PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Uz ovaj Day one edition dobiješ tri dodatne verzije štita koji Kratos nosi. Niš presudno. Ako je cijena zbog toga puno viša, ne znam koliko se isplati.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

nije visa, trazio je decko 350kn, jos ga ja pitam jel moze manja cijena, kaze on moze 300 ako ces odma veceras kupit..ja rekao moze s obzirom da niko ne prodaje ispod 350-400, bar koliko sam ja vidio. Pa kad mi je slikao bilo mi cudno jer sam sve dosad igre vidio sa onim prvim coverom..al ima i racun i sve, kupljeno u sancti prije 10ak dana..al kad odem na sanctu, nema uopce s tim coverom pa sam malo sumnjicav..al evo poslao sam djevojku da se nadje s njim jer je taman u zagrebu i taman na 5min od njega..ako to nije znak da trebam kupit onda nista nije :D

15 godina
tictactoe kaže...

nije visa, trazio je decko 350kn, jos ga ja pitam jel moze manja cijena, kaze on moze 300 ako ces odma veceras kupit..ja rekao moze s obzirom da niko ne prodaje ispod 350-400, bar koliko sam ja vidio. Pa kad mi je slikao bilo mi cudno jer sam sve dosad igre vidio sa onim prvim coverom..al ima i racun i sve, kupljeno u sancti prije 10ak dana..al kad odem na sanctu, nema uopce s tim coverom pa sam malo sumnjicav..al evo poslao sam djevojku da se nadje s njim jer je taman u zagrebu i taman na 5min od njega..ako to nije znak da trebam kupit onda nista nije :D

Omg pa di ćeš mu curu slati? Možda dobiješ popust?

14 godina
Sad kad se cura vrati s igrom i s 300 kuna...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
22 2 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

hahaha, e vidite, o tome nisam razmisljao :D 

1 0 hvala 0
8 godina
Hexfire kaže...

Dobro je sve dok se ne vrati s igron i 500 kn.

16 godina
Tututuru kaže...
Hexfire kaže...

Dobro je sve dok se ne vrati s igron i 500 kn.

ili se uopce ne vrati

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
Kako se svima "digne" kad se treba sprdati na tuđi račun. Guranje tko će veću foru provaliti. Baš simpa!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...
Kako se svima "digne" kad se treba sprdati na tuđi račun. Guranje tko će veću foru provaliti. Baš simpa!

Nemoj tako ja sam bio odmjeren.

P.S. koja vam je slijedeća igra na nišanu za kupovinu ili čekate da bude na popustu?

Meni se čini da sam pokupovao sve što mi se činilo zanimljivo!

14 godina
Ovaj PS Now, ima li to na HR store ili? Vidim da ima na USA profilu 7 dana free, ali na našem nisam našao. Tamo mi ne prima kartice, a volio bih vidjeti kako to radi jer ima nekih igri koje sam propustio na ps3.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hummer, znam da ne misli nitko ništa loše, ali ipak je to nečija voljena osoba. Tko kuži kuži, da ne dužim...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
mariclius kaže...

Nego sta, cekao sam predugo priliku da bi mogao se sprdati na neciji racun...ima vec 2 mj...napokon docekao

12 godina
PlayStation 4

hoću li dobiti veliko kasnjenje slike ako ps4 spojim preko hdmi-a sa 5.1 receiverom pa onda iz receiver na tv jer bih htio 5.1 zvuk. Ima li tko kakvoga iskustva ili spojeno mozda tako?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
mariclius kaže...

Ja se ispricavan kolegi tictactoe i curi mu ako su se nasli uvrideni i unaprid pozivan sve da se zajebavaju na moj racun.

16 godina
Tututuru kaže...
mariclius kaže...

Ja se ispricavan kolegi tictactoe i curi mu ako su se nasli uvrideni i unaprid pozivan sve da se zajebavaju na moj racun.

Zajebavat ce se sad moderatori na naš račun kad nam daju kartone za spam Ali neka prihvacam i to, treba tu i tamo malo raz*ebat temu inace nije to to...Ko sto valja nekad i eurosuper 100 nasipati umjesto 95...

17 godina
mariclius kaže...
Ovaj PS Now, ima li to na HR store ili? Vidim da ima na USA profilu 7 dana free, ali na našem nisam našao. Tamo mi ne prima kartice, a volio bih vidjeti kako to radi jer ima nekih igri koje sam propustio na ps3.

PS Now nije dostupan ako koristiš HR account.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2018 16:38 (MSX).
14 godina
Hvala MSX. Visa i paypal ne prihvaća na USA store? Znači jedino ostaje da se plati 20 dolara za mjesec dana pa da se igra.
16 godina
mariclius kaže...
Hvala MSX. Visa i paypal ne prihvaća na USA store? Znači jedino ostaje da se plati 20 dolara za mjesec dana pa da se igra.

Meni je jednom prihvatilo visa ziro pbz, i uspio iskoristit 7 dana free , i mogao sam cak kupovati na usa store-u sve dok mi nije istekla kartica pa kad sam dobio novu vise mi nije radilo na psn store-u...Pokusavao milijun puta, i visa tekuci i ziro, i maestro, mastercard itd.....Paypal jedino da ti je kupit, od nekog tko ti napravi usa account ,a ti si sa hr prebacujes na us i kupujes na psn us.... Malo zajebancije al mozes na taj nacin....Meni je najlaksi uzet bon na amazonu iskoristit i kupit si na psn store-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2018 17:07 (dado16).
9 godina
neaktivan
Samo moraš imat dosta brzu internet vezu za streamanje igara,inače ti sve kasni i slika izgleda dosta loše.
14 godina
Hvala na korisnim informacijama:) Isprobati ću sve kartice. Pa makar uzmem bon na pc game supply pa ukucam u walet od ps4 USA profila. Što se tiče interneta imam 50/10 i imam iptv full hd arene i sk i na,dva tv radi lista odlično uz to što mala gleda YouTube, a, svi spojeni na wifi sa mobitelima. Htio bi baš tih 7 dana free isprobati. Ako ne ide platiti ću jedan mjesec.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...
Hvala na korisnim informacijama:) Isprobati ću sve kartice. Pa makar uzmem bon na pc game supply pa ukucam u walet od ps4 USA profila. Što se tiče interneta imam 50/10 i imam iptv full hd arene i sk i na,dva tv radi lista odlično uz to što mala gleda YouTube, a, svi spojeni na wifi sa mobitelima. Htio bi baš tih 7 dana free isprobati. Ako ne ide platiti ću jedan mjesec.

neces moci ni s jednom nasom karticom nista na us accountu, jedino to preostaje kupovati bonove tipa s amazona

prije si mogao napraviti virtualnu karticu s lokacijom u americi, ali ni to vise ne ide

13 godina
greathander kaže...

hoću li dobiti veliko kasnjenje slike ako ps4 spojim preko hdmi-a sa 5.1 receiverom pa onda iz receiver na tv jer bih htio 5.1 zvuk. Ima li tko kakvoga iskustva ili spojeno mozda tako?

Hvala

To  najvise ovisi od samog TVa , ali zbog samog takvog  nacina spajanja ne bi trebao imati veliko kasnjenje . Meni je spojen PS4 sa TVom HDMIem , a posto nemam HDMI ulaz na AVR ,  za zvuk koristim opticki i sve radi ko  sat , tako da  nema razloga da i  kod tebe ne bude tako  .  Moze i bez optike tj samo  preko HDMI , ali onda nemam DTS .

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2018 18:15 (error_666).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znam da su pojedinci rekli da su ih traileri i grafika ostavili ravnodusnim, al gledajuci pojedine screen shotove i samu mehaniku igre, mislim da ce RDR 2 biti remek djelo. Vjerojatno ce mi izvadit dusu iz PS4 Proa, al neka imam slusalice spremne. Gledajuci video ispod i to sta NPCevi imati svoju rutinu i sama mehanika, bit ce odlico. Inace i dan danas mi je RDR najbolja igra ikad.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2018 20:11 (madafaka85).

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Mislim da samo zbog rdr2 god of war nece bit igra godine.Kakva igretina je taj gow.Odavno nisam igrao nesto tako dobro

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hoces 5.1 da mozes gledati filmove/serije sa ps4 aplikacija? Neka me netko ispravi ali vise manje sve ps4 igre su stereo?
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
7 godina
neaktivan
Tututuru kaže...
mariclius kaže...

offtopic1: nisam se uvrijedio jer sam uvijek za dobru zahebanciju, nema frke :D 

offtopic2:  nastavno na offtopic1, cura se ne javlja, nadam se da je iz razloga sto prelazi God of war :D 

ontopic: i meni se u drugom traileru  RDD ucinila grafika malo losijom, ali svejedno izgleda brutalno, ko ce docekat.

8 godina
hummer0 kaže...

P.S. koja vam je slijedeća igra na nišanu za kupovinu ili čekate da bude na popustu?

Meni se čini da sam pokupovao sve što mi se činilo zanimljivo!

Dark Souls 3 deluxe posto je na popustu upravo i onda remaster jedinice 25.5. i Tennis World Tour. Jedino me ljuti sta necu izdrzat ne zaigrat 3cu prvo.

A uz to iman jos cili DLC Bloodbornea za odigrat, a nigdi vrimena. Jos se i sezona blizi.. Tako da mislin da ce se to sve pribacit za jesen..a onda se bacan na GoW i RDR2.. i Shadow of Mordor po drugi put odigrat kojeg prognoziran da ce bit na ps+. Onda logika nalaze i Shadow of War..a tako malo vrimena 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2018 23:46 (Tututuru).
12 godina

Odigrajte i koju PS+ igru.

Ja sam baš prešao Telltaleovog Batmana i super mi je bila igra (iako ne volim superjunake).

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Odigrajte i koju PS+ igru.

Ja sam baš prešao Telltaleovog Batmana i super mi je bila igra (iako ne volim superjunake).

Je, Batman je poprilično dobar.

Sad igram Beyond Two Souls i nisam baš nešto oduševljen, biće da sam se zasitio takvih tipova igara.

Nekak su mi kontrole blesave, al grafika je jako dobra.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
neaktivan
@AA-d00d ne,ps4 igre podržavaju surround. Moj ps4 je spojen na onkyo reciever i automatski igre prebacuje na PCM ili Dolby sto vec izaberes na postavkama Playstationa. Cak i nintendo Switch podržava surround u svojim igrama.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice