PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

U tim plastičnim foteljama se tak usaftaš, pogotovo po ljeti.

Ljeti ode s njom na more pa lagano pluta i uživa... dvostruka korist

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 19:48 (movie).
15 godina
mariclius kaže...
hummer0,
Ima kutijicu koja se spoji u struju i manji kabel koji ide u slušalice za punjenje i jedan duži koji ide u tv. Probao umjesto u tv staviti u kontroler, ali nije radilo. Možda treba kako namjestiti u postavkama ps4 ili tv, ne znam.

Confiho, na njuškalu sam našao. Ukucao fotelja za napuhavanje. 127 kn ako se ne varam.

Denizg, vjerujm mi nikakvo softanje. Upravo mi na tome najudobnije sada kad je vriuće. Isprobalo dosta ljudi i sviđa im se. Sad kako kome paše. Dobro mi je to jer je šaltam po cijelom stanu. Lagana je, a udobna.

Batman, odličan. Moram pohvatati taj način letenja i borbe, ali igra mi je za sada super.

Znam imam i ja te bežične samo sennheiser stoje pored telke možda sam ih 2x koristio. U mom slučaju bačen novac. 

14 godina
Meni su odlične i svakodnevno ih koristim. Imao 5.1 zvučnike, ali prodao jer zbog susjeda i djece ih nisam mogao koristiti. Uzeo ove slušalice i milina za igranje i gledanje tv, filmova, utakmica...
Kompka me taj metal gear, mislim da ću ga uzeti ove dane nadam se. To se nekad igrao pa se nadam da će me vratiti malo u mlađe dane:)
16 godina
neaktivan
Sad mi se ps dvaput zaredom sam od sebe ugasio,nakon nekoliko sekundi se upalio sam i pisalo je your ps was not turned off properly a nisam ga uopće fizički ugasio ili iskopcao iz struje.Nov je,bio je upaljen cca2 sata i dosta je vruć kad ga pipnem...pregrijao se ili?Sad sam.ga ostavio malo da se ohladi.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Probao sam igrati crasha i sve radi Normalno, ovo mi se dogadja samo na metro reduxu,a danas ga tek uzeo...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
4mal kaže...

Najgore vrijeme sad kupit konzolu jer za nis nemas vremena 

"Dobio posao, a taman sam kupio playku ;-("

#croatiantragedies

ja sam dobio posao i citavu platu za ps4 dao, mjesec dana kruha gladan bio :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
neaktivan

Ja sam na ovom jedno vrijeme igrao https://d2xngy2dw7hums.cloudfront.net/media/photos/products/2015/09/15/bn_intex_inflatable_pillow_back_lounge__1442326989_76440885.jpg

ali onako nije loše, samo polozaj televzije nisam mogao uskladit tj. jastuke sam dodatno stavljao na ovo da bolje vidim tv. Inače stavim peškir na dušek da se ne ljepim uz gumu. To je idealno za onog kome je tv iznad 1m i 30cm visine postavljen ili pozeljno da je na zidu tv, bar ja tako mislim iz moje perspektive

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
PlayStation 4

Jel ima netko ideju zasto mi nece ucitat usb na ps4? Na kompu sasvim normalno radi

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danas mi je netko između 16 i 40 i 18 i 20 provalio u vikendicu. Govnari su mi uzeli hp8 tablet i ps4pro sve ormare su izbacali. Kištru i hladnjak ostavili otvorene. Odvratan osjećaj. Uz play station krenuli su nositi i samsungov uhd tv koji im je ispao i lupio u čošak i pukao ekran. Tv je mjesec dana star. Inspektor je otišao prije 45 minuta. Govnari su nosili rukavice. Deaktivirao sa ps4 i sada bi želio staviti ovdje serijski broj ako netko naiđe na konzolu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
I najvažnije krađa se dogodila u novigradu pokraj zadra. Tako da ako ste u blizini pripazite.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yunfy-man kaže...
Danas mi je netko između 16 i 40 i 18 i 20 provalio u vikendicu. Govnari su mi uzeli hp8 tablet i ps4pro sve ormare su izbacali. Kištru i hladnjak ostavili otvorene. Odvratan osjećaj. Uz play station krenuli su nositi i samsungov uhd tv koji im je ispao i lupio u čošak i pukao ekran. Tv je mjesec dana star. Inspektor je otišao prije 45 minuta. Govnari su nosili rukavice. Deaktivirao sa ps4 i sada bi želio staviti ovdje serijski broj ako netko naiđe na konzolu.

Znam kakav je taj osjećaj :(

Prije puno godina mi je provaljeno u stan i zatekao sam teški nered.

Govno od lika mi je sve iskidao nožem, sve otvorio i pobacao.

Od policije nikakve koristi nisam imao. Nisu ga nikad niti uhvatili.

Pišem u jednini za lopova jer sam otkrio tko je provalnik bio...... 

Xbox: Muskarcina
16 godina
neaktivan
Nadam se da si mu ruke polomio ;)
Nego jel imao tko problema sa metro reduxom,čitam po forumima da izbacuje iz igre samo na Slim verzijama... :(
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
PlayStation 4

@Yunfy-man 

na kojim si jos forumima, stavi ih na vise i na fejs etc da se lakse upecaju...

U bed uzas..drzim fige ih nadju...a za murju nis novo ...tek krenu nakon milju dokaza...

@Virty

i sto si ucinio kad si saznao tko je bio

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 23:40 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rekli su da ovo nije uobičajena krađa jer lopovi koji haraju ne uzimaju televizore. Sumnjam na nekog domaćeg. Ne zam što da radim s tv-on pukao mu ekran, a kupljen 16.6. Nega mi je najviše žao. Ps 4 poklon od žene. Najgore je kad murija ode i ostanete sami u kaosu.
17 godina
4mal kaže...

U bed uzas..drzim fige ih nadju...a za murju nis novo ...tek krenu nakon milju dokaza...

@Virty i sto si ucinio kad si saznao tko je bio

Saznao sam sta se desilo sa stvarima koje je ukrao (prodao ih za sitnu lovu da se može ufiksat par puta).

Poslije je vjerojatno morao tražiti pomoć od kolega narkomana da mu pomognu sa držanjem šprice 

17 godina
PlayStation 4

a objasni im situaciju u ducanu neznam kakav je postupak kod kradje 

nazovi zastitu za potrosace 

virty meni je takvih ljudi u neku ruku zao jer si nemogu pomoci osim krast i ili nedaj boze ppocinit samoubojstvo....

p.s mom kolegi s posla su razbili sajbu sa auta i ukrali lap u torbi poslovni

mac pro i uspjeli su nac lap kod lika koji nije znao da je ukraden al se ovaj zajebo

jer je imao stalnu sinkronizaciju sa gps-om prek i-tunesa ....

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 23:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

a objasni im situaciju u ducanu neznam kakav je postupak kod kradje 

nazovi zastitu za potrosace 

virty meni je takvih ljudi u neku ruku zao jer si nemogu pomoci osim krast i ili nedaj boze ppocinit samoubojstvo....

To stoji dok ti se takvo nešto ne dogodi. Tad ti taj osjećaj nestane, bar za neko vrijeme dok te ne pusti.....

Tu sliku provale dugo nosiš sa sobom.

Ne dižem ruku na nikoga pa ni na fizički slabije od sebe, ali eto, to su ti rijetki trenuci kad se resetiraš i prebaciš u fury mod.

10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Jel ima netko ideju zasto mi nece ucitat usb na ps4? Na kompu sasvim normalno radi

Idi na settings > devices > usb i tamo ga trebas formatirati ako se dobro sjecam

17 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Meni su odlične i svakodnevno ih koristim. Imao 5.1 zvučnike, ali prodao jer zbog susjeda i djece ih nisam mogao koristiti. Uzeo ove slušalice i milina za igranje i gledanje tv, filmova, utakmica...
Kompka me taj metal gear, mislim da ću ga uzeti ove dane nadam se. To se nekad igrao pa se nadam da će me vratiti malo u mlađe dane:)

Nece, jer je totalno drugaciji za igranje. Blizi je MGS4, nego 1 i 2, koje si vjerojatno igrao ;)

Inace, ako zelis zvuk na slusalice, koje su ukljucene u gamepad, onda moras u settings prebaciti da ti salje sav zvuk na gamepad.

Yunfy-man 

Stavi SN pa se mozda kome posreci da naleti. Za telku, ako ne pokriva kakvo osiguranje vikendice, posalji upit ducanu/proizvodacu s prilozenim izvjestajem od krade, mozda ti se smiluju. Ako nista dobiti ces povratnu informaciju, gdje mozes servisirati.

big_guy 

Metro je zahtjevniji od Crasha. Probaj s jos kojom igrom slicnijoj Metrou, ako imas, pa vidi sto se dogada. Moguce da se pregrijava. Vidi i koje boje svijetli ledica na PS4 kad se to dogodi.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 8:15 (Chaky).
17 godina
Uff loša noć je iz mene. Najgori je osjet nesigurnosti i paranoje kada se pogase svijetla i kada čovjek legne. Razmišljam da spakiram stvari i vratim se kući. Poslao sam Sonyju poruku kaže da će odgovoriti u 24 sata poslao sam im ovu sliku. Ne znam ima li još što na kutiji
vrijedno slanja.
Sto se tva tiče budale su ukrale daljinski iako su tv uništili.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Yunfy-man kaže...
Uff loša noć je iz mene. Najgori je osjet nesigurnosti i paranoje kada se pogase svijetla i kada čovjek legne. Razmišljam da spakiram stvari i vratim se kući. Poslao sam Sonyju poruku kaže da će odgovoriti u 24 sata poslao sam im ovu sliku. Ne znam ima li još što na kutiji
vrijedno slanja.
Sto se tva tiče budale su ukrale daljinski iako su tv uništili.

Imaš li neki vid osiguranja?

Možeš ovdje navesti kakav je ps4 itd (imali negdje neku jedinstvenu ogrebotinu i slično). Možda ga netko od svih nas nađe na njuškalu ili oglasu.

Zaista suosjećam em što je stres em što je ogroman financijski gubitak.

edit: vidim naveo si s/n - super ali i fizičko stanje koje se odmah na prvu može vidjeti puno značilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 8:52 (toxic).
11 godina

Evo ulogirao sam se prvi put nakon sto godina samo da dam podršku Yunfy-u. Znam kako ti je, jer su meni ukrali mobitel, s time da sam ja imao gori slučaj(u jednu ruku) - lopov je ušao u apartman dok sam ja na wc-u bio i uzeo novi mobitel koji je onda bio oko 1500kn, dakle ja i lopov smo bili u apartmanu zajedno par minuta. Samo on nije znao da je policija već onda koristila gps za pronalazak mobitela, kojeg su mi našli u Rovinju i vratili u roku 2 tjedna, samo je bilo zanimljivo da je sud automatski odbacio temelj za tužbu(kojeg je policija dala). Hoću ti reći da znam osjećaj s kojim se ovih dana boriš. Ne predaj se,možda policija pomogne. 

13 godina
PlayStation 4

Nažalost mislim da nema pomoći, žao mi je što ti se to dogodilo.

Inače jedini vid zaštite je osiguranje od krađe, a i tu ne dobiješ kompletan iznos i ne odmah.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ali kako netko moze bit takav da ide ukrast nesto sto je netko zaradio vlastitim trudom i mukom..odvratno

1 0 hvala 0
17 godina
nixa2210 kaže...
Ali kako netko moze bit takav da ide ukrast nesto sto je netko zaradio vlastitim trudom i mukom..odvratno

To je u ljudskom kodu, hvala bogu u malom dijelu ljudi. Sreća u nesereći je da su neki ljudi i za manje krađe spremni ubiti tako da ne znaš jesi li sretan što te samo pokrade... ne bih nečiju kunu uzeo a o nećem drugom da ne govorim. Nažalost, nismo svi isti... Posebno sam osjetljiv na djecu i krađe. Mislim da se u takvim okolnostima ne bih mogao kontrolirati..

17 godina
Evo odgovora od Sonya:

Poštovani,

Hvala Vam za Vaš e-mail.

Žao nam je što vam je ukradena Vaša konzola.

Naš savjet je da im date račun i jamstveni list ( ukoliko ga posjedujete), mi Vam možemo pomoći samo uz račun i policijski izveštaj.
Možemo pokrenuti određene mjere protiv same konzole nakon što nam to prosljedite.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Hvala. Srdačno,

Milan
PlayStation podrška
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Imam HR account, i kupio bih ovo.

Vidim GB znak na kartici. To ide ili ne ide?

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mora biti HR bon da bi radilo na HR accountu.

Ali, možda je Links stavio krivu sliku, pa provjeri za svaki slučaj.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
PlayStation 4

Yunfy-man 

Malo sam razmisljao o tvojem slucaju i glupo je donositi zakljucke ali poprilicno sam siguran da taj tko ti je to ukrao te zna ili ti je blizak a mozda je bio i kod tebe u viksi i zna tvoje kretnje.

Naime ljudi u vecini slucajeva nista ne ostavljaju u vikendicama a ako idu pljackati onda znaju gdje trebaju ici.

Ako u tom trenutku niti jedna druga viksa u tvom krugu nije opljackana moze biti da je ciljano.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Just Cause 3 dostupan za skidanje 

Moj PC  
4 0 hvala 7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice