PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

O Bože koji problem, pa nek proda disk verziju Metro igre i nek kupi digitalnu, pa vidi da li mu ta radi, ako radi znači konzola je ok, a disk verzija igre ne valja za Slim verziju PS4 i to je to. Riješen problem, nego slati na servis i čekati hrpu dana da bi ti ju vratili i rekli ovo što sam ja sada napisao.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Pricao sam ovdje prije tjedan,dva za ekstermi hard. Na kraju sam spojio svoj prijenosni hdd od 750gb. Jebote koje olaksanje sa prostorom. 

Sad je vec pumo bolje. Ovo cu koristiti dok ne piknem neki hdd od 2tb i puknem ga direkt u plejku. 

Trebam samo napraviti backup i onda mogu mjenjati oroginalni hdd?

savjet za sve koji kupuju nek idu na 1tb ps4 a 500gb nek zaobidu. Jednostavno je 500gb u danasnje vrijeme premalo. Gta 5 i bf1 imaju prek 120gb naprimjer.

PSN:Tomislav025

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Evo sad sam opet probao redux digital verziju,nije prošlo 5 min ps jako bučan i ugasi se opet. Ide na servis i to je to,ali tražim novu konzolu a ne popravak iste.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
PlayStation 4

bok ljudi, 

od danas sam ponosni vlasnik playke (prve u životu) - inače sam samo PC gamer bio, a sada sam dobio super priliku da za 

1000kn uzmem 4ku + nba 2k17, fifa 17 i 2 joya ... par puta upaljena...

obzirom da sam većinom na konzolama kod frendova igrao sportske simulacije, na PCu sam rokao većinom strategije ali i neke naslove kao Far Cry itd itd..

koje igre mi savjetujete za probati? Uncharted vidim je hvaljen valjda oduvijek ??

nešt omožda cheap indy a da je vrlo dobro, žanrovski nije toliko bitno što je, samo da je kvalitetno/dobro :)

MuWu
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
MujagaWudakhi kaže...

bok ljudi, 

od danas sam ponosni vlasnik playke (prve u životu) - inače sam samo PC gamer bio, a sada sam dobio super priliku da za 

1000kn uzmem 4ku + nba 2k17, fifa 17 i 2 joya ... par puta upaljena...

obzirom da sam većinom na konzolama kod frendova igrao sportske simulacije, na PCu sam rokao većinom strategije ali i neke naslove kao Far Cry itd itd..

koje igre mi savjetujete za probati? Uncharted vidim je hvaljen valjda oduvijek ??

nešt omožda cheap indy a da je vrlo dobro, žanrovski nije toliko bitno što je, samo da je kvalitetno/dobro :)

Nije cheap indy ali vrijedi.

Bloodborne, Ratchet and Clank, Uncharted sve, Horizon Zero Dawn, Persona 5, Nier Automata, Nioh, KIngdom Hearts Remixe,Journey, Last of Us remasterd, gow 3 remasterd....

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.8.2017 17:28 (Point-X).
13 godina

Ghost Recon: Wildlands, odigrao tih 5 sati koliko već. Sviđa mi se igra. U početku kao pravi Amerikanac sam pobio dosta civila i oštetio brdo ograde uz te stare ceste, ali kasnije sam se uhodao u borbi sa tim dilerima. Ima ih ko indijanaca. Uzet ću je čim padne malo cijena. Imam prilikuda uzmem Tom Clancy's The Division tj. zamjenim za fifu 17. Jel ok taj Tom Clancy's The Division za single player? Nadam se da je sličan Wildlands po načinu borbe. Eto, ako je tko igrao da napiše dojmove za single player:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.8.2017 18:23 (mariclius).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

I ja stavio skidat taj wildlands demo, bas me zanima kakav je. 

PSN:Tomislav025

1 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...

Ghost Recon: Wildlands, odigrao tih 5 sati koliko već. Sviđa mi se igra. U početku kao pravi Amerikanac sam pobio dosta civila i oštetio brdo ograde uz te stare ceste, ali kasnije sam se uhodao u borbi sa tim dilerima. Ima ih ko indijanaca. Uzet ću je čim padne malo cijena. Imam prilikuda uzmem Tom Clancy's The Division tj. zamjenim za fifu 17. Jel ok taj Tom Clancy's The Division za single player? Nadam se da je sličan Wildlands po načinu borbe. Eto, ako je tko igrao da napiše dojmove za single player:)

Meni je The Division bio super, al igrao sam ga na PC-u.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala na odgovoru @Chaky...a što ako već imam sheran acc sa frendom i tako skidam i igram njegove igre, jel mogu opet napravit ovaj us acc u stavit za primary?

Sad kako ja nemam ps plus a on ima ja koristim njegov kolko sam skuzio jer mi radi online igranje, ali sa svoga acca nemam ps plus popuste na igre dok on ima..sve u svemu super je svar sheranje acc odnosno igri :)

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.8.2017 18:33 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Eh, bila je na akciji do ove srijede, sad više nije :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
Nema veze. Bitno da mi se svidjela. Bit će opet kad tad 19.99 :) Do te cifre sad gledam uzeti igre, a prije toga se potrudim pregledati youtube o igri, demo ako ima ili posuditi negde igru.
11 godina
neaktivan

Mozes, napravi US account i stavi ga na primary. Mislim da je limit 16 primarya.

Za ove ps+ popuste na igre onda uzmes preko njegovog accounta i oboje imate tu igru :D

13 godina
mariclius kaže...

The Division sam odigrao na PC-ju i uglavnom single play, jedan manji dio igre u co-opu s bratom. Glavna priča i gomila side misija može se odigrati u single playu iako je Division ipak prije svega predviđen da se igra u co-op multiplayeru. Nakon što dođeš do najvišeg levela i završiš zadnju misiju nemaš više što igrati osim online multi. Ne znam, nisam požalio što sam kupio i odigrao, ali da je moglo bolje, moglo je... 

17 godina
Q-Tip kaže...
mariclius kaže...

The Division sam odigrao na PC-ju i uglavnom single play, jedan manji dio igre u co-opu s bratom. Glavna priča i gomila side misija može se odigrati u single playu iako je Division ipak prije svega predviđen da se igra u co-op multiplayeru. Nakon što dođeš do najvišeg levela i završiš zadnju misiju nemaš više što igrati osim online multi. Ne znam, nisam požalio što sam kupio i odigrao, ali da je moglo bolje, moglo je... 

Meni je Division bio zakon, i priča i gameplay. Doduše isto sam igrao na PCu, nemam pojma kak je s kontrolerom. Znam da je u endgameu poprilično zajebano igrati i s mišem, ne mogu se zamisliti da igram s kontrolerom.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
neaktivan
trebam pomoc s port forwardom..koje postavke da unesem za ps4? imam airlive wn-350r 300mbps ruter

0 0 hvala 0
17 godina
imaiden322 kaže...
trebam pomoc s port forwardom..koje postavke da unesem za ps4? imam airlive wn-350r 300mbps ruter

Ovisi kakve probleme imaš. Ja nemam ništa forwardirano na playku.

12 godina
neaktivan
ne mogu igrati online. na bf1 pise you have lost connection to ea servers

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
btw nat type: failed

isprike zbog 2 posta pisem s moba
13 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...

Bilo je već riječi o ovome, najbolje ti je konzolu stavit u DMZ (svi portovi otvoreni i morao bi onda imat NAT Type 2 što je dobro) : http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/playstation-4/9062.aspx?page=570&jumpto=5352185&sort=asc&view=flat

10 godina
neaktivan
I ja imam taj problem .. Thompson router .. Nat type 2 i opet izbacuje na bf1 pa poludim..
Nema rješenja??
15 godina
slk21 kaže...
I ja imam taj problem .. Thompson router .. Nat type 2 i opet izbacuje na bf1 pa poludim..
Nema rješenja??

sa tim routerom nema pomoci, jednostavno je nemoguce sa njim igrati bez da imas ikakvih problema.. imao sam ga pa znam.. zovi sluzbu za korisnike i trazi novi router, reci da ti na ovom prekida veza i da znas da je do routera i da hoces novi

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
neaktivan
meni internet uopce ne radi cim ukljucim firewall i stavim ps u dmz -.-

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Baš mi je dobar Sniper Elite 4, fino se igra s kontrolerom, taman. Taktička je igra pa nema problema.

Jučer završio Ratchet & Clanka konačno (počeo ga igrati još kad je izašao, odigrao samo prvi level tada). Isto odlična igra, i ne preduga, iako sam već pred kraj jedva čekao da završim.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja neki dan prešao Life is Strange. Fenomenalna mi je igra.

U prvi mah sam si mislio, zašto ja dlakavi balkanac uopće igram tu igru za tinejđere, a u stvari je igra predobra.

I prešao sam AC: Freedom Cry i isto mi je odličan, kao i Black Flag. To su jedine AC igre (osim dvojke) koje mi nisu bile dosadne. Ne znam u čemu je fora. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
DeniZg kaže...

U prvi mah sam si mislio, zašto ja dlakavi balkanac uopće igram tu igru za tinejđere, a u stvari je igra predobra.

I prešao sam AC: Freedom Cry i isto mi je odličan, kao i Black Flag. To su jedine AC igre (osim dvojke) koje mi nisu bile dosadne. Ne znam u čemu je fora. 

Ja sam isto prešao Life is Strange prije nekoliko tjedana. Vrlo sam zadovoljan i igrat ću i prequel i nastavak koji su u izradi, iako me malo ubio nevjerojatan hype oko igre. Nekoliko frendova (u četrdesetim godinama života, znači nisu tinejdžeri) mjesecima su po Facebooku svima preporučali igru i pričali o emocijama, tjeranju na suze itd. Nakon svega što sam pročitao valjda sam očekivao previše jer na mene nije ostavila takav snažan trag (valjda sam stari konj bez emocija ) , ali svejedno bih preporučio da svatko odigra. Da nisam znao ništa o igri i da nije bilo tolikog hypea vjerujem da bi mi bila još bolja.

12 godina

Da, Life is Strange nije ni meni potjerao suzu na oko, ali mi je svejedno igra vrhunska.

Tu je negdje uz bok sa Beyond Two Souls, možda i bolja.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Je, obje su odlične. U Freedom Cryu mi je falio brod, al je svejedno dobar. Volim tu karipsku piratsku spiku. Lakše se ufurati nego u London ili francusku revoluciju. Ne znam zašto, al brijem da je zato jer je veliko područje s manjim gradićima. Unity mi je začas dopizdio jer svaki ćošak izgleda isto.

13 godina
Da pitam tebe i Bitangu prije nego zamjenim fifu za the division. Skinuo sam demo i imam peoblem da je te protivnike baš teško ubiti. Ne znam ni sam koliko metaka treba da ih sredim, a oni mene brzo srede. Baš frustrirajuće odmah na početku. Znam da sam loš igrač, ali ovo mi se čini preteško. Dođem blizu i naciljam u glavu, opalim i on se sagne pa još par puta kao da imam gumene metke, a oni prave. Igrao sam sad i demo i tu nisam imao takvih problema. Sviđaju mi se obje igre i kupio bi ih sigurno, ali the division mi je preteška. Vidim da ima i starijih dijelova pa ću skinuti i za pc. Još jedno pitanje, isplati li se prodati profil sa 4 igre. The lost, good of war, rachet i batman? Nisam baš za sakupljanje igara. Lp
13 godina
Edit: igrao sam sad i demo ghost recon wildlands i nisam imao tih problema da mi je preteško.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...
Da pitam tebe i Bitangu prije nego zamjenim fifu za the division. Skinuo sam demo i imam peoblem da je te protivnike baš teško ubiti. Ne znam ni sam koliko metaka treba da ih sredim, a oni mene brzo srede. Baš frustrirajuće odmah na početku. Znam da sam loš igrač, ali ovo mi se čini preteško. Dođem blizu i naciljam u glavu, opalim i on se sagne pa još par puta kao da imam gumene metke, a oni prave. Igrao sam sad i demo i tu nisam imao takvih problema. Sviđaju mi se obje igre i kupio bi ih sigurno, ali the division mi je preteška. Vidim da ima i starijih dijelova pa ću skinuti i za pc. Još jedno pitanje, isplati li se prodati profil sa 4 igre. The lost, good of war, rachet i batman? Nisam baš za sakupljanje igara. Lp

U The Division-u je teško igrati sam jer kako ti napreduješ--- dobivaš bolja oružja i neprijatelj postaje jači uvijek trebaš igrat u ekipi znači imaš sistem pozivanja ekipe za određene misije.

Ako igraš sam pogotovo na početku preteško je, 

To nije igra za solo lutanje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice