PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

AHAHAHAH ukakao si se od straha.

Pa nebitno, al nije mi to zabavno kontaš. Zakaj je to nekom zabavno ne kužim.

Aktivira ti primarne obrambene mehanizme za zabavu. Ne kužim :-)

Zato što neki ljudi vole taj osjećaj ( totalno si in).

Idem odma malo na Bloodborne.

9 godina
Ja inace volim horore, valjda sam razvio neku toleranciju na sve te elemente koji cine zanr, tako da su mi rijetki uradci koji me ustvari preplase u nekom momentu.

Posebice u igrama, dok odgledas into, pa loading ekran, pa opet neka animacija koja ti objasnjava tko si, zasto si, gdje si.... Mozak se uspjesno prebaci na "game" mod, odnosno ne shvacam to ni najmanje realno.

S druge strane, pt nema nista od navedenog, ustajes,izlazis kroz vrata, i pocima napad na ovo sto ti spominjes - primarni strah od nepoznatog, sve ostalo postaje sporedna koreografija. I to funkcionira odlicno, kako rekoh vecina igara te na neki nacin pripremi na ono sto ces vidjati, ovdje nemas pojma.

Malobrojne igre imaju takav efekat barem na mene, eventualno bih usporedio tu kolicinu "straha" sa rule of rose (ako se tko sjeca), doduse ne zbog ovakve atmosfere koliko zbog bolesne price i scena.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Pa ko bi se drugi javio da mu je nesto ne pase  neg Bitanga :D 

Vec je postal cliche :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Santana kaže...

A čovjek makar prizna drugi šute jer ih je sram 

17 godina
hummer0 kaže...
Santana kaže...

A čovjek makar prizna drugi šute jer ih je sram 

Ja sam kao hejter, a ni vi niste bolji jer hejtate hejtera. :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
PlayStation 4

Ja si već polako mislim da je Bitanga žensko.

Uvijek točno zna što ne voli i neće, ali nikad što voli i hoće. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Pa rekao sam što hoću, 60 FPSa :-P

Ali neee, to ne možeeee :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Oce i ova moja 25. Al ako ne ide - ne ide..

15 godina
Tututuru kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Oce i ova moja 25. Al ako ne ide - ne ide..

Zato susjed ima.

malo zafrkancije 

Evo ljudi nova cijena NBA 2K18 

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP1001-CUSA08637_00-NBA2K18000000000

9 godina
Za one koji prate i koje zanima....

Pojavio se alat koji oomogucava mjenjanje minimalnog firmwarea kojeg igra zahtjeva da bi se pokrenula. U prijevodu, ovo omogucava na najnoviju igru (koja zahjeva npr 5.0 firmware) igrate na bilo kojoj konzoli s bilo kojim firmom.

U teoriji. Ovo samo po sebi i nije zanimljivo, s obzirom da i dalje trebate imati jailbreak, i na konzoli s koje ripate, i konzoli na kojoj igrate. Zanimljivo je u kontekstu potvrde da postoji exploit i na zadnjim verzijama firmwarea, tako da koga zanima bolje da ne radi update neko vrijeme, jer se opako suska o novom exploitu koji ce biti javno dostupan vrlo brzo.

Naravno, ako scena bude pratila ovo adekvatno, pa koristeci privatni exploit budu ripali stvari i radili ih "firmware" free, onda lako moguce da noviji exploiti nece biti javno dostupni neko duze vrijeme, jer realno nece biti (prevelike) potrebe za njima, osim za vlasnike pro konzola koji ipak najvise gube bez pro boosta
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Damir22 kaže...

Pojavio se alat koji oomogucava mjenjanje minimalnog firmwarea kojeg igra zahtjeva da bi se pokrenula. U prijevodu, ovo omogucava na najnoviju igru (koja zahjeva npr 5.0 firmware) igrate na bilo kojoj konzoli s bilo kojim firmom.

U teoriji. Ovo samo po sebi i nije zanimljivo, s obzirom da i dalje trebate imati jailbreak, i na konzoli s koje ripate, i konzoli na kojoj igrate. Zanimljivo je u kontekstu potvrde da postoji exploit i na zadnjim verzijama firmwarea, tako da koga zanima bolje da ne radi update neko vrijeme, jer se opako suska o novom exploitu koji ce biti javno dostupan vrlo brzo.

Naravno, ako scena bude pratila ovo adekvatno, pa koristeci privatni exploit budu ripali stvari i radili ih "firmware" free, onda lako moguce da noviji exploiti nece biti javno dostupni neko duze vrijeme, jer realno nece biti (prevelike) potrebe za njima, osim za vlasnike pro konzola koji ipak najvise gube bez pro boosta

Ma imao sam Jailbrekanu konzolu PS3 sa 150 igara od toga sam igrao 3 igre.Dobro tada sam bio ovisnik o WOT-u pa drugo nisam igrao.

Glavna fora danas je da svi igraju online i piratluk više ne prolazi.

A i PS+ je tu.

17 godina
Damir22 kaže...

Meni bi trebao neki alat da odigra i platinira igru umjesto mene. Sad ih već imam previše u backlogu, a volim trophye.

17 godina
hummer0 kaže...

Ma imao sam Jailbrekanu konzolu PS3 sa 150 igara od toga sam igrao 3 igre.Dobro tada sam bio ovisnik o WOT-u pa drugo nisam igrao.

Glavna fora danas je da svi igraju online i piratluk više ne prolazi.

A i PS+ je tu.

A i većina igara su always online baš radi jailbreakera i pirata. I onda se ljudi čude.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Meni bi trebao neki alat da odigra i platinira igru umjesto mene. Sad ih već imam previše u backlogu, a volim trophye.

Izrabljuj djecu ili stavi oglas u Male Oglase

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
9 godina
Svako vrijeme nosi svoje, istina.

No kome mp nije pretjerano bitna stavka u zivotu, jailbreak ipak nosi svoje prednosti.

Ps+ sa svojim free igrama mi ionako nije pretjerano zanimljiva koncepcija, uz jailbreak cijeli internet je jedan veliki free ps+. Ne zagovaram, da se razumijemo, sve ima svoje prednosti i nedostatke, online igranje ce vjerovatno uvijek biti nemoguce ili barem vrlo rizicno uz jailbreak, no tko moze bez toga....

Meni je kako sam vec rekao ovo zanimljivo s tehnicke strane, lagano uvidis koliko nas sve skupa sony pravi budalama, odnosno koliko je izvlacenje love primarno, bez obzira na sve.

Pogledaj samo ps2 emulaciju, imas stroj koji je savrseno sposoban, bez ikakvih intervencija je u mogucnosti pokretati ps2 naslove, ali ne, zasto bi to dali besplatno, kad mozemo naplacivati 10-20$ za igre stare po 20 godina,cak i ako ih netko vec ima u originalu, a to je samo pocetak price o sisanju ovaca.

No, vidjet cemo gdje ce to sve odvesti, sa svakom novom konzolom prica se vrti u krug, tako i s ovom.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Imam pitanje, zašto jednomjesečna pretplata košta 58 kuna, a pretplata za 3 mjeseca iznosi preko 180 kn što je oko 60 kn mjesečno? Jel to neka greška ili? Inače ne uzimam baš ps plus jer više igram offline, ali evo sad sam se zaželio i ova pretplata na 12 mjeseci mi je previše jer sumnjam da ću tako često igrati online da bi mi se isplatilo, uzeo bih 3 mjeseca da se financijski isplati u odnosu na ovu cijenu za jedan mjesec

15 godina
Damir22 kaže...

No kome mp nije pretjerano bitna stavka u zivotu, jailbreak ipak nosi svoje prednosti.

Ps+ sa svojim free igrama mi ionako nije pretjerano zanimljiva koncepcija, uz jailbreak cijeli internet je jedan veliki free ps+. Ne zagovaram, da se razumijemo, sve ima svoje prednosti i nedostatke, online igranje ce vjerovatno uvijek biti nemoguce ili barem vrlo rizicno uz jailbreak, no tko moze bez toga....

Meni je kako sam vec rekao ovo zanimljivo s tehnicke strane, lagano uvidis koliko nas sve skupa sony pravi budalama, odnosno koliko je izvlacenje love primarno, bez obzira na sve.

ajmo želju za piratizacijom, tj. besplatnim igranjem igara koje se inače plaćaju, zamaskirati u zainteresiranost za tehničkim napretkom.

PSN - darklydexter
9 godina
Kako sam vec rekao, ja uredno kupim i platim svaku igru koja me zanima, tako da si malo fulao.

A to sto se ne lozim na multiplayer, i ne gledam na free ps+ igre kao na nesto izuzetno bitno u zivotu, e tu sam kriv, slazem se.

A da me zanima taj dio price o jailbreaku, zanima me, zasto da ne, sto je tu lose
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...

Pogledaj samo ps2 emulaciju, imas stroj koji je savrseno sposoban, bez ikakvih intervencija je u mogucnosti pokretati ps2 naslove, ali ne, zasto bi to dali besplatno, kad mozemo naplacivati 10-20$ za igre stare po 20 godina,cak i ako ih netko vec ima u originalu, a to je samo pocetak price o sisanju ovaca.

No, vidjet cemo gdje ce to sve odvesti, sa svakom novom konzolom prica se vrti u krug, tako i s ovom.

Ako misliš da te Sony sisa nisi ni vidio šta Nintendo radi. Sony je mala beba i poštenjačina naspram Nintenda koji ti prodaje istu igru 20 puta (digitalna igra radi samo na toj konzoli za koju si ju kupio - tek su sad na Switchu to malo posložili) i čije akcije su kao da ti netko pljune u lice (nedavno su mi poslali rođendanski popust, 10% na 2 igre po njihovom izboru - nebitne naravno).

Cijene igara za PS4 su stvarno pristojne na akcijama, u rangu PC cijena na akcijama na najpoznatijim shopovima. Nema nikakvog razloga za raditi jailbreak.

A i nije pravo svakog čovjeka na zemlji da se mora igrati konzoli besplatno, tako da ne vidim zašto bi te itko pravio budalom ili pljačkao. Ili kupiš, ili ne kupiš, isto kao i izlazak u kino, gajbu piva i sl.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.2.2018 11:23 (Bitanga).
15 godina
Bitanga kaže...

Ako misliš da te Sony sisa nisi ni vidio šta Nintendo radi. Sony je mala beba i poštenjačina naspram Nintenda koji ti prodaje istu igru 20 puta (digitalna igra radi samo na toj konzoli za koju si ju kupio - tek su sad na Switchu to malo posložili) i čije akcije su kao da ti netko pljune u lice (nedavno su mi poslali rođendanski popust, 10% na 2 igre po njihovom izboru - nebitne naravno).

Cijene igara za PS4 su stvarno pristojne na akcijama, u rangu PC cijena na akcijama na najpoznatijim shopovima. Nema nikakvog razloga za raditi jailbreak.

A i nije pravo svakog čovjeka na zemlji da se mora igrati konzoli besplatno, tako da ne vidim zašto bi te itko pravio budalom ili pljačkao. Ili kupiš, ili ne kupiš, isto kao i izlazak u kino, gajbu piva i sl.

I sad mene sin moljaka da mu kupim Nintendo Switch, a na njemu Mario Kart verzija deset ne kažem da nema novijih igara, al stvarno mislim da nema nikakvog razloga da kupujem Switch pored PS4 i kompa.

A znam da će igrat 2 tjedna i da će mu dosaditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.2.2018 11:29 (hummer0).
14 godina
Hazar kaže...

Imam pitanje, zašto jednomjesečna pretplata košta 58 kuna, a pretplata za 3 mjeseca iznosi preko 180 kn što je oko 60 kn mjesečno? Jel to neka greška ili? Inače ne uzimam baš ps plus jer više igram offline, ali evo sad sam se zaželio i ova pretplata na 12 mjeseci mi je previše jer sumnjam da ću tako često igrati online da bi mi se isplatilo, uzeo bih 3 mjeseca da se financijski isplati u odnosu na ovu cijenu za jedan mjesec

Da to sam i ja skuzio hahha

Izgleda da se sony malo zaje*ao...

9 godina
Bitanga, ne kazem ja da ti nisi u pravu, razlozi zasto raditi jailbreak.... Zasto overclocirati procesor, memoriju, zasto graficku.... Pa ako ti bas treba tih par mhz ili par fps vise, kupi novi procesor ili jacu graficku...

Mislim da je odgovor na sva ta pitanja zato sto se moze, a ne zato sto se mora ili treba.

Ali nebitno, ovo nije tema o piratstvu, tema je neka druga, iako znam da je to vecini ljudi jedno te isto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Damir22 kaže...
Kako sam vec rekao, ja uredno kupim i platim svaku igru koja me zanima, tako da si malo fulao.

A to sto se ne lozim na multiplayer, i ne gledam na free ps+ igre kao na nesto izuzetno bitno u zivotu, e tu sam kriv, slazem se.

A da me zanima taj dio price o jailbreaku, zanima me, zasto da ne, sto je tu lose

"No kome mp nije pretjerano bitna stavka u zivotu, jailbreak ipak nosi svoje prednosti.

Ps+ sa svojim free igrama mi ionako nije pretjerano zanimljiva koncepcija, uz jailbreak cijeli internet je jedan veliki free ps+. "

kip it ril bro

PSN - darklydexter
15 godina
PlayStation 4

Znam da svi preporučate kupovinu online igara direktno preko konzole, ali meni je kupovina preko playstation store stranice na kompu uvijek do sad radila bez problema. Sad odjednom ne mogu napraviti finalni korak jer jednostavno nema "gumba" za nastavak, kao što se vidi na screenshotu.

Jel i kod drugih tako? Probao sam u chromeu i u edgeu. Ne radi ni na mobilnoj verziji stranice.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.2.2018 12:14 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

iako vjerojatno nebi radio JB na plejki, cisto me zanima, kolko je trebalo da padne JB za PS3 od kad je izaso?, nisam prije PS4 imao nijednu konzolu pa ono cisto informativno 

jer PS4 je na trzistu od 2013-te i jos uvijek nis 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni se isto desilo. Prvi put mi nije prolazilo nije bilo gumba, stisnem enter neće. Pa sam išao preko konzole. Drugi put je bio gumb i sve ok. Treći put nije bilo gumba pa sam stisnuo samo enter i prošlo je. Ne znam zbog čega mislio sam da je zbog adblocka, ali nije.
9 godina
Neznam za ps3 ali ps4 je odavno jailbreakan, 1.76, 3,55, 4.05, to su javno dostupni exploiti, od privatnih nitko nije siguran, ali cini se da je aktualna verzija firmwarea itekako exploitana.

Naravno ne pricam o cfw, samo o exploitima
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spike1983 kaže...

iako vjerojatno nebi radio JB na plejki, cisto me zanima, kolko je trebalo da padne JB za PS3 od kad je izaso?, nisam prije PS4 imao nijednu konzolu pa ono cisto informativno 

jer PS4 je na trzistu od 2013-te i jos uvijek nis 

Koliko se ja sjecam pred kraj generacije. 

MadeInCroatia
14 godina
Ezio kaže...

Znam da svi preporučate kupovinu online igara direktno preko konzole, ali meni je kupovina preko playstation store stranice na kompu uvijek do sad radila bez problema. Sad odjednom ne mogu napraviti finalni korak jer jednostavno nema "gumba" za nastavak, kao što se vidi na screenshotu.

Jel i kod drugih tako? Probao sam u chromeu i u edgeu. Ne radi ni na mobilnoj verziji stranice.

"Uzmi" prozor sa kursorom miša i povuci prema gore, moralo bi ti se pojaviti Plati ili Odustani....sad više ne znam napamet, ali imao sam istu situaciju prije koji mjesec.. znam da je bilo nekakva glupost i sitnica..

8 godina
PlayStation 4

Meni danas piratstvo nema smisla; gaming nikada nije bio jefiniji i dostupniji. U ovo ne računam PC i komponente koje su potrebne za kvalitetno igranje. Akcije na ps store-u čine igre dostupnima gotovo svima; razni web shopovi isto tako imaju super akcije, itd. 

U Osijeku u doba PS i PS2 ere nisi mogao kupiti original igre nigdje osim u Zeldi. Nema veze jel' igra bila nova ili dvije godine stara, ali cijena od 550.00 kn je bila konstanta. 

Sada i da imam mogućnost ne bih kupovao piratske igre. Kupiti piratske verzije npr. GTA5 ili Witchera 3 bi bilo baš žalosno. 

6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice