Auuuuu...popusta.....! Sigurno se uzima SNIPER ELITE 4 DELUX sa 749 kn na 199,kn......PREKRASNO !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://blog.eu.playstation.com/2017/12/22/new-single-player-gt-league-mode-hits-gt-sport-today-along-with-12-new-cars/
Sad će konačno biti normalna igra :-)
A taman je #12 deal.
fuck fuck fuck
sada moram i to da uzmem,vec sam prebacio lovu na prepaid karticu i cekam mozda odustanem ,mozda me prodje ;)
nego koji da uzmem obican ili delux,koliko kontam u delux dobijam one aute i 2m kredita a aute i kredit tak i tak mogu zaraditi kasnije ak sam dobro pohvato
2 | gt sport delux |
---|---|
6 | gt sport vulgaris |
Ja sam uzeo deluxe ver. odlican deal za 60 kn vise od standarne
Da li ima kakav kod u cod ww2 koji se moze iskoristit? Koliko je sigurno kupit rabljenu igru?
Prije par stranica rekao sam neka me ekipa s foruma nađe i prebije ako još nešto kupim u sljedećih nekoliko mjeseci. I tako, počne danas meni godišnji i k'o za vraga s njim i nova rasprodaja.
Možete me početi tražiti jer mislim da neću izdržati...
Jel igrao tko od vas mafiu 3? Sad je 149kn pa si razmisljam uzet?
Vrijedi li uopce to kupovati ili je ta igra totalni promasaj.
Igrao i završio igru.
Meni je dobro legla, iako me početak nije oduševio.
Na ebayu je kupio za 90-ak kuna.
... do sljedećih popusta:)))
Pes imam na pc, ali nemam volje za igranje na pc. Sad jedino neki patch naći za srediti licence. Igralo mi se nba, a nisam baš neki fanatik pa uzeo za 10 dolara nba live da ne čekam 2k da spuste cijenu.
Da li je neko ovo http://www.gameshop.com.hr/PS4Igre/hori-tactical-assault-commander-four-keyboard-and-mouse-controller-(ps4-ps3)-205788.html probao?
Baš i ne nađem puno texta o tome.
Bio bih zahvalan ako neko ima info iz prve ruke.
Američki acc
svaka čast, nisam ja te sreće, meni bi samo uzeli tih 10 dolara a ne dali :D
Nakon sad vec dosta igranja project carsa 2 i gt sporta mogu slobodno reci da je po mom misljenju project cars bolja igra.
Za one koji se igraju na gamepadu-igra se da super igrat i na njemu.Puno bolje nego jedinica
Nakon sad vec dosta igranja project carsa 2 i gt sporta mogu slobodno reci da je po mom misljenju project cars bolja igra.
Za one koji se igraju na gamepadu-igra se da super igrat i na njemu.Puno bolje nego jedinica
si stavio zadnji update na gt ? novi auti i kao neka singleplayer karijera
@mariclius Di si uzeo pes2018? ja ga mislim uzet ako ubodem dobru ponidu, ps mi je jos u kutiji. Kak tražite te saleove, il to sve prek ps store-a rjesavate?
Ja stavio skidat maloprije evovam link da vidite novosti: https://www.gran-turismo.com/us/gtsport/news/00_4135144.html
odlicno kaj je dossao update jer mi jos malo fali da prodem cijelu kampanju i to sve sa zlatom 😊.
A sto se tice ovih akcija mene vuce mafia 3 i hitman. Mafia na US storu kosta 20 dolara sto ispada nekih 130kn tak da cu ju uzet. Samo ja neznam tko ce to sve odigrati. Sva sreca pa ce mi ostati 6 dana godisnjega pa cu to iskoristiti u 1 mjesecu i malo vise igrati.

Nisam probao gt sa zadnjim updateom.
Najveca prevaga za project cars ide u kolicini sadrzaja,vremenskim uvjetima kojih ima hrpa.
Sto se tice driving modela iliti fizike. U pocetku mi je gt bio super (i sad je) iako je nekako dosta sporije sve.
PC je drugaciji dosta i kada ga se savlada a nije tesko ni na gamepadu nekako je osjecaj zadovoljstva veci.
U gt vec nakon par sati su mi staze neke dopizdile jer se furas nonstop po istima(prelazio sam igru,licence i to)
Mada AI u project carsu je valjda pet puta retardiraniji od GT
Nisam probao gt sa zadnjim updateom.
Najveca prevaga za project cars ide u kolicini sadrzaja,vremenskim uvjetima kojih ima hrpa.
Sto se tice driving modela iliti fizike. U pocetku mi je gt bio super (i sad je) iako je nekako dosta sporije sve.
PC je drugaciji dosta i kada ga se savlada a nije tesko ni na gamepadu nekako je osjecaj zadovoljstva veci.
U gt vec nakon par sati su mi staze neke dopizdile jer se furas nonstop po istima(prelazio sam igru,licence i to)
Da to je jasno, zato ja jos GT necu uzimat. Ima vremena, igra moze bit samo bolja kasnije :)
ja ipak uzimam gt,igrao sam ih sve dosada i mislim da nece razocarati,jer vidim da slusaju igrace i nadodaju sve sto se trazi
gt mi je igra zbog koje sam kupovao ps2 i ps3 i sada po ovoj cijeni mislim da se definitivno isplati jer ce se ulupati sate i sate igranja
inace trenutno bubam bf1 koji je za 179 stvarno odlican deal,igram za sada single player da se naviknem na komande malo(na pc igrao bc2,bf3,bf4) i igra me odusevila
jedino sranje sto mi je gotov godisnji a i klinke igraju pa nikako na red doci ;)
Ono što je veći gušt u Project Carsu 1 i 2 je osjećaj zadovoljstva kad napokon svladaš auto - da bi ti onda u online lobby-u tu vještinu sjebala gomila likova koji to nisu svladali.
Koga zanima čisti sim i prilagodljivost voznog modela top periferiji, Project Cars 2 je tu jači, nema dvojbe.
Ali za online utrkivanje i to smisleno, organizirano i fer utrkivanje, GT Sport je miljama ispred konkurencije na konzolama.
Čisto moje mišljenje, ne namećem nikom ništa.
U Gt online sam dozivio da likovi kad me nenamjerno sjebo da me propustte da ih obidjem nazad i opcenito je ekipa puno zrelija.Dok je u pc2 krkljanac prepun debila
@mariclius Di si uzeo pes2018? ja ga mislim uzet ako ubodem dobru ponidu, ps mi je jos u kutiji. Kak tražite te saleove, il to sve prek ps store-a rjesavate?
177 Kn sa ps+
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0101-CUSA08251_00-PES2018EU0000000
Ja sad kupio COD WWII i Mafiu III. Sad jos treba skinuti skoro 120gb. 😊

Ak se ostvari to će biti prvi put da me obje igre stvarno zanimaju. Skoro sam kupio Batman bundle jučer, ali sam skužio da Season 2 još nije cijela izašla, a kod Telltalea nikad ne znaš.
Meni se kod Telltalea sve zna.
Kupim svaku njihovu igru.
Upravo igram njihovu Guardians of the Galaxy.
Evo slika.
Valjda će doći i edit uskoro i preko mobitela.
Ja to imam.
Kupio, malo koristio pa sada kada se navikao na kontroler, više stoji sa strane nego što ga koristim.
Uglavnom vrlo korisno i super radi ako ti je prelazak sa PC na ps pre brz. Meni je itekako vrijedan.
Meni se kod Telltalea sve zna.
Kupim svaku njihovu igru.
Upravo igram njihovu Guardians of the Galaxy.
Da, dobri su. I uvijek platina :-)