PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.461.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Neznam jeli netko prije napisao, GTA 5 na SimplyGames.com je trenutno oko 230kn s poštarinom. Ok ponuda mislim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

eh kad bi bar ubacili modove za GTA V 

isprobao sam i ja za fallout 4 modove (i sjebo si trofeje pred kraj...), onaj za travu i vodu, fakat predobro zgleda, a file size ono 100+kb   i ima ih fakat puno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4

Kaže Endgadget da nove PS Platinum slušalice ne vrijede tih novaca.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4
  • Uncharted Collection : Drake's Fortune Remastered

--Iako je prvi dio najslabiji u serijalu svakako je impresivan i za danasnje standarde i jedna veoma zabavna igra.

--Trenutno igram drugi dio i mogu reci da je napravljena dupla nadogradnja nasuprot prvog djela u svakom smislu. 

http://imgur.com/a/GicMQ

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Kaže Endgadget da nove PS Platinum slušalice ne vrijede tih novaca.

a ono za 1400kn kolko ce kostat kod nas kupis odlicne studisjke slušalice... 

Sancta bi ih danas trebala stavit u prodaju (cuo na jednom drugom forumu)

160$ su u US, znaci cca 1200kn, a istih 160$ su i one nove Apple Airpods sluške, nije bas da su u bilocemu usporedive a cijena ista, znaci prodavanje điđa, tehnologije bla bla...

za tu lovu si prije uzmem ATH M50 il Senn HD 598 

al ko voli nek izvoli, bar da cujemo dojmove hehe 

i samo jedna igra radi u 3D soundu, Uncharted 4

17 godina
PlayStation 4

ma da previse para radje ubost obicne od njih !

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 11:10 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Sa tim zelenim modovima igra izgleda kao potomak fallouta i last of us. Ali nije lose, drasticna promjena fallout svijeta iz smedje trulezi u (mislim) ipak malo realisticniji prikaz postapokalipse.

Darker nights isto vrijedi instalirati, puno realisticniji osjecaj po noci, posebice ako je nevrijeme, baterija osvjetljava par koraka ispred, kisa se cijedi niz kacigu, tumaras po mraku, bjesne munja, a ispred tebe deathclaw,kojeg naravno uopce nisi skuzio....odlicno. U takvim situacijama oprastam i frame drop.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

Da. Nije problem napravit konzolu. Treba napravit vrhunske igre za tu konzolu jer one privlace kupce, a ne konzola sama po sebi. 

Jedina im je opcija onda kupit neki kvalitetni studio koji radi dobre AAA igre, al pitanje dal ce im ga netko uopce htjet prodat bez obzira na novce.
I ne vjerujem da netko tipa EA ili Ubisoft je tolko lud da bi iso radit ekskluzive za potpuno novu konzolu bez ikakve pozadine.

I te kakav je problem napraviti konzolu, pogotovo dobru konzolu. Imali smo niz primjera u prošlosti kako loš proizvod prođe na tržištu. Kupovina jednog studija ne bi puno donijela a previše bi odnijela. Ponudi tržištu vrhunski proizvod i sve firme će raditi igre za njega a ne da se dogodi situacija kao nintendu gdje su mnoge firme odustale od izrade igri jer su konzolu smatrale preslabom i neinteresantnom. Eto, čak je i jedan nintendo na svom primjeru pokazao da je problem napraviti konzolu koju će tržište prihvatiti.

9 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

--Iako je prvi dio najslabiji u serijalu svakako je impresivan i za danasnje standarde i jedna veoma zabavna igra.

--Trenutno igram drugi dio i mogu reci da je napravljena dupla nadogradnja nasuprot prvog djela u svakom smislu. 

Meni je drugi dio i dalje najbolji u cijelom serijalu...

15 godina
PlayStation 4

piknuo sam jučer dirt rally na HR storeu. Sad se čeka da izađe vr hr verzija i pripadajući lavor za povraćanje.

PSN - darklydexter
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

cekaj malo znaci 24.1 na hr storeu ce biti vr stavka kao i na us?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

A ja sam jučer uzeo Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition makar ga imam na PC-u, reko sam sebi ajde da vidim kako to ide na PS4.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

cekaj malo znaci 24.1 na hr storeu ce biti vr stavka kao i na us?

vjerujem da da. tad počinje službena prodaja kod nas pa bi morao biti odmah dostupan i vr dio na storeu.

PSN - darklydexter
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

A ja sam jučer uzeo Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition makar ga imam na PC-u, reko sam sebi ajde da vidim kako to ide na PS4.

Ja sam recimo donekle veteran D3 na PCu. Imam nekoliko likova lvl70 i parsto paragon levela. No, pošto više nemam gaming PC, odlučio sam na popustu ubosti D3 na PS4. Jučer sam završio 4. akt sa prvim likom (barbarian) i mogu reći da mi je izvrsno legla shema kontrole sa gamepadom. 

Igra izgleda vrlo lijepo, radi na 60FPS i kontrole su vrhunski adaptirane. Ja PS4 verziji Diabla dajem , a moram reći da sam bio vrloooo skeptičan oko igranja D3 na konzoli.

EDIT: jedini problem koji imam je to da sam solo player sada, čitava D3 ekipa mi je na PCima i nemam načina da sa njima peglam igru.  

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 14:46 (Bladepu).
17 godina
PlayStation 4

Imam problem sa L 2 tipkom na kontroleru, naime kada držim L 2 lik mi se kreće polagano u lijevo, kao da držim lagano analog, a naravno ne diram ga uopće, probao sam u Titanffalu,Battlefiledu, čak i u Infamousu i svugdje isti problem, pa sam zaključio da je do kontrolera. Jedino sam primjetio da se ne događa stalno, nekad držim l 2 i normalno bude i onda za pola minute kako sam opisao, i tako stalno. Rastavio sam kontroler i ne vidim neka fizička oštećenja, iako ruku na srce i nisam neki znalac. Ima li tko pojma o čemu je riječ i jel se uopće da to popraviti ili ću morati novi kontroler kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
L1nNk kaže...

Jako su dobro remasterirani, prvi sam završio nedavno i bio sam zadovoljan, ali ne i oduševljen. Sad sam pred kraj drugog dijela koji mi je puno bolji.

Jedino me kao picajzlu pere to što Drake u 90 posto slučajeva (osim ako stoji pored nekog plamena) ne baca nikakvu sjenu ni oko sebe ni ispod sebe, pa mi malo sjebe immersion. :)

10 godina
Kako uspijevaš lika kontrolirati s L2?
17 godina
Pa ne kontroliram, kada aimam onda mi se to dogadja, nesto se smrdalo pa pitam jel imao netko takav slucaj.
12 godina
lobotomac90 kaže...
Pa ne kontroliram, kada aimam onda mi se to dogadja, nesto se smrdalo pa pitam jel imao netko takav slucaj.

Probaj spojiti DS4 na PC ili mob/tablet pa vidi kako se tamo ponaša.

PSN - DeniZg80
12 godina

Za 3 tjedna izlazi Nioh. Još jedna u nizu PS4 ekskluziva.

Dark Souls Samurai Geralt of Rivia.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Meni  je R7 no1 radi VR-a trenutno mozda uzmem disk  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
E kak namjestit da se ps4 sam ugasi posle downloada igre ak je moguce to?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
geek_boy kaže...
E kak namjestit da se ps4 sam ugasi posle downloada igre ak je moguce to?

Nećeš vjerovati, ali PS4 downloadira i ugašen (u rest modeu). 

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Danas spojio slušalice sa mic od mobitela samsung u kontroler i radi chat preko Party-a, ako nekome treba.

P.S. nisam dobio onu slušalicu sa PS4 konzolom.Pa sam iskoristio ove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 23:01 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...
lobotomac90 kaže...

Probao spojit na komp i isti problem, skonto sam jedino da se aktivira tek nakon što sam dirao analog, no nebitno, ne radi kako spada, a naravno da mi je garancija istekla prije 3 tjedna jer sam ga kao i većina uzeo u tele 2 kada je bila akcija. Odnjet ću ga sutra u lokalnu gaming trgovinu da vidim jel se može popravit to uopće. Hebemu gamepadi za 100 kn su mi radili dulje od godinu dana a ovo sonyjevo smeće od 500 kn zeza već.

15 godina
lobotomac90 kaže...
DeniZg kaže...
lobotomac90 kaže...

Probao spojit na komp i isti problem, skonto sam jedino da se aktivira tek nakon što sam dirao analog, no nebitno, ne radi kako spada, a naravno da mi je garancija istekla prije 3 tjedna jer sam ga kao i većina uzeo u tele 2 kada je bila akcija. Odnjet ću ga sutra u lokalnu gaming trgovinu da vidim jel se može popravit to uopće. Hebemu gamepadi za 100 kn su mi radili dulje od godinu dana a ovo sonyjevo smeće od 500 kn zeza već.

To sto je kod tebe nesto falicno ne znaci da je generalno smece. Od dana izlaska ps4 ds4 gamepadi mi rade bez greske. Isto je bilo sa ds3.

PSN - darklydexter
15 godina
PlayStation 4

Meni je DS3 bio smeće što se tiče kvalitete i glavni razlog što sam većinu igara prošle generacije igrao na Xboxu, osim ekskluziva. Ali DS4 mi se pokazao odličnim, nikad nikakvih problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rađe bi da se ugasi kad zavrsi download
Samobor je lepa varoš
15 godina
geek_boy kaže...
Rađe bi da se ugasi kad zavrsi download

http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/systemoff.html

mislim da se download ne smatra aktivnošću nakon koje će se ps4 automatski shutdownati ali probaj.

i probaj otići na shutdown dok se nešto downloada, možda ponudi opciju da se shutdowna nakon downloada.

ali čini mi se da nema toga...

PSN - darklydexter
10 godina
neaktivan

Pa gotovo se skroz ugasi kad završi download, ne znam u čemu je problem sa standby-em.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice