Razum nije uspija prevladat. Kupljen GoW na summer saleu.
Prije bih reka da je razum uspio prevladat to mi je u top 3 igre na PS4 (uz Uncharted 4 i Horizon Zero Dawn).. imam svoj zanr valjda..
Razum nije uspija prevladat. Kupljen GoW na summer saleu.
Prije bih reka da je razum uspio prevladat to mi je u top 3 igre na PS4 (uz Uncharted 4 i Horizon Zero Dawn).. imam svoj zanr valjda..
meni je taj uncharted 4 previsoko dignut. Ono akcija cisti holivud, zavrsio ga ono cisto da ga prodem. Ako gledamo gameplay the last of us mi je daleko bolja igra. I prica mi je zanimljivija.
meni je taj uncharted 4 previsoko dignut. Ono akcija cisti holivud, zavrsio ga ono cisto da ga prodem. Ako gledamo gameplay the last of us mi je daleko bolja igra. I prica mi je zanimljivija.
Uncharted nikad nije bio "ozbiljna" igra haha. Meni je Uncharted 4 odličan, Tlou je isto odličan. Te 2 igre se baš i ne mogu uspoređivati jer su jako različite.
Uncharted je puno vedriji sa puno pošalica i humora dok je TLOU jedno tužno, teško i psihološki mračno iskustvo i po tome se izdvaja.
Tlou mi je najbolja igra koju sam igrao, ali niti U4 nije daleko.
Slažem se, U4 nije ostavio nikakav dojam na mene. 20ak sati ok igre i to je sve. Ima boljih serija na HRTu ;-)
Meni je drago što RDR2 neće imati preveliku mapu. Bolje manja sa puno sadržaja nego velika mapa sa malo sadržaja. Ionako se na veličinu mape loži samo Ubisoft.
Uncharted 4 mi je bila prva igra na PS4 tako da sam bio impresioniran vizualnim prikazom; a igra kao igra je solidna. Miljama daleko od Uncharteda 2.
A mogu li iskoristit gift cad ovaj za hr store ovaj npr. sto se prodaje na g2a i takvim stranicama.Navedeno bude EUR GERMANY ili GB je li ti striktno za te drzave ili komplet eu?
Logično je da funtama plaćaš ako imaš engleski acc kao što je i logično da kunama plaćaš ako imaš hrvatski acc ili dollarima ako imaš američki acc. Da je svejedno ne bi postojali bonovi u nekoliko valuta.
https://www.playstation.com/hr-hr/explore/ps4/ps4-pro/le-500-million/?et_cid=em_343187&et_rid=100683346&Linkid=PROAN-B-090818-CE-HRD-A31&emcid=em-br-151220
Slavljenička konzola.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=n6Qn_w6pG5s
500 Million Limited Edition PS4 Pro
Dostupno od 24. kolovoza – ograničeno na 50 000 komada
Zapakirana u posebnu kutiju za kolekcionare, prozirna tamnoplava konzola 2TB PlayStation 4 ima prigodnu bakrenu pločicu s prednje strane na kojoj se nalazi jedinstveni broj ograničenog izdanja. A kada je uključite moći ćete pogledati u osvijetljenu unutrašnjost konzole.
Uz konzolu dolazi usklađeni prozirni tamnoplavi bežični upravljač DUALSHOCK 4, stalak za okomito postavljanje, mono slušalice s mikrofonom, posebna tamnoplava PlayStation kamera i stalak.
Jesi li odigra trilogiju prije četvorke ? Ako nisi moja topla preporuka !!! Jer ćeš tek tada cijenit četvorku. Da se razumimo i meni je u najmanju ruku dopizdilo ono pentranje. Šta je previše previše je.
Jesi li odigra trilogiju prije četvorke ? Ako nisi moja topla preporuka !!! Jer ćeš tek tada cijenit četvorku. Da se razumimo i meni je u najmanju ruku dopizdilo ono pentranje. Šta je previše previše je.
Odigrao jos na trojci :D
Prve tri su mi cak i draze od cetvorke
https://www.playstation.com/hr-hr/explore/ps4/ps4-pro/le-500-million/?et_cid=em_343187&et_rid=100683346&Linkid=PROAN-B-090818-CE-HRD-A31&emcid=em-br-151220
Slavljenička konzola.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=n6Qn_w6pG5s
500 Million Limited Edition PS4 Pro
Dostupno od 24. kolovoza – ograničeno na 50 000 komada
Zapakirana u posebnu kutiju za kolekcionare, prozirna tamnoplava konzola 2TB PlayStation 4 ima prigodnu bakrenu pločicu s prednje strane na kojoj se nalazi jedinstveni broj ograničenog izdanja. A kada je uključite moći ćete pogledati u osvijetljenu unutrašnjost konzole.
Uz konzolu dolazi usklađeni prozirni tamnoplavi bežični upravljač DUALSHOCK 4, stalak za okomito postavljanje, mono slušalice s mikrofonom, posebna tamnoplava PlayStation kamera i stalak.
Koja će biti cijena toga?
kod nas 500+ eura
Koja će biti cijena toga?
500€
Meni je drago što RDR2 neće imati preveliku mapu. Bolje manja sa puno sadržaja nego velika mapa sa malo sadržaja. Ionako se na veličinu mape loži samo Ubisoft.
Uncharted 4 mi je bila prva igra na PS4 tako da sam bio impresioniran vizualnim prikazom; a igra kao igra je solidna. Miljama daleko od Uncharteda 2.
a tko kaze da velia mapa mora imat malo sadrzaja?
Ubisoft.
Da se odmah ogradim, 150 identičnih copy paste side misija ne smatram dodatnim sadržajem.
Ovo nije ubisoft ovo je rockstar.Nebo i zemlja.Ne vidim razloga zasto danas nebismo mogli imat veliku mapu punu sadrzaja
Jel neko isprobao sljedeću stvar:
Znači susjedi kupuju sinu PS4 konzolu kupiti će i pretplatu na 1 godinu.
Mene zanima jel bi se ja mogao ulogirati sa svojim acc. na njihovu konzolu staviti skidati one igre što sam dobivao besplatno preko PS+ nakon što ih skinem maknuti svoj acc. .
Jel će oni moći igrati te igre sve dok imaju PS+ ili kad ja maknem svoj acc te igre budu zaključane.
Znači govorim isključivo o ovim igrama što smo ih dobili na poklon uz PS+ pretplatu.
Fala na odgovorima.
P.S. ne mislim djeliti acc. to je drugo.
Da ovo za dijeljenje acc. sam znao, mislio sam da neće biti zaključane ako imaju i oni PS+.
Hvala na odgovoru DeniZg
Sta mislite jel se bolje isplati Battlefield bundle koji je na akciji na storeu 149kn za BF1, BF Hardline i BF4, s obzirom da se sa sp sigurno nisu proslavili, ne znam kakvo je stanje s mp s obzirom da izlazi BF5. Glupo bi mi bilo da na kraju ispadne da nema igraca na serverima uopce.
A s druge strane imam ponudu za 170kn For Honor + Titanfall 2 u fizickom izdanju pa mi i to dolazi u obzir jer eventualno ako mi i dosade barem ih mogu zamijeniti/prodati nekome drugom. For Honor sam pogledao malo trailer, zanimljivo izgleda,grafika skroz dobra, ne znam ima li tu tko da ga je odigrao ili igra i dalje da cujem dojmove?
Trenutno sam na COD WW2 pa trazim nesto novo za eksperimentirati :)
GAME CO UK vam ima 25off na sve rabljene igre.
Uzeo sam monster hunter za 170kn sa besplatnom poštarinonom
I metal gear solid phantom pain za 30kn :D
Sta mislite jel se bolje isplati Battlefield bundle koji je na akciji na storeu 149kn za BF1, BF Hardline i BF4, s obzirom da se sa sp sigurno nisu proslavili, ne znam kakvo je stanje s mp s obzirom da izlazi BF5. Glupo bi mi bilo da na kraju ispadne da nema igraca na serverima uopce.
Battlefield 1 igra preko 30k ljudi dnevno na PS4, Battlefield 4 oko 10k.
Odi na BF4stats.com i BF1stats.com pa provjeri.
Ako su BF1 i BF4 verzije sa Premium passom, nemaš šta razmišljati.
Ja sam na HR PSN-u vidio samo BF1/Titanfall 2 bundle i tu je BF1 sa Premium passom.
Sad sam malo isprobavao open betu Black Opsa 4 na PCu. Meni je to totalno frustrirajuće.
Partije prekratke, ljudi trče nenormalno živčano, deseci skilova. Too old for that shit.
Tempo igre u Battlefieldu mi je puno bolji.
Prvi iskustvo:
Kupio sam Unchrated 4 preko PSNgames.org za 13 eura. Igra je na accountu, logovao se sve super, igra se upravo skida.
Ovo mi je prvo iskustvo da kupujem na ovaj nacin. Zanima me par informacija od osoba koje imaju vec isto ili slicno iskustvo.
U biblioteci kupljenog accounta ima vise od 50 igara. Pitanje je, da li ja mogu sad skinuti i neku od drugih igara na svoj profil i igrati dalje i nakon 24 sata, nakon cega necu vise moci pristupiti kupljenom accountu.
Smatram da ima nesto, sto mi nece dozvoliti da skinem i neku drugu igru, mozda jer ce vlasnik accounta to primjetiti i onda mi onemoguciti pristup ili nesto slicno.
Hvala unaprijed
Prvi iskustvo:
Kupio sam Unchrated 4 preko PSNgames.org za 13 eura. Igra je na accountu, logovao se sve super, igra se upravo skida.
Ovo mi je prvo iskustvo da kupujem na ovaj nacin. Zanima me par informacija od osoba koje imaju vec isto ili slicno iskustvo.
U biblioteci kupljenog accounta ima vise od 50 igara. Pitanje je, da li ja mogu sad skinuti i neku od drugih igara na svoj profil i igrati dalje i nakon 24 sata, nakon cega necu vise moci pristupiti kupljenom accountu.
Smatram da ima nesto, sto mi nece dozvoliti da skinem i neku drugu igru, mozda jer ce vlasnik accounta to primjetiti i onda mi onemoguciti pristup ili nesto slicno.
Hvala unaprijed
Wtf? 24h za account? Kakve su to pizdarije? Kaj god imaš na drugom account i staviš skida, to imaš i na svakom.
Prvi iskustvo:
Hvala unaprijed
Probaj. Uglavnom, bacio si novac. Brzo odigraj i zaboravi na taj account.
Battlefield 1 igra preko 30k ljudi dnevno na PS4, Battlefield 4 oko 10k.
Odi na BF4stats.com i BF1stats.com pa provjeri.
Ako su BF1 i BF4 verzije sa Premium passom, nemaš šta razmišljati.
Ja sam na HR PSN-u vidio samo BF1/Titanfall 2 bundle i tu je BF1 sa Premium passom.
To ti je ovaj bundle LINK
Inace, hvala na odgovoru, definitivno bi uzeo BF1 i sad razmisljam uz to dodati For Honor s game.co.uk, BF1 je 6 funti preowned a for honor deluxe edition 11 funti tako da bi me sve skupa ispalo 140kn sto je vise nego super cijena. E sad, jel netko vec uzimao tako preko game.co.uk, koliko treba da dode otprilike i kakva su iskustva generalno?
Prvi iskustvo:
Hvala unaprijed
Wtf? 24h za account? Kakve su to pizdarije? Kaj god imaš na drugom account i staviš skida, to imaš i na svakom.
Pa urapvo to, igru sam skinuo i imam je na svom accountu. To nema sumnje. Samo vrijeme aktivacije je 24h. Tako nesto. Moje je pitanje za ove druge igre. Znaci da mogu i sve druge igre sada instalirat na svoj account?
Prvi iskustvo:
Hvala unaprijed
Pa urapvo to, igru sam skinuo i imam je na svom accountu. To nema sumnje. Samo vrijeme aktivacije je 24h. Tako nesto. Moje je pitanje za ove druge igre. Znaci da mogu i sve druge igre sada instalirat na svoj account?
Pa meni je logično ako si kupio tu da nju i skineš jel ako skineš ove druge može se desiti da ti blokiraju i ovu prvo pa nemaš ništa.
Inače na našem store-u je 149 Kn ja se nebi za 50 kuna kockao.
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP9000-CUSA00917_00-UNCHARTED4000000
P.S. zaboravio sam da onaj proljev od ursusc355 još dijeli TD koji dosadnjaković.