- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ooooooo 800 strana je prebačeno, živio nam PS4, ŽIVO!!!!!!!
HR PSN UFC 3 za probu:
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0006-CUSA06534_00-EASPORTSUFC3GAME
Evo isprobao sam radi DEMO ponovo na HR PSN-u i ne treba PS+
Pozdrav štovanom kolegi ursusu.
mislim da nas je samo 99%
mislim da nas je samo 99%
Sve skupa ih je prije godinu dana bilo 26 milja worldwide.
Zanemariv broj.
Edit: Netflix ima 117 milja usera, koji plaćaju barem 10€ mjesečno.
Čisti lopovluk, ja sam uzeo 14 dana besplatno jer sam novu u tome svemu. Na kraju malo razmišljam i pitam se " Zbog čega ja moram plaćati PS + da bi igrao online?" Kad na PC-u igram online neke igre ne plaćam nikakvu pretplatu, kupim org igru i igram? Gamad loposvka.
Čisti lopovluk, ja sam uzeo 14 dana besplatno jer sam novu u tome svemu. Na kraju malo razmišljam i pitam se " Zbog čega ja moram plaćati PS + da bi igrao online?" Kad na PC-u igram online neke igre ne plaćam nikakvu pretplatu, kupim org igru i igram? Gamad loposvka.
Pa ne moraš, nitko te ne tjera, zar ne?
Ja sam na HR accu. Nakon dvije pune godine nisam obnovio ps+ i nis mi nije falio. Youtube , netflix rade ko i obicno, popuste na igre koje ne bi kupio nazalost nemam, a igre koje igram i koje me zanimaju ne trebaju ps+. 31. sam uzeo jedan mjesec samo da pokupim ove 4 ok igre od kojih 2 imam godinama ali nek se nadje i digitalna kopija.

Nitko me ne tjera u pravu si. Ali mi je igranje zanimljivije online, ja osobno ne volim sp igre i ako igram sp igram eskluzive i to prođem kroz par dana i vraćam se online.
Šta ti zelis reci da je po tebi uredu to naplacivanje pretplate za igranje online? Uzmi PC u obzir gdje kupis igru i ne placas nikakve tarife mjesecne ako zelis igrati online.
LOL a ja mislio da si iz GANE.
Ne vidim problem da imaš pretplatu i iz Tunguzije ako možeš kupiti igru povoljnije i ako je pretplata za Amere jeftinija.
Čovjek ne smije biti sputan ni ograničen.
Inače i ja imam PS+ HRVATSKI.
Deni
ovaj na našem storu mi nije radio skinuo ga ranije nisam stigao probati i nakon nekog vremena idem probati neće.
ja imam zagrebački ps+
sori, nisam skužio da misliš na američanski ps+ nego na ps+ općenito jer si tako i napisao.
ali i na hr+ je ufc dostupan za besplatnu probu
Nitko me ne tjera u pravu si. Ali mi je igranje zanimljivije online, ja osobno ne volim sp igre i ako igram sp igram eskluzive i to prođem kroz par dana i vraćam se online.
Šta ti zelis reci da je po tebi uredu to naplacivanje pretplate za igranje online? Uzmi PC u obzir gdje kupis igru i ne placas nikakve tarife mjesecne ako zelis igrati online.
Naravno da je u redu, sve što ljudi plaćaju i osigurava profit kompaniji je u redu. Pa nisu oni dobročinitelji. Ni ti ne bi svoje novce trošio da se drugi besplatno igraju.
I nije PS+ samo za igranje online, tako da ne možeš reći da plaćaš igranje online.
Sa PS+ dobivaš nekoliko usluga zauzvrat, a sve su dosta korisne. Osim toga za neke najbolje igre ni ne treba PS+, tako da je to i do developera.
Neke igre i za PC još uvijek zahtjevaju mjesečnu pretplatu. Kvalitetna usluga košta. Koliko je kvalitetan PSN se da diskutirati.
Po meni je veći problem što su digitalne igre na PSNu dosta skuplje na releasu nego na PCu. Em ih preplatiš, em još plaćaš i PS+ da bi mogao igrati online.
Ali je zato playka jeftinija nego gaming PC.
nja
fc5 na američanskom 360 kn, na hr 550 kn
kakvi su dojmovi?
Sad znaš kak je nama dok nam dijeliš thumbsdownove na naše pametne i korisne komentare :-P
Mislim da bi trebala biti opcija tipa PS + za igranje online i PS + Premium gdje dobiješ i ostale stvari (popusti, free igre i sl). Pitanje je samo koliko bi to imalo interesa kupaca. Ja bih recimo odmah uzeo.
EDIT:
Kako funkcionira bundle neke dvije igre? Recimo sad je Fifa i NBA od EA-a na akciji cca 220kn. To znači da se obje full igrice dobiju za te novce ili?
Naravno da je u redu, sve što ljudi plaćaju i osigurava profit kompaniji je u redu. Pa nisu oni dobročinitelji. Ni ti ne bi svoje novce trošio da se drugi besplatno igraju.
I nije PS+ samo za igranje online, tako da ne možeš reći da plaćaš igranje online.
Sa PS+ dobivaš nekoliko usluga zauzvrat, a sve su dosta korisne. Osim toga za neke najbolje igre ni ne treba PS+, tako da je to i do developera.
Neke igre i za PC još uvijek zahtjevaju mjesečnu pretplatu. Kvalitetna usluga košta. Koliko je kvalitetan PSN se da diskutirati.
Po meni je veći problem što su digitalne igre na PSNu dosta skuplje na releasu nego na PCu. Em ih preplatiš, em još plaćaš i PS+ da bi mogao igrati online.
Ali je zato playka jeftinija nego gaming PC.
Ne znam ja koju igru si ti igrao gdje si morao plaćati mjesečnu pretplatu za online ne ukljucujuci Blizzardove igre koje ni nemos igrat sp realno.
Ja sta god sam igrao nisam morao nista placati osim DLC-ova ako su izlazli i to jebiga daje profit kompanijama i to mi je razumljivo da i na ps4 bude kao neki update za neke igre. Ali ovo da ti moras kupit igru i placas mjesecno da bi igrao online je cisti lopovluk . Fifa 18 za PC ne zahtjeva nikakvu mjesecnu pretplatu da bi igrao FUT ili online mod dok na PS4 moras placat 500kn 12mj . Plejka je vani koliko? sigurno 3 godine sto je 1500kn + cijena igrica i cijena plejke dodje ti kao gaming PC. Imam i jedno i drugo i opet kazem da mi je Ps4 samo radi ekskluziva , a PC za online igranje jer tako i onako FPS igre nisu za PS4 i nista ne moze zamjeniti tastaturu i mis nikakav gamepad.
Evo rođo ispravio sam na NAŠ store.
Ne znam ja koju igru si ti igrao gdje si morao plaćati mjesečnu pretplatu za online ne ukljucujuci Blizzardove igre koje ni nemos igrat sp realno.
Ja sta god sam igrao nisam morao nista placati osim DLC-ova ako su izlazli i to jebiga daje profit kompanijama i to mi je razumljivo da i na ps4 bude kao neki update za neke igre. Ali ovo da ti moras kupit igru i placas mjesecno da bi igrao online je cisti lopovluk . Fifa 18 za PC ne zahtjeva nikakvu mjesecnu pretplatu da bi igrao FUT ili online mod dok na PS4 moras placat 500kn 12mj . Plejka je vani koliko? sigurno 3 godine sto je 1500kn + cijena igrica i cijena plejke dodje ti kao gaming PC. Imam i jedno i drugo i opet kazem da mi je Ps4 samo radi ekskluziva , a PC za online igranje jer tako i onako FPS igre nisu za PS4 i nista ne moze zamjeniti tastaturu i mis nikakav gamepad.
Pa i pričamo o online igrama jel. Zato sam i rekao da se za neke i dalje plaća. Svatko kupuje ono što voli.
Na PS4 plaćaš pretplatu, ide preko njihovih servera i zato nema cheatera ko na PCu. Na PCu ti je besplatno pa ljudi pizde na cheatere. You win some, you lose some.
Nikad mi nije bilo jasno zašto bi netko igrao Fifu dulje od 10 utakmica, ali ima nas svakakvih :-)
Osobno se 90% vremena igram na PCu iz hrpe razloga, ali PS+ pretplata od 35kn mjesečno nije nijedan od njih. Plaćam doma Netflix, Deezer i Office 365, samo to je sve skupa 250kn mjesečno. Pa struja, plin, voda, kredit, mobiteli, internet, gorivo, osiguranja, školske knjige, hrana. 35kn mjesečno za PS+ je nula, zanemarivo.
A uvijek možeš igrati Fifu na PCu. Očito si odabrao PS4 radi neke kvalitete, pa onda zašto očekuješ da bude besplatno.
Također iz Đakova....pozdrav iz Austrije...
Katastrofalan primjer, sorry. Hrpa ljudi bi platila i više samo da se više ne moraju vraćati na žalost zvanu PC.
EDIT: oće kupit neki oklop/skin đavaćegaznat