PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.443.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
Hexfire. Kad aktiviraš tih 14 ps+ free kako onda isključiti da ti automatski skida pare sa kartice za produljenje ps+? Ja danas tek to aktivirao da uzmem nba playgrounds. Jako zabavna igra kad se pohvataju te kontrole. Za 46.5 kn odlično:)
8 godina
PlayStation 4

Zadnjih mjesec dana igram Ghost Recon Wildlands i Uncharted The Lost Legacy. 

Ghost Recon Wildlands - vrlo dobra igra koja je imala potencijal biti odlična. Neshvatljivo mi je da su napravili toliki open world i onda ga nakrcali sa samo tri vrste sidequestova. Nadam se da im je quest producer nakon ove igre dobio otkaz jer ga je i zaslužio. 

Uncharted The Lost Legacy - upravo sam prošao dionicu gdje cca 20-ak minuta nisam ništa drugo radio nego skakao, penjao se i slično. Popizdio sam koliko je dosadno. Jest da je igra predivna, ali dvadeset minuta jednoličnog, dosadnog skakanja i penjanja se ne može oprostiti. Užas kako me to naživciralo. 

Inače, na plaći se uzima The Divison, HZD DLC i još nešto...ne znam ni sam što. Titanfall 2, GT Sport, Project Cars2...First world problems. 

1 0 hvala 0
15 godina

mariclius

Kad aktiviraš tih 14 ps+ free kako onda isključiti da ti automatski skida pare sa kartice za produljenje ps+? 

Imaš pod opcijama

Account Management

Wallet

Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content  yes or no mora bit no

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 20:39 (hummer0).
16 godina
PlayStation 4

GT Sport ne izgleda ni blizu toliko isprano u HDRu kao neke druge igre. Čak izgleda odlično. A skužio sam i zašto. Ima Saturation setting koji je po defaultu na MAX. Tamo dok ugasim HDR izgleda presaturirano :-)

Uglavnom, očito je da je do implementacije igre. Za HDR treba dodati Saturation opciju pa neka si svako podesi kako mu paše. Malo je zeznuto to prepustiti da si svatko na TVu podešava color jer onda neće biti ok dok imaš isključen HDR (osim ako telka pamti postavke ovisno o HDR ON/OFF).

F1 2017 isto super izgleda u HDRu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vandit kaže...

Zadnjih mjesec dana igram Ghost Recon Wildlands i Uncharted The Lost Legacy. 

Ghost Recon Wildlands - vrlo dobra igra koja je imala potencijal biti odlična. Neshvatljivo mi je da su napravili toliki open world i onda ga nakrcali sa samo tri vrste sidequestova. Nadam se da im je quest producer nakon ove igre dobio otkaz jer ga je i zaslužio. 

Uncharted The Lost Legacy - upravo sam prošao dionicu gdje cca 20-ak minuta nisam ništa drugo radio nego skakao, penjao se i slično. Popizdio sam koliko je dosadno. Jest da je igra predivna, ali dvadeset minuta jednoličnog, dosadnog skakanja i penjanja se ne može oprostiti. Užas kako me to naživciralo. 

Inače, na plaći se uzima The Divison, HZD DLC i još nešto...ne znam ni sam što. Titanfall 2, GT Sport, Project Cars2...First world problems. 

Slažem se ovo za Ghost Recon Wildlands. Svijet je jednostavno prekrasan. Mogli su cijelu GTA-like igru napraviti u njemu koliko je odličan. I onda to što kažeš, odigraš 2-3 mape i skužiš da su sve misije na istu foru.

Bolje da su napravili neki sandbox od toga.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Vandit kaže...

Uncharted 4 je isto imao problema sa tempiranjem dionica, čak i većih od Lost Legacy-a.

Svi elementi igre su gotovo savršeni, ali kao cjelina nešto ne štima.

Lost Legacy početni open world nivo je užas, ali kasnije se Naughty Dog vraća svojim korijenima i igra "prodiše".

Mislim da je to problem kad developeri koji rade odlične linearne akcijske igre krenu eksperimentirati sa open world elementima.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
15 godina
PlayStation 4

Jel se isplati kupiti ovaj NBA Playgrounds na  storu je samo 46,49 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Evo brat od žene i ja igramo, super zabavno. Barem nama:) Klinci ne mogu od nas igrati. Za tu lovu meni je odlična. Imam nba live i nikako se natjerati početi karijeru. Ovo upalim i svi bi igrali:)
15 godina
mariclius kaže...
Evo brat od žene i ja igramo, super zabavno. Barem nama:) Klinci ne mogu od nas igrati. Za tu lovu meni je odlična. Imam nba live i nikako se natjerati početi karijeru. Ovo upalim i svi bi igrali:)

Super.

Kupio nisam mogao odoliti.

na US sam kupio BloodBorne dobra, al me svaki put zaskoči papak sa nožem od metra iza ćoška za usr*t se od straha igra

10 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...

Ja nikad nisam odigrao ni jednu igru dvaput niti mi ne pada na pamet. Zasto bi to itko radio kad postoji toliko drugih igara koje ne stignes odigrati? Osim ako se nema za drugu igru ali za takve je igranje promasen hobi.

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakva je igra ovaj batman sto je free na ps+? Upalio sam ga na kratko i napocetku samo pristiscem tipke koje mi oni govore? Nisam imao vremena igrati dalje,pa pitam jeli tako cijelo vrijeme ili je to samo pocetak? 

0 0 hvala 0
14 godina
Nikolacurak kaže...

Kakva je igra ovaj batman sto je free na ps+? Upalio sam ga na kratko i napocetku samo pristiscem tipke koje mi oni govore? Nisam imao vremena igrati dalje,pa pitam jeli tako cijelo vrijeme ili je to samo pocetak? 

"Nije" ovo Batman igra, ovo je Telltaleova igra. I igra se identično ko i svaka njihova. Story driven avantura sa kao bitnim odlukama tokom igranja. Kome je do dobre priče i likova će čekirati, kome nije neće. Long story short, tako je cijelo vrijeme.

Prošao sam prvu epizodu i meni je dosta dobro. Paše mi ovaj fokus na lik Bruce Waynea u odnosu na uobičajene igre s Batmanom. Bilo me malo strah kako će riješiti akcijske dijelove, ali prolazno je. Tehnički problemi su tu naravno, ali PRO + Sony Motionflow malo uspiju popraviti stvar.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina

Ekipa, može pomoć?

Imam fizičku kopiju HZD limited edition. Kupio Jučer frozen wilds dlc, piše purchased i sve ok. Ali ga nigdje nema. Nije se ništa skidalo, pokrenem HZD i otvorim zadnji save, naravno zadnji quest prije zadnje bitke...pogledam mapu, nigdje ničega novoga...jel nešto krivo radim il koji k? Što je najbolje čak nema igre (DLC - a) niti u library nigdje :/

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina
neaktivan

Ideš na PSN store i kliknes na svoj nick, tamo imaš download list i stavis Frezend Wilds download to your PS4

17 godina
neaktivan
Vi koji ste vec skidali/instalirali HZD, je li vama kazao koliko je potrebno jos skinuti/instalirati da se moze pokrenuti igra?

100% sam siguran da sam to imao na Tekkenu, GT, Uncharted (sva 4 nastavka), na oba south parka itd... Ali HZD toga nemam, odnosno ne mogu vec poceti igrati dok mi SVE ne instalira???
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kud si navro?
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ha?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
11 godina
Juqa kaže...

Ideš na PSN store i kliknes na svoj nick, tamo imaš download list i stavis Frezend Wilds download to your PS4

tnx, ovo bi moglo funkcionirati

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
12 godina

Ovdje ti je povoljnije i sigurnije uzeti GT verziju.

Ili crveni direktno sa njihovog weba.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 21:36 (DeniZg).
12 godina
neaktivan
nedavno sam se rijesio slima pa sad ne znam dal da idem na pro + bolji tv (trenutno imam philipsov hd ready) ili pc s monitorom do 5k..

dal se osjeti razlika u fps, performansama i detaljima naspram obicnog ps4 ako ne uzmem 4k nego neki fhd tv?

0 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...

Ovdje ti je povoljnije i sigurnije uzeti GT verziju.

Ili crveni direktno sa njihovog weba.

Jel treba na ovo plaćat kod nas kakav PDV, carinu (pretpostavljam ne).

U zadnje vrijeme nisam ništa kupovao izvana po ovoj cijeni?

17 godina

Ne treba, pošiljaoc je iz UK koja je i dalje članica EU tako da nema nikakvih dodatnih davanja. Slobodno naruči :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
8 godina
Bitanga kaže... 

Slažem se ovo za Ghost Recon Wildlands. Svijet je jednostavno prekrasan. Mogli su cijelu GTA-like igru napraviti u njemu koliko je odličan. I onda to što kažeš, odigraš 2-3 mape i skužiš da su sve misije na istu foru.

Bolje da su napravili neki sandbox od toga.

Upravo to. Igram i s jedne strane uživam, a s druge strane žalim kakav potencijal nisu iskoristili. Strašno je kako Ubisoft uspije toliko failati u pojedinim stvarima. A zadnjih godina su u potpunosti okrenuti open world igrama i čovjek bi rekao da su naučili na svojim greškama. Ako već nemaju maštovitog scenarista i side quest directora, mogli su jednostavno iskopirati GTA - rezultat bi bio svakako gori. 

DeniZg kaže... 

Uncharted 4 je isto imao problema sa tempiranjem dionica, čak i većih od Lost Legacy-a.

Svi elementi igre su gotovo savršeni, ali kao cjelina nešto ne štima.

Lost Legacy početni open world nivo je užas, ali kasnije se Naughty Dog vraća svojim korijenima i igra "prodiše".

Mislim da je to problem kad developeri koji rade odlične linearne akcijske igre krenu eksperimentirati sa open world elementima.

Ako nisam ispalio na živce kada sam vidio taj njihov kvazi open world onda neću nikada. Da, kako igra odmiče kvaliteta raste, al' me baš pravo nasekirala. :D

13 godina
Ubacio patch na pes 2018 i tako imam sve licence, no kad krenemo igrati u dvoje taj patch ne radi. Neke kolege kažu da treba napraviti sub account pa sa drugim kontrolerom se spojiti preko tog sub accounta ako sam dobro shvatio. Šta je to uopće sub account? To nije novi account ili? Čitao o tome, ali mi ne ide.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupio PS4 Pro. Iako od pamtivjeka igram na PC-u tu i tamo žena i ja odigramo koju partiju FIFA-e 18 i GT Sporta . Koristim HDMI kabel koji je došao uz njega. Imam Samsung SMART TV 4K HDR, čitao sam da su "premium" HDMI najbolji izbor za 4K televizore. Treba li mi to ili je dovolajn ovaj HDMI koji dolazi uz konzolu?

16 godina
ParaNO1d kaže...

Kupio PS4 Pro. Iako od pamtivjeka igram na PC-u tu i tamo žena i ja odigramo koju partiju FIFA-e 18 i GT Sporta . Koristim HDMI kabel koji je došao uz njega. Imam Samsung SMART TV 4K HDR, čitao sam da su "premium" HDMI najbolji izbor za 4K televizore. Treba li mi to ili je dovolajn ovaj HDMI koji dolazi uz konzolu?

Ovaj koji dolazi uz konzolu je sve što ti treba za 4k/HDR.

17 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...
Aha to sam sad naucio onda :) jese vi spajate s kabelom ili

Spajam se bezicno i generalno nemam problema.

Pixie_st kaže...

Bok, ima li tko ovih dana problema s kupovinom igara preko store.playstation.com/en-hr?

Registrirao sam 3 različite kartice (2 Vise, 1 MasterCard) i prekjučer mi je prošla kupovina jedne igre preko defaultne Vise (tekući račun).

Od jučer imam problema, javlja mi stalno error "card data not valid" i preko store-a na samom Playstationu i preko onog kojem pristupam na stolnom računalu, za sve 3 kartice.

Pokušao sam dodati sredstva i u wallet, no javlja mi error "Currently unable to add funds to your account. Please try again later."

Jutros sam uspio doći do checkout-a, no kod sve kartice zapnu kod Verify Credit/Debit Card prozora koji stoji upaljen stalno upaljen i ništa se ne odvija.

U Transaction History imam tonu navoda "Missed Charges", ima tko ideje o čemu je ovdje riječ?

Probao sam u međuvremenu nešto naručiti s Amazona preko dotičnih kartica i sve štima s karticama....

Iritira me problem jer ne kužim problem, a htio bi ovo finalizirati do ovog petka dokad je akcija.

Ima tko kakvu ideju kako ovo riješiti ili u čemu je riječ? Postoji li još koji način plaćanja koji mi je promaknuo?

Unaprijed hvala 

Opali search "missed charges" unutar teme.

https://www.bug.hr/forum/post/igrace-konzole/playstation-4/5487793.aspx

wrathchild kaže...

Pozdrav ekipa!

Koristi li netko USB Audio Card za PS4? Može neka preporuka? 

Spajam PS4 preko HDMI-a na Samsungov TV koji nema 3.5mm audio izlaz, nego samo optički za kojeg mi opet treba konverter. Mislim da mi je jeftinije (?) uzeti USB Audio Card za PS4 i spojiti zvucnike direktno na PS4, nego uzeti kabel + digital/analog konverter na koji mogu kasnije spojiti zvucnike.

Kolega ti je preporucio dobru.

Ja imam neku USB, ali bez produzetka, pa je moram ukljuciti u broduzni USB kabel, ali radi.

Pixie_st kaže...

Koristi li netko bluetooth headset preko USB dongle-a? 

Imam Sennheiser BT 4.40 koje sam htio koristiti, no Sony ih ne podržava pa sam od frenda posudio BTD 500 USB dongle.

Uspio sam povezati slušalice preko toga na ps4, ali je zvuk kriminalan. Čujem konstantno white noise, pokušao sam smanjiti mikrofon volume, al nije do toga. Zvuk nije stereo, već zvuči puno puno lošije nego kad te slušalice koristim na laptopu/stolnom računalu s istim dongle-om.

Postoji li mogućnost potpunog gašenja headset mikrofona preko ps4 postavki? Čitao sam da ps3 ima nekakav sidetone audio setting koji je pomagao utišati tu pozadinsku buku, no ne mogu to nigdje naći u postavkama na ps4.

Koristi li netko unsupported wireless slušalice i kakav vam je zvuk?

Ovdje sam našao par savjeta, no u mom slučaju ne pomažu.

https://www.reddit.com/r/PS4/comments/3dpx0d/how_to_use_an_unsupported_bluetooth_headset_on_a/?sort=old&sh=c60d4888&st=jc0it32t 

Ne koristim bluetooth, ali u gamepad idu bilo koje slusalice s 3,5mm jackom, pa mozes to razmotriti kao opciju.

DeniZg kaže...
To se slažem da je Dualshock 4 prevelik za klince. 
Ja razmišljam da svojima uzmem ovaj mini wired dualshock koji izlazi za par dana. Ima na Amazonu za 20 funti. 

Uzmes i gledas kako pada PS4 na pod u slow motionu 

maxy0 kaže...

ne mogu vise s daljinskim upravljat ps4, jel ima netko ideju zasto? to mi je bitno kad idem nesto prko plexa gledat, da mi nije gamepad bzvz upaljen par sati.. a ni hdmi link mi vise ne radi

Da nije baterija ili je riknuo daljinski? Imas nekog od frendova za probat kod njega?

DeniZg kaže...
Tak možeš za svaku igru reći. 
Witcher 3 je combo Skyrima, Assasins Creeda i Buffy ubojice vampira. 
Ajmo još...

Nije! Na Buffy mi se dize, na Geralta ne 

mariclius kaže...

Ima li Petrovica? 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
Petrovića? Ma to se otvaraju neki paketići na početku i za sada nema ovih jačih igrača. Ili ja to nisam najbolje skužio:)
Daj baci pogled na moje pitanje u sub accountu. Vidim da si gotovo svima odgovorio:)
17 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Ubacio patch na pes 2018 i tako imam sve licence, no kad krenemo igrati u dvoje taj patch ne radi. Neke kolege kažu da treba napraviti sub account pa sa drugim kontrolerom se spojiti preko tog sub accounta ako sam dobro shvatio. Šta je to uopće sub account? To nije novi account ili? Čitao o tome, ali mi ne ide.

Nemam pojma sto je subaccount.

Vjerojatno se misli da i drugi igrac mora imati login podatke na tvojoj konzoli. Drugim rijecima, napravi zeni/djetetu/frendu account i logiraj ga na svojoj konzoli. I onda kad igrate skupa ti igras s svog accounta, a on se logira na svoj.

Do sas je ovaj drugi igrao kao Guest?

Mislio sam na Drazena Petrovica, kad je igra izasla nije ga bilo u roosteru, a kasnije patcheve nisam bas pazljivo pratio.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 17:43 (Chaky).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice