PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav kolege...

molio bih vas brzu informaciju dali svaka PS4 ili PS4 PRO može naknadno produljiti jamstvo..

kupio bi si PS4 PRO i čovjek prodaje na njuškalu za odličnu cijenu ali samo sa još 6 mjeseci garancije (i malo manje)...vidio sam da se u sancta domenici može kupiti dodatno jamstvo, ali me interesira jel se može to napraviti i bez obzira na dućan i jel se može ovako naknadno kupiti dok garancija još traje..

i ako to napravim gdje nosim na servis onda ako nesta slucajno bude? ova plejka je kupljena u svijetu medija kaže čovjek..

mogu li onda otići u sancta domenicu i kupiti dodatno jamstvo makar je konzola kupljenja prije u svijetu medija??

Hvala vam na informaciji!

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 14:36 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
strbi kaže...

pozdrav kolege...

molio bih vas brzu informaciju dali svaka PS4 ili PS4 PRO može naknadno produljiti jamstvo..

kupio bi si PS4 PRO i čovjek prodaje na njuškalu za odličnu cijenu ali samo sa još 6 mjeseci garancije (i malo manje)...vidio sam da se u sancta domenici može kupiti dodatno jamstvo, ali me interesira jel se može to napraviti i bez obzira na dućan i jel se može ovako naknadno kupiti dok garancija još traje..

i ako to napravim gdje nosim na servis onda ako nesta slucajno bude? ova plejka je kupljena u svijetu medija kaže čovjek..

mogu li onda otići u sancta domenicu i kupiti dodatno jamstvo makar je konzola kupljenja prije u svijetu medija??

Hvala vam na informaciji!

Najbolje da posaljes upit SD

MadeInCroatia
13 godina
Mislim da Santa Domenica ima 2-3 godine jamstvo za kupiti ali ne znam jel to vrijedi samo za ps4 kupljene kod njih🤔
13 godina
Sori tek sad mi se ucitala cijela poruka,kad sam ja uzimao meni je prodavac tamo rekao da to vrijedi samo 2 tjedna unutar kupnje nove konzole kod njih..
16 godina
neaktivan
C

big_guy 

Metro je zahtjevniji od Crasha. Probaj s jos kojom igrom slicnijoj Metrou, ako imas, pa vidi sto se dogada. Moguce da se pregrijava. Vidi i koje boje svijetli ledica na PS4 kad se to dogodi.

Znam da je zahtjevniji ali bas do tolike mjere da ugasi konzolu?Sta cu sad biti u strahu ak kupim neku igru da ju neću moći igrati jer ce se pregrijat i ugasit.Čitao sam i da se istva stvar dogadja sa mortal kombat xl.Probao sam smanjit rezoluciju na 720p i igrao sam nekih 15 min te se onda ugasila a na 1080p se gasi nakon 5 min igranja.Ugasi se samo i onda kad upalim konzolu fizicki na gumb,blinka plavo pa kasnije normalno bijelo.Baš me razočaralo ovo,nije da je piratska igra ili da je konzola modificirana,onda bi mi bilo jasno ali ovako oriđiđi sve nema mi logike.Pomagajte ljudovi

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
big_guy kaže...
C

big_guy 

Metro je zahtjevniji od Crasha. Probaj s jos kojom igrom slicnijoj Metrou, ako imas, pa vidi sto se dogada. Moguce da se pregrijava. Vidi i koje boje svijetli ledica na PS4 kad se to dogodi.

Znam da je zahtjevniji ali bas do tolike mjere da ugasi konzolu?Sta cu sad biti u strahu ak kupim neku igru da ju neću moći igrati jer ce se pregrijat i ugasit.Čitao sam i da se istva stvar dogadja sa mortal kombat xl.Probao sam smanjit rezoluciju na 720p i igrao sam nekih 15 min te se onda ugasila a na 1080p se gasi nakon 5 min igranja.Ugasi se samo i onda kad upalim konzolu fizicki na gumb,blinka plavo pa kasnije normalno bijelo.Baš me razočaralo ovo,nije da je piratska igra ili da je konzola modificirana,onda bi mi bilo jasno ali ovako oriđiđi sve nema mi logike.Pomagajte ljudovi

Konzola se ne smije gasiti s niti jednom igrom i tu je kraj cijele price.

To je original igra i mora raditi na ps4 i to bez ikakvih problema.

Dakle nosi konzolu i igru u servis direktno.

15 godina

Da, isti savjet kao i toxic. Ono sta ti je pisalo ps did not turn off properly, moguce da ti je u kuci, kvartu, stanu na kratko nestalo struje bilo preko dana ili preko noci dok ti je ps bio u rest modu. 

MadeInCroatia
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
big_guy kaže...
C

big_guy 

Konzola se ne smije gasiti s niti jednom igrom i tu je kraj cijele price.

To je original igra i mora raditi na ps4 i to bez ikakvih problema.

Dakle nosi konzolu i igru u servis direktno.

Pa to si i ja mislim,nije to slampava stvar da se tako bezveze gasi.Konzola je nova i imam god dana garanciju a igru sam uzeo polovno preko njuskala,cuo sam se s likom i kaze da nije imao nikakvih problema,ali da je on igrao na ps fatu igru,a na forumimam po int citam da se ovo desava samo na slim verziji iako mi stvarno stvarno nema logike.Baš sam frustriran.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Da, isti savjet kao i toxic. Ono sta ti je pisalo ps did not turn off properly, moguce da ti je u kuci, kvartu, stanu na kratko nestalo struje bilo preko dana ili preko noci dok ti je ps bio u rest modu. 

Može bit lako,općenito je loša instalacija ovdje gdje sam trenutno(ironija-ljudi napravili usudio bih se reći vilu a svako malo iskre iskaču iz sruje.To mi svaki put piše kad ga ponovo uključim nakon što se sam izgasi,ali da je do toga onda bi se gasio i na crashu zar ne?Baš sam baksuz...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
12 godina

Sinhroniziraj si sve save game-ove sa cloudom ako imaš PS+ i onda napravi factory reset konzole.

Probaj i sa drugom utičnicom.

Ako ništa ne pomaže, vozi na reklamaciju. Možda trokira napajanje u PS4.

Da se konzola pregrijava, javilo bi ti porukom na ekranu.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 15:55 (DeniZg).
16 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Sinhroniziraj si sve save game-ove sa cloudom ako imaš PS+ i onda napravi factory reset konzole.

Nemam ps+,jel postoji koji drugi način da spremim save?Mislim ni nemam drugih igara trenutno osim te dvije ali čisto da cura ne izgubi sav save u crashu.Probat cu i drugu uticnicu ali napominjem,sa crashom radi normalno a metro gasi konzolu...Vaše mišljenje je da je def. problem u konzoli,ne u samoj igri?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
big_guy kaže...
DeniZg kaže...

Nemam ps+,jel postoji koji drugi način da spremim save?Mislim ni nemam drugih igara trenutno osim te dvije ali čisto da cura ne izgubi sav save u crashu.Probat cu i drugu uticnicu ali napominjem,sa crashom radi normalno a metro gasi konzolu...Vaše mišljenje je da je def. problem u konzoli,ne u samoj igri?

Gdje ti stoji konzola? Probaj joj dati malo više zraka

16 godina
neaktivan
Evo slika gdje stoji
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako nis, uzmi si ps+ na jedan mjesec pa uploadaj saveove i nosi u trgovinu.

MadeInCroatia
17 godina
big_guy kaže...
Evo slika gdje stoji

Ajde ga stavi u okomit polozaj ali naravno nemoj da ti padne pa probaj vidjeti jel se isto desava?

16 godina
neaktivan
Iskreno,bojim se da ne padne..
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Vidim neki spominju probati ući u Safe mode pa opcija rebuild database.Da probam to,hoće mi bse izbrisat save game ako pokušam s tom opcijom?
Isprike na duplom postu, preko moba sam
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Evo slika gdje stoji

Konzola ti je preeeblizu zida. Moraš ju stavit tako da je stražnji dio barem 15 cm od zida, mora imat prostora "za disat".

Okomit položaj ti neće niš pomoć, može eventualno past konzola.

Probaj slobodno rebuild database, al to u pravilu niš ne pomaže, saveovi će ti ostati i sve.

edit : sad sam se sjetio, možeš save-ove prebacit na USB stick  (ne smije bit U NTFS formatu) : 

nakon toga napravi full initialization (factori reset).

ako se i dalje gasi nakon reseta, onda reklamiraj, trebo bi dobit novu konzolu

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 17:08 (AngryBird).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Meni nije nista javilo, nego se samo ugasila.

Ali je ledica svijetlila narancasto ili crveno, ne mogu se sad sjetiti.

Kad iskopam post, javim. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Fifa 17 na HR store 149 kn, a drugdje skuplja koliko sam uspio vidjeti. Tu kod mene nema za kupiti te bonove od 150 kn. Ako naručim to ide na kućnu adresu ili može i preko mejla? Dugo mi je 2 mj još čekati na fifu 18, baš sam lud bez nogometa. Šteta što nema na USA store za tih 150 kn / 20 dolara jer toliko imam za kupiti bon od 22 dolara sa porezom, a na ps računu imam još 4 dolara. Metal gear i druge igre mogu kasnije uzeti. Jel šalju te kodove na mejl ili? Od bonova od 150 kn? Ako šalju na kućnu adresu to onda ide na 180 kn sa dostavom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Napokon našao informaciju. Pri kupnji kod santa domenice stavi se napomena da se kod pošalje na mejl i to je to. Kaže web shop radi do 16.00 tako da obrada tek sutra. Ako ne izgubim strpljenje pa kupim neku drugu igru:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Vezano uz onu krađu konzole, sjetio sam se da Sony točno zna koji su se accounti ulogirali u određenu konzolu tj. može povezati serijski broj konzole i accounte.

A sigurno vidi i IP adresu uređaja spojenog na Internet.

Možda to pomogne oko pronalaska počinitelja ili barem konzole. U najgorem slučaju, Sony može banirati konzolu da se ne može spojit na PSN.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 17:52 (DeniZg).
11 godina

onaj kome ništa vrijedno nikad nije bilo ukradeno ne zna taj osjećaj...samo mogu reć šljamovi od ljudi, ništa više i ništa manje.

Nadam se iskreno da ćeš riješiti problem.

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz ekipa, evo uzeo i ja Ps4 slim prošli tjedan kad je bio na akciji. U nedjelju sam gledao igre u storu koje bi mogao kupiti, kad se najednom pojavila ova slika https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/20561669_1756032687744894_1446066344_n.jpg?oh=d80a6ab9474de86da02199c26174fd58&oe=5982987A (prije toga se je ekran smrzo na par sekundi). To mi se desilo samo jednom, možda se više ne bude, ali me zanima što je to ? Da napomenem , došlo je nakon što sam skinuo onaj free pack za Crasha.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo cura igrala sada crasha nekih sat vremena i konzola je bila u istoj poziciji kao na slici što sam stavio te sam ju ja ugasio i premjestio na skroz gornju policu gdje je samo bočna desna strana konzole primaknuta zidu a sve ostalo ima zraka.I idem upalit metro i probat,i čim je završio loading screen u igri konzola se ugasi.Ekipa zar vama ovo ne smrdi da je to do igre?Neznam više lud sam,platio igru a nemogu igrat.

Evo točno

se i meni crasha.A samo da napomenem da sam prije igrao last light demo i nikakvih problema nije bilo 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 19:34 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Evo cura igrala sada crasha nekih sat vremena i konzola je bila u istoj poziciji kao na slici što sam stavio te sam ju ja ugasio i premjestio na skroz gornju policu gdje je samo bočna desna strana konzole primaknuta zidu a sve ostalo ima zraka.I idem upalit metro i probat,i čim je završio loading screen u igri konzola se ugasi.Ekipa zar vama ovo ne smrdi da je to do igre?Neznam više lud sam,platio igru a nemogu igrat.

Evo točno

se i meni crasha.A samo da napomenem da sam prije igrao last light demo i nikakvih problema nije bilo 

Reklamiraj konzolu. Postoji mogućnost da je tvoja konzola s greškom u nekoj komponenti (grafička, memorija, CPU, napajanje). Nije to ništa neuobičajeno. Čim prije reklamiraš prije ćeš dobiti novu.

Reci im da ti se konzola gasi i to je to. Dobra ti je pozicija i na onoj slici, bitno je da je na otvorenom, i nema se šta pregrijavati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
big_guy kaže...

Evo točno

pa ak je tako to je def do igre jbga ali opet ne znam zasto se gasi ... reklamiraj ne znam..

ja bih posudio jos neku igru od nekog i vidio.

kupi si sada ps plus jedan mjesec za 58 kn i skini si just cause 3 i probaj igrat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 19:42 (toxic).
17 godina
mariclius kaže...
Napokon našao informaciju. Pri kupnji kod santa domenice stavi se napomena da se kod pošalje na mejl i to je to. Kaže web shop radi do 16.00 tako da obrada tek sutra. Ako ne izgubim strpljenje pa kupim neku drugu igru:)

Zamisli koliko bi u americi radio web shop koji radno vrijeme ima do 16h? Nije mi se svojedobno dalo do dućana po memoriju pa je kupim preko weba i platim i nema je tri dana. Zovnem ja njih da pitam kaj je s memorijom a oni meni rok isporuke od 5 do 7 dana. Kažem ja njima da sam iz Hong Konga za 5 dana dobio kupljeno bez naplate shippinga a oni od mene udaljeni tri tramvajske stanice pa ne mogu dostaviti u tjedan dana? Bilo gdje u svijetu ne bi opstali ovakvim načinom rada mjesec dana. Nije rekao ali dobio sam osjećaj da bi mi lik najrađe rekao da ga boli ona stvar. To su čari kupovine u HR.

17 godina

Ali da ti netko tko te zna to napravi pa mislim dno dna...

Imas problem finacijski pa pitaj me jebemu mater ...nemoras ni vratit ili vratices kad ces moc kad financijski ooet stanes na noge...

Radi jebene love da se ljudi zakrve...to nikad necu shvatiti...

Zalosno i bijedno...

Oprostite na off-u...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 19:47 (4mal).
17 godina
movie kaže...
mariclius kaže...

Zamisli koliko bi u americi radio web shop koji radno vrijeme ima do 16h? Nije mi se svojedobno dalo do dućana po memoriju pa je kupim preko weba i platim i nema je tri dana. Zovnem ja njih da pitam kaj je s memorijom a oni meni rok isporuke od 5 do 7 dana. Kažem ja njima da sam iz Hong Konga za 5 dana dobio kupljeno bez naplate shippinga a oni od mene udaljeni tri tramvajske stanice pa ne mogu dostaviti u tjedan dana? Bilo gdje u svijetu ne bi opstali ovakvim načinom rada mjesec dana. Nije rekao ali dobio sam osjećaj da bi mi lik najrađe rekao da ga boli ona stvar. To su čari kupovine u HR.

Apropo dostave, prodao liku nešt preko njuškala i šaljem overseasom iz Koprivnice u Rovišće kraj Bjelovara.

Ovo je stanje na jučerašnji dan:

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice