- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Meni je bio odličan, čak i uz sve tehničke pizdarije na PC-u. Prvi mi ostaje najdraži, ali trojka je vjerojatno najbolja. Hrpa sadržaja, combat je sad izglancan do savršenstva, Joker je ovdje daleko najbolji u cijelom serijalu, priča solidna, a grad nikad detaljniji i lakši za prelaženje. Batmobil je malo forsiran, brat bratu to je i glavni dodatak igri u odnosu na prošle nastavke, ali napucavanje je čist zabavno. Tenk dijelovi su me baš vratili u djetinjstvo i u sate provedene igrajući Recoil.
Baš sam neki dan upiknuo Season pass sa neku siću pa ću odigrati ponovo.
Meni je Arkham City i dalje najboljio u trilogiji. Fenomenalna igra.
Meni je Arkham City i dalje najboljio u trilogiji. Fenomenalna igra.
Realno gledano, svaka od igara iz trilogije je bila jak kandidat za GOTY u godini izlaska. A Mark Hamilov Joker kroz sva tri dijela je lako moguće najbolja voiceacting izvedba ikad. City najviše zaslužuje pohvale jer je donio pregršt novih stvari i fino nadogradio gameplay sa kvazi open world konceptom.
Iako se meni i dalje malo više sviđa linearniji pristup Arkham Asyluma, a Scarecrow dijelovi su mi bili čista genijalnost.
Ocekivano SMO
Ocekivano SMO
Sad svi odmah kupit Switch.
Pozdrav raja,
Oprostite za off topic ali sta kazete za ovaj TV:
https://domod.ba/shop/proizvod/samsung-smart-led-tv-uhd4k-55mu6172-55/SM55MU6172
55'' Samsung 4K 1300KM
Ocekivano SMO
Cekam da bude 1500kn
Pozdrav raja,
https://domod.ba/shop/proizvod/samsung-smart-led-tv-uhd4k-55mu6172-55/SM55MU6172
55'' Samsung 4K 1300KM
VW Golf među 4K televizorima.
Ocekivano SMO
Cekam da bude 1500kn
Znajući Nitendo, načekat ćeš se
Pozdrav raja,
55'' Samsung 4K 1300KM
VW Golf među 4K televizorima.
Cekaj drug, da li to znaci da je dobar ili los? Kod nas u Bosni je VW Golf (2) najbolji automobil ikad napravljen :D
Cekaj drug, da li to znaci da je dobar ili los? Kod nas u Bosni je VW Golf (2) najbolji automobil ikad napravljen :D
arnes king
Nemoj mu ima problem sa frimom jer se bricka..trazi novi ili polovni
Ks 7,8,9 serije vec se moze nac po odlicnoj cijeni u odnosu na performasne...
@Bitanga
Dobar ti je sarkazam ali znam ih dosta koji bas cekaj SMO da uzmu NS
jebiga ne briju svi na zeldu,spaltoon i sl...
NS koristim 90% kao DS sto je super konba i zajebancija u table top modeu na jobu....
@Bitanga
Dobar ti je sarkazam ali znam ih dosta koji bas cekaj SMO da uzmu NS
jebiga ne briju svi na zeldu,spaltoon i sl...
Pa kad nema drugih poštenih igara ;-)
Ali thumbsup, konačno si skužio moj sarkazam, bez da se posvađamo :-P
Ma kuzim ga ja rista od pocetka sam lim-vo kad se malo zakuha
Još nigdje nije procurio popis PS+ igara za rujan?!
Baš me zanima što će sada dati. S obzirom na broj AAA igara koje izlaze u rujnu mislim da će ponuda biti nadasve skromna.
Još nigdje nije procurio popis PS+ igara za rujan?!
Baš me zanima što će sada dati. S obzirom na broj AAA igara koje izlaze u rujnu mislim da će ponuda biti nadasve skromna.
Ja samo cekam da vidim hocu otkazat pretplatu ili ne.

Koliko vas je imalo PS4 i XBOX One? Koji je bolji po pitanju igrica, tj one koje se dobiju dok traje pretplata.?

Koliko vas je imalo PS4 i XBOX One? Koji je bolji po pitanju igrica, tj one koje se dobiju dok traje pretplata.?
Imam obe konzole.
Glede igara, meni su tu negdje, na obe konzole je zagarantirana zabava.
Glede pretplate (free igara), tu mi je Xbox u prednosti, iako zadnjih par mjeseci PS ima dobru ponudu.
bok dns sam cistio ps4i vidim u pohrani di su igre i sve na kraju pise ostalo 33.55GB sad me zanima kakose to moze izbrisat
to ti je nealokacijski dio od samog os suastava....to se nemoze izbrisati...
Infamous SS sljedeci mjesec free izgleda.
Dobro da nisam kupio iako sam planirao nekoliko puta :-)
Grrr, Infamous imam i nisam baš bio oduševljen pa sam tek nekoliko sati odigrao.
Ajde barem Child of Light nemam, a ne bih je nikad kupio, pa dobro dođe za isprobati.
Damn, obe igre sam imao i odigrao :(
Skidam sad Destiny 2 beta za PC preko Blizzard launchera i brzina je 4.5 MB/s.
Za Sonyjev PSN je to science fiction. Novi Uncharted mi je skidalo cijeli dan.
Inače, Destiny 2 beta na PS4 mi je imala užasno neresponsivne kontrole. Kao da sam imao input lag.
Nadam se da je PC verzija bolja.
Da, ako ti je ps spojen na wlan pa ne ide nego 2.5MB/s. Meni od kad sam ga spojio kabelom ide oko 9.5MB/s...
Da, ako ti je ps spojen na wlan pa ne ide nego 2.5MB/s. Meni od kad sam ga spojio kabelom ide oko 9.5MB/s...
Spojen kablom, Google DNS, sve po PS-u.