PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.436.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
JozoBozo121 kaže...

Ma znam, i imam sve tri platforme, jedino što sam od tih 200-tinjak igara koje sam dobio prešao desetak, ostalo mi nije bilo zanimljivo. Tako da meni nije baš toliko isplativa pretplata. No, počeli su u zadnje vrijeme s malo boljim igrama, no većinu tih igara već imam nažalost.

Što znači isplativa? Ja do sada nisam skinuo niti jednu igru a imam plus pretplatu jer bez nje ne mogu igrati online. Ako ne igraš online što će ti pretplata, ako igraš nemaš alternative. Uopće stoga ne razmišljam na takav način. Meni je isplativa jer igram online i na taj način se zabavljam. Kada mi to više neće biti zabava neću plaćati pretplatu.. igre su samo bonus.

15 godina
PlayStation 4

Ne znam za vas ali ja placam samo zato da imam zuti plusic pokraj profila,  meni je samo zbog toga isplativo, multi koji igram par sati godisnje, pola igara koje imam a pola koje me ne zanimaju su samo bonus koji dobijem uz taj znakic. Cinjenjica da vec treci mjesec zaredom imam priliku skinuti "thats you" dok ga drugi moraju platiti, donosi mi mir za spavanje a ne poriv da se u znoju budim i buncam da je  hdz  kriv za poskupljenje ps pretplate. 

MadeInCroatia
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ma da, stvar je individualna, ako ne kupuješ digitalne igre (gdje ps+ daje još extra popust), ne koristiš cloud save, ne igraš multiplayer i sve igre već imaš - da, onda se ne isplati :-)

Al inače se vrlo lako isplati svaki mjesec, taman da samo jednu novu igru dobiješ za 40ak kn, plus neki popust extra ubodeš i na nuli si. Još ti ostaju multiplayer, cloud save i žuti plusić.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Također kupujem PS+ ne radi MP, već radi cloud save opcije, popusta na igre, "besplatnih" igara i kao šta je kolega napisao, radi žutog plusića.

MP me skoro pa i ne zanima :)

Odeš jedan vikend pošteno nalit glavu i eto pretplate :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Mene je duša boljela kada sam sada uzimao pretplatu za 365.00 kn. Uzeo sam najviše zbog online kompomente (FIFA, Project Cars i neki FPS ako se zaželim) i dodatnih popusta na igre. Ali da mi je bilo svejedno dati toliki novac - nije. :D

Počeo sam igrati Horizon Zero Dawn na new game +, ali sumnjam da ću je prijeći. Nije mi dobro kada se sjetim koliko ima toga za odigrati. S druge strane, nije da baš imam alternative za igrati. Sve AAA igre koje izlaze na jesen ionako neću igrati dok se cijena ne snizi za barem 50%.

Inače, gledam po netu XCOM 2, vidim da je svi hvale; gledam yt clipove, čitam recenzije ali si jednostavno ne mogu predočiti što je toliko dobro u toj igri. Igrao netko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Child of Light...bah...taj Ubisoft stalno radi igre na isti kalup.

Kod mene obrnuto. Ima neke mehanike koje nisam prije susreo. S tim da je cijela prica u rimi 

Imam je za Vitu i dosao sam skoro do kraja.

hanteed kaže...

je li netko igrao deus ex: mankind divided

Odigrao na stealth nacin. Najveci nedostatak je manjak lokacija. Izvedba je na vrhuncu. Dovoljno side misija uz glavnu pricu. Level design je san. Svaki nivo ima par tocaka ulaska/izlaska i nacina igranja. Mislim da se ovakav tip igre najvise isplati igrati stealth/hakerskim nacinom. Ali nitko ti ne brani da igras i kao TPS, imas skillove koji podupiru taj nacin igre. Kao i svi Deusi do sad, ostavljeno je prostora za nastavak, ali ne znam da li cemo ga tako skoro ugledati.

Iznenadio sam se kako dobro izgleda na PS4.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Vandit kaže...

Mene je duša boljela kada sam sada uzimao pretplatu za 365.00 kn. Uzeo sam najviše zbog online kompomente (FIFA, Project Cars i neki FPS ako se zaželim) i dodatnih popusta na igre. Ali da mi je bilo svejedno dati toliki novac - nije. :D

Počeo sam igrati Horizon Zero Dawn na new game +, ali sumnjam da ću je prijeći. Nije mi dobro kada se sjetim koliko ima toga za odigrati. S druge strane, nije da baš imam alternative za igrati. Sve AAA igre koje izlaze na jesen ionako neću igrati dok se cijena ne snizi za barem 50%.

Inače, gledam po netu XCOM 2, vidim da je svi hvale; gledam yt clipove, čitam recenzije ali si jednostavno ne mogu predočiti što je toliko dobro u toj igri. Igrao netko?

A gle, ne moraš odjednom dati za cijelu godinu, možeš i platit kad ti zatreba, al onda te dođe skuplje. No nisi odjednom izdvojio masu love. 

Ja sam igrao XCOM jedinicu (i one prastare, ali mislim na ovaj novi) na PCu. Ništa posebno, odigrao jednom i obrisao. XCOM 2 sam kupio u HumbleBundle Monthlyu, instalirao i još nisam pokrenuo. Smeta me što su dodali max broj turnova po fightu, ne volim pritisak u igrama - hoću igrati kako ja to želim.

Nije to to kao stari dobri UFO i XCOM: Terror From the Deep.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 10:37 (Bitanga).
8 godina

Pogleda san sad najavu NBA 2k18, career mode-a. Podsjeca me na San Andreas  pokusa san je prednarucit, ali neda mi dalje od confirm order, valjda ce priko konzole lakse ic. 

DS2 san pocea igrat, za sad mi je odlicna igra. Prosa san prvog bossa i sad san krenija na tower of flame. Tempon kojin igran i s obziron kakva je igra, iman osjecaj da nebi triba nista do nove godine kupovat.

16 godina
PlayStation 4

Weekend Offer:

https://store.playstation.com/#!/en-hr/weekend-offer/cid=STORE-MSF75508-WENDOFFER0109

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Bitanga kaže...

Weekend Offer:

https://store.playstation.com/#!/en-hr/weekend-offer/cid=STORE-MSF75508-WENDOFFER0109

Yakuza se isplati uzet :)

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
17 godina
PlayStation 4

Jel igrao tko Resident Evil 7? Impresije? Sada je na popustu -60% do 07.9. na HR Storeu, pa sam u dvojbi uzeti ili ne? Da li je priča standalone ili se nadovezuje na prethodne nastavke?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

indirektno se nadovezuje ali kao gaming   experience je stand alone jer je fps horror i jos sam ga igrao u vr-u 

isplati se ubost a i dlc-ovi su isto dobri...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 12:02 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ekipa,

Jel ima kakav strani webshop gdje se mogu naći jeftinije PS konzole nego kod nas?

Jer kako mi je PC zastario, planiram kupit PS samo radi jedne igrice, Fife. I zbog toga mi se ne želim davat neke velike novce...

Ja sam pogriješio  što nisam kupio,kad su bili na akciji prošli mjesec 1700kn ( i to mi je već maks. što bih dao), a sada nema ništa ispod 2000 kn...

0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Američki store Bloodborne 7.99....Mad max također....

0 0 hvala 0
12 godina
heyHOOO kaže...

Pozdrav ekipa,

Jel ima kakav strani webshop gdje se mogu naći jeftinije PS konzole nego kod nas?

Jer kako mi je PC zastario, planiram kupit PS samo radi jedne igrice, Fife. I zbog toga mi se ne želim davat neke velike novce...

Ja sam pogriješio  što nisam kupio,kad su bili na akciji prošli mjesec 1700kn ( i to mi je već maks. što bih dao), a sada nema ništa ispod 2000 kn...

Pirotehničari i djevice griješe samo jednom, a za PS4 će biti još prilike.

Ili uzmi rabljeni sa oglasnika.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
13 godina
heyHOOO kaže...

Pozdrav ekipa,

Ako ti se da čekati još dva tjedna mene, moj je star dva mjeseca, pa se možemo dogovorit jer mi faks počinje. Sveukupni dojam mi je jako dobar, kupio sam par igara neplanirano jer je jednostavno popust na storeu predobar (Wolfenstein za 38 kn, Witcher 3 za 115??). Ispada još jeftinije od gejmanja na PC-u

13 godina
neaktivan
Ja prosao GTA 5,igrao ju po prvi put,odusevljen igrom jer je zadnji gta koji sam igrao bio San Andreas😂
To mi je bila zelja proci i odigrati a sad kupujem "The last of us" ,koliko sam cuo o igri jedva cekam da ju nabavim

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja nedavno presao The Last of Us. Kakva igretina. Mislim da je cijela ekipa iz Naughty Doga zasluzila da im se popusi kara za takvo remek djelo.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Ja nedavno presao The Last of Us. Kakva igretina. Mislim da je cijela ekipa iz Naughty Doga zasluzila da im se popusi kara za takvo remek djelo.

Samo ti puši.... :)

Xbox: Muskarcina
10 godina
neaktivan
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Child of Light...bah...taj Ubisoft stalno radi igre na isti kalup.

Kod mene obrnuto. Ima neke mehanike koje nisam prije susreo. S tim da je cijela prica u rimi 

Imam je za Vitu i dosao sam skoro do kraja.

hanteed kaže...

je li netko igrao deus ex: mankind divided

Odigrao na stealth nacin. Najveci nedostatak je manjak lokacija. Izvedba je na vrhuncu. Dovoljno side misija uz glavnu pricu. Level design je san. Svaki nivo ima par tocaka ulaska/izlaska i nacina igranja. Mislim da se ovakav tip igre najvise isplati igrati stealth/hakerskim nacinom. Ali nitko ti ne brani da igras i kao TPS, imas skillove koji podupiru taj nacin igre. Kao i svi Deusi do sad, ostavljeno je prostora za nastavak, ali ne znam da li cemo ga tako skoro ugledati.

Iznenadio sam se kako dobro izgleda na PS4.

jel priča zanimljiva da te vuče cijelu igru, ono da je baš napeto

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
heyHOOO kaže...

Pozdrav ekipa,

Ja isto imam u planu kupiti PS4, ali ću pričekati do  Black Friday-a. Nadam se da onda budu negdje do 200€.

12 godina
protjeran
PlayStation 4

savjet gdje da kupim final fantasy 15 disk verziju. polovna ili nova nebitno samo da je što jeftinije...tnx

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uclani se na facebooku u grupe razmjene/prodaje ps4 igara

0 0 hvala 0
16 godina
ursusc355 kaže...

savjet gdje da kupim final fantasy 15 disk verziju. polovna ili nova nebitno samo da je što jeftinije...tnx

Savjet ti je da ne igraš, to je jedna užasno glupa i dosadna open world igra. :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 19:56 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

HBO GO aplikacija dostupna na PS4 (Hrvatska)  

Moj PC  
5 0 hvala 5
10 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

Ja sam im za igru platio, a ako ti hoćeš raditi nekakve kombinacije pošalji im mail. Ljudi ste, dogovoriti ćete se. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
10 godina
JozoBozo121 kaže...
Cofinho kaže...

Ja sam im za igru platio, a ako ti hoćeš raditi nekakve kombinacije pošalji im mail. Ljudi ste, dogovoriti ćete se. 

Ma nek se javi direktno glavnom i odgovornom

https://twitter.com/Neil_Druckmann

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
13 godina
PlayStation 4

Ne znam je li bilo...

U Sancta Domenici je 15% popusta na igre i gameing opremu (plaćanje ZABA karticama) kôd: ZABA15

Inače,ubacili su i preorder za Red Dead Redemption 2 (hrabro) :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 11:04 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Spike1983 kaže...

HBO GO aplikacija dostupna na PS4 (Hrvatska)  

Nešto ne štima s njom. Slika mi je poprilično trzava kroz tu aplikaciju, iritantno i meni negledljivo. Kroz obični Chromecast radi savršeno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice