PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.462.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
ghost recon wildlands sam nekako ušao u tu šemu i baš me krenulo, ali ovdje sam krenuo i papak žešći:) Probat ću sa ekipom pa ako ne ide krenuti dalje na dr igre. Šteta što nema onaj jedan dio iz 2012 na ps4 pa ću na pc odigrati. ghost recon wildlands i sniper elite 3 i 4 uz uncharted su mi prve na spisku za kupiti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

The Division sam i ja dosta ginuo. Igra je više orijentirana na co-op, inače je teška. Uz to su i kontrole u startu malo shebane na PS4, jer treba smanjiti deadzone koji je po defaultu prevelik. 

A i navodno je broj igrača jako pao, pa je možda bolje uzeti Ghost Recon Wildlands.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
hummer0 kaže...
mariclius kaže...
Da pitam tebe i Bitangu prije nego zamjenim fifu za the division. Skinuo sam demo i imam peoblem da je te protivnike baš teško ubiti. Ne znam ni sam koliko metaka treba da ih sredim, a oni mene brzo srede. Baš frustrirajuće odmah na početku. Znam da sam loš igrač, ali ovo mi se čini preteško. Dođem blizu i naciljam u glavu, opalim i on se sagne pa još par puta kao da imam gumene metke, a oni prave. Igrao sam sad i demo i tu nisam imao takvih problema. Sviđaju mi se obje igre i kupio bi ih sigurno, ali the division mi je preteška. Vidim da ima i starijih dijelova pa ću skinuti i za pc. Još jedno pitanje, isplati li se prodati profil sa 4 igre. The lost, good of war, rachet i batman? Nisam baš za sakupljanje igara. Lp

U The Division-u je teško igrati sam jer kako ti napreduješ--- dobivaš bolja oružja i neprijatelj postaje jači uvijek trebaš igrat u ekipi znači imaš sistem pozivanja ekipe za određene misije.

Ako igraš sam pogotovo na početku preteško je, 

To nije igra za solo lutanje.

Ma može se bez problema igrati solo, al velim, na PCu sam igrao, na playki brijem da je puno teže s kontrolerom, jer znam da sam se u Destinyu isto jako mučio. Ali to je loot based FPS. Svako oružje ima item level, veći item level u pravilu bolje ubija. I onda još ima cijela priča sa statovima, uparivanjem talenata na oružjima s tvojim talentima i statovima sl.

Drži se područja za tvoj level (nemoj odlutati u krivi kvart) i nemaš problema, i ne srljaj - to nije Doom :-) 

Wildlands je skroz drugi tip igre. Imaš par weapona sa fixnim upgradeima i to je to. Metak u glavu ubija iz prve. U Divisionu nije tako, to je tip igre kao Destiny. Gledaj na to kao na FPS Diablo. Ljudi su se bunili da su neprijatelji spužve koje upijaju metke, ali meni je to ok. To je takva igra.

Vjerojatno je bolje za početak uzet Wildlands. Njega sam igrao isto na PCu, ali sad sam kupio i na playki i super je igriv s kontrolerom. To i Sniper Elite 4 i miran si.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2017 23:59 (Bitanga).
13 godina
Hvala puno svima:) Igra mi se sviđa i ima neku atmosferu koja barem meni paše. Morat ću se više potruditi:) Vidim da je sada wildlands čini mi se 35 dolara pa ću uzeti uncharted kolekciju prvo za 20 dolara. Tu wildlands moram vrebati kad opet bude na akciji nekoj. Šta nije bolje i sniper elite 3 odigrati? Batman ću morati unazad kako nabavim koji dio. Gledam da 2 puta mjesečno uzmem po jednu igru od 19.99 dolara. To mi je neka granica prihvatljiva. Jedino fifu ću odmah uzeti. Šta vi brišete igre? Ako sam je digitalno kupio mogu je bilo kada opet skinuti? Nov sam u ovome pa ne zamjerite, a mora neko i gnjaviti na ovoj temi malo:) Slim 500 gb, a ono 400?? Uzet ću 2 terabajta pa da kupim sve što mi se svidi:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...
Hvala puno svima:) Igra mi se sviđa i ima neku atmosferu koja barem meni paše. Morat ću se više potruditi:) Vidim da je sada wildlands čini mi se 35 dolara pa ću uzeti uncharted kolekciju prvo za 20 dolara. Tu wildlands moram vrebati kad opet bude na akciji nekoj. Šta nije bolje i sniper elite 3 odigrati? Batman ću morati unazad kako nabavim koji dio. Gledam da 2 puta mjesečno uzmem po jednu igru od 19.99 dolara. To mi je neka granica prihvatljiva. Jedino fifu ću odmah uzeti. Šta vi brišete igre? Ako sam je digitalno kupio mogu je bilo kada opet skinuti? Nov sam u ovome pa ne zamjerite, a mora neko i gnjaviti na ovoj temi malo:) Slim 500 gb, a ono 400?? Uzet ću 2 terabajta pa da kupim sve što mi se svidi:)

Da, ja dok odigram obrišem ako ne planiram više igrati. Prije toga pričekam da se savegame uploada na PSN, ili ručno uploadam ako odmah hoću brisati :-)

Dok opet hoćeš igrati onda imaš savegame backupiran u cloud i lako nastaviš di si stao.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

Hvala na odgovoru @Chaky...a što ako već imam sheran acc sa frendom i tako skidam i igram njegove igre, jel mogu opet napravit ovaj us acc u stavit za primary?

Sad kako ja nemam ps plus a on ima ja koristim njegov kolko sam skuzio jer mi radi online igranje, ali sa svoga acca nemam ps plus popuste na igre dok on ima..sve u svemu super je svar sheranje acc odnosno igri :)

Tygaa kaže...

Mozes, napravi US account i stavi ga na primary. Mislim da je limit 16 primarya.

Za ove ps+ popuste na igre onda uzmes preko njegovog accounta i oboje imate tu igru :D

Tygaa je u pravu. Sto god on uzme na svom Accu ti imas pristup.

MujagaWudakhi kaže...

bok ljudi, 

od danas sam ponosni vlasnik playke (prve u životu) - inače sam samo PC gamer bio, a sada sam dobio super priliku da za 

1000kn uzmem 4ku + nba 2k17, fifa 17 i 2 joya ... par puta upaljena...

obzirom da sam većinom na konzolama kod frendova igrao sportske simulacije, na PCu sam rokao većinom strategije ali i neke naslove kao Far Cry itd itd..

koje igre mi savjetujete za probati? Uncharted vidim je hvaljen valjda oduvijek ??

nešt omožda cheap indy a da je vrlo dobro, žanrovski nije toliko bitno što je, samo da je kvalitetno/dobro :)

Uzmi PS+ pretplatu do 31.08. dok nije poskupjela. Dobivat ces svaki mjesec par igara na isprobavanje + ekstra popusti.

PSN je postao kao Steam, kupuj na popustima, sve su kad tad na popustu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 10:24 (Chaky).
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

isprike na pitanju, sigurno je bilo već ranije, proskrolao sam nekoliko stranica unazad ali nisam ništa pronašao. A i možda je nešto novo u međuvremenu aktualno.

Uglavnom, treba mi telka. Trenutno imam full HD, 32 cm, što je koma i puno premalo za ono što meni treba. Jedva vidim tekst na ekranu dok igram nešto.

Uglavnom, htio bih napraviti upgrade, ograničenje mi je primarno vezano uz cijenu, raspon bi bio negdje 6 do 9 000 kn.

Dalje, htio bih da tv ima 55", 4K, HDR, što bolji panel itd.

Trenutno imam običan PS4 ali nije nemoguć neki upgrade na PS4 PRO, a i kroz godinu dvije izlazi PS5 tako da mi je bitno da TV bude spreman i za to.

Ne mislim ga mijenjati idućih 5-7 godina. 

Eto, zanima me neki best buy. Hvala!

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bilo bi dobro da ima neka tema za pomoc u odabiru televizora...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 13:13 (Shivi).

4 0 hvala 0
12 godina

svuk , mislim da je ovaj TV ono što tražiš.

Alternativno, možeš uzeti i prošlogodišnji model (55XD80 ili 55XD83) ako ih još ima.

XE70 bih ja preskočio, jer nema Triluminous ekran.

Ovdje ti je usporedba modela.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 13:30 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Alternativno, možeš uzeti i prošlogodišnji model (55XD80 ili 55XD83) ako ih još ima.

Xbox X koristi HDMI 2.1 kojeg će koristiti i svi novi UHD blu ray playeri. Vrlo vjerojatno će isti ulaz koristiti i novi PS. Šteta je onda ne uzeti ako se danas kupuje tv onaj koji ima HDMI 2.1. Do prije godinu dana HDR većini nije ništa značio a onda ga je pogurao PS. Možda niti sada većini ništa ne znači HDMI 2.1, no tko zna kaj bu za godinu dana značio i koliko će biti bitan. U svakom slučaju pri kupovini tv obratio bih pažnju i na ovaj podatak jer tv ne kupujemo svaku godinu. Nisam siguran ali mislim da niti jedan ovogodišnji model sonya ne koristi HDMI 2.1. Ne znam koji modeli koriste i jesu li na tržištu?

Uvijek neki problemi. Kupiš ovo pa nedostaje ti ono i tako... u svakom slučaju odlučio sam da ne kupujem novi tv dok ne vidim HDMI 2.1 na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 14:52 (movie).
13 godina
Pc volan,tj.neki no name volan al je dosta dobar,moze li ici na ps4 to uopce?(driveclub)

0 0 hvala 0
12 godina

Koliko vidim, HDMI 2.1 će trebati za 4K 120fps ili 8K 60 fps sadržaje.

100% sam siguran da niti PS5 neće moći reporoducirati takve rezolucije i framerate-ove. 

Edit:  Xbox X ima "običan" HDMI 2.0.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 15:06 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

100% sam siguran da niti PS5 neće moći reporoducirati takve rezolucije i framerate-ove. 

Da`bogda ti fazer bradu obrij`ooooo!

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
DeniZg kaže...

Nema šanse da xbox X vrti išta više od 4k@30fpsa u AAA naslovima to sam puno rekao kao niti ps5

Današnja grafička kartica 1080ti se može nosit sa 4k@60fpsa pri visokim detaljima ali sama ta grafička kartica košta 5 + tisuca kuna.

S druge strane HDMI je prošlost na tv treba doći DP

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 15:06 (toxic).
12 godina
toxic kaže...

Nema šanse da xbox X vrti išta više od 4k@30fpsa u AAA naslovima to sam puno rekao kao niti ps5

Neka moja procjena je da bi PS5 trebao biti Ryzen+Navi mašina sa otprilike 13-15 Tflopsa.

To bi trebalo biti i više nego dovoljno za 4K@30 fps, pa i 4K 60 fps.

To sam izračunao na način da najslabija Vega 56 ima 10 Tflopsa, ali kako troši 300W, nema šanse da će to ići u konzolu.

Nakon Vege ide Navi na 7nm, koji je navodno 40% jači, dakle okvirno 13-15 Tflopsa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 15:13 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

DigitalFoundry kaže da će koristiti HDMI 2.1 i podržavati FreeSynch a to sam pročitao na masu portala. Nema smisla linkati i sam znaš potražiti. Ako svi oni lažu, onda i ja lažem jer pišem što sam pročitao.

Ovo kaj si ti linkao, piše da koristi HDMI 2.0b, što opet nije običan HDMI 2.0 jer nakon njega imamo dvije revizije. HDMI 2.0a i zadnja revizija je HDMI 2.0b. HDMI 2.0a donijela je podršku za HDR a nova revizija 2.0b donosi podršku za Hybrid Log Gamma (HLG). To je drugačiji način za prijenos HDR sadržaja. Koliko je to bitno u svakodnevnom životu jednog gamera, ne znam. Velika nadogradnja i skok se očekuju u novoj reviziji 2.1 za koju kažu da će na tržištu biti dostupna ove ili početkom sljedeće godine iako još nije usaglašen standard pa se zato kasni s izlaskom na tržište. Možda je i microsoft zbog toga odustao od HDMI 2.1 jer prilikom predstavljanja konzole o tome je bilo dosta riječi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 15:35 (movie).
17 godina
DeniZg kaže...
toxic kaže...

Neka moja procjena je da bi PS5 trebao biti Ryzen+Navi mašina sa otprilike 13-15 Tflopsa.

To bi trebalo biti i više nego dovoljno za 4K@30 fps, pa i 4K 60 fps.

To sam izračunao na način da najslabija Vega 56 ima 10 Tflopsa, ali kako troši 300W, nema šanse da će to ići u konzolu.

Nakon Vege ide Navi na 7nm, koji je navodno 40% jači, dakle okvirno 13-15 Tflopsa.

Ok, ovisi o tome što ce biti.

No cinjenica da trentuni ps4 pro ima neku grafu u rangu rx 480 sto je fascinantno ali ta grafulja uopce nije jaca od r9 290 samo je uciknovitija a ova druga je izasla kud i kamo ranije.

Sada je izasla rx 580 koja je zapravo opet isti k kao i rx 480 s povisenim taktovima ali opet s "manjom potrosnjom" u konzole nikada nisu stavljene high end grafe.

Ajmo reci da do izlaska ps5 dobijes povecanje u performansama nekih 40% to nije niti blizu dovoljno za 4k@60 fpsa pravih 4k u svakoj igri.

ja recimo imam gtx 1070 koja je jaca vise od tih 40% od rx 480 pa znam kako se nosi s pravih 4k@60 fpsa , moze no pri snizenim detaljima i ovisi od naslova do naslova.

Dakle moguce je no nisam siguran u to....

Ja bih bio najsretniji kada bih igrao na 4k rezi pri 60 fpsa s konzolom a da mi jos daju mogucnost misa i tipkovnice, u tom trenu mislim da bih prestao koristiti pc za sva vremena :)

12 godina
movie kaže...
DeniZg kaže...

DigitalFoundry kaže da će koristiti HDMI 2.1 i podržavati FreeSynch a to sam pročitao na masu portala. Nema smisla linkati i sam znaš potražiti. Ako svi oni lažu, onda i ja lažem jer pišem što sam pročitao.

Pogledaj moj link na MS stranicu. Freesync da, HDMI 2.1 ne.

HDMI

2.0b (out),
2160p @ 60Hz,
AMD FreeSync

17 godina
movie kaže...
DeniZg kaže...

Dakle i putem hdmi 2.0 ti mozes imati takoder freesync pri 4k@60fpsa za to ti ne treba hdmi 2.1

No jedno logicno pitanje zasto ce ti freesync kada televizori ne podrzavaju navedenu tehnologiju, to je za ekipu koja ima freesync monitore.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 15:26 (toxic).
9 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ok, ovisi o tome što ce biti.

No cinjenica da trentuni ps4 pro ima neku grafu u rangu rx 480 sto je fascinantno ali ta grafulja uopce nije jaca od r9 290 samo je uciknovitija a ova druga je izasla kud i kamo ranije.

Sada je izasla rx 580 koja je zapravo opet isti k kao i rx 480 s povisenim taktovima ali opet s "manjom potrosnjom" u konzole nikada nisu stavljene high end grafe.

Ajmo reci da do izlaska ps5 dobijes povecanje u performansama nekih 40% to nije niti blizu dovoljno za 4k@60 fpsa pravih 4k u svakoj igri.

ja recimo imam gtx 1070 koja je jaca vise od tih 40% od rx 480 pa znam kako se nosi s pravih 4k@60 fpsa , moze no pri snizenim detaljima i ovisi od naslova do naslova.

Dakle moguce je no nisam siguran u to....

Ja bih bio najsretniji kada bih igrao na 4k rezi pri 60 fpsa s konzolom a da mi jos daju mogucnost misa i tipkovnice, u tom trenu mislim da bih prestao koristiti pc za sva vremena :)

ako pretpostavimo da bi 5tica mogla doci oko 2020 i s obzirom da su igre za PS puno bolje isprogramirane, optimizirane, napravljene, nego za PC iz ocitih razloga,

onda 4k@60 meni izgleda i vise nego realno za ocekivati

Microsoft i Sony nemaju sta izdavati novu generaciju ako ne mogu ponuditi u trenutku izlaska 4k@60, jer za cca 3 godine, to vise nece biti exotica kao sto je danas, mislim na 4k TV i monitore

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 15:29 (X3M).
17 godina
toxic kaže...

Današnja grafička kartica 1080ti se može nosit sa 4k@60fpsa pri visokim detaljima ali sama ta grafička kartica košta 5 + tisuca kuna.

A gle, konzole su zatvoren sustav koji je namijenjen samo igranju. Ako pogledaš specifikacije PS3 konzole i činjenicu da je ta konzola pokretala uncharted, najljepšu igru te generacije, možeš primjetiti da s tom konfiguracijom na PC ne bi mogao podići niti samo windowse a o igranju da ne pričamo. Stoga sam uvjeren da konzole mogu iz jedne 1080 grafičke kartice izvuči puno više nego što to može jedan PC. Kako rekoh uncharted je dobar primjer za to.

17 godina
movie kaže...
toxic kaže...

A gle, konzole su zatvoren sustav koji je namijenjen samo igranju. Ako pogledaš specifikacije PS3 konzole i činjenicu da je ta konzola pokretala uncharted, najljepšu igru te generacije, možeš primjetiti da s tom konfiguracijom na PC ne bi mogao podići niti samo windowse a o igranju da ne pričamo. Stoga sam uvjeren da konzole mogu iz jedne 1080 grafičke kartice izvuči puno više nego što to može jedan PC. Kako rekoh uncharted je dobar primjer za to.

Slažem se.

No na konzolama ti nemaš mogucnost igranja s postavkama dok na pc-u imaš i cak skoro nevidljivo povecanje neke postavke npr maximum draw distance vs high distance moze uzeti dosta frejmova a takvih opcija na pcu ima milju.

Također na konzoli ti lokaju fps na 30 i tu mozes radit sto hoces. Ja mogu sve igre igrati na ultra pri 30 fps lock na pcu s gtx 1070 na pravoj 4k rezoluciji.

No da slažem se da se za konzolu optimiziraju igre bolje i da igre cak bolje izgledaju + na to imas danas taj motionflow koji ti daje dojam da igra radi na vise frejmova.

No ovo naglasavnje freesync mi nije jasno jer televizori to ne podrzavaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 15:46 (toxic).
17 godina
toxic kaže...

Slažem se.

No na konzolama ti nemaš mogucnost igranja s postavkama dok na pc-u imaš i cak skoro nevidljivo povecanje neke postavke npr maximum draw distance vs high distance moze uzeti dosta frejmova a takvih opcija na pcu ima milju.

Također na konzoli ti lokaju fps na 30 i tu mozes radit sto hoces. Ja mogu sve igre igrati na ultra pri 30 fps lock na pcu s gtx 1070 na pravoj 4k rezoluciji.

No da slažem se da se za konzolu optimiziraju igre bolje i da igre cak bolje izgledaju + na to imas danas taj motionflow koji ti daje dojam da igra radi na vise frejmova.

No ovo naglasavnje freesync mi nije jasno jer televizori to ne podrzavaju.

Tko kaže da recimo modeli 2018 neće podržavati FreeSync? Nikada ne znaš. Da ne ulazimo u raspravu što može Pc a što konzola i pri kojim detaljima, ja sam ti samo spomenio slučaj uncharteda jer me fascinira da konzola s tim specifikacijama koje nisu dovoljne niti za podizanje windowsa vrti bez problema najljepšu igru te generacije PS-a. Znači htio sam naglasiti da konfa koja ne može podići niti obične windowse može vrtiti jedan uncharted. Što onda može konzola kada bi joj stavio jednu 1080 grafulju? Po ovome očito više od jednog PC.

17 godina
movie kaže...

Tko kaže da recimo modeli 2018 neće podržavati FreeSync? Nikada ne znaš. Da ne ulazimo u raspravu što može Pc a što konzola i pri kojim detaljima, ja sam ti samo spomenio slučaj uncharteda jer me fascinira da konzola s tim specifikacijama koje nisu dovoljne niti za podizanje windowsa vrti bez problema najljepšu igru te generacije PS-a. Znači htio sam naglasiti da konfa koja ne može podići niti obične windowse može vrtiti jedan uncharted. Što onda može konzola kada bi joj stavio jednu 1080 grafulju? Po ovome očito više od jednog PC.

Ja sam ti rekao zbog cega je tako.

Nije baš da konfa po rangu ps3 nije mogla ništa.

Dakle oni tebi na konzoli odrede postavke (koje ti ne znas kakve su) + ti lockaju fps.

Naravno da ce u tim okolnostima ps s istom grafom dati bolji rezultat nego pc + jos na to dodas da u danasnje vrijeme se prvo rade za koznole igre pa tek zatim se radi port na pc (zbog pirata je to tako na zalost)

btw u rangu ove grafe ti je ps3 pa vidi:

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 16:01 (toxic).
12 godina
PlayStation 4

movie i toxic , ne bih se složio s vama.

Prošla generacija konzola je imala prilično jak hardver kad je izlazila (Xbox360 je imao 3 jezgreni CPU i AMD 4850 varijantu grafičke u 2005.g., a PS3 je priča za sebe).

Dosta developera danas radi igre primarno za PC i onda ih zbrlja na konzolama (sve Bethesda igre, CDPR itd.).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

movie i toxic , ne bih se složio s vama.

Prošla generacija konzola je imala prilično jak hardver kad je izlazila (Xbox360 je imao 3 jezgreni CPU i AMD 4850 varijantu grafičke u 2005.g., a PS3 je priča za sebe).

Dosta developera danas radi igre primarno za PC i onda ih zbrlja na konzolama (sve Bethesda igre, CDPR itd.).

A gle vremena se mijenjaju.

Očito je što nam tržište radi, "moram skupit sve"

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 16:03 (toxic).
17 godina
PlayStation 4

Jbte pa ovdje službeno imamo kod ps4 podrsku za misa i tipkovnicu?

https://www.playstation.com/en-ca/explore/accessories/tac-pro-for-playstation-4/

nešto sam propustio? Zašto ljudi kupuju onaj "simulator" gamepada kada imaju ovo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 16:08 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...
DeniZg kaže...

Xbox X koristi HDMI 2.1 kojeg će koristiti i svi novi UHD blu ray playeri. Vrlo vjerojatno će isti ulaz koristiti i novi PS. Šteta je onda ne uzeti ako se danas kupuje tv onaj koji ima HDMI 2.1. Do prije godinu dana HDR većini nije ništa značio a onda ga je pogurao PS. Možda niti sada većini ništa ne znači HDMI 2.1, no tko zna kaj bu za godinu dana značio i koliko će biti bitan. U svakom slučaju pri kupovini tv obratio bih pažnju i na ovaj podatak jer tv ne kupujemo svaku godinu. Nisam siguran ali mislim da niti jedan ovogodišnji model sonya ne koristi HDMI 2.1. Ne znam koji modeli koriste i jesu li na tržištu?

Uvijek neki problemi. Kupiš ovo pa nedostaje ti ono i tako... u svakom slučaju odlučio sam da ne kupujem novi tv dok ne vidim HDMI 2.1 na njemu.

Meni je taj HDR, 4k i motion smoothing na telki više prokletstvo nego dobra stvar. Naime, prije sam imao setup gdje je playka bila paralelno spojena na telku i monitor. Sad to više ne mogu koristiti nego čekam da se telka oslobodi umjesto da se igram.

Jer neću se sad igrat bez 4k i motion smoothinga i HDRa :-)

12 godina

@Bitanga, totalno te kužim. Ja sad tražim 32" Tv koji ima sve te funkcije ali nula bodova. Sony čak nema ni 32" FHD za 2017. u ponudi nego HD ready...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 16:38 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

@Bitanga, totalno te kužim. Ja sad tražim 32" Tv koji ima sve te funkcije ali nula bodova. Sony čak nema ni 32" FHD za 2017. u ponudi nego HD ready...

Da znaš da sam razmišljao o tome i ja. Al da, nema 32'' dobrih telki, nisam nigdje vidio da ima neki dobar 32''.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice