PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.446.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
@Bitanga
Platina je slag na kraju 😊
PSN: Muskarcina77
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Virty kaže...

Meni se kod Telltalea sve zna.

Kupim svaku njihovu igru.

Upravo igram njihovu Guardians of the Galaxy.

Mislio sam u smislu da nikad ne znaš kad će izdati sezonu do kraja. Od početka kad su tek krenuli sa igrama tog tipa izdavanje novih epizoda je bilo redovno, ali u zadnje vrijeme s nekim igrama je baš zbrda zdola. Onda radije kupim igru kad su sve epizode vani i znam na čemu sam. Opće mi je i bezveze nešto početi igrati ak je tek "polovica" igre dostupna.

Bajdevej, kad smo već kod njih, ima sad na popustu Telltale bundle. Nekih 200 kuna dođe ak se dobro sjećam. Dobije se sve što su dosad izdali. Da nemam praktički sve njihovo na Steamu upiknuo bih bez razmišljanja. Odličan deal. Brat bratu samo Walking Dead S1, Wolf Among us i Borderlands su vrijedni tih para, a di još sve ovo drugo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
PlayStation 4

Počastio sam se s NFS: Payback pa ako netko ima nešto reći šrije no zaigram, neka kaže

Samo se nadam da je bolja no prijašnji NFS

0 0 hvala 0
10 godina
Gale92 kaže...

Počastio sam se s NFS: Payback pa ako netko ima nešto reći šrije no zaigram, neka kaže

Samo ti mogu rec da ne citas temu dovoljno :)

Uzivaj :P

15 godina
Hexfire kaže...
Virty kaže...

Meni se kod Telltalea sve zna.

Kupim svaku njihovu igru.

Upravo igram njihovu Guardians of the Galaxy.

Mislio sam u smislu da nikad ne znaš kad će izdati sezonu do kraja. Od početka kad su tek krenuli sa igrama tog tipa izdavanje novih epizoda je bilo redovno, ali u zadnje vrijeme s nekim igrama je baš zbrda zdola. Onda radije kupim igru kad su sve epizode vani i znam na čemu sam. Opće mi je i bezveze nešto početi igrati ak je tek "polovica" igre dostupna.

Bajdevej, kad smo već kod njih, ima sad na popustu Telltale bundle. Nekih 200 kuna dođe ak se dobro sjećam. Dobije se sve što su dosad izdali. Da nemam praktički sve njihovo na Steamu upiknuo bih bez razmišljanja. Odličan deal. Brat bratu samo Walking Dead S1, Wolf Among us i Borderlands su vrijedni tih para, a di još sve ovo drugo. 

Meni je tales from borderlands bolji od boli kojeg borderlandsa 

MadeInCroatia
15 godina
PlayStation 4

probao igru kod prijatelja i ne mogu vjerovat da ljudi proizvode pa onda drugi kupuju takvo smece od igre.no hard filings.

nemam uopce pojma kome je namjenje takva igra

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.12.2017 15:22 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

probao igru kod prijatelja i ne mogu vjerovat da ljudi proizvode pa onda drugi kupuju takvo smece od igre.no hard filings.

nemam uopce pojma kome je namjenje takva igra

Baš lijepo kad je čovjek iskren i pokvari nekom veselje muahahahha.

Moja lista želja Frenzy budi nježan sa kritikama

15 godina
PlayStation 4

hahah a sori ali meni je igra ocajna.

mozda sam ja ostario.da imam 15 godina manje mozda bi mi bila ok :D

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

Nije bolja, ali je zato puno lošija

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

Uplatio sam 4€ za Origin Access i skinuo trial NFS Payback 10h. Izdržao sam 1h max.

Nakon Forze Horizon 3, ovo mi je teško smeće koje ne zaslužuje ni da se priča o njemu.

Priča klišej, misije retardirane (odi tamo, odvezi utrku, vrati se nazad, odi doma spavat), driftanje preloše, uglavnom nisam ništa pozitivno mogao naći što bi mi se svidjelo osim toga što su stavili Dominique Tipper iz Expanse serije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav svima. Obzirom da sam u procesu nabave ps4, citam po forumu i stvorila su mi se meka pitanja pa bih molio pomoc ako moze. Ne bi htio da mislite da spamam temu ali ima toliko stranica za procitati pa bih volio brže sve znati nego da citam 729 stranica plus druge teme.

pitanja su

1. Vidio sam komplet sa cod ww2- da li se to isplati uzeti, tj. je li cod igriv sa gamepadom?

2. Vjecno pitanje-fifa ili pes ili oba? Ne morate na široko jer sam vec vidio na par mjesta da to ode u nedogled :-)

3. Ps plus pretplata-nasao sam vec temu za to i procitao sto je to al me zanima dal to svi imate i da li se isplati?kako samja procitao isplati se

4. Kupnja igrica- vidio sam da se moze kupiti online i fizicki dvd. E sad prijatelj mi kaze samo da kupuje kutije jer kao ne mozes nista s igricom koju kupis i skines. Al obzirom na cijenu, cini mi se da je “financijski gubitak isti” tj isto novaca se izgubi kad se hoce prodati ili mijenjati(ok kad se mijenja se nista ne gubi osim igrice). Pa je ustvari moje pitanje, da li se moze prodati igrica koja se kupi online?

imam jos pitanja, ali ovo su ajmo reci osnove pa ako ima neki tutorial na kojem mogu dobiti odgovore na ova pitanja slobodno me uputite, a bilo bi mi drago dami netko ukratko objasni..

isprika na smetnji, nadam se da cu uskoro postati ravnopravni clan ps4 zajednice. 

0 0 hvala 0
14 godina
maronaldo kaže...

Pozdrav svima. Obzirom da sam u procesu nabave ps4, citam po forumu i stvorila su mi se meka pitanja pa bih molio pomoc ako moze. Ne bi htio da mislite da spamam temu ali ima toliko stranica za procitati pa bih volio brže sve znati nego da citam 729 stranica plus druge teme.

pitanja su

1. Vidio sam komplet sa cod ww2- da li se to isplati uzeti, tj. je li cod igriv sa gamepadom?

2. Vjecno pitanje-fifa ili pes ili oba? Ne morate na široko jer sam vec vidio na par mjesta da to ode u nedogled :-)

3. Ps plus pretplata-nasao sam vec temu za to i procitao sto je to al me zanima dal to svi imate i da li se isplati?kako samja procitao isplati se

4. Kupnja igrica- vidio sam da se moze kupiti online i fizicki dvd. E sad prijatelj mi kaze samo da kupuje kutije jer kao ne mozes nista s igricom koju kupis i skines. Al obzirom na cijenu, cini mi se da je “financijski gubitak isti” tj isto novaca se izgubi kad se hoce prodati ili mijenjati(ok kad se mijenja se nista ne gubi osim igrice). Pa je ustvari moje pitanje, da li se moze prodati igrica koja se kupi online?

imam jos pitanja, ali ovo su ajmo reci osnove pa ako ima neki tutorial na kojem mogu dobiti odgovore na ova pitanja slobodno me uputite, a bilo bi mi drago dami netko ukratko objasni..

isprika na smetnji, nadam se da cu uskoro postati ravnopravni clan ps4 zajednice. 

1. To ovisi isključivo o tebi. Sve je igrivo sa svačime, ako tebi osobno paše. U najgorem slučaju, ako ti i ne paše ćeš ga lako prodati jer je igra još nova.

2. Fifa

3. PS+ ti je obavezan za sve igre koje imaju multiplayer osim ako su same po sebi free to play. Znači kad kupiš COD i FIFU i želiš ih igrati online, moraš imati aktiviranu PS+ preplatu. Uz tu "pogodnost" da dobiješ pristup multiplayeru,

svaki mjesec dobiješ i par igara besplatno koje su tvoje dok god si preplaćen na uslugu. Nekad su to nikad viđeni indie naslovi, nekad su to sasvim solidne AAA starije igre. Dobiješ i dodatan popust na neke digitalne igre tokom rasprodaja.

Tko hoće igrati online, nema izbora. Tko zna da će igrati samo offline onda je isplativost već diskutabilna, pogotovo sad kad su digli cijenu na 440 kn godišnje.

4. Ne kužom ovaj dio da je "financijski gubitak isti". Fizičku igru kupiš, odigraš i prodaš/mijenjaš za drugu. Bilo bi logično da ganc novu igru ne tradeaš 1 za 1 s nečim 3-4 godine starim. Iz mog iskustva dosad, ako je to novija igra i prodaješ ju čim ju odigraš  lako možeš i zaraditi na njoj ili ćeš izgubiti možda nekih 10% što je sasvim prihvatljivo. Digitalne igre tehnički ne možeš prodavati. Prvenstveno iz razloga jer ih ni ne posjeduješ za razliku od fizičke verzije igre koja je tvoja i radiš s njom što želiš. 

Da bi prodao digitalnu igru trebaš prodati cijeli PSN account za koji je vezana što znači da bi za svaku igru morao raditi novi account, plus ljudi (s razlogom) baš nisu povjerljivi kad se radi o prodaji accounta.

Eto ukratko, pitaj ako je nešto nejasno.

Sretan Božić svima! 

10 godina
Cod je teze igrati na PS4 dok se ne naviknes. Ja izbjegavam fps na PS4.
FIFA je bolja ako gledaš licence ali pes mi je uvijek bio zabavniji. Uzmi bilo koju.
Ps+ ti treba za multiplayer. Samo zbog besplatnih igara se ne isplati jer su loše. Osobno igram samo SP igre. Ps+ koristim za dodatne popuste na igre.
Igre na DVD-u stalno moraš stavljati i vaditi iz konzole, dok su digitalne uvijek spremne u konzoli. Po želji.
12 godina
Gogy7 kaže...
FIFA je bolja ako gledaš licence ali pes mi je uvijek bio zabavniji. Uzmi bilo koju.
Ps+ ti treba za multiplayer. Samo zbog besplatnih igara se ne isplati jer su loše. Osobno igram samo SP igre. Ps+ koristim za dodatne popuste na igre.
Igre na DVD-u stalno moraš stavljati i vaditi iz konzole, dok su digitalne uvijek spremne u konzoli. Po želji.

Samo neke od PS+ igara za PS4 u 2017: Tales from the Borderlands, Life is Strange, Until Dawn, Just Cause 3, Child of Light, MGS V: Phantom Pain, Infamous: Second Son.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
7 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...

Ono sto sam mislio pod “isti gubitak” sam mislio da tipa kupim dvd igricu i kad je hocu mijenjat/prodat gubim isti iznos. Tipa kupim za 500, prodam za 200( ne znam jel tak ide,cisto sam uspoređivao na njuskalu) i ako online kupim igricu platim ju recimo fifu trenutno cca 250 kn pa posto ju ne mogu prodat “gubim” te novce. Al kad malo bolje razmislim, kupim dvd na popustu za cca 300-350 kn pa se moze prodati ( ako dobro razmisljam). Ne kazem da cu odmah prodati, samo gledsm malo dalje od kupnje. Znaci ps plus mi ne treba barem u pocetku jer cu igrati doma na dva gamepada. Nisam igrao nista od ps2 tako da vjerujem da su igraci napredovali kroz multiplayer i da trenutno nemam sto tamo raditi. Popusti su kako vidim vecinom oko Bozica? Jel kupuje tko igrice po punoj cijeni? 🤔 hvala na brzim odgovorima na “djecja” pitanja

14 godina
maronaldo kaže...

Ono sto sam mislio pod “isti gubitak” sam mislio da tipa kupim dvd igricu i kad je hocu mijenjat/prodat gubim isti iznos. Tipa kupim za 500, prodam za 200( ne znam jel tak ide,cisto sam uspoređivao na njuskalu) i ako online kupim igricu platim ju recimo fifu trenutno cca 250 kn pa posto ju ne mogu prodat “gubim” te novce. Al kad malo bolje razmislim, kupim dvd na popustu za cca 300-350 kn pa se moze prodati ( ako dobro razmisljam). Ne kazem da cu odmah prodati, samo gledsm malo dalje od kupnje. Znaci ps plus mi ne treba barem u pocetku jer cu igrati doma na dva gamepada. Nisam igrao nista od ps2 tako da vjerujem da su igraci napredovali kroz multiplayer i da trenutno nemam sto tamo raditi. Popusti su kako vidim vecinom oko Bozica? Jel kupuje tko igrice po punoj cijeni? 🤔 hvala na brzim odgovorima na “djecja” pitanja

Igre koje izlaze godišnje tipa PES i FIFA su loš primjer jer ih je teško uopće prodati nakon što izađe novi nastavak. Svi živi ih onda prodaju i prelaze na novu igru pa je uopće pitanje tko bi sad htio igrati stari nastavak koji više ne dobiva updateove. Ali singleplayer igre koje kupiš, odigraš pa prodaš što prije, ne gubiš ništa. U svakom slučaju ti PS+ ne treba odmah sad, ali prije ćeš se uhodati, ako što prije kreneš igrati online bar iz mog iskustva.

Popuste imaš non stop kakvih ti srce želi. Božić, Uskrs, proljeće, ljeto, noć vještica, Indie igre, digital only igre, racing igre, igre ispod 100 kuna, igre ispod 200 kuna, igre ispod 1500 kuna... Odavno su prošli dani kad su bile 2-3 rasprodaje godišnje. 

Ako pod puna cijena misliš na 550 kn (jer je danas jako teško definirati kolika je puna cijena neke igre), onda ne. Dosad kupujem isključivo preko njuškala ili s nekog dućana u UK gdje su cijene drastično niže. Onako iz glave Horizon Zero Dawn sam kupio tik nakon izlaska za 400 kuna, nakon 2 mjeseca prodao za 350. Tekken 7 sam uzeo preorder za 350, za 4 mjeseca prodao za iste pare. I to uz činjenicu da živim podosta Bogu iza nogu. Ako si u nekom većem gradu onda uopće nemaš brige. Netko možda gleda tih 50kn od HZD-a kao gubitak, ali po meni je to smiješno ako uzmem u obzir da je odigrano 150h igre. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.12.2017 12:15 (Hexfire).
10 godina
PlayStation 4

ja sam cak znao i nesto zaradit 
recimo witcher 3 sam uzeo iz uk cim je izaso za 360kn, odigrao i za mjesec dana prodao za 400kn :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DeniZg kaže...
Gogy7 kaže...

Samo neke od PS+ igara za PS4 u 2017: Tales from the Borderlands, Life is Strange, Until Dawn, Just Cause 3, Child of Light, MGS V: Phantom Pain, Infamous: Second Son.

i jos Deus ex i batman telltale za januar ako glasine budu tacne :)

PSN Tokioplastic292
10 godina
Ma tek sam uzeo PS4 i ps+ tako da sam dobio King fu pandu, darksiders i crve.... Po meni loše igre, neznam koje su bile prije. Ps+ sam uzeo prvenstveno zbog dodatnog popusta. :)
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nadam se da će u prvom mjesecu bit bolje igre uz ps plus jer ovaj mjesec je preloš.

0 0 hvala 0
13 godina
maronaldo kaže...
Gogy7 kaže...

svaki dan dolaze novi igraci, igraci kojima je prvi put :) moj kum je poceo igrati bf1 prije 3 sedmice i vec sad mu bude pozitivan score, a inace nije nikakav gamer, nit pc nit konzole, sve mu je novo. od punih cijena za igre jedino dajem za battlefield i fifu, jer to ne mogu cekati da spadne cijena, a ostalo sve na snizenjima.. trenutno igram rise of tomb rider koji sam platio 20dolara cini mi se. sto se tice te kupovine igara u fizickoj kopiji pa dalje prodavanje mislim da se isplati jedino za ove novije igre i da se ne gubi zaista puno, ali vec igre starije par mj se teze prodaju. ja npr imam uncharted 4 koji je tesko prodati za neke fine pare, em sto rijetko da ima neko ko to nije igrao do sad, a i cijene su mu spale, tako da skuplja prasinu :D

fifu ako planiras igrati online treba ti ps+, mislim da se isplati, kao sto je deni gore naveo dobre igre se znaju dobiti, online igranje, razna snizenja...

PSN Tokioplastic292
13 godina
PlayStation 4

Jel budu kakvi popusti oko Bozica za ove PS4 pro konzole? Vidim da nase trgovine nemaju bas neke snizene cijene sto se konzola tih tice. Uglavnom su igrice u pitanju. 

Jel se moze ocekivat mozda sad uskoro? Neznam kako je bilo prosle godine jel se netko sjeca i zna.

Hvala.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vidim da je tema jako ziva, brzi su odgovori. Svaka cast. Znaci ako sam dobro shvatio,single player igre se isplati kupiti dvd(jos ako je i popust jos i bolje) a ove tipa fifa, pes,nba je mozda bolje kupiti online? Pa nek bude na ps-u dok ne napunim disk:-)

0 0 hvala 0
10 godina
maronaldo kaže...

Vidim da je tema jako ziva, brzi su odgovori. Svaka cast. Znaci ako sam dobro shvatio,single player igre se isplati kupiti dvd(jos ako je i popust jos i bolje) a ove tipa fifa, pes,nba je mozda bolje kupiti online? Pa nek bude na ps-u dok ne napunim disk:-)

fifa, pes i slicno kupi gdje je najjeftinije bez obzira dal je online ili disk

13 godina
Santana kaže...
maronaldo kaže...

fifa, pes i slicno kupi gdje je najjeftinije bez obzira dal je online ili disk

uglavnom je to US store =) tamo sam ja uzeo cim je izasla i jeftinije me doslo nego na disku. 

PSN Tokioplastic292
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.12.2017 14:21 (LordSnow).
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Raja, vidim na BHT stranici ima ovaj TV:

PHILIPS 55" 4K Smart TV 55PUS6162/12

1299KM cijena, na 24 mjeseca rata 46,26KM pa mi je to primamljivo, da li ovo valja za PS4, trenutno mi je obicni nije pro ali mozda u buducnosti nabavim pro, ako nista bit ce PS5 kada izadje?

Da li ga ima gdje povoljnije, ili za te pare bolja ponuda neka?

Dodatna napomena, ide uz 5 godina garancije.

Ima li ovo cudo HDR i ako ima gdje vidim koliko bit, jel 8 ili je taj 10?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.12.2017 14:47 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
arnes_king kaže...

1299KM cijena, na 24 mjeseca rata 46,26KM pa mi je to primamljivo, da li ovo valja za PS4, trenutno mi je obicni nije pro ali mozda u buducnosti nabavim pro, ako nista bit ce PS5 kada izadje?

https://www.amazon.co.uk/dp/B072ZR12MN/ref=psdc_560864_t1_B07692W58T

hdr plus, koliko ja znam kod philipsa ima taj i hdr premium.

PSN Tokioplastic292
15 godina
arnes_king kaže...

Taj tv nije za gaming, ima jako veliki input lag, a i opcenito je smece od tv-a

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
protjeran
maxy0 kaže...
arnes_king kaže...

Taj tv nije za gaming, ima jako veliki input lag, a i opcenito je smece od tv-a

Ja online multiplayer apsolutno nikako ne igram, a i pucacine fps skoro nikad da ne igram ako to igra ikakvu ulogu?

Pa cijena mu je dosta niza od drugih 4K televizora te velicine, zasto bas toliko los da ga nazoves smecem?

Ja trenutno imam Full HD vivax 43'' i mogu reci sigurno da je on "smece" ali meni sasvim dobar za gejming, jos pogotov kad odem kod druga koji ima neki 4K zvijer TV, slika je bolja to se ne moze porediti, ali je razlika izmedju mog i njegovog TV 1000KM, a toliko slika nije u njega bolja da bi vrijedlo te razlike. Zbog toga kontam da bi i ovaj Philips za mene bio ok?

Nema veze, tebi svakako hvala na odgovoru, ali daj mi onda alternativu u tom cjenovnom rangu?

EDIT: vidim sad kada sam proguglao da se raja s tim TV-om zali npr kada igraju fifu na taj spor input, iako su to cackanjem nekih postavki kao uspjeli rijesiti tako da im vise ne smeta ali....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.12.2017 15:46 (arnes_king).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice