PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.452.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
7 godina
PlayStation 4

Auuuuu...popusta.....! Sigurno se uzima SNIPER ELITE 4 DELUX sa 749 kn na  199,kn......PREKRASNO !!!

0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Izasao je gran turismo patch sa kampanjom.

Evo i moj live stream tko nema igru ili plejku:

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2017 18:19 (amd freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation 4

fuck fuck fuck

sada moram i to da uzmem,vec sam prebacio lovu na prepaid karticu i cekam mozda odustanem ,mozda me prodje ;)

nego koji da uzmem obican ili delux,koliko kontam u delux dobijam one aute i 2m kredita a aute i kredit tak i tak mogu zaraditi kasnije ak sam dobro pohvato

2 gt sport delux
6 gt sport vulgaris
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
17 godina
PlayStation 4

Ja sam uzeo deluxe ver. odlican deal za 60 kn vise od standarne 

Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li ima kakav kod u cod ww2 koji se moze iskoristit? Koliko je sigurno kupit rabljenu igru?

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Prije par stranica rekao sam neka me ekipa s foruma nađe i prebije ako još nešto kupim u sljedećih nekoliko mjeseci. I tako, počne danas meni godišnji i k'o za vraga s njim i nova rasprodaja.

Možete me početi tražiti jer mislim da neću izdržati...

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Jel igrao tko od vas mafiu 3? Sad je 149kn pa si razmisljam uzet? 

Vrijedi li uopce to kupovati ili je ta igra totalni promasaj.

Igrao i završio igru.

Meni je dobro legla, iako me početak nije oduševio.

Na ebayu je kupio za 90-ak kuna.

PSN: Muskarcina77
13 godina
Uzeo pes 2018, nba live 18, sleeping dogs i metro. Ja sam najiskrenije uzeo sve što me zanimalo...
... do sljedećih popusta:)))
Pes imam na pc, ali nemam volje za igranje na pc. Sad jedino neki patch naći za srediti licence. Igralo mi se nba, a nisam baš neki fanatik pa uzeo za 10 dolara nba live da ne čekam 2k da spuste cijenu.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Sorry što upadam ovako.
Da li je neko ovo http://www.gameshop.com.hr/PS4Igre/hori-tactical-assault-commander-four-keyboard-and-mouse-controller-(ps4-ps3)-205788.html probao?
Baš i ne nađem puno texta o tome.
Bio bih zahvalan ako neko ima info iz prve ruke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Nešto zeza link.
Evo slika.
Valjda će doći i edit uskoro i preko mobitela.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Usput dobio 10 $ ne nam da li zato što sam novi ili
Američki acc
Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Garac24 kaže...
Usput dobio 10 $ ne nam da li zato što sam novi ili
Američki acc

svaka čast, nisam ja te sreće, meni bi samo uzeli tih 10 dolara a ne dali :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
PlayStation 4

Nakon sad vec dosta igranja  project carsa 2 i gt sporta mogu slobodno reci da je po mom misljenju project cars bolja igra.

Za one koji se igraju na gamepadu-igra se da super igrat i na njemu.Puno bolje nego jedinica

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Nakon sad vec dosta igranja  project carsa 2 i gt sporta mogu slobodno reci da je po mom misljenju project cars bolja igra.

Za one koji se igraju na gamepadu-igra se da super igrat i na njemu.Puno bolje nego jedinica

si stavio zadnji update na gt ? novi auti i kao neka singleplayer karijera

11 godina
neaktivan

@mariclius Di si uzeo pes2018? ja ga mislim uzet ako ubodem dobru ponidu, ps mi je jos u kutiji.  Kak tražite te saleove, il to sve prek ps store-a rjesavate? 

12 godina
PlayStation 4

Ja stavio skidat maloprije evovam link da vidite novosti: https://www.gran-turismo.com/us/gtsport/news/00_4135144.html

odlicno kaj je dossao update jer mi jos malo fali da prodem cijelu kampanju i to sve sa zlatom 😊. 

A sto se tice ovih akcija mene vuce mafia 3 i hitman. Mafia na US storu kosta 20 dolara sto ispada nekih 130kn tak da cu ju uzet. Samo ja neznam tko ce to sve odigrati. Sva sreca pa ce mi ostati 6 dana godisnjega pa cu to iskoristiti u 1 mjesecu i malo vise igrati.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Nisam probao gt sa zadnjim updateom.

Najveca prevaga za project cars ide u kolicini sadrzaja,vremenskim uvjetima kojih ima hrpa.

Sto se tice driving modela iliti fizike. U pocetku mi je gt bio super (i sad je) iako je nekako dosta sporije sve.

PC je drugaciji dosta i kada ga se savlada a nije tesko ni na gamepadu nekako je osjecaj zadovoljstva veci.

U gt vec nakon par sati su mi staze neke dopizdile jer se furas nonstop po istima(prelazio sam igru,licence i to)

Mada AI u project carsu je valjda pet puta retardiraniji od GT

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 11:33 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Nisam probao gt sa zadnjim updateom.

Najveca prevaga za project cars ide u kolicini sadrzaja,vremenskim uvjetima kojih ima hrpa.

Sto se tice driving modela iliti fizike. U pocetku mi je gt bio super (i sad je) iako je nekako dosta sporije sve.

PC je drugaciji dosta i kada ga se savlada a nije tesko ni na gamepadu nekako je osjecaj zadovoljstva veci.

U gt vec nakon par sati su mi staze neke dopizdile jer se furas nonstop po istima(prelazio sam igru,licence i to)

Da to je jasno, zato ja jos GT necu uzimat. Ima vremena, igra moze bit samo bolja kasnije :)

16 godina
PlayStation 4

ja ipak uzimam gt,igrao sam ih sve dosada i mislim da nece razocarati,jer vidim da slusaju igrace i nadodaju sve sto se trazi

gt mi je igra zbog koje sam kupovao ps2 i ps3 i sada po ovoj cijeni mislim da se definitivno isplati jer ce se ulupati sate i sate igranja

inace trenutno bubam bf1 koji je za 179 stvarno odlican deal,igram za sada single player da se naviknem na komande malo(na pc igrao bc2,bf3,bf4) i igra me odusevila

jedino sranje sto mi je gotov godisnji a i klinke igraju pa nikako na red doci ;)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni je online natjecanje potpuna prevaga u korist GT Sporta, nasuprot Project Carsa. Matchmaking u GTS meni radi savršeno, igra me spaja s igračima koji voze čisto ili se bar trude tako voziti. Trenutno sam u završnici Nations Cupa, nema ništa slično u Project Carsu.
Ono što je veći gušt u Project Carsu 1 i 2 je osjećaj zadovoljstva kad napokon svladaš auto - da bi ti onda u online lobby-u tu vještinu sjebala gomila likova koji to nisu svladali.
Koga zanima čisti sim i prilagodljivost voznog modela top periferiji, Project Cars 2 je tu jači, nema dvojbe.
Ali za online utrkivanje i to smisleno, organizirano i fer utrkivanje, GT Sport je miljama ispred konkurencije na konzolama.
Čisto moje mišljenje, ne namećem nikom ništa.
15 godina
PlayStation 4

U Gt online sam dozivio da likovi kad me nenamjerno sjebo da me propustte da ih obidjem nazad i opcenito je ekipa puno zrelija.Dok je u pc2 krkljanac prepun debila

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ista stvar, i ja sam to doživio. Većina igrača, ne svi naravno, ali većina stvarno paze na SR, i svoj i tuđi. Jučer se utrkivao na Interlagosu sa TT Cup Audijima, nas 9 se vozilo jedan drugom na braniku. Nitko nije napravio namjerni kiks. Meni je to dovoljno.
13 godina
Kurjeoko, na ps store US je pes 2018 30 dolara. Ustvari, 36 dolara je, ali aktiviraš ps+ free na 2 dana pa je 30 dolara. Kolega spike1983 me počastio sa kodom od 20% popusta pa sam uzeo za 40 dolara 4 igre. Hvala Spike:)
15 godina
kurjeoko kaže...

@mariclius Di si uzeo pes2018? ja ga mislim uzet ako ubodem dobru ponidu, ps mi je jos u kutiji.  Kak tražite te saleove, il to sve prek ps store-a rjesavate? 

177 Kn sa ps+ 

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0101-CUSA08251_00-PES2018EU0000000

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 15:34 (hummer0).
12 godina
PlayStation 4
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
10 0 hvala 6
12 godina
PlayStation 4

Ja sad kupio COD WWII i Mafiu III. Sad jos treba skinuti skoro 120gb. 😊

PSN:Tomislav025

2 0 hvala 0
14 godina

Ak se ostvari to će biti prvi put da me obje igre stvarno zanimaju. Skoro sam kupio Batman bundle jučer, ali sam skužio da Season 2 još nije cijela izašla, a kod Telltalea nikad ne znaš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

Meni se kod Telltalea sve zna.

Kupim svaku njihovu igru.

Upravo igram njihovu Guardians of the Galaxy.

PSN: Muskarcina77
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Garac24 kaže...
Nešto zeza link.
Evo slika.
Valjda će doći i edit uskoro i preko mobitela.

Ja to imam. 

Kupio, malo koristio pa sada kada se navikao na kontroler, više stoji sa strane nego što ga koristim.

Uglavnom vrlo korisno i super radi ako ti je prelazak sa PC na ps pre brz. Meni je itekako vrijedan.

17 godina
Virty kaže...

Meni se kod Telltalea sve zna.

Kupim svaku njihovu igru.

Upravo igram njihovu Guardians of the Galaxy.

Da, dobri su. I uvijek platina :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice