PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
madafaka85 kaže...

Sad kad svi skinu i pocnu igrat D2 mozda nas se i skupi za Raid, jer to je jedino kaj valja u igri..  

Ja sam krenuo igrati, došao sam do levela 7, ali me baš i ne zanima multiplay, coop ili raidovi. Neopisivo sam loš u pucačinama s kontrolerom, pa igram single play dok mi se bude dalo (čitaj: još tjedan dana dok ne izađe open beta Battlefielda 5 na PC-ju).

Apsolutno ništa nije drugačije nego Destiny 1... ne kužim ljude koji ovo mogu igrati godinama. Stalno sve isto... Jedino lijepo izgleda u 4K HDR.

10 godina
Di mogu vidjeti vijek trajanja ps+ preplate. Uzeo sam prošle godine za black friday ps+ 12mj za oko 350 kn. No sad vidim da više nemam ps+. Kako to? Di to mogu vidjeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gogy7 kaže...
Di mogu vidjeti vijek trajanja ps+ preplate. Uzeo sam prošle godine za black friday ps+ 12mj za oko 350 kn. No sad vidim da više nemam ps+. Kako to? Di to mogu vidjeti?

Možeš otići na PSN account management na webu, i tamo pogledati svoj library, pisati će ti kraj PS+ igara kad expiryaju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Q-Tip kaže...
madafaka85 kaže...

Sad kad svi skinu i pocnu igrat D2 mozda nas se i skupi za Raid, jer to je jedino kaj valja u igri..  

Ja sam krenuo igrati, došao sam do levela 7, ali me baš i ne zanima multiplay, coop ili raidovi. Neopisivo sam loš u pucačinama s kontrolerom, pa igram single play dok mi se bude dalo (čitaj: još tjedan dana dok ne izađe open beta Battlefielda 5 na PC-ju).

Apsolutno ništa nije drugačije nego Destiny 1... ne kužim ljude koji ovo mogu igrati godinama. Stalno sve isto... Jedino lijepo izgleda u 4K HDR.

Je, super je u 4k HDR, al to ne mogu ni na GTX 1080 G1 igrati tako, nego moram isljučiti HDR da bih imao 60 FPSa. :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina

Bas skidam samo zbog grafike ida vidim kako izgleda 4k hdr posto nemam bas puno igara koje podrzavaju. BF1 je hdr ali nije 4k

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
CroVandal kaže...

Bas skidam samo zbog grafike ida vidim kako izgleda 4k hdr posto nemam bas puno igara koje podrzavaju. BF1 je hdr ali nije 4k

Ja sam mislio na PC, ne znam kako je na PS4.

Ja igram i BF1 u 4k HDR na 60FPS :-P

P.S. Ursus, odi se liječit.

13 godina
CroVandal kaže...

Samo pripazi, u Destiny 2 ti nije po defaultu uključen HDR. Moraš u igri otvoriti settingse i tamo ga uključiti, po defaultu je Off. Uopće ne razumijem zašto ta uopcija postoji, sve igre koje sam dosad igrao automatski su prepoznale da je na televizoru dostupan HDR i uključile ga. 

15 godina
DeniZg kaže...

Za ljubitelje košarke, NBA 2K19 Prelude (tj. MyCareer Demo) je dostupan na PSN-u.

NBA Live 2019 isto, iznenadjujuc broj funkcionalnosti u demu, lijepo izreprezentirano. Napreduju by leaps and bounds.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
16 godina
Q-Tip kaže...
CroVandal kaže...

Samo pripazi, u Destiny 2 ti nije po defaultu uključen HDR. Moraš u igri otvoriti settingse i tamo ga uključiti, po defaultu je Off. Uopće ne razumijem zašto ta uopcija postoji, sve igre koje sam dosad igrao automatski su prepoznale da je na televizoru dostupan HDR i uključile ga. 

Ja to ne volim, mora postojati opcija. Jer neke igre imaju užasno lošu implementaciju HDRa i bolje ga je isključiti, a neke druge u HDRu imaju izraziti lošiji FPS.

Star Wars Battlefront 2 nema opciju za gašenje HDRa i užasno je gadan s njim.

15 godina

Al mozes u postavkama od ps a iskljuciti hdr to radi 100 posto. 

16 godina
CroVandal kaže...

Al mozes u postavkama od ps a iskljuciti hdr to radi 100 posto. 

Možeš, ali onda isključiš za sve igre, i one koje rade dobro.

15 godina
PlayStation 4

Ja imam kompletno u postavkama isključen HDR jer mi sve te igre koje podržavaju (a ja sam ih instalirao) izgledaju isprano i gadno. Također kada skinem HDR film (koje više ne skidam), koji je naspram 4K SDR gadan i boje bljutave i isprane. Uopće ne koristim ili gledam HDR sadržaj jer barem na mojem TV izgleda očajno i negledljivo, a TV je Sony 55XE7077.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Ja imam kompletno u postavkama isključen HDR jer mi sve te igre koje podržavaju (a ja sam ih instalirao) izgledaju isprano i gadno. Također kada skinem HDR film (koje više ne skidam), koji je naspram 4K SDR gadan i boje bljutave i isprane. Uopće ne koristim ili gledam HDR sadržaj jer barem na mojem TV izgleda očajno i negledljivo, a TV je Sony 55XE7077.

Kod mene na telki (sony XE8577) je razlika u slici sa hdr-om i bez njega nebo i zemlja. Kad je uklj.hdr za sadrzaj koji podrzava hdr, boje su prelijepe, a dok nije sve je sivkasto i isprano, moze se valjda reci da je obrnuto nego kod tebe 

Provjeri ponovno da li ti je hdr stalno ukljucen jer ako je i ako je sadrzaj bez podrske hdr-a onda ce biti isprano i skoro ne gledljivo. Bar su moja iskustva takva...

I am over 9000!!!
16 godina
Shivi kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Kod mene na telki (sony XE8577) je razlika u slici sa hdr-om i bez njega nebo i zemlja. Kad je uklj.hdr za sadrzaj koji podrzava hdr, boje su prelijepe, a dok nije sve je sivkasto i isprano, moze se valjda reci da je obrnuto nego kod tebe 

Provjeri ponovno da li ti je hdr stalno ukljucen jer ako je i ako je sadrzaj bez podrske hdr-a onda ce biti isprano i skoro ne gledljivo. Bar su moja iskustva takva...

Činjenica je da je HDR još uvijek hit or miss, prikaz ovisi o nekoliko parametara, TVu, developeru, dobu dana kad gledaš, okolnom osvjetljenju i sl.

Meni je nekad iskreno too much navečer dok me zabljesne flash max brightnessa iz promjene tamne scene u svijetlu.

Mora postojati opcija da se to isključi za svaku igru pojedinačno, nema tu priče.

Na PCu je npr GUI u Win 10 neupotrebljiv dok upališ HDR za igre, zato volim igre gdje ne moraš globalno paliti HDR nego sama igra to odradi (i isključi globalni HDR kad ju ugasiš). Ima ih par.

S druge strane ako se alt-tabaš u windowse dok je ta igra upaljena, onda dobiješ šugavi desktop sa ispranim bojama.

8 godina
PlayStation 4

Destiny 2 je pravi eye candy, igra kao da ju je pravio Michael Bay. Glazba je za 10 - savršeno. S druge strane nikada ne bih dao 500kn za ovakvu igru, pogotovo uzimajući u obzir dlc-ove. Odigrat ću SP. 

Također mi ostaje nepoznanica kako ekipa u ovome može grindati 100+ sati. 

3 0 hvala 1
15 godina

Meni ovisi o igri ili sadrzaju isto tako negdje izgleda dobro i bolje dok negdje losije. Podrska za hdr u windowsima je dosta losa sto se tice filmova bar kako god da pokrenem mi izgleda isprano dok ako prebacim na hdd i spojim direktno na tv i tako pokrenem film izgleda odlicno. Probao sve moguce postavke na pcu i isto sa htpc om i drugim kompom. Ps4 mi normalno sam upali ako je podrzano bf1 mi neizgleda losije recimo nego bolje ali opet nije 4k rezolucija. 

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Kada se vec prica toliko o tom destiny. Ja sam igrao do sada samo demo od prvog dijela, i ne igram nikako online, samo SP. Sad pitanje, da li da idem odmah na Destiny 2 ili da prvo odigram keca? Vidim da niste bas zadovoljni igrom ali svejedno zelim probati pa ne znam kako bih.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Taj model ne prikazuje bas bajni HDR, tako da je moguce zbog toga.

16 godina
arnes_king kaže...

Kada se vec prica toliko o tom destiny. Ja sam igrao do sada samo demo od prvog dijela, i ne igram nikako online, samo SP. Sad pitanje, da li da idem odmah na Destiny 2 ili da prvo odigram keca? Vidim da niste bas zadovoljni igrom ali svejedno zelim probati pa ne znam kako bih.

Zajebi to i igraj BF1 i pripremaj pare za BF V.

Ako već oćeš baš takvu igru ko Destiny, bolje igraj The Division. Stoput je bolji čak i u single playeru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2018 18:02 (Bitanga).
16 godina
PlayStation 4

Uzeo u SD Detroit:Become Human za iste pare ko digitalno sad na PSN popustu (sa 10% popusta od ranije).

Super igra, nisam očekivao tako dobro nakon meni lošeg Beyond Two Souls.

Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Bitanga kaže...
arnes_king kaže...

Zajebi to i igraj BF1 i pripremaj pare za BF V.

Ako već oćeš baš takvu igru ko Destiny, bolje igraj The Division. Stoput je bolji čak i u single playeru.

BF1 sam imao davno, kada sam kupio konzolu dobio uz nju. Nisam ga ni presao do kraja kao ni COD ovaj novi. Ne sjedaju mi vise takve igre, dosade mi brzo jer je samo idi i pucaj.

The Division sam probao jedno 5 minuta i nisam ga vise palio. Sigurno da trebam jos odigrati da bih mogao odluciti ali nesto su mi igre na taj fazon dosadile. I ovaj novi Ghost Recon Wildlands sam probao mozda pola sata-sat i za sada me ne privlaci da ga dalje igram.

Moze biti da je zbog mnostva neodigranih igara pa sam malo vise izbirljiv. Ima dosta igara koje me od prvog trena privuku da se radujem da igram dalje i bude mi zao preci. (HZD, GOW, RE7, TR...)

Treba napomenuti da vise volim igre gdje ima "fantazije" nego ove "realne" jer mi to brzo postane monotono. Zbog toga i razmisljam o tome da probam taj Destiny (2)

Meni se npr beyond svidio, a i detroit koji sam igrao samo demo. Trenutno igram Resident Evil 7 i super mi je.

16 godina
arnes_king kaže...

BF1 sam imao davno, kada sam kupio konzolu dobio uz nju. Nisam ga ni presao do kraja kao ni COD ovaj novi. Ne sjedaju mi vise takve igre, dosade mi brzo jer je samo idi i pucaj.

The Division sam probao jedno 5 minuta i nisam ga vise palio. Sigurno da trebam jos odigrati da bih mogao odluciti ali nesto su mi igre na taj fazon dosadile. I ovaj novi Ghost Recon Wildlands sam probao mozda pola sata-sat i za sada me ne privlaci da ga dalje igram.

Moze biti da je zbog mnostva neodigranih igara pa sam malo vise izbirljiv. Ima dosta igara koje me od prvog trena privuku da se radujem da igram dalje i bude mi zao preci. (HZD, GOW, RE7, TR...)

Treba napomenuti da vise volim igre gdje ima "fantazije" nego ove "realne" jer mi to brzo postane monotono. Zbog toga i razmisljam o tome da probam taj Destiny (2)

Meni se npr beyond svidio, a i detroit koji sam igrao samo demo. Trenutno igram Resident Evil 7 i super mi je.

Nekako mislim da te Destiny 2 nikako neće toliko obradovati ako ti Division nije bio dobar. Dan, dva i dosada živa.

11 godina
PlayStation 4

Borderlands dere desteny plus njegovec dlcove samo sa svojim dlcovima.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Hvala vam na odgovorima i savjetima. Vidjet cu onda nesto drugo. Nisam igrao ni ovaj Titanfall niti prvi dio niti drugi, valja li tu SP cemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
arnes_king kaže...

Hvala vam na odgovorima i savjetima. Vidjet cu onda nesto drugo. Nisam igrao ni ovaj Titanfall niti prvi dio niti drugi, valja li tu SP cemu?

I ja ga planiram nabavit sad na siniženju jedino zbog SP kampanje po recenzijama mnogim na internetu što najemenentnijim inozemnim pa i na našem HCL-u SP kampanja je odlično recenzirana jedina je mana šta kratko traje 6-7h al vjerovatno sad kad je na sniženju budem uzeo jer se isplati i to probat za manje novaca.

Napad je najbolja obrana :)
15 godina

Ja uzeo na zadnjem popustu sad titanfall 2 i bf1 skupa za 20e stim da sam uzeo zbog bf1 a igram vise titanfall MP je dosta zabavan. Samo SP se isplati isto za 10eura.i da hdr na Destiny 2 je odlican. 

16 godina
PlayStation 4

Titanfall 2 je super, i SP i MP.

Šteta je jedino što su partije prekratke. Nekako sam počeo cijeniti battlefield fightove od po pola sata i više :-)

Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
PlayStation 4

Titanfall 2 ima zabavan MP no osobno u njemu mi nešto fali - još uvijek nisam uspio utvrditi što. SP igram pomalo, dosta dobro napravljeno. U svakom slučaju, isplati se uzeti igru. 

1 0 hvala 1
15 godina
Isplati se titanfall, ja sam ga također pokupio u paketu s bf1, nisam još odigrao SP ali mp je dobar, možeš brzo napredovat i ono sto je najbitnije - ima igrača, ne cekas sto godina na matchmaking! :)
Ako je netko za rundu dvije može me dodat na psn
PSN: Carlikaa
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Bitanga kaže...

Uzeo u SD Detroit:Become Human za iste pare ko digitalno sad na PSN popustu (sa 10% popusta od ranije).

Super igra, nisam očekivao tako dobro nakon meni lošeg Beyond Two Souls.

Slobodno napiši malo više, možda se ipak predomislim u vezi nabave. A možda odradimo i kakav trade.

Evo da na brzinu opišem jedno negativno iskustvo sa game.co.uk. Bila je ona akcija na preowned igre prije par tjedana. Ubacim u košaricu God of War, AssCreed, Shadow of the Colossus i Dishonored 2. Sve tri su u prosjeku bile jeftinije 50-ak kuna od najjeftinije na njuškalu. God of War je bio predviđen za slanje royal mailom bez poštarine, a ostale 3 običnom poštom. I sve ide po planu, dođem do plaćanja, uredno platim, dobim potvrdu od gamea i paypala da je uplata izvršena. Ali praktički istovremeno dobim i mail od gamea da narudžbu nije moguće izvršiti te da ću dobiti refund u roku nekoliko dana. Gledam koji vrag je sad to. Uzeli mi pare i iste sekunde se sjetili da mi ne mogu poslati? Dotad naručivao i novo i preowned bez problema. Odlučim pričekati koji dan da vidim šta bude. Slijedeći dan dobim mail da je pošiljka shippana, idem na stranicu i stvarno sve osim God of Wara je poslano, tj. takav je barem status pošiljke. Mislim si, vjerojatno je bio neki problem s dostavom God of Wara tj. možda je predviđen samo za UK. Ali dan nakon se i status God of Wara promijenio u shipped pa mi više ništa nije bilo jasno. Na kraju balade, došle su samo ove ostale 3 igre, a za GoW sam dobio refund nakon desetak dana. Skroz glupa situacija koja mi je i dalje nejasna.

Odlučio od svega prvo isprobati AssCreed Origins, navodno jako drugačiji od ostalih nastavaka. Što se mene tiče, zadnji koji su valjali su bili 1 i 2. Zadnjih par nisam ni isprobao, pa ajd da vidim. Sve u svemu, i dalje smrdi na Assassins Creed. I dalje je tu Animus, sinkronizacija, glupi tornjevi, dio kad vam igra prekine imerziju i baci vas u sadašnjost gdje kontrolirate neku ženu u pećini????. Pojma nemam šta je to bilo jer se srećom cut scena mogla prekinuti i bila je opcija da se odmah vratim u Egipat. Ne znam dal postoji više od 5 ljudi koje je briga za taj dio priče u sadašnjosti (ak ste tu javite se da vam organiziramo neku humanitarnu akciju). Bar više nije obavezno ko ono govno u jednom nastavku gdje dostavljaš poštu u first person perspektivi. 

Combat je doživio najveće promjene, ali to ne znači automatski i bolje. Doduše sve je bolje od stiskanja countera cijelu igre ko u prethodnicima. Sam sustav je nekako nezgrapan i neispoliran. Counter se sad izvodi tako da moraš držati štit u zraku sa L1 i onda sa O counteraš. Zbog toga nije bog zna kako koristan osim ak netko baš igra defanzivno pa non stop drži štit u zraku. Postoji nekakav dodge, tj dash koji koristiš od jutra do sutra jer nema nikakav sustav stamine. I ono klasika, light i heavy attack sa R1/R2. Heavy attack možete i "napuniti" držanjem gumba, ali ne znam postoji li igra u kojoj gumb treba držati tako apsurdno dugo. Praktični neupotrebljiva mehanika. Jednostavno mi u combatu nešto ne funkcionira, a teško mi je baš uprijeti prstom u jednu stvar. Jednostavno kombinacija već navedenog, a ni same kontrole nisu super responzivne i precizne. Ostale nastavke sam igrao na PC-u pa možda se ovdje taj 30 FPS lock puno jače osjeti nego u nekim drugim igrama. Ne može svaka igra biti Bloodborne, ali dvije+ godine su radili ovo, a i ne pričamo tu o nekom indie studiju nego o jednoj od (samo bogu jasno kako) najpoznatijih franšiza zadnjih 10 godina. Jbt, čak su i onog Michaela Fassbendera uspjeli nasamariti da im snimi film u pauzi od 360 ostalih filmova koje je snimao te godine. Combat je u svakom slučaju vapio za overhaulom, ali baš da su s ovim pogodili, i nisu.

Ostatak je više manje AssCreed. Otvoriš mapu i dobiš 200 ? raštrkanih u 100 kvadrata. Pa se popneš na toranj i dobiš još ? i tako u krug. Navodno su questovi sad razrađeniji. U prvih 3h igre baš nisam primijetio. Glavna priča izgleda ko običan revenge story, poprilično smećast zasad. Ne očekujem velika iznenađenja na tom polju. U meniju non stop imate obavijest da posjetite shop u kojem možete kupiti skill poinste i crafting materijale jer čemu igrati igru. Čak su mi dali 200 creditsa s kojima sam si odmah nadogradio quiver jer po defaultu lik nosi 3 strijele.

Nema tu ustvari ništa novo kako se prezentiralo. Ubacili su neke sitnice iz ostalih svojih open world igara, ali srž igre koji jednostavno ne valja je i dalje isti. Vjerojatno će ovo na njuškalo dosta ranije nego sam planirao. Osim ak Bitanga hoće trade za Detroit. U tom slučaju 10/10.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice