- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Heh, a ja narucio za 1350kn haha
Nemres vjerovat. Danas ga idem podigut.
Što, gdje?
EDIT
Par pitanja za znalce:
- Ima neke razlike za nezahtjevne igrače između PRO konzole i slim D chassis?
- Jel ponuda u SD za cca 1800kn za konzolu (slim D chassis 500gb + dodatni kontroler) trenutno najpovoljinja ili ima gdje možda još bolja cijena?
- Imam trenutno PS3 sa dosta igara na disku pa me zanima može li se kako napraviti migracija igara sa PS3 na PS4 ili još bolje postoji li mogućnost zamjene PS3 igara za PS4 igre (kupljeno online, nemam fizički igre)...ili neki drugi modus..možda prodaja nekako...?
dali možda netko ima NEED FOR SPEED, da mi kaže jel mu igrica uredno radi?
Ja igru pokrenem, krenem da ću igrat te mi dođe do dijela gdje se povezuje na EA server i izbaci "povezivanje nije moguće"....
Heh, a ja narucio za 1350kn haha
Nemres vjerovat. Danas ga idem podigut.
Što, gdje?
Mall.hr je imao ciscenje pred koji dan.
Zasto ga sprdate krivo se samo izrazio...
Danas sam zvao PS službu za korisnike da vidim šta je s tih nagradnih 75 kuna.
Rekli mi da svuda u Europi imaju problema s tim i da to rješavaju.
Vezano uz skori istek perioda za aktivaciju koda sa 75 kn (kraj 4.mjeseca), reki su mi da će produžiti vrijeme za aktivaciju.
Živi bili...
Zasto ga sprdate krivo se samo izrazio...
Očito se vi sa slobodnijim rečeničnim strukturama bolje razumijete
Očito se vi sa slobodnijim rečeničnim strukturama bolje razumijete
Kakve crne rečenične strukture... Nekad su to po pet-šest kratica jedna za drugom.
No dobro, nisam htio biti zločest i reči krnje strukture
Kupio danas malom PS4 pa imam pitanje u vezi kupovine igara na ps store preko paypal-a.
Kontaktirao sam Sony i rečeno mi je da kupovina igara preko paypal-a za naše tržište nije moguća.
Sa strane sam načuo da je moguća kombinacija promjene ip-a i registacije konzole na USA regiju i samim time mogćnost kupovine preko paypal-a.
Ima netko da se dublje kuži u tu tematiku...
Ako je jednostavnije može odgovor i na pp.
Kupio danas malom PS4 pa imam pitanje u vezi kupovine igara na ps store preko paypal-a.
Kontaktirao sam Sony i rečeno mi je da kupovina igara preko paypal-a za naše tržište nije moguća.
Sa strane sam načuo da je moguća kombinacija promjene ip-a i registacije konzole na USA regiju i samim time mogćnost kupovine preko paypal-a.
Napravis US account i kupis PSN bonove ovdje sa paypalom
https://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/US-Region/
Najbolja i najsigurnija metoda
Nisam ga još niti upalio, tako da se baš i ne kužim u izradu accounta.
Sam biraš regiju accaunta ili se to automatski radi preko ip-a?
ja imam paypal ali jednostavnije mi je bilo postaviti visa electron kao primarni račun te putem njega kupovati.
Ako ti treba dodatna pomoć, slobodno se javi na PM
Nisam ga još niti upalio, tako da se baš i ne kužim u izradu accounta.
Sam biraš regiju accaunta ili se to automatski radi preko ip-a?
Nađi neku adresu bezveze americku.
Sa one stranice ces dobit kod koji ces upisat pa ce ti se dodat novci na racun.
Sam biraš regiju i onda odabereš neki grad i adresu iz US.
EDIT: kolega me preduhitrija za koju sekudnu :)
Dugoročno gledano, da li je bolje kreirati i koristiti HR acc ili ima previše prednosti sa US?
Imam problem sa varificiranjem emaila, uvijek izbacuje "An error occurred while performing this operation."
probao sam preko wifia, preko 3ga, preko razlicitih browsera i uvijek isto, sto mi je ciniti, kupio ps4 i vec 3 sata se mucim da ga pokrenem
ja imam paypal ali jednostavnije mi je bilo postaviti visa electron kao primarni račun te putem njega kupovati.
Ako ti treba dodatna pomoć, slobodno se javi na PM
Nemam Visu, tako da mi to nije opcija.
Paypal mi je vezan za american express.
Imam problem sa varificiranjem emaila, uvijek izbacuje "An error occurred while performing this operation."
probao sam preko wifia, preko 3ga, preko razlicitih browsera i uvijek isto, sto mi je ciniti, kupio ps4 i vec 3 sata se mucim da ga pokrenem
Nazalost,morat ces to prebaciti za sutra jer je cijeli dan PSN u banani...
Pozdrav, vidim da je u Sancta Domenici akcija na PS4 pa mislim ubost nešto od toga, sumnjam da će u nas biti povoljnije.
e sad ako može par pitanja s obzirom da se baš ne kužim u sve to:
1. kakve su igre u ovom bundleu od 2.699 kn (Uncharted 4/Driveclub/The Last of Us Gamer), hoće to biti zanimljivo klincima od 6 i 9 godina?
2. Jesu te igre u fizičkom obliku (pa se kasnije mogu prodati) ili se moraju downloadati?
3. znači li mi što tih 500GB razlike u konzolama, jer ne vjerujem da će se nešto puno kupovati/skidati igara?
4. koje igre preporučujete za igranje multiplayera (ne online nego split screen ili slično)? ima nešto iz Call of duty serijala?
Da rezimiram, dilema je između kupnje osnovnog modela od 500gb bez igara (pa za razliku u cijeni kupim igre koje želim) ili 700 kn skupljeg modela od 1TB s tri igre (koje nemam pojma jel valjaju).
Unaprijed zahvaljujem na pomoći
Dugoročno gledano, da li je bolje kreirati i koristiti HR acc ili ima previše prednosti sa US?
Mislim da ti je US bolja varijanta. Ja ga koristim od kad sam kupi PS4 i nikakvih problema nisam imao.
Iskreno dovoljan ti je HR acc posto nas store ima jako dobre popuste. Zapravo moram priznati da su me ugodno iznenadili sto se tog dijela tice...
Prezadovljan sam ponudom na EU (HR) PSNu. Koliko sam popratio zadnje rasprodaje u zadnjih 6 mjeseci, EU je imao cak i bolje igre po stvarnom pristupačnim cijenama.
Nebi prošao ništa jeftinije u US pogotovo što je $ došao na 7kn
jel vam je dosla od psn-a anketa u vezi istog za ispunit na mail
jel vam je dosla od psn-a anketa u vezi istog za ispunit na mail
Meni nije. A što pitaju?
svasta i na temelju odgovora prilagodjavaju izbor daljnih pitanja tako da vide jel si bot
p.s ima pitanja i sa vise odgovora,nadopisivanja istog...traje 10-ak minuta
Evo baš sam ispunio anketu i popljuvao sam PSN gdje god sam mogao.
I nisam im naravno dao da povežu moje odgovore sa mojim PSN accountom.
psn mi je za ps plus (koji nisam ni namjeravao produziti) uzeo 35 kuna s racuna iako sam imao samo 80 lipa i otisao u minus .. ne kuzim kako je to moguce, radi se o ziro racunu zabe u kojem se ne moze ici u minus...
psn mi je za ps plus (koji nisam ni namjeravao produziti) uzeo 35 kuna s racuna iako sam imao samo 80 lipa i otisao u minus .. ne kuzim kako je to moguce, radi se o ziro racunu zabe u kojem se ne moze ici u minus...
vjerojatno ti je ukljucen automatic renewal
Pozdrav, vidim da je u Sancta Domenici akcija na PS4 pa mislim ubost nešto od toga, sumnjam da će u nas biti povoljnije.
e sad ako može par pitanja s obzirom da se baš ne kužim u sve to:
1. kakve su igre u ovom bundleu od 2.699 kn (Uncharted 4/Driveclub/The Last of Us Gamer), hoće to biti zanimljivo klincima od 6 i 9 godina?
2. Jesu te igre u fizičkom obliku (pa se kasnije mogu prodati) ili se moraju downloadati?
3. znači li mi što tih 500GB razlike u konzolama, jer ne vjerujem da će se nešto puno kupovati/skidati igara?
4. koje igre preporučujete za igranje multiplayera (ne online nego split screen ili slično)? ima nešto iz Call of duty serijala?
Da rezimiram, dilema je između kupnje osnovnog modela od 500gb bez igara (pa za razliku u cijeni kupim igre koje želim) ili 700 kn skupljeg modela od 1TB s tri igre (koje nemam pojma jel valjaju).
Unaprijed zahvaljujem na pomoći
Što se tiče SD, ja sam išao u trgovinu i oni su mi tamo ponudili da imaju akciju na PS 4 Slim 500GB te jednu igru po želji za 2700kn. Dakle te navedene pakete s igrama trenutno nisu imali a i ovaj način mi se čini za kupca logičniji, jer sam uzeo FIFU 17, dok je inače samo igra 500kn