PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.466.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
movie kaže...
arnes_king kaže...

Pa ja kako vidim ni sada nije nesto puno drugacija situacija. Cak je PS4 obicni jos malo jeftiniji nego sto je bio, a PS4 Pro je i dalje bez icega u prodaji za 400€.

Ne kužim čemu filozofiranje? Kupi ono što te veseli i što si možeš priuštiti. Ovakvim postovima ispada da sam sebe ubjeđuješ da si napravio i kupio dobro a duboko u tebi i dalje čuči sumnja.. Svatko ima pravo na mišljenje, on misli tako ti ovako i ok. Nema potrebe opravdavati se nikome, pogotovo ne na ovakvoj temi.

Nisam ja filozofirao niti poceo s ovim, nego je kolega poceo da vrijedja pa sam se na to oglasio i argumentima dokazao da nije u pravu.

13 godina
protjeran
Spike1983 kaže...

ajd ljudi ostavite se priče o parama i kome sto kolko vrijedi, to nikad dobro ne zavrsi...

nego sto vi igrate ovih dana? 

kolko god imam instaliranih igara na PS4, nis mi se ne igra osim GTA V i ciste zajebancije po gradu, dan danas me cudi kolko detalja ima ova igra i kako su odlicno napravili cijeli taj zivi svijet, jedva cekam RDR2 

Trebam i ja GTA V nabaviti, zadnji put je igrao na PS3, a takodjer cekam RDR2.

Ja trenutno igram Rise of the Tomb Raider i do sada od ovih sto sam igrao (BF1, COD:IW) ona mi je najbolja. Dodatno igram i DB Xenoverse 2.

10 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
Spike1983 kaže...

ajd ljudi ostavite se priče o parama i kome sto kolko vrijedi, to nikad dobro ne zavrsi...

kolko god imam instaliranih igara na PS4, nis mi se ne igra osim GTA V i ciste zajebancije po gradu, dan danas me cudi kolko detalja ima ova igra i kako su odlicno napravili cijeli taj zivi svijet, jedva cekam RDR2 

Trebam i ja GTA V nabaviti, zadnji put je igrao na PS3, a takodjer cekam RDR2.

Ja trenutno igram Rise of the Tomb Raider i do sada od ovih sto sam igrao (BF1, COD:IW) ona mi je najbolja. Dodatno igram i DB Xenoverse 2.

Ja cu krenut sa the last of us new game + na onoj predzadnjoj tezini te tu i tamo ozivit ufc karijeru, a u rezervi imam mgs: grounded zero za proc...

I am over 9000!!!
15 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Igram RE 7, odlična i napeta igra, vrijedi baš svake kune. Jako dobar spoj akcije i istraživanja. Ničega nema previše.

I da, svaka čast ko igra na VR-u, im too old for that shit 

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
PlayStation 4

ja sam na 10-ak sati vr-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spike1983 kaže...

Ja sam nakon oho godina odlučio GTA V proći 100% (checklist) i iznenadio se koliko toga još ima nakon main storya i strangers and freaksa.....igrica je antologijska... :)   Navodno sa novim boost updateom nema više frame dropova (fiksnih 30fpsa)

Probaj Mafiu 3...Ja sam je igrao nakratko (day one) i nije mi bila nešto,štoviše bezveze na prvu i odmah je prodao.......Mjesec-dva nakon toga, nešto sam se razbolio i kako mi je bilo dosadno, (a htio sam isključivo igru tipa GTA) uzeo je prek njuškala za 200 kn-reko dat ću joj još jednu šansu....Na kraju sam je prešao do kraja i ispala mi je solidnom..

12 godina
PlayStation 4

Da se malo maknemo od prepucavanja ciji je veci.....

Nego imam 350kn u walletu sta preporucujete? Trenutno igram iskljucivo tri igre BF1, project cars i dirt rally.  Nisam stvarno pametan sto odabrati. preporucite sto vam je bilo dobro zadnje, sve vrste su dobrodosle. Vidim da je batman arkham knight 109kn jel igrao tko? dal se to isplati odigrat?

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Nego imam 350kn u walletu sta preporucujete? Trenutno igram iskljucivo tri igre BF1, project cars i dirt rally.  Nisam stvarno pametan sto odabrati. preporucite sto vam je bilo dobro zadnje, sve vrste su dobrodosle. Vidim da je batman arkham knight 109kn jel igrao tko? dal se to isplati odigrat?

Ratchet and Clank, Trine 3, Broken Sword i jos ti ostane love :)

12 godina
omomomomoomm kaže...

Dishonored Definitive Edition

Dark Souls 2

Tales from the Borderlands i Wolf Among Us

Evil Within

Po meni sve fantastične igre i dosta nezahtjevne grafički (osim možda Evil Within), a super jeftine na PC-u, pa razmisli.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

mislis ps-u 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

kaj mislite jel bi mogo Sony ubacit podrsku za x265 HEVC format u svoj media player?   

vecinu serija koje gledam ovako pise u naslovu: "1080p x265 HEVC 10bit AAC 5.1"

i na plejki mi to radi bez problema

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Što se tiče datuma izlaska PS5:

PS1 - Q4/1994

PS2 - Q4/2000

PS3 - Q4/2006

PS4 - Q4/2013

Ja bi se kladio da će nastaviti ovaj niz, što znači da PS5 izlazi najranije krajem 2019, a moguće i godinu dana kasnije

U načelu se pokazalo da proizvođači dosta drže do tradicija...

Nintendo

NES:1985

SNEN:1991

N64:1996

GameCube:2001

WII:2006

WII U:2012

Switch:2017

M$:

XBOX:2001

X360:2006

ONE:2013

1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Tako je
Ima jos developera koji od pocetka rade na igrama za PS4, a jos nisu izdali niti jednu. 
Ocekuje se da naprave barem 2 igre u toj generaciji konzola. 

Santa Monica, Bend, PD, Quantic dream , Kojima....

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
X3M kaže...
Spike1983 kaže...

kaj mislite jel bi mogo Sony ubacit podrsku za x265 HEVC format u svoj media player?   

ma daj?? do yaya, budem isprobao danas, tnx za info 

17 godina
Rimtu kaže...

Što se tiče datuma izlaska PS5:

PS1 - Q4/1994

PS2 - Q4/2000

PS3 - Q4/2006

PS4 - Q4/2013

Ja bi se kladio da će nastaviti ovaj niz, što znači da PS5 izlazi najranije krajem 2019, a moguće i godinu dana kasnije

U načelu se pokazalo da proizvođači dosta drže do tradicija...

...

Samo štu su prije konzole bile arhitekturno drastično drugačije od prethodnih verzija.

Danas je to sve isti klinac i neće se ni mijenjati u odnosu na PC arhitekturu.

Tako da netko tko razvija igru za PS4, radit će i na PS5 itd, što se prije nije moglo reći.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina

Sony je već spomenuo da će novi PS5 izaći tek kad dođe do bitnih promjena u arhitekturi čipova.

Prvi PS4 je izašao krajem 2013. i bazira se na 28nm Amd 7000 arhitekturi s kraja 2012.

Ps4 Pro/Slim su na 14 nm Polaris arhitekturi iz 2016.

PS5 će vjerojatno biti na 7nm Navi arhitekturi koja se očekuje krajem 2018.

Očekivani izlazak PS5 je vjerojatno kraj 2019/početak 2020.

PSN - DeniZg80
14 godina
Spike1983 kaže...
X3M kaže...
Spike1983 kaže...

isprobao na 3 file-a, ne šljaka... neznam na koju foru ti to gledas?? znaci pricamo o media playeru od PS4 i citanju sa usb-a (stick il externi HDD)

17 godina
DeniZg kaže...

Sony je već spomenuo da će novi PS5 izaći tek kad dođe do bitnih promjena u arhitekturi čipova.

Prvi PS4 je izašao krajem 2013. i bazira se na 28nm Amd 7000 arhitekturi s kraja 2012.

Ps4 Pro/Slim su na 14 nm Polaris arhitekturi iz 2016.

PS5 će vjerojatno biti na 7nm Navi arhitekturi koja se očekuje krajem 2018.

Očekivani izlazak PS5 je vjerojatno kraj 2019/početak 2020.

To su arhitekture grafičkih kartica. I normalno da se mijenjaju, mijenjaju se i na PCu već desetljećima pa stare igre rade većinom rade bez većih problema.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

ne tako preko plexa sljaka ali i 4k hevc 10bit samo audio je u stereu ac-a nazalost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Do Horizona nema baš igara koje me zanimaju pa planiram uzeti Driveclub (onu osnovnu verziju).

Koliko ima staza?

Koliko ima auta?

Koliko otprilike traje kampanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

@DeniZG 

Jel uzimas Nioh ? 

Meni su ga danas poslali pa se nadam da ce doc do petka :)

Jedva cekam :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 16:16 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...
Spike1983 kaže...
X3M kaže...
Spike1983 kaže...

isprobao na 3 file-a, ne šljaka... neznam na koju foru ti to gledas?? znaci pricamo o media playeru od PS4 i citanju sa usb-a (stick il externi HDD)

da, medija player od PS4, usb stick piknut od naprijed i to je to, meni radi

imam PS4 pro, ako je to bitno

p.s. poslat cu ti na PM linkove sa jednim videom pa probaj

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

sad sam provjeravao

skuzio sam zasto ti ne radi, zbog audio codeca

ovi sa 5.1 se nece uopce pokrenuti

dok stereo hoce , ali ne svi

radi mi x265 stereo 144kbps, 48kHz

ne radi mi x265 stereo 64kbps, 25kHz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...

Kolko vidim blizzard se buni, a imaju i pravo.

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Kako i ne bi, tipkovnice i miševe vratite tetama u matičnim uredima, joystick je preteča gaminga i nek tako i ostane. 

PSN: RayzCRO
14 godina
PlayStation 4

Dajte više prestanite kontroler zvati "joystick". Zna se kaj je joystick a kaj kontroler. Može i joypad, gamepad, sve je bolje od "joystick".

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
X3M kaže...

sad sam provjeravao

skuzio sam zasto ti ne radi, zbog audio codeca

ovi sa 5.1 se nece uopce pokrenuti

dok stereo hoce , ali ne svi

radi mi x265 stereo 144kbps, 48kHz

ne radi mi x265 stereo 64kbps, 25kHz

isprobao i jedan stereo isto 0 bodova, odustajem od x265... 

svejedno fala za info 

17 godina
Santana kaže...
Bitanga kaže...

Kolko vidim blizzard se buni, a imaju i pravo.

Pročitaj do kraja, a ne samo prvu rečenicu :-P

"Kaplanovi komentari objavljeni su u temi u kojoj su sudionici ustvrdili kako većina najboljih igrača Overwatcha na konzolama koristi miševe i tipkovnice pomoću adaptera poput XIM-a. Igrači su Blizzardovce zamolili da naprave nešto po tom pitanju"

Piše jedino logično, ili da se zabrani ili svima omogući korištenje miša i tipkovnice.

I to je normalna stvar, treba svima dozvoliti jer zabrane nikad nisu ništa riješile.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 18:17 (Bitanga).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Obzirom da ima ljudi koji žele igrat sa KB/M na konzoli, bilo bi dobro da Sony i MS omoguće devovima da vide tko šta koristi u njihovim igrama, i onda da u igri dev razdvoji KB/M igrače od igrača što igraju s kontrolerom. Najpoštenije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 18:26 (AngryBird).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice