PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.433.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...
nitro66 kaže...
 Fifa 18 za PC ne zahtjeva nikakvu mjesecnu pretplatu da bi igrao FUT ili online mod dok na PS4 moras placat 500kn 12mj . 

Katastrofalan primjer, sorry. Hrpa ljudi bi platila i više samo da se više ne moraju vraćati na žalost zvanu PC.

Kako mislis zalost zvanu PC? Zalosno je na PCu igrati Fifu. Ja sam uzeo samo kao primjer da se ne placa dodatno da igras online Fifu na PCu kao na PS4.

Meni osobno PC ima puno kvalitetniji online sadrzaj i puno mi je zabavnije igrati online na PC-u nego na PS4. PS4 mi online igranje ima npr sportski sadrzaj i eventualno GTA . Svi FPSovi su mi milion puta bolji na PC-u. Osobno ne mogu igrati FPS na gamepadu a neku tastaturu ne planiram kupovat za PS4. Sto se cheatera tice jebiga to je istina. PS4 sam kupio radi SP eskluziva kao sto sam rekao i evo Fifu da malo ubijem tu SP dosadu jer sam naivko igrati u timu. 

14 godina
nitro66 kaže...

Kako mislis zalost zvanu PC? Zalosno je na PCu igrati Fifu.

Upravo si sam sebi odgovorio na pitanje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
nani kaže...
Evo jedno noob pitanje pa ako ima kja dobra duša strpljenja da mi odgovori. Imam ps4 i osim svog acc dica imaju svoje acc-ove. Ja iman u walett-u 150 kn, a to dica ma svojim accovima ne vide i ne mogu kupit neke stvari šta bi tili u Fortniteu. Sad pitanje, ako ja kupin na svom acc taj dodatak (jel to DLC?) hoće li ga i oni dobiti kad budu igrali sa svog acc-a? Šta treba napraviti da to odradim? Eto, hvala

EDIT: oće kupit neki oklop/skin đavaćegaznat

Nisam 100 % ali mislim da te ingame iteme ne mozes nikako prenjet ili darovat. Dakle ako svako dite ima svoj acc mislim da ces cak morat svakom svoj uzet.

MadeInCroatia
15 godina
nitro66 kaže...

Ali ovo da ti Fifa 18 za PC ne zahtjeva nikakvu mjesecnu pretplatu da bi igrao FUT ili online mod dok na PS4 moras placat 500kn 12mj . 

Vrlo rado platim pretplatu i igram FIFA-u na PS4 gdje je Ultimate Team market jedno 100 puta veći i igrači jeftiniji. I ne igram protiv cheatera.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Ghost777 kaže...
nani kaže...
Evo jedno noob pitanje pa ako ima kja dobra duša strpljenja da mi odgovori. Imam ps4 i osim svog acc dica imaju svoje acc-ove. Ja iman u walett-u 150 kn, a to dica ma svojim accovima ne vide i ne mogu kupit neke stvari šta bi tili u Fortniteu. Sad pitanje, ako ja kupin na svom acc taj dodatak (jel to DLC?) hoće li ga i oni dobiti kad budu igrali sa svog acc-a? Šta treba napraviti da to odradim? Eto, hvala

EDIT: oće kupit neki oklop/skin đavaćegaznat

Nisam 100 % ali mislim da te ingame iteme ne mozes nikako prenjet ili darovat. Dakle ako svako dite ima svoj acc mislim da ces cak morat svakom svoj uzet.

Ne možeš, jer za Fortnite moraš imati Epic account koji je povezan sa PS4 accountom.

To je jedna od rijetkih igara na PSNu gdje jedna kupovina ne vrijedi za sve lokalne usere.

Ali zato je isto tako jedna od rijetkih koja omogućava shareani progress na svim platformama.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
interist89 kaže...

Mislim da bi trebala biti opcija tipa PS + za igranje online i PS + Premium gdje dobiješ i ostale stvari (popusti, free igre i sl). Pitanje je samo koliko bi to imalo interesa kupaca. Ja bih recimo odmah uzeo.

EDIT:

Kako funkcionira bundle neke dvije igre? Recimo sad je Fifa i NBA od EA-a na akciji cca 220kn. To znači da se obje full igrice dobiju za te novce ili?

Ma da, super ideja uvesti jos nacina za oderat korisnike po dzepu.. dobro nam je i ovako kako je trenutno

12 godina

Treba taj PSN malo modenizirati i uvesti u 2018. godinu.

Bilo super kad bi PS+ pretplata imala nekoliko paketa ili čak buketa usluga za biranje.

Npr. PS+ za online igranje, PS+ za besplatne mjesečne igre i PS+ Game Pass (po uzoru na EA ili Xbox Game pass).

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da bi online igranje trebalo biti besplatno. Igru sam platio, multiplayer je komponenta igre, a ne fucking ps+. Jedino da developeri ne naprave multi na igri pa ps+ to ispravlja, onda ima smisla placati multiplayer

HAKOSUKA
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
nitro66 kaže...

Kako mislis zalost zvanu PC? Zalosno je na PCu igrati Fifu.

Upravo si sam sebi odgovorio na pitanje.

Ja sam tebe razumio da govoris opcenito o PCu kao zalost za igranje igara jer nisi napisao da o fifi pricas. Definitivno fifa sto puta bolja na ps4, ali i dalje su pohlepni lopovi jer uzimaju pretplatu

15 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Mislim da bi online igranje trebalo biti besplatno. Igru sam platio, multiplayer je komponenta igre, a ne fucking ps+. Jedino da developeri ne naprave multi na igri pa ps+ to ispravlja, onda ima smisla placati multiplayer

AMEN

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Osobno se 90% vremena igram na PCu iz hrpe razloga, alitplata od 35kn mjesečno nije nijedan od njih. 

Reci mi molim te gdje je 35kn pretplata jer sam ja novi u tome i meni na PSN stoji 7 funti a to kolilo znam nije 35kn

15 godina

Kada podijelis godisnju pretplatu s 12 mjeseci ispadne te cca toliko.

MadeInCroatia
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2018 21:51 (Ghost777).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Definitivno dokaz da moram bolji tv od ovog quadra iz 2012 uzet. Far Cry 5 sam danas testirao i super mi je igra, ali grafika boze sacuvaj po pitanju boja. Sve nakako nategnuto. Bole oci kad gledam , nisu ciste boje nego slika nekako sva teska

0 0 hvala 0
16 godina
Bacelj kaže...

Razmislite drugi put o tome dok budete odlučili što kupiti, otvorenu PC platformu ili monopolistički konzolni ekosistem :-)

Sve dok kupujete zatvoreni sustav do onda će vas derati (hint: Apple).

Osim toga, za svaku igru piše da li zahtjeva PS+ pretplatu, tako da ste svi upoznati s tim prije kupnje i nema nekog govora o "Igru sam platio, multiplayer je komponenta igre" - jer nije u ovom slučaju pošto zahtjeva i PS+.

Na PCu plaćaš i Windowse, pa nitko nije nikad rekao "sunce vam vaše pohlepno, pa moram i Windowse kupiti da igram vašu šugavu igru". Vjerojatno jer se podrazumijeva da ćete ih skinuti ilegalno.

Microsoft je prije 10ak godina na PCu probao isto naplaćivati online pretplatu za Games for Windows Live, pa se nije dobro proveo.

Jednostavno igraš igru negdje drugdje. Na plejki to ne možeš because monopol!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2018 23:09 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Bacelj kaže...

Razmislite drugi put o tome dok budete odlučili što kupiti, otvorenu PC platformu ili monopolistički konzolni ekosistem :-)

Osim toga, za svaku igru piše da li zahtjeva PS+ pretplatu, tako da ste svi upoznati s tim prije kupnje i nema nekog govora o "Igru sam platio, multiplayer je komponenta igre" - jer nije u ovom slučaju pošto zahtjeva i PS+.

Na PCu plaćaš i Windowse, pa nitko nije nikad rekao "sunce vam vaše pohlepno, pa moram i Windowse kupiti da igram vašu šugavu igru". Vjerojatno jer se podrazumijeva da ćete ih skinuti ilegalno.

Microsoft je prije 10ak godina na PCu probao isto naplaćivati online pretplatu za Games for Windows Live, pa se nije dobro proveo.

Na PS-u se to ne moze zbog tebe i ljudi poput tebe, jer si pristao na to bez pogovora! kad bi se pocelo prosvjedovati i prestati s kupovinom igara/ps+ i dati im do znanja da je to samo jer naplacuju nesto sto si vec platio, malo bi i oni morali reagirati! BTW, NHF 

PS Sto se tice windowsa... Kupiti key za 5€, mislim da nebi nikome trebao biti problem. Ali, ako ipak je, imas i Linux... 

HAKOSUKA
16 godina
Bacelj kaže...
Bitanga kaže...
Bacelj kaže...

Na PS-u se to ne moze zbog tebe i ljudi poput tebe, jer si pristao na to bez pogovora! kad bi se pocelo prosvjedovati i prestati s kupovinom igara/ps+ i dati im do znanja da je to samo jer naplacuju nesto sto si vec platio, malo bi i oni morali reagirati! BTW, NHF 

PS Sto se tice windowsa... Kupiti key za 5€, mislim da nebi nikome trebao biti problem. Ali, ako ipak je, imas i Linux... 

Tako je, pristao sam na to jer mi odgovara. Nemam nikakvog prigovora na tu uslugu. 

Ja ne igram multiplayer skoro uopće, a PS+ plaćam radi igara i cloud savea, a ne radi multiplayera. I plaćao bih i dalje zbog toga, čak i da je multiplayer free kao na PCu.

I svojim izborom kupujem samo probrane igre za PS. Sve ostalo kupujem za PC, jer je bolje, jeftinije, trajnije i bez ograničenja.

Ne možeš legalno kupiti key za 5€. Windows 10 Home je oko 90€ na akcijama u legalnim shopovima. To ti je 2 godine PS+a :-)

A na Linuxu se nećeš baš naigrati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2018 23:31 (Bitanga).
15 godina
neaktivan

Nisi u pravu sto se tice keya. Postoje legalne prodaje "koristenih" keyeva u slucaju povratka laptopa, pca itd. Microsoft dozvoli odredeni broj kljuceva da se proda po jako jeftinoj cijeni. Ovo sto ti pricas za ps+ jedino valja radi igara koje dobijes free a inace bi ih platio i radi pohrane na cloudu i to ajde oke je. Mi ovdje govorimo o multiplayer modu za koji se nesmije naplacivati jer sam kupio npr igru 500kn i jos ti dajem lovu za to da bi mogao igrati online i to je citsi lopovluk. Osobno nisam kupio ps4 radi mpa nego spa ali me taj nacin odnosa prema igracima razocarao. Zato mislim da bi trebali napraviti ps+ pretplatu gdje ces dobivati svakojake pizdarije ali nemoj mi naplacivat mp ako sam vec dao 550kn za jebenu igru

13 godina
nitro66 kaže...

Nisi u pravu sto se tice keya. Postoje legalne prodaje "koristenih" keyeva u slucaju povratka laptopa, pca itd. Microsoft dozvoli odredeni broj kljuceva da se proda po jako jeftinoj cijeni. Ovo sto ti pricas za ps+ jedino valja radi igara koje dobijes free a inace bi ih platio i radi pohrane na cloudu i to ajde oke je. Mi ovdje govorimo o multiplayer modu za koji se nesmije naplacivati jer sam kupio npr igru 500kn i jos ti dajem lovu za to da bi mogao igrati online i to je citsi lopovluk. Osobno nisam kupio ps4 radi mpa nego spa ali me taj nacin odnosa prema igracima razocarao. Zato mislim da bi trebali napraviti ps+ pretplatu gdje ces dobivati svakojake pizdarije ali nemoj mi naplacivat mp ako sam vec dao 550kn za jebenu igru

Ti ne placas multiplayer mode koliko sam ja skuzio. Ti placas Sonyeve servere. Igra ima svoj multi, ali sve ide preko PSN servera. Zato se placa, developerima se ocito ne isplati iznajmljivat servere, kad ovi sve imaju.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
9 godina
neaktivan
Ja sam kupio sad 3 mj. Xbox Live za 6 funti na popustu.
To na PSN nikad neću doživjet.njihova cijena na popustu za 3 mj je cca 18 funti.i to na popustu.
10 godina
Dann3R kaže...
To na PSN nikad neću doživjet.njihova cijena na popustu za 3 mj je cca 18 funti.i to na popustu.

Moze bit i badava kad nema razloga da ta konzola uopce postoji danas. 

Spustili su cijenu kad su u tak losem polozaju na trzistu. Da je situacija obrnuta Sony bi imao nizu cijenu. 

Sve je to biznis, nitko nije tu good guy.

16 godina
Santana kaže...
Dann3R kaže...

Spustili su cijenu kad su u tak losem polozaju na trzistu. Da je situacija obrnuta Sony bi imao nizu cijenu. 

Naravno da ima razloga da postoji, i za nas sve je dobro da postoji.

Čak štoviše, za sve vlasnike PS4 bi bilo najbolje kad bi kupili i jedan Xbox. Onda bi se svi više trudili. A ovako samo kukate i jedni i drugi :-P

16 godina
nitro66 kaže...

"Korišteni" keyevi nisu prenosivi s osobe na osobu ako je key došao s laptopom. U tom slučaju možeš prenijeti na drugu osobu samo ako ostane na istom laptopu.

Key možeš prenijeti na drugi uređaj jedino ako si kupio stand-alone licencu i ako si prvi vlasnik tog keya. Problem je što ne znaš koliko takvih licenci su prodali i drugim ljudima, pa nikad ne znaš jel si u prekršaju ili ne.

To je sve jako siva zona. Steam keyevi su jedno, ali MS keyevi su kompleksna tema čak i za one koji imaju MSDN pretplate.

16 godina
SimeKZ kaže...
nitro66 kaže...

Ti ne placas multiplayer mode koliko sam ja skuzio. Ti placas Sonyeve servere. Igra ima svoj multi, ali sve ide preko PSN servera. Zato se placa, developerima se ocito ne isplati iznajmljivat servere, kad ovi sve imaju.

I zbog toga bi onda multiplayer PSN igra trebala biti malo jeftinija nego na PCu. Jer izdavači nemaju trošak multiplayer platforme.

No, digitalna igra bude još 100 kn skuplja nego na PCu (max 60€), i onda još moraš platit PS+.

Naravno da nije fer, ali gle, nemoš reć da su lopovi jer nikom ništa ne kradu. Sve je legalno, ljudi dobrovoljno daju pare.

16 godina
PlayStation 4

Ursuse legendo, hvala ti ko bratu :-)

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Nisu sve PS4 multuplayer igre na Sonyevim serverima.
Koliko ja znam, npr. EA ima svoje servere.
PSN - DeniZg80
10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...
Dann3R kaže...

Naravno da ima razloga da postoji, i za nas sve je dobro da postoji.

Čak štoviše, za sve vlasnike PS4 bi bilo najbolje kad bi kupili i jedan Xbox. Onda bi se svi više trudili. A ovako samo kukate i jedni i drugi :-P

Nema smisla nesto podrzavat, ak ne zasluzuje. 

MS pokusava nedostatak dobrih igara nadomjestit sa gamepass-om i sa igrama sa Xbox 360, al realno to je jako slabo. 

Sea of Thiefs je ispo zesci fail od No Man's Sky-a  i kaj sad ima na toj konzoli ?

1000x prije bi podrzao Switch i Nintendo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2018 12:55 (Santana).
16 godina
Santana kaže...

MS pokusava nedostatak dobrih igara nadomjestit sa gamepass-om i sa igrama sa Xbox 360, al realno to je jako slabo. 

Sea of Thiefs je ispo zesci fail od No Man's Sky-a  i kaj sad ima na toj konzoli ?

Koncept ekskluziva nije nešto na čemu bi trebalo bazirati platformu, bilo koju.

Nego na kvaliteti i uslugama.

13 godina
Fiifa na PC ili na PS4, smeće kako god okreneš. Fliper žešći! Pes krenuo dobro pa sad ni na -2 brzini sve izgleda brzo. Na fifi kad staviš na slow i središ slidere da sve usporiš opet se igrači okreću super brzo i to nema veze sa pravim nogometom. Šteta jer je sve ostalo predobro. Nažalost gameplay pušiona. Svaka čast tko to može igrati.
Moj PC  
1 3 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Ja igram igre, ne igram usluge. 
Kad ce imat igre koje mene zanimaju onda cu birat taj sistem bez obzira kaj pise na njemu. 

Ak mi se igra recimo sad ovaj novi Spider Man pa onda valjda cu gledat da uzmem PS4.

Igre su uvijek broj 1. i onda daleko ispod dolaze druge stvari.

16 godina
Santana kaže...
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Ja igram igre, ne igram usluge. 
Kad ce imat igre koje mene zanimaju onda cu birat taj sistem bez obzira kaj pise na njemu. 

Ak mi se igra recimo sad ovaj novi Spider Man pa onda valjda cu gledat da uzmem PS4.

Igre su uvijek broj 1. i onda daleko ispod dolaze druge stvari.

Da, zato što Sony bazira platformu na ekskluzivama. Pare koje zaradi od PS+a trpa ekipi da pišu ekskluzive, i onda se i dalje povećava prodaja plejki.

A pitate se zašto morate plaćati PS+ za multiplayer i zašto su igre skuplje :-)

No, uglavnom, nema se nitko ništa žaliti. Gaming je skup sport i nije za sirotinju. Dok podržavate eksluzive do onda ćete morati imati 5 platformi za igranje.

Inače bi PC bio dovoljan za sve :-P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice