PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
PlayStation 4

Ipak sam se prevario, dobio sam laganu mučninu od Playstation VR-a...jer mi još nije dostavljen ! 

4 0 hvala 0
7 godina
PlayStation 4

Jos jedno pitanje :p

znaci isplati se napravit us psn account jer su jeftinije igre jel tak? I onda samo preko ebaya kupujem gift cardove.

da li onda uopce trebam pravit i hrvatski account ili ne? Ako trebam jel bitno koji da bude primarni ili je svejedno.

i ako kupim ove igre preko US accounta sve normalno treba radit i ako sam na hrvatskom? Mogu ih igrat online ako na hrvatskom imam ps+?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
bitmap kaže...

znaci isplati se napravit us psn account jer su jeftinije igre jel tak? I onda samo preko ebaya kupujem gift cardove.

da li onda uopce trebam pravit i hrvatski account ili ne? Ako trebam jel bitno koji da bude primarni ili je svejedno.

i ako kupim ove igre preko US accounta sve normalno treba radit i ako sam na hrvatskom? Mogu ih igrat online ako na hrvatskom imam ps+?

Po meni najbolje je napraviti US ili Uk account.Iz Bosne sam za mene je najbolje tako.Ko je iz HR mozda mu je ipak HR najbolji.

Uostalom,mozes imati misli do 18 accouta raznih . :)

Ja kupim US gift card na ebay ,platim preko peypala i picim.To mi je najlakse ...

Onda igram igre na bilo koje acc.

Isto cini mi se da je najbolje imati blue ray disk a ne digitalnu veriju igara .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
13 godina
protjeran
goust78 kaže...
arnes_king kaže...
Spike1983 kaže...

u to vrijeme sam jos sa nekih UK shopova narucivao igre i sve su dosle za par radnih dana od tih istih HR postara, tak da ono neznam kaj bi ti reko...

samo digitalno odsad, em su cijene super em sto imam brz net pa nije problem skinut igru od 50-60gb za par sati 

Koji je najjednostavniji nacin kupovanja preko PSN ukoliko sam iz Bosne? ne zelim da mi neko lupa porez na bonove i te stvari, postoji li ikakva mogucnost da uvezem nekako svoju karticu preko trecih usluga, jer je PSN nece primiti?

Ja sam iz Bih ,imam US account i onda na Ebay kupim gift card recimo od 50 dolara.

Ukucam ga na ps store i kupujem sta hocu .Mislim da je to najjednostavnije iz Bosne .

Meni drugi predlozili amazon, gledam sad 10$ kartica kosta 15$, pa jeftinije preko OLX kupovati manje uzimaju... sad cu vidjeti kakva je situacija preko EBAY.

Nego de mi reci kada kupujem preko Ebay, ko mi je siguran i za koliko vremenski dobijem kod?

EDIT: Kako vidim i tamo je skuplje, 50$ kartica kosta 56$.

Mislim da cu ipak preko OLX kupovati na HR store-u jer 150HR kartica kosta 42KM sto je 4KM skuplje od stvarne vrijednosti. Cini mi se da je to najpovoljnija varijanta. Moram se pripremiti sad za ova snizenja :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 14:28 (arnes_king).
9 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
goust78 kaže...
arnes_king kaže...
Spike1983 kaže...

u to vrijeme sam jos sa nekih UK shopova narucivao igre i sve su dosle za par radnih dana od tih istih HR postara, tak da ono neznam kaj bi ti reko...

samo digitalno odsad, em su cijene super em sto imam brz net pa nije problem skinut igru od 50-60gb za par sati 

Koji je najjednostavniji nacin kupovanja preko PSN ukoliko sam iz Bosne? ne zelim da mi neko lupa porez na bonove i te stvari, postoji li ikakva mogucnost da uvezem nekako svoju karticu preko trecih usluga, jer je PSN nece primiti?

Ja sam iz Bih ,imam US account i onda na Ebay kupim gift card recimo od 50 dolara.

Ukucam ga na ps store i kupujem sta hocu .Mislim da je to najjednostavnije iz Bosne .

Meni drugi predlozili amazon, gledam sad 10$ kartica kosta 15$, pa jeftinije preko OLX kupovati manje uzimaju... sad cu vidjeti kakva je situacija preko EBAY.

Nego de mi reci kada kupujem preko Ebay, ko mi je siguran i za koliko vremenski dobijem kod?

Odmah dobijes code za gift card ako kupis preko ebay .Ne traze mi nikakva dodatna sranja,platim preko paypala i gotovo .

Kad sam kupovao fifu 18  imao sam na racunu 10 $ i kupio sam jos 50 $ ,ukucao code na US account i kupio fifu preorder

za sec.

Kada sam " pravio " US account izabrao sam drzavu Oregon a za adresu uzmes adresu nekog hotela u nekom gradu u drzavi Oregon.

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 14:33 (goust78).
13 godina
protjeran

E jesu i poceli bez veze. Ne znam zasto forsiraju ovaj crash bandicoot, pa vala ako mi se igra toliko skinem emulator i opalim, ne pada mi na pamet kupovati ga ponovo na ovoj generaciji konzola.... Znate li otprilike kolike su bile cijene prosle godine igara koje su bile na ovim snizenjima?

Pitam kako bih znao koliko novca ce mi biti dovoljno da uplatim na PSN, mislim uzeti 2 kartice po 150KN pa se nadam da cu moci bar 2-3 dobre igre kupiti.

EDIT: Tek sada vidim da ova igra CB kosta 39$ snizena??? Pa wtf, koliko onda kosta normalno? izgleda nista od ovih snizenja.

EDIT2: Evo nasao sam na amazon 20$ gift card kosta 19,99$. Idem napraviti US nalog, samo ne znam smijem li na svoje ime i prezime jer mi je vec HR nalog na tim podacima?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 15:00 (arnes_king).
17 godina
neaktivan
bitmap kaže...

Ako si iz HR, ne vidim potrebu kupovanja na US.

Ali mozes ti voziti i 2 Accounta i kupovati na jednom HR, na jednom US igre. PS+ je dovoljno voziti na jednom, ne moras imati PS+ kupljen na oba. 

arnes_king kaže...

E jesu i poceli bez veze. Ne znam zasto forsiraju ovaj crash bandicoot, pa vala ako mi se igra toliko skinem emulator i opalim, ne pada mi na pamet kupovati ga ponovo na ovoj generaciji konzola....

Da, u pravu si. Potpuno su identicne verzije s PS1 i PS4. Ne vidi se nikakvo poboljsanje. I definitivno ne mogu nikome preporuciti, da iskesira 180kn za 3 igre. 

Majko mila postali su gori od Steama. Tek je prosao Black Friday, sad pocinje bombardiranje cijeli 12.mj. Moj novcanik to ne moze podnijeti.  

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 15:08 (Chaky).
10 godina
PlayStation 4

Može preporuka za neki email servis, radim novi ps račun za Austriju...zauzeti su mi gmail, yahoo, gmx, freemail...

0 0 hvala 0
15 godina
joozza kaže...

Može preporuka za neki email servis, radim novi ps račun za Austriju...zauzeti su mi gmail, yahoo, gmx, freemail...

Ne kužim pa otvori novi mail na gmail-u?

12 godina
PlayStation 4

Stvarno ovi popusti nisu normalno imam vec toliko igara koje nisam ninpoceo igrati a vec vidim da cunove dane kupiti jos 😊.

pitanje imao sam spojen eksterni hdd 3.0 sa 640gb spojen u ps i odjednom ne radi pise error da nije 3.0 verzija a do sad je radilo normlano.

isprobao sam sve ustekavao sam 100pita u oba usb porta,resitirao konzolu sa ustekanim i istekanim hdd-om. Kad otisem u postavke i devices hdd je prepoznat i pise tocno koliko je zauzeto a koliko slobodno ali nece ga ocitati, isprobao sam onu foru da sam sa izolir trakom zalinepio dva pina na usb kablu i ostavio kao samo 3.0 slobodno ali ni to ne pomaze.

ima itko da se sreo sa takvim problemom?! Svaka pomoc je dobrodosla.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
14 godina
joozza kaže...

Outlook

9 godina
neaktivan
PlayStation 4
Narucio sam u tele2 podborku i pise dostava 3-5 dana,ja sam narucio u petak navecer,danas je cetvrtak jos nije doslo... Jel netko narucivao koliko je trebalo da dodje,btw dosla mi je samo kartica za mobitelm, ps4 i mobitel nisu jos dosli

0 0 hvala 0
15 godina
Nikolacurak kaže...
Narucio sam u tele2 podborku i pise dostava 3-5 dana,ja sam narucio u petak navecer,danas je cetvrtak jos nije doslo... Jel netko narucivao koliko je trebalo da dodje,btw dosla mi je samo kartica za mobitelm, ps4 i mobitel nisu jos dosli

Pa covjece jel se zove podborka, Djed Božićnjak ce ti stavit pod bor a ako mu ostavis mlijeko i keske dobijes i AC origins.

MadeInCroatia
17 godina
neaktivan
joozza kaže...

Kod gmaila možeš ubacit točku na bilo koje mjesto i dalje će ti stizat mailovi, npr. ak imaš pero@gmail.com, otvoriš novi PS acc sa pe.ro@gmail.com mailom.

17 godina
hummer0 kaže...
joozza kaže...

Ne kužim pa otvori novi mail na gmail-u?

Hehe pa baš, zauzeti, presmiješno.

Otvori joozza1@gmail.com, joozza2@gmail.com, možeš ih imati milijune.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
PlayStation 4

Jel se isplati čekat Božićne popuste u SD, ili da uzmem preko ekupi ovu ponudu za 2999 kn E-kupi

I sto se tice produzenog jamstva jel se moze kasnije kupit negdje drugdje pa ovjerit. I da li se uopce isplati uzimat ga, valjda nece riknut konzola nakon godine

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
Nikolacurak kaže...

Pa covjece jel se zove podborka, Djed Božićnjak ce ti stavit pod bor a ako mu ostavis mlijeko i keske dobijes i AC origins.

Uljepsa mi dan <3

12 godina

Ja sam narucio u nedjelju, doslo mi danas jer je dostavljac jucer kasnio. 

12 godina
bitmap kaže...

Jel se isplati čekat Božićne popuste u SD, ili da uzmem preko ekupi ovu ponudu za 2999 kn E-kupi

I sto se tice produzenog jamstva jel se moze kasnije kupit negdje drugdje pa ovjerit. I da li se uopce isplati uzimat ga, valjda nece riknut konzola nakon godine

Jeronatno ce bit bozicne akcije ja isto cekam da vidim i uzmem pro model jer ovaj stari mi pokazuje znakove umora 😊.

makar vec godini dana si mislim kak ce svaki dan krepat ali neda se on.

PSN:Tomislav025
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

na us storu jos nema 12 days of xmas akcije, nemogu se sjetiti dali je prosle godine uopce bila ta akcija

i jedno pitanje za VR znalce - planiram uzet vr bundle, obzirom da imam obican PS4 i nemam HDR telku - koliko meni znaci nova verzija naocala? ak sam dobro skuzio, glavno poboljsanje je tanji kabel, integrirane slusalice i to nesto sa prestekavanje kod HDR telkaca

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Ja sam narucio u nedjelju, doslo mi danas jer je dostavljac jucer kasnio. 

Narucio si u tele2 ? Gdje zivis

12 godina

U osijeku mi je dostavljeno. Ako zivis u zd st ili zg imam neke brojeve mobitela od dostavljaca overseasa pa se javi u pp.

17 godina

al ima na uk evo crash 179 kn 

9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

U osijeku mi je dostavljeno. Ako zivis u zd st ili zg imam neke brojeve mobitela od dostavljaca overseasa pa se javi u pp.

Zivim u Solinu(blizu Splita)

13 godina
4mal kaže...

Tolko je i na HR store.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
4mal kaže...

Tolko je i na HR store.

HR i UK store su jedan te isti store, samo su valute drugacije...

jednom mi se desilo da sam uzeo na AmazoneUK season pass za star wars battlefront, te isti nije isao na HR store... ali sve druge dodatke iz retail igara kupljene u engleskoj uredno ukucavam u HR store...

cak i iz nekih drugih EU zemalja....

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
13 godina
protjeran
Robert_84 kaže...
SimeKZ kaže...
4mal kaže...

Tolko je i na HR store.

jednom mi se desilo da sam uzeo na AmazoneUK season pass za star wars battlefront, te isti nije isao na HR store... ali sve druge dodatke iz retail igara kupljene u engleskoj uredno ukucavam u HR store...

Pa je li to znaci da US store nema ta snizenja? Vidim na US store crash kosta 39$....

15 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
Robert_84 kaže...
SimeKZ kaže...
4mal kaže...

Tolko je i na HR store.

Pa je li to znaci da US store nema ta snizenja? Vidim na US store crash kosta 39$....

ispada tako

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
16 godina
PlayStation 4

Nova akcija za PS+ članove.

Prilično fini popusti.

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
PlayStation 4

Da pitam kako je igrati Dirt Rally sa kontrolerom, da li je to igrivo ili jedino volan igra za tu igru???

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice