PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.460.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Skidam sad Destiny 2 beta za PC preko Blizzard launchera i brzina je 4.5 MB/s.

Za Sonyjev PSN je to science fiction. Novi Uncharted mi je skidalo cijeli dan.

Inače, Destiny 2 beta na PS4 mi je imala užasno neresponsivne kontrole. Kao da sam imao input lag.

Nadam se da je PC verzija bolja.

PC verzija radi fenomenalno. Tamo ću i igrati, nikad više FPS s kontrolerom :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Skidam sad Destiny 2 beta za PC preko Blizzard launchera i brzina je 4.5 MB/s.

Za Sonyjev PSN je to science fiction. Novi Uncharted mi je skidalo cijeli dan.

Inače, Destiny 2 beta na PS4 mi je imala užasno neresponsivne kontrole. Kao da sam imao input lag.

Nadam se da je PC verzija bolja.

PC verzija radi fenomenalno. Tamo ću i igrati, nikad više FPS s kontrolerom :-)

Da, ja sam sad odigrao intro na PC-u (sa kontrolerom) i to je druga priča. 60 fps u pucačinama pravi ogromnu razliku.

Ali za razliku od jedinice, ne vjerujem da ću kupiti dvojku. Malo mi je naporan gameplay.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Da, ja sam sad odigrao intro na PC-u (sa kontrolerom) i to je druga priča. 60 fps u pucačinama pravi ogromnu razliku.

Ali za razliku od jedinice, ne vjerujem da ću kupiti dvojku. Malo mi je naporan gameplay.

Ja sam uzeo sa goldom iz WoWa koji mi je ostao od prošle expanzije :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
PlayStation 4

Evo naletio na aliexpressu na ovo,prijatelj ima i kaze da je odlicna stvar

Za cca 15 kn zastita za controller,2x thumb grip i sticker za light bar

https://www.aliexpress.com/item/New-Silicone-Skin-Cover-Case-Protection-Skin-For-SONY-Playstation-4-PS4-Dualshock-4-Controller/32632827630.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.264.7CMCiL

0 0 hvala 0
17 godina
nixa2210 kaže...

https://www.aliexpress.com/item/New-Silicone-Skin-Cover-Case-Protection-Skin-For-SONY-Playstation-4-PS4-Dualshock-4-Controller/32632827630.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.264.7CMCiL

Po meni najbesmisleniji dodaci. Stavljao to na prvi gamepad i nikada se nisam osjećao da ga dobro držim u ruci a sjebao se jako brzo. Sada na drugi gamepad ništa ne stavljam, odlično mi leži u ruci i izgleda kao nov. Ne bih više stavljao takve bedastoće niti da mi netko da 100 eura. Mogu misliti kako su kvalitetne ove zaštite za 15 kn.

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel igrao netko san andreas na ps4? Vidim da je 50% na PS store, pa bi htio malo obnovit sjecanja..

0 0 hvala 0
10 godina
Zin8 kaže...

Jel igrao netko san andreas na ps4? Vidim da je 50% na PS store, pa bi htio malo obnovit sjecanja..

jos uvijek ti ga je najbolje odigrat na ps2 na crt televizoru 

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
13 godina
odjavljen
Santana kaže...

Ahh,to vjerujem, al nažalost nijedno od toga više nemam,a  za PC, mislim da se bez problema mogu sjetit većine šifri 

Baš me zanima kakva je igrivost na ps4 pa ak je probao netko nek javi

10 godina
Zin8 kaže...
Santana kaže...

Ahh,to vjerujem, al nažalost nijedno od toga više nemam,a  za PC, mislim da se bez problema mogu sjetit većine šifri 

Baš me zanima kakva je igrivost na ps4 pa ak je probao netko nek javi

ma probo sam ja cak sam dobar dio igre odigral. Igra ko igra je oke, al na velikom LCD televizoru izgleda ogavno :D

13 godina
odjavljen
Santana kaže...

ma probo sam ja cak sam dobar dio igre odigral. Igra ko igra je oke, al na velikom LCD televizoru izgleda ogavno :D

To me najviše i zanimalo, makar kolko god pokušavam pronaći neki razlog da ne kupim i ne igram još i to, jednostavno neide protiv San Andreasa..

10 godina
Zin8 kaže...
Santana kaže...

To me najviše i zanimalo, makar kolko god pokušavam pronaći neki razlog da ne kupim i ne igram još i to, jednostavno neide protiv San Andreasa..

da nakon nekog vremena se privikens pa pocnes uzivat u odlicnoj prici koju igra ima :)

17 godina
movie kaže...
nixa2210 kaže...

Po meni najbesmisleniji dodaci. Stavljao to na prvi gamepad i nikada se nisam osjećao da ga dobro držim u ruci a sjebao se jako brzo. Sada na drugi gamepad ništa ne stavljam, odlično mi leži u ruci i izgleda kao nov. Ne bih više stavljao takve bedastoće niti da mi netko da 100 eura. Mogu misliti kako su kvalitetne ove zaštite za 15 kn.

Te goldune nebih nikad stavljao na gamepad. Koristim jedino thumb gripove koji su mi super (bolji grip + zaštita za gljive).

Xbox: Muskarcina
15 godina
PlayStation 4

dal je netko preordero igre sa thegamecollection? htio bi fifu narucit pa me zanima jel ce doc na dan izlaska ili par dana poslije

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
maxy0 kaže...

dal je netko preordero igre sa thegamecollection? htio bi fifu narucit pa me zanima jel ce doc na dan izlaska ili par dana poslije

oni ce igru poslat par dana prije no nece ti doc na dan izlaska posto treba oko 6 dana da stigne

17 godina
maxy0 kaže...

Ja sam baš preorderao F1 2017, poslali su 23.08, release je bio 25.08 (kažu da šalju tako da u UK dobiju na dan releasea). Kod mene je stigao jučer 29.08.

Inače sam preorderao još par igara sad na gamescom popustu 10% (Project Cars 2, Shadow of War, AC Origins). Dobro je što ti ne skinu pare odmah nego kad shippaju igru (osim ako je release za više od 90 dana onda naplate ranije) pa se stigneš i predomisliti.

17 godina
Virty kaže...

Te goldune nebih nikad stavljao na gamepad. Koristim jedino thumb gripove koji su mi super (bolji grip + zaštita za gljive).

Ma kakva zaštita za gljive. Samo smetaju. Koliko puta za vrijeme tekme mi izlete. Gljiva se ispod njih nepravilno istrošila i kompletna guma za šest mjeseci otpala. Bezveze. Sada ne koristim ništa i gamepad izgleda kao novi. Više nikakve gluposti po njemu ne kačim

17 godina
movie kaže...
Virty kaže...

Ma kakva zaštita za gljive. Samo smetaju. Koliko puta za vrijeme tekme mi izlete. Gljiva se ispod njih nepravilno istrošila i kompletna guma za šest mjeseci otpala. Bezveze. Sada ne koristim ništa i gamepad izgleda kao novi. Više nikakve gluposti po njemu ne kačim

Ne znam koje ti koristiš, ali ove koje koristim su super.

Nikad izletile, čuvaju gljive, grip je bolji.

Prvi PS4 gamepad mi je imao havariju, gljiva se nakon mjesec dana ogulila.

Od tada na svakom gamepadu bio PS4 ili Xbox One koristim istu zaštitu i nema šanse da bi bio bez njih.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 18:55 (hanteed).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lobotomac90 kaže...

Imam problem sa L 2 tipkom na kontroleru, naime kada držim L 2 lik mi se kreće polagano u lijevo, kao da držim lagano analog, a naravno ne diram ga uopće, probao sam u Titanffalu,Battlefiledu, čak i u Infamousu i svugdje isti problem, pa sam zaključio da je do kontrolera. Jedino sam primjetio da se ne događa stalno, nekad držim l 2 i normalno bude i onda za pola minute kako sam opisao, i tako stalno. Rastavio sam kontroler i ne vidim neka fizička oštećenja, iako ruku na srce i nisam neki znalac. Ima li tko pojma o čemu je riječ i jel se uopće da to popraviti ili ću morati novi kontroler kupiti?

Jesi li riješio problem? Novi gamepad? Imam PS4 Pro i meni se u zadnjih mjesec dana događa to da mi se lik kreće prema naprijed kada pritisnem L2. Dakle, kada nišanim. Ukoliko u igri stavim da L2 ne trebam držati pri ciljanju, nego ga jednom pritisnem i u tome je "modu" sve dok ponovno ne pritisnem tu tipku, onda je sve OK. Događa mi se u BF1, BF4, Titanfall 2 i CoD: IF. S tim da je češće prisutno na način da kada držim L2 i lijevom "gljivom" se krećem prema naprijed i kada gljivu pustim, a i dalje držim L2, e tada se lik nastavlja kretati. Kada miruje i nišanim, onda se ne kreće baš uvijek naprijed.

I isto tako vidim da ovisno o snazi pritiska L2 tipke ovisi i brzina kretanja. I ima neka granica do koje mogu pritiskati L2, a da se lik u igri ne miče (recimo BF4), ali kada prijeđem tu granicu i stišćem polako tipku do kraja, lik ide sve brže prema naprijed. Kao kada se upravlja "gljivom". Pretpostavljam da je u gamepadu problem, a ne u konzoli. Događa se neovisno o tome spajam li gamepad kabelom ili bežićno i kada pritisnem čačkalicom onu tipku na gamepadu, isključi se (to mu je valjda reset), ali problem ostaje. Kada mi dođe susjed u grad otići ću kod njega sa gamepadom i spojiti ga na njegov PS4 Pro i vidjeti kako radi, a mogu ga i zamoliti da on dođe sa svoja 2 pa da vidimo na mojoj konzoli.

Uglavnom, pišem ovdje čisto da kažem da imam problem i koliko vidim još ljudi se žali na to. Ovdje npr. Neobično u svakom slučaju...

17 godina
Virty kaže...

Od tada na svakom gamepadu bio PS4 ili Xbox One koristim istu zaštitu i nema šanse da bi bio bez njih.

Gle, kakve god koristiš nakon nekog vremena se izližu a guma popusti. Dok tako šetaju unište gumu na gljivi. Kod mene je kompletna otpala nakon samo 6 mjeseci. Nakon što sam uzeo pro na njegov gamepad nisam ništa stavljao. Pro sam uzeo prvi dan i dan danas gamepad izgleda kao novi a gljive kao iz dućana. Nikakve zaštite ne koristim niti ću ikada više koristiti. Inače one prve sam kupio u sony dućanu i koštale su oko 70 kn. Po tome ne bi trebale biti zadnje smeće.. a bile su.

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 19:36 (4mal).
12 godina
PlayStation 4

Child of Light...bah...taj Ubisoft stalno radi igre na isti kalup.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Koliko me pamcenje sluzi mislim da je infamos vec bio na ps plus free

ili je to bio onaj dodatak sa zenskim likom

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 20:34 (Robilad).
10 godina
17 godina
movie kaže...
Virty kaže...

Gle, kakve god koristiš nakon nekog vremena se izližu a guma popusti. Dok tako šetaju unište gumu na gljivi. Kod mene je kompletna otpala nakon samo 6 mjeseci. Nakon što sam uzeo pro na njegov gamepad nisam ništa stavljao. Pro sam uzeo prvi dan i dan danas gamepad izgleda kao novi a gljive kao iz dućana. Nikakve zaštite ne koristim niti ću ikada više koristiti. Inače one prve sam kupio u sony dućanu i koštale su oko 70 kn. Po tome ne bi trebale biti zadnje smeće.. a bile su.

Imao sam PS4 od prvog dana od kad je izašao (prodao ga nakon 2 godine), a Slim i PRO od nedavno.

Također imam Xbox One 2 godine.

Na svim gljivama mi je ista zaštita te se nisu izlazili, niti ispadali, niti šetaju....

One u SD od 70kn su na netu par dolara.

Eto, čisto da znaš kako nije kod svih isto.

Osobno, meni je to "jeftin" i odličan dodatak skupom gamepadu.

A i lipo izgledaju, pogledaj slike :)

Kraj rasprave :)

13 godina

Moze link u pm za te koje si uzeo?

17 godina
Virty kaže...

Imao sam PS4 od prvog dana od kad je izašao (prodao ga nakon 2 godine), a Slim i PRO od nedavno.

Također imam Xbox One 2 godine.

Na svim gljivama mi je ista zaštita te se nisu izlazili, niti ispadali, niti šetaju....

One u SD od 70kn su na netu par dolara.

Eto, čisto da znaš kako nije kod svih isto.

Osobno, meni je to "jeftin" i odličan dodatak skupom gamepadu.

A i lipo izgledaju, pogledaj slike :)

Kraj rasprave :)

Takve sam i ja imao samo bez tog obruba u boji i to točkasto mi pod prstima samo klizalo i kako rekoh meni to bezveze. Imam gampad na kojem nemam nikakve zaštite a gljive nemaju nikakvog vidljivog oštećenja. Možda je razlika kaj ja igram isključico fifu a tu rad s gljivama je puno intezivniji nego s bilo kojom drugom igrom jer se gljiva bez prestanka upire u svim smjerovima. Možda zato prije te gume izgube svoju čvrstinu i počnu plesati. Kako rekoh ništa ne koristim i na gljivama nema nikakvog vidljivog oštećenja niti pohabanosti. Pogle samo moj gamepad koji je nekada bio mat kako se sjaji od korištenja za razliku od tvojih koji i sada imaju taj mat štih. Znači, puno je korišten a gljive neoštećene bez ikakve zaštite.

Prije nego bacim gamepad mogu ti još jednom fotkati gljive. Uglavnom mi do sada na svim gamepadima pucala plastika koja čini obrub oko gljive jer kod igranja nogometa stalno se gljiva siluje u svim smjerovima, ovisno o situaciji na terenu. Znači ode kućište gamepada a ne gljiva, bar meni. Za to nema nikakve zaštite osim manje sile ali kod igranja tko će o tome razmišljati kada trebaš zabiti ili obraniti se.. No sve pet. Svatko koristi periferiju onako kako se njemu sviđa. Meni to besmisleno, tebi lijepo izgleda...  OK.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 8:13 (movie).
17 godina
PlayStation 4

Ne znam kako koristiš gamepad, ali meni 5 gamepada radi savršeno sa zaštitom :)

Prvi gamepad je dobio gljivično oboljenje i od tad koristim ovakve zaštite.

Nije sve za svakoga, meni je grip bolji, prst se ne skliže, vizualno mi je lipše.

Da imam ikakve smetnja s njima, sigurno ih godinama nebih koristio, završile bi u smeću.

Bože moj, idemo dalje :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nixa2210 kaže...

Moze link u pm za te koje si uzeo?

Poslano :)

8 godina
PlayStation 4

Kupio sam Infamous: Second Son prije par mjeseci na rasprodaji. Uglavnom, meni meh igra; prešao sam je, zabavna je i to je to. Priča je definicija klišeja, s glavnim likom se nisam uspio povezati koliko god sam to pokušavao i tak...odigrao, prešao i zaboravio.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice