH-7216B i s njim je bio RDR u bundle-u. Mislim da to nema veze s bundlima koju verziju konzole budeš dobio.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nema veze,vratia san se 10g unazad,osjetit vakvu sriću :))

Palin ga prvi puta sad uffff,a ova special edition je vrh,ima knjizica artwork,baš sve top...

Imate li neku preporuku koju da kupim igru da igram u Spideya kroz iduci tjedan,koja bi pasala da nije preslicna(nebi bloodborne sad)?

1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Chaky kaže...
lav1000 kaže...
Chaky kaže...

Ok sad mi je jasnije, jer si mislio na input lag od TV-a.

Ali to je do TV-a, ne do jake masine ili PC-a.

Igram na monitoru PS4 i dok sam imao Xim4 sam isto testirao na monitoru. I tvrdim da nije bilo kasnjenja u odnosu xim4/mis/tipkovnica i kad igram s DS4.

S druge strane kad igram na TV-u (Panasonic Plazma) isto nisam primjetio input lag s DS4 u odnosu na DS4 kad igram na monitoru. 

Bio xim ili bilo koji drugi device dodatnog laga sigurno ima, samo ti treba profi oprema za izmjeriti ga, a da ako device nije dovoljno dobar skuzit ces ga metodom "od oka"

17 godina
lukaXXkralj kaže...

Imate li neku preporuku koju da kupim igru da igram u Spideya kroz iduci tjedan,koja bi pasala da nije preslicna(nebi bloodborne sad)?

Uzmes PS+ pa igras ove "besplatne" ili f2p igre.

Od F2p, preporuka za Warframe i Neverwinter. Path Of Exile nazalost moramo cekati do 02/2019.

Ako bas moras trositi novce, a da nije slicno Spajdiju?

Onda Deus Ex, Hitman, Dishonored. Na drugom kraju spektra Crash, Ratchet, Spyro, LEGO (bilo koji). Dead Nation, Alienation, Nex machina, Resogun.

Journey, Abzu.

Ili TLOU, Uncharted kao nezaobilazno stivo, kad tad.

Previse je toga sto nisi odigrao 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
PlayStation 4

Kolko njima treba da vrate nofce na račun ako je narudžba spomenutih kontrolera stornirana? Links mi je vratio još u petak. Iz SD su me zvali u utorak, rekao sam da storniraju (htio sma baš plavi..) i još danas nema novaca natrag.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Karlek_19 kaže...

Kolko njima treba da vrate nofce na račun ako je narudžba spomenutih kontrolera stornirana? Links mi je vratio još u petak. Iz SD su me zvali u utorak, rekao sam da storniraju (htio sma baš plavi..) i još danas nema novaca natrag.

Mislim da ti je potrebno do 3 radna dana dok se to procesuira između banaka itd...

8 godina
CUH-7216 je prvi put na tržište došao upravo u RDR2 bundleu. Sada ga stockaju svi dobavljači, čini se, pa je sve dostupniji i širim masama, pa i onima koje RDR2 ne zanima.
11 godina
neaktivan
evuki kaže...

Napokon došao jučer i moj PS4 + RDR2. Inače, uzeo sam u Instar informatici i umjesto gratis Spider-Mana mi uvalili Shadow of the Tomb Raider jer ih je dobavljač (Sancta!) zaribala i naprosto rekla nemaju više Spider-Mana i sad moraju ljudima davati druge stvari.

Nevjerojatno. Ali bih ovom prilikom samo zamolio da ako ima netko tko bi zamijenio Spider-Mana (neotvorenog!) za Shadow of the Tomb Raidera (također neotvorenog), neka mi se javi u PM. Nemrem dočekat zaigrat Spideya...

Update - sad odjednom, doslovno sljedeći dan nakon ovog iskustva, eto nekim čudom imaju Spider-Mana u ponudi, i to u samoj poslovnici. Neozbiljno do bola. Zamijenit ću u poslovnici Raidera za Spider-Mana ipak na kraju... Ćorava posla, odsad samo amazon i bok, kupio sam 10 puta od njih samo ove godine valjda, nijedno neugodno iskustvo.

Pretpostavljam da ljudima uvaljuju Tomb Raidera dokle ide jer nije popularan ko Spider-Man, a Spider-Mana sad lijepo mogu šibat po većoj cijeni kad je prošao crni petak, a svi uz RDR2 najviše ludi za njim.

17 godina
PlayStation 4

Ja imam Xim 4 i ne vidim nikakvu razliku izmedu ps-a i pc-ija. Doslovno radi savrseno,samo sto ja igram samo Single player igre. Ne znam kako bi bilo na Mp.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,

Imali netko da iz SD nije još dobio naručeni PS4 PRO, osim mene?

0 0 hvala 0
13 godina
kristijan111 kaže...

Pozdrav,

Ja. Danas mi treba doci paket od njih - ali nisam siguran dal samo kontroler (koji sam u posebnoj narudzbi narucio) ili ce dostaviti i PS4Pro iz druge narudzbe skupa s njim... Javim

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina
Jučer stigao ps4 obični
Naručen u petak oko 13h

1 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Odigrao Yakuza Kiwami.

Ne mogu reći da sam planirao tako brzo nakon Yakuza Zero igrati još nešto iz serijala jer je sve više manje na isti kalup, ali uletilo na PS+ pa reko ajd. Za razliku od Prequela, ovo je remaster igre sa PS2 i osjeti se. A ne pomaže ni činjenica da je prva igra u serijalu. Dosta stvari zbog kojih mi je Zero bio drag ovdje nema. Prvenstveno zabavnih i uvrnutih side questova. Ovdje je taj dio praktički nepostojeći. A i sama priča je nepotrebno skomplicirana i ne baš uvjerljiva. Tipično japanski "over the top", ali u odnosu na Zero puno manje zanimljiva. Eventualno ju je moglo spasiti da se u tih deset godina koliko je Kiryu u zatvora, igra s Nishkijem. Još da nisam igrao Zero pa neke likove znao od prije, bilo bi me još manje briga za priču. Ovakav skill tree gdje si prisiljen kupiti nadogradnje za stil borbe koji uopće ne koristiš jer je uvjet za nešto korisno mi se ne dopada. Plus za otključavanje četvrtog stila treba poraziti istog lika u borbi 10000 puta što je vrh debilane.

Jedna od onih, "da sam ju platio bilo bi mi žao". A i ovako je teško igru preporučiti. U svakom slučaju je Zero puno bolji ulazak u Yakuza serijal nego ovaj remaster prastare igre. Nemam sad ni neka prevelika očekivanja od ostalih remastera. Možda za godinu dvije odigram ovaj zadnji nastavak rađen baš za PS4 i to će biti to od Yakuza serijala za mene. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
kristijan111 kaže...

Pozdrav,

Zvao sam ih u srijedu, rekli su mi da će svi paketi naručeni za BF biti poslani do kraja sljedećeg tjedna (9.12)

Meni je jučer došao mail da je paket spreman i čeka isporuku (1-2 radna dana) tako da ga mogu očekivati ili danas ili u ponedjeljak. 

6 godina
PlayStation 4

Ja sam isto naručio ps4 pro, nisu mi još javili ni da je poslano tako da očekujem dostavu tek sredinom idućeg tjedna... 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
kristijan111 kaže...

Pozdrav,

Ja isto čekam PS4 PRO + igra.

Uzmite u obzir da sam naručio u nedjelju, dok su ovi koji su dobili naručivali prije mene.

6 godina
neaktivan

Ok, tnx.

Ja sam u subotu 24.11. i još čekam, nemoguće ih je dobiti na telefon, ne odgovaraju na mail, cirkus tamo kod njih.

7 godina
Ps4pro naručen u prošli petak u 13:40:)...još ništa....idu mi na K.... već tri dana zovem...nikako dobiti...koliko oni imaju tih koji se javljaju na telefon
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
HCMAA kaže...
Ps4pro naručen u prošli petak u 13:40:)...još ništa....idu mi na K.... već tri dana zovem...nikako dobiti...koliko oni imaju tih koji se javljaju na telefon

Hahahah, i ja sam ih zvao, ne mogu ih dobiti, tražio povratni poziv, opet ništa.

Isto sam pitanje postavio, ja mislim da samo jedna osoba radi na tom telefonu, užas...

Sad sam tamo naručio i nikad više!!

10 godina
odjavljen

Kad ih zovete odaberite 2 za web narudžbe i onda kad vam se niko ne javi, odaberite 1 za povratni poziv. Tak sam ja jučer i nazvala me žena za 3-4h. Rekla mi je da do kraja tjedna ne bude isporučeno, reko to znam i sam, ali da ne zna ni kad bude. Dala mi je neki mail na koji da se javim u vezi daljnjih informacija da li ima na zalihi ono kaj sam naručio, ali zasad još nema odgovora, vjerojatno ga ni ne bude.

16 godina
PlayStation 4

Fino su se zbrukali. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja san onda ima dosta srice,vidim da ima ekipe koja je naručila i prije mene u petak(ja sam kasno navečer),i još vam nije stigla.Drzim fige da sta prije stigne,jer san bia u istim cipelama :)

Napravia san sinoc i PSN username,a Spiderman izgleda nemoguće dobro,igra san jučer dobrih 6-7h

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2018 12:39 (lukaXXkralj).

0 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Fino su se zbrukali. 

Zašto su se zbrukali? Zato što imaju ograničeni broj ljudi a zaprimili su narudžbi u jednom danu koliko zaprime ostatak godine? 

Koji K serete svi skupa, naručili ste plejke i igre, dobit će te ih samo što isporuka traje. Neki će dobiti ranije, neki kasnije a svi mi skupa do kraja sljedećeg tjedna. Samo malo strpljenja. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice