PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
big_guy kaže...

Evo cura igrala sada crasha nekih sat vremena i konzola je bila u istoj poziciji kao na slici što sam stavio te sam ju ja ugasio i premjestio na skroz gornju policu gdje je samo bočna desna strana konzole primaknuta zidu a sve ostalo ima zraka.I idem upalit metro i probat,i čim je završio loading screen u igri konzola se ugasi.Ekipa zar vama ovo ne smrdi da je to do igre?Neznam više lud sam,platio igru a nemogu igrat.

Evo točno

se i meni crasha.A samo da napomenem da sam prije igrao last light demo i nikakvih problema nije bilo 

Autor videa kojeg si linkao kaže da poslije zamjene plejke sve radi normalno. I da je najvjerojatnije problem u nekoj od revizija slima. Što opet znači da je do konzole, ne do igre. Probaj reklamirat, oni će i sami isprobat da li se konzola gasi kad pokrenu Metro, pa ako se i njima gasi, onda dileme nema.

16 godina
neaktivan
MSX kaže...
big_guy kaže...

Evo cura igrala sada crasha nekih sat vremena i konzola je bila u istoj poziciji kao na slici što sam stavio te sam ju ja ugasio i premjestio na skroz gornju policu gdje je samo bočna desna strana konzole primaknuta zidu a sve ostalo ima zraka.I idem upalit metro i probat,i čim je završio loading screen u igri konzola se ugasi.Ekipa zar vama ovo ne smrdi da je to do igre?Neznam više lud sam,platio igru a nemogu igrat.

Evo točno

se i meni crasha.A samo da napomenem da sam prije igrao last light demo i nikakvih problema nije bilo 

Autor videa kojeg si linkao kaže da poslije zamjene plejke sve radi normalno. I da je najvjerojatnije problem u nekoj od revizija slima. Što opet znači da je do konzole, ne do igre. Probaj reklamirat, oni će i sami isprobat da li se konzola gasi kad pokrenu Metro, pa ako se i njima gasi, onda dileme nema.

Evo sad sam isao odigrat ispocetka i nije mi se nijednom srusilo nego do dijela videa,tocnije meni se crasha cim stisnem x nakon loading screena.Ništa nema mi druge ic reklamirat,ako i dalje bude tako onda stvarno neznam.

EDIT:koliko je vama vruća konzola dok igrate(slim)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 20:51 (big_guy).
17 godina
PlayStation 4

neka pred njim isprobaju neku ili istu igru jer ovak mogu rec sve ok a nisu nis napravili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Naughty Dog Interview vezano uz Uncahrted: The Lost Legacy.

Igra je prvo zamišljena kao DLC, ali izgleda da će biti puno veća tj. kako kažu, full story.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
4mal kaže...

neka pred njim isprobaju neku ili istu igru jer ovak mogu rec sve ok a nisu nis napravili...

Nemaju šta reć, ako se tebi gasi sam od sebe, onda ne valja. Nema se šta konzola gasit sama od sebe.

Lako snimi video i pokaže im. I nijedna igra ne bi smjela prouzrokovati da se konzola pregrije, jer je to tehnički nedostatak konzole i hlađenja.

Osim ako ju drži u zatvorenoj kutiji na sobnoj temperaturi od 45 stupnjeva.

Činjenice su na njegovoj strani i to je dovoljan razlog za reklamaciju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

jesi imao ps3 phat,slim,superslim?

neke igre su prezahtjevne bile za njih ali su izlazile radi marketinga svrjedno i vrtile na 15-20 fpps-a

pa se i gasile a sad se to desava na ps4 jer su devovi postali gramzljivi

pa ce izdat igru na konzoli di se vuce ko krepana kokos ili ugasi zbrejka konzolu

metro je npr tech demo koji gusi dan danas pc konfe a di nece ps4 vanila

zato se preporuca pro unatoc fhd-u di boost punonpomaze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 22:29 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ali nije mi jasno kako svaki put na istom dijelu izbaci iz igre,uvijek na tom dijelu i evo sad upalim i piše da su mi saveovi koruptirani,neznam sta da mislim
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
4mal kaže...

jesi imao ps3 phat,slim,superslim?

neke igre su prezahtjevne bile za njih ali su izlazile radi marketinga

Kao što rekoh, pregrijavanje uređaja je tehnički nedostatak uređaja i njegove konstrukcije, a ne igre. Igra ne može biti prezahtjevna da ti se uređaj pregrije u normalnoj okolini.

Isto tako ti se auto ne smije pregrijati ako se voziš 170 kmh.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
big_guy kaže...
Ali nije mi jasno kako svaki put na istom dijelu izbaci iz igre,uvijek na tom dijelu i evo sad upalim i piše da su mi saveovi koruptirani,neznam sta da mislim

Misli da ti je nešto sjebano na konzoli, ili memorija, ili disk ima bad sektore, bilo što može biti.

No to nije tvoj problem, reklamiraj ju jer NE VALJA. Osim ako je net pun članaka gdje Metro ruši PS4 i corrupta save fileove.

EDIT: koliko vidim net i JE prepun članaka da Metro ruši PS4. Mogao si proguglati prije nego smo se tu nalupetali oko toga toliko :-)

Ako ti se gasi i u drugim igrama, reklamiraj obavezno odmah sutra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 22:34 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

Izbrisi igru pa ponovo instaliraj ako nisi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

100% u drugim igrama ce bit ok 

16 godina
neaktivan
Hehe pa rekao sam da sam čitao po forumima da imaju problem sa metro reduxom na Slim verziji. Hvala svima na trudu al ovo je izgleda nerješivo, baš je abnormalno vruć kad se ugasi nakon metroa,mogu jaje ispeći na njemu... Neznam opet nisam pametan, sve govori da je konzola u pitanju a po internetu svi imaju problem sa igrom. Stvarno jadno ako takva igretina koja je nova koštala vjv 500 kuna nemozes odigrati ne vidim poantu izdavanja redux verzije
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

rekoh ti gore u postu 

evo jc3 leti na pro-u a obicnom je imala dosta problema...

jer lako je optimizirat za jaci hw nego za slabiji pa koga

hebe budemo patchali obicni a zaa pro mora fercerat out of box...

sto je bezobrazno prema potrosacima....

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 22:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Znači metro je neigriv uopće na ps verziji?A kako radi onda na originalnom fatu a na slimu ne,isti je hardver...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ako zbilja samo Metro Redux ruši samo jednu reviziju Slima, to onda opet ni u kome slučaju nije krivnja korisnika. Ili su pogriješili u konstrukciji tog modela ili su pak pogriješili pri QA testiranju igre prije puštanja u prodaju. Skloniji sam ovom prvom jer je igra već godinama vani i svi koji prijavljuju ovaj problem imaju Slim i žale se na temperaturu konzole dok se igra vrti.

Ako je konzola u jamstvu, odnesi ju ovlaštenom servisu. Neka isprobaju na istoj reviziji Slima. Ako se na drugoj konzoli ne gasi, onda ti je konzola u banani i imaš pravo na zamjenu. Ako se i na drugom primjerku iste revizije gasi, onda je problem do te revizije. I u tom slučaju bi inzistirao na zamjeni (ali da ti daju drugu reviziju Slima). Greška je očito negdje u Sonyjevim tvornicama, a ne kod tebe.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

na pro-u uz boosst mode je igriv iako je na 30lock

nema dropova i gpu to bolje vrti od obicnog

a nebi vjerovao phat ima bolje temp. u nekim igram i tisi je

od slim-a pa i pro-a

p.s tak su prvi xbox 360 imali RROD

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 23:08 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
En ti jarca kakvu sreću imam,nabrusio se na igru i na kraju ga popusio.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

jel imas neku drugu za probat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A nemam nažalost uzeo crasha i metro našao prek njuškala... Probat ću kad stignem last light da vidim jel se isto dogadja iako mrsko mi igrati drugi dio kad nisam prvi prešao.
Btw čitao sam da išta greška se javlja kod mortal kombat xl samo kad se igra sa sub zerom izbacuje iz igre(koji k****?) i sa darksiders2.Očito prije kupnje igara moram guglat jel radi, gore nego da crack tražim. Ubilo mi ovo volju za igrat :(
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
PlayStation 4

sjebali su uniformiranost sa slim-om napravili ga nabrzaka da bude slican pro-u imas na yt-u

o tome na pretek ....

slim je plastic feel a phat je cvrst i robustan 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 23:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I sta sad da ja radim s tim,da vratim slim i uzmem stari prvi model kad je takva situacija
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

probaj jos testirat pa trazi zamjenu modela ako ce opet radit sranja kupi u ducanu phat ver...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li ima uopće za kupit prvi model?Iako meni ovo sa metro i mk Lici najviše na bug u igri, dodjes do odredjenog dijela i crasha se. Mislim metro radi fluidno ne steka ni ništa. Podsjeća me ovo na situaciju na Batman akrham Asylum kad se nisam mogao popeti zbog buga te se odmah rušila igra iako je bilo sve fluidno.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
big_guy kaže...
I sta sad da ja radim s tim,da vratim slim i uzmem stari prvi model kad je takva situacija

Ma odi u dućan i stavi Metro u plejku i demonstriraj im taj dio di se gasi da oni vide i to je to nek šalju na servis ili neka ti daju drugu. Trećeg nema.

Ja se uopće nebi zamarao i puno isprobavao sa drugim igrama, eventualno ako možeš kod nekoga prijatelja probati na njegovoj konzoli metro i to je to.

Sve ostalo je nepotrebno gubljenje vremena.

evo ovaj kaže kad su mu zamjenili konzolu sve je bilo uredu a rušila se na istom mjestu kao i  tebi.

P.S. ovaj google je čudo sve piše....... da sam ga ja imao prije 30 godina kad sam počeo igrat di bi mi bio kraj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 23:36 (hummer0).
16 godina
neaktivan
Ajme meni sad imam.čitave procedure; nosi kod njih u trgovinu, pa onda invalidima objašnjavati(rade 3 žene srednjih godina i jedan stariji gospodin) da mi ne radi igra, pa će oni meni tupiti a gdje si kupio igru netko ti je podvalio igru, to ti igra ne valja,Playstation je u redu bla bla,mi ćemo poslati u servis pa ti čekaj dok nam jave(jedno 2-3 tj koliko je brzo sve u RH).Strašno, zašto bi bilo jednostavno kad može bit jako komplicirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz, kupio sam danas ps4 pro od covjeka sa njuskala, star 3 mjeseca plus ima produljeno jamstvo na 3 godine ,jedino sta nema je kutija, bilo je dosta povoljno..jamstvo mi ja mislim vrijedi i bez kutije ako imam racun i papire sve

On je prije nego sam ju uzeo napravio samo quick reset jer bi za full morao cekati tamo jos 3 sata haha..

Pitanje je dali da napravim full factory reset prije nego stavljam igre na svoj acc..dosta dugo treba da ucita kad stisnem da skinem neku igru, cudi me to malo...plejka se dosta cuje pogotovo kad sam malo igro trackmaniu i dosta je topla tj brzo se zagrije (nije ni cudo kad je vani 35°)...jel to normalno na pro konzolama? Igro sam mozda 15tak min samo i mislim se kaj da igram fifu il bf1...mozda mi se samo cini ali dosta se cuje samo vent kako radi..

I zanima me ako ja sad npr od frenda skinem fifu 17 koju on ima( jer sam sad na njegovom acc), te se onda odlogiram i za primary acc stavim acc koji je od drugog frenda koji isto ima fifu dali cu moc ja tu fifu igrati bas na svom acc ili moram opet skidati?? Znaci sad bi skinuo, a sa drugim frendom kasnije sherao acc i igrao na svom da ne skidam opet...

Sta mislite dali da stavim konzolu pored stolica ili ispod stolica na kojem je tv...imam stalak tako da je u uspravnom polozaju.. 

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 23:42 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
big_guy kaže...
Ajme meni sad imam.čitave procedure; nosi kod njih u trgovinu, pa onda invalidima objašnjavati(rade 3 žene srednjih godina i jedan stariji gospodin) da mi ne radi igra, pa će oni meni tupiti a gdje si kupio igru netko ti je podvalio igru, to ti igra ne valja,Playstation je u redu bla bla,mi ćemo poslati u servis pa ti čekaj dok nam jave(jedno 2-3 tj koliko je brzo sve u RH).Strašno, zašto bi bilo jednostavno kad može bit jako komplicirano

Jednostavno nemoj igrat metro :P

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
15 godina
Santana kaže...
big_guy kaže...

Dobar sjedi 5 , da ti žena kaže nema s**a ti bi rekao ok nema sex*. Igraću se drugačije.

10 godina
hummer0 kaže...
Santana kaže...
big_guy kaže...

Dobar sjedi 5 , da ti žena kaže nema s**a ti bi rekao ok nema sex*. Igraću se drugačije.

A kaj ti bi je namlatio ?

Ak mislis pisat takve gluposti bolje da nista ne pises pogotvo kad je moj post cista zafrkancija

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
16 godina
neaktivan
Ima 3 razloga zašto sam kupio ps.Last of us,hzd i metro redux.Mislim da ne trebam dalje pojašnjavati.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice