- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja igram Titanfall 2. Prvenstveno sam igru uzeo zbog MP-a, no isti mi je nakon nekog vremena dosadio; zanimljivo je, brzo, vizualno lijepo...ali me jednostavno nije predugo drzalo.
Sada trenutno igram singleplayer i to je vrlo dobro. Ok prica i zabavna pucacina.
Sve u svemu - moja preporuka za igru.
Tko igra Cod ww2 ?
Ja sam uzeo igru dok je bila na akciji i nisam bas odusevljen.
Zadnji cod koji sam igro je bio MW2 znaci to je bilo prije skoro 9 godina.
Krenem sa ovim novim WW2 i vec nakon sat vremena mi je dosadio.
Sam gameplay je ostao gotovo isti. Ima par novih modova i to je manje vise to. Imam osjecaj ko da sam igro istu tu igru prije 9 godina.
Nakon odigranih par sati izvadio sam bluray iz konzole i vratio GT Sport u nju i ne mislim da cu vise uopce palit COD
Ak netko zeli moze past neka zamjena (yakuza 0 me zanima trenutno)
OT!!!
Oprostite na spamu, ali naslovi tema na bug forumu su mi na kineskom (doslovno kineska slova), jel i drugima tako? Da li su neki radovi ili koj q?
Thx

OT!!!
Oprostite na spamu, ali naslovi tema na bug forumu su mi na kineskom (doslovno kineska slova), jel i drugima tako? Da li su neki radovi ili koj q?
Thx
Nisu botovi nego je forum napadnut, botovi rade hrpu novih accounta i otvaraju stotine novih tema. Ne stignu ih ni blokirati ni brisati koliko brzo dolaze novi.
Presao Frozen wilds jedno 6 mjeseci nakon sto sam plato igru i mogu rec da je DLC lijepi produzetak igre. Nije krucijalan za odigrati, ali biti ce vam drago sto jeste. Adda sigurno jedno 20tak sati slicnog contenta.
Titanfall 2 single player je jako kratak. Ali je fora.
Multiplayer, da, dosadi brzo, meni isto kao i svaki FPS. Titan donosi dodatnu dimenziju i fora je nabrijano, ali ako bih birao između CoDa, Battlefielda i Titanfalla 2 izabrao bih Titanfall.
Jedino su mi meniji jebena katastrofa, al nije ni da se Battlefield ima čime hvaliti.
Da svako cudoviste ima svoje fore, velicinu, napade i slabosti. Napravljeno je da se neki bore medusobno, ako se nadu na istom podrucju i dogada se to dosta cesto.
Ti mlatis jednog, pa dode veci i zeli tog pojest. Naravno u zaru borbe zakacis i njega, pa te napadnu oba. I u tom zongliranju doleti ogromni leteci i zeli pojest sve vas za rucak. A ti mali mrav u tom metezu, naravno da dajes petama vjetra :D Epski trenuci.
Ma dobar je MP, ali je malo tupasto rijesen party sistem i ostale stvarcice. Super je kad ti dode ekipa u pomoc, jos kad znaju sto rade, milina.
A prica je onako li-la. Meni je to prvi MH, pa mi je sve novo. Ali vecina zna reci da ovaj dio bar ima pricu, za razliku od drugih dijelova :D
Dead Cells mi se cini dobar. I odlicne je ocjene dobio na na storeu cijena 140 kn sa popustom ak se ne varam
Pozdrav svima,
Imam samo jedno kratko pitanjce.
Zanima me kada bi u roku od mjesec-dva kupio PS4 Pro,s kojim bi firmware-om došao i kako/gdje to provjeriti?
Ako ikoga zanima,trebam što niži firmware jer ga namjeravam jailbreak-ati.
Hvala
OT!!!
Thx
Da. Stigli dečki na Pelješac ali još se čeka otvaranje gradilišta pa im dosadno
OT!!!
Thx
Da. Stigli dečki na Pelješac ali još se čeka otvaranje gradilišta pa im dosadno
Traže ekipu za coop igranje Bridge Constructora.
Pozdrav svima,
Imam samo jedno kratko pitanjce.
Zanima me kada bi u roku od mjesec-dva kupio PS4 Pro,s kojim bi firmware-om došao i kako/gdje to provjeriti?
Ako ikoga zanima,trebam što niži firmware jer ga namjeravam jailbreak-ati.
Hvala
ovdje imas informacije koji bundle dodje na kojem fw
https://gbatemp.net/threads/suggestion-ps4-bundles-firmware-list.487337/
Da svako cudoviste ima svoje fore, velicinu, napade i slabosti. Napravljeno je da se neki bore medusobno, ako se nadu na istom podrucju i dogada se to dosta cesto.
Ti mlatis jednog, pa dode veci i zeli tog pojest. Naravno u zaru borbe zakacis i njega, pa te napadnu oba. I u tom zongliranju doleti ogromni leteci i zeli pojest sve vas za rucak. A ti mali mrav u tom metezu, naravno da dajes petama vjetra :D Epski trenuci.
Ma dobar je MP, ali je malo tupasto rijesen party sistem i ostale stvarcice. Super je kad ti dode ekipa u pomoc, jos kad znaju sto rade, milina.
A prica je onako li-la. Meni je to prvi MH, pa mi je sve novo. Ali vecina zna reci da ovaj dio bar ima pricu, za razliku od drugih dijelova :D
A zar je bilo ranijih nekih dijelova? :D
A zar je bilo ranijih nekih dijelova? :D
http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Game_List
Opet sam se navukao na No Man's Sky, ali ovaj puta zaozbiljno.
Nakon par sati grindavog početka, igra se toliko otvori i nudi toliko opcija za napredovanje, questova i svega živoga, a vrlo malo toga je objašnjeno u samoj igri.
Ima toliko puno trikova koje se mogu skužiti, osjećam se kao kad sam prvi puta zaigrao vanilla WoW prije 10 godina.
Ima li netko da igra na PS4, pa da otvorimo temu i razmjenjujemo iskustva?
Dead Cells mi se cini dobar. I odlicne je ocjene dobio na na storeu cijena 140 kn sa popustom ak se ne varam
Dosta dugo imam to na Steam wishlisti, ali na kraju možda kupim za PS4. Jedino što me muči je što znam da će kad tad doći na PS+ :D
Nakon par sati grindavog početka, igra se toliko otvori i nudi toliko opcija za napredovanje, questova i svega živoga, a vrlo malo toga je objašnjeno u samoj igri.
Ima toliko puno trikova koje se mogu skužiti, osjećam se kao kad sam prvi puta zaigrao vanilla WoW prije 10 godina.
uzeo igru prije 3-4 mjeseca...reko bila na akciji. Majko mila, htio sam se propucat koliko je dosadno i loša bila...doslovno nisam mogao izać sa prvog planeta...Ništa mi nije bilo jasno (moj problem).
Sad sa ovim NEXT updateom me malo opet zaintrigirala, možda i probam...al se bojim...da ne skucam plejku u televizor XD
Ja bih se rađe na wow vratio :-)
Ali stavi link na grupu ako ju otvoriš, pročitao bih što ima zanimljivo.
Dosta su poboljšali inventory, nije više gužva kao prije, ali svi itemi koje sam imao su obsolete, svi minerali koji su se skupljali su skoro obsolete i sad moram sve ispočetka proučavati.
Kombo za brži jetpack sa melee gumbom me brutalno iritira. Svi znaju za to, ali i dalje je to kao feature, umjesto da naprave letenje praktičnije.
nisam probao igru uopće, ali vidim da svi sad pričaju da su je ozbiljno prepravili i vidim na steamu da su se jako poboljšali reviewi, a košta 27 eura, znači isplati se uzeti?
Da, sa ovim NEXT update-om su još dodatno poboljšali igru.
Ima toliko stvari za raditi u igri i toliko stvari na koje se čovjek može fokusirati (i izgubiti fokus), da je to nevjerojatno.
Možeš zarađivati lovu samo istraživajući planete i skenirajući floru i faunu, biti svemirski gusar, trgovac sa freighterom i fregatama, imati farmu, graditi bazu, slijediti jednu od nekoliko glavnih priča ili odrađivati manje questove...ma čudo.
Također, audio i vizualno iskustvo samo po sebi je vrhunsko.
Jedino što je početak malo težak za početnike, jer igra ima dosta survival elemenata i ne nudi objašnjenja šakom i kapom. Treba ju "skužiti" ima dosta trikova, koje kad skužiš, ti znatno olakšaju napredak.
Ali kasnije, kad te krene, totalna je ovisnost.
a ja jako pametno fulao rasprodaju, do jučer je bilo 27 eura na steamu, sada je 55, baš sam pametan
a ja jako pametno fulao rasprodaju, do jučer je bilo 27 eura na steamu, sada je 55, baš sam pametan
Na HR PSNu ti je na sniženju za 139,99 kn ili ako hoćeš na PC-u, CDKeys ima za 25€.
Sigurno ima nekog tko je zainteresiran za Spiderman-a, a igra vec izlazi za mjesec dana. Na game collectionu je preorder sa svim bonusim i steelbookom cca 434 kn (sa dostavom) sto je 60 kn jeftinije od odbicnog izdanja u domenici ili ti 150 kn jeftinije od tog istog izdanja.
Ekipa, da li je netko kupovao ps+ clanstvo preko onih kartica? Da li će mi to raditi ako kupim tu karticu u inozemstvu, konkretno u Svicarskoj LINK. Konzola je takoder kupljena u Svicarskoj, ali kad sam setupao korisnicki racun, stavio sam Hrvatska kao zemlja. S obzirom da često odem gore, košta 370 kuna nasuprot naših 440 kuna pa zašto ne ako radi.
Nemoze jer si stavio zemlju Hrvatsku i jedino mozes uzimati PlayStation Plus Card 365 Days Hrvatska , e kad bi napravio drugi racun i izabrao zemlju Svicarsku onda bih moglo
Nemoze jer si stavio zemlju Hrvatsku i jedino mozes uzimati PlayStation Plus Card 365 Days Hrvatska , e kad bi napravio drugi racun i izabrao zemlju Svicarsku onda bih moglo
Pa u principu mogu napraviti jedan account samo za produženje pretplate jer ako jedan račun ima ps+ onda i svi ostali imaju pristup multiplayeru ako sam dobro skužio jer i brat i ja igramo svak na svom računu fifu online i ide obojici a samo na mom računu kad se logiram ima onaj znak od ps+
btw ovdje još jeftiniji na gamecolletion ako netko traži: LINK
Pa u principu mogu napraviti jedan account samo za produženje pretplate jer ako jedan račun ima ps+ onda i svi ostali imaju pristup multiplayeru ako sam dobro skužio jer i brat i ja igramo svak na svom računu fifu online i ide obojici a samo na mom računu kad se logiram ima onaj znak od ps+
btw ovdje još jeftiniji na gamecolletion ako netko traži: LINK
Ali za taj bon ti treba UK acc, pa pazi da ne zeznes.
Moze li neka preporuka za eksterni hdd za ps4?