PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.471.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4

pa imam ih od prije :)  

a nije mi problem neki i kupit...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 19:19 (4mal).
16 godina
PlayStation 4

Kakvi su dojmovi PSVRa nakon nekoliko mjeseci (forumasi koji ga imaju duze)? Stalno se premisljam i na rubu sam, ovo prakticki cekam od kad sam pocea sa gameingom i kad sam prvi put cua za VR, negdje rane 2000e. Na kraju krajeva koliko ga cesto koristite i da li nestane onaj "WOW" dozivljaj u potpunosti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 20:06 (slimyyy).

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

puno sam o tome vec pisao i vjeruj mi na rijec preodlican 

bdw ovaj PS nije normalan zadnjih pola godine 

1. izadje ps pro sa 4k i hdr supportom

i ps 4 slim !

2. pa psvr !

3. 4.00 i nadollazeci 4.50 firm odlicno 

suma sumarum kud ces bolje 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 20:05 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
Aham.

Rado bih skakutao od uzbudjenja, ali me strah navlakuse, podrska za externe diskove je super stvar, jedino ako se i na njih bude moglo instalirati kao i na interni, sto bi otvorilo mnoga vrata. Medjutim nekako me strah da to ne bude prosirena varijanta onog sto vec imamo, pa da na externi disk od 8tb budemo mogli snimati sejvove,screenshotove i slicne gluposti.

Ako bude potpuno funkcionalan (a stvarno sam skeptican da ce sony ponuditi opciju da biramo na koji drajv cemo sto od igara instalirati), ili barem djelomicno (skladistenje pkg-ova s mogucnoscu instalacije na interni drajv), onda nam se smijese i prvi jailbreakovi i dekripcija instalacija ako je vjerovati nabrijancima koji tvrde da samo to cekaju,i da onda pocima zlatno doba jailbreakova i piraterije na ps4. Sumnjam,ali zivi bili pa igrali....
17 godina
Damir22 kaže...
Aham.

Rado bih skakutao od uzbudjenja, ali me strah navlakuse, podrska za externe diskove je super stvar, jedino ako se i na njih bude moglo instalirati kao i na interni, sto bi otvorilo mnoga vrata. Medjutim nekako me strah da to ne bude prosirena varijanta onog sto vec imamo, pa da na externi disk od 8tb budemo mogli snimati sejvove,screenshotove i slicne gluposti.

Ako bude potpuno funkcionalan (a stvarno sam skeptican da ce sony ponuditi opciju da biramo na koji drajv cemo sto od igara instalirati), ili barem djelomicno (skladistenje pkg-ova s mogucnoscu instalacije na interni drajv), onda nam se smijese i prvi jailbreakovi i dekripcija instalacija ako je vjerovati nabrijancima koji tvrde da samo to cekaju,i da onda pocima zlatno doba jailbreakova i piraterije na ps4. Sumnjam,ali zivi bili pa igrali....

"you can now connect a USB 3.0 external HDD and download, save and install games, apps and add-ons directly onto your removable HDD. You can also move any games and apps you’ve already saved onto it to help you stay organised."

Ne vjerujem da ću koristiti, ali može dobro doći kao arhiva igara gdje ih samo moveaš dok ne želiš više igrati, da ne moraš ponovo skidati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina

Malo me brine da s tim eksternim diskovima ne krene piratluk.

U stvari, piratluk me ne brine koliko hackiranje.

A ovo sa PS4 Pro boost modom je mind blowing za konzole.

Sad sam na Gafu pogledao Witchera i Bloodborne sa boostom.

Razlika je vidljiva (iako su tako glatko igre trebale raditi od početka na običnom PS4, ali OK).

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

moze link za gaf ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
4mal kaže...

moze link za gaf ? 

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1340529

9 godina
PlayStation 4

Taj dio sam izgleda propustio procitati ili skuziti, tnx!

Zgodna opcija, ako nista, kako rekoh, za backup, ono sto igram je na internom, sto cuvam je na externom, da ne moram opet downloadati ako bih igrao jednog dana.

Jesi mozda uspio shvatiti, ovo vrijedi samo za digitalne, ili ces BR igru moci instalirati i na externi disk?

Deni - da, ukoliko bilo koju igru mozes instalirati i pokretati s externog (i digiralnu i br), sve sto onda  treba je "no-cd" crack (da tako kazem), i eto te u piratluku, jer sto ce nekoga sprijeciti da instalira igru na externi, prenese kod nekoga, prebaci fajlove na pc, s pc-a vrati na njegovu konzolu (sto je trenutno moguce i bez ikakvog cfw-a ili jailbreaka), dakle samo treba zaobici zastiti, i voila.... (ok, nije to samo, da nebi ispalo da je to nesto krajnje jednostavno, ali ipak, korak je u pravom smijeru).

U svakom slucaju biti ce zanimljivo vidjeti kako je sony rijesio ovu problematiku, i kako je zastitio taj externi disk.

Usput, tko zeli probati, beta owf je vani, moze se pronaci i skinuti....

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 20:56 (Damir22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Vidio i ja video clipove kak boost radi na just cause 3 i evil within, bas se primjeti da je puno bolje, neznam jel 60fps, al zgleda super, ovo je bome odlican update i jos ovo sa prebacivanjem igara na externe diskove, do jaja, vidio clip di je lik prebacio back to the future na externi, trebalo je 30sec :)

steta kaj nece radit sa usb 2.0 jer ih imam nekolicinu po doma kaj čame u ladici :(

Sad vise nema dvojbe tko ide po prvi put kupovat PS4, samo Pro :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Spike - mislis da nece raditi s usb3 externim kucistem+bilo kakav disk unutra?
14 godina
Damir22 kaže...
Spike - mislis da nece raditi s usb3 externim kucistem+bilo kakav disk unutra?

Nemam pojma, treba isprobat i vidjet, ajd nek netko javi kakve su promjene ko je upao u betu :)

17 godina
PlayStation 4

ezio pa one sluske kaj se dobe sam psvr-om su 3D audio ! lol jel meni nes promaklo ili 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 21:40 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
S obzirom da treba 3 sekunde za pronaci ofw beta, rekao bih da smo svi upali. Druga prica je koliko od nas (njih) ce se usuditi instalirati tako na slijepo vjerovanje da je to real deal... Ja mislim da necu,ali nikad se nezna ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ako nekog zanima Ghost Recon Wildlands closed beta ovaj vikend, pošaljite mi svoj Uplay nick na PM.

Imam 2 invajta fore. Otišle pozivnice.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 23:28 (DeniZg).
15 godina
4mal kaže...

ezio pa one sluske kaj se dobe sam psvr-om su 3D audio ! lol jel meni nes promaklo ili 

Koliko sam ja shvatio, nije stvar do sluski. Osim sto moraju biti spojene na psvr.

PSN - darklydexter
15 godina
PlayStation 4

Jel probo netko Steep igricu, cini se zanimljivo, ubisoft je neznam sta ocekivati

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Jel probo netko Steep igricu, cini se zanimljivo, ubisoft je neznam sta ocekivati

Super ideja i nesto novo (bar meni), ali dosta brzo dosadi...

I am over 9000!!!
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Raspisali ste se o piratluku, moja teorija je da ce sony nakon nekog vremena ostavit rupu (ili "sami" prosirit glasine o mogucnosti cracka) samo radi povecane prodaje konzola... znate i sami da od 10 ljudi koji nemaju ps4 bar 8 bi reklo da bi ga imali da mogu besplatno igrat igrice...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 0:13 (Shivi).

0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

S obzirom na prodaju to im uopce nije potrebno.

Relna ocekivanja su da ce do kraja ove godine prodat do 70000000 konzola (kraj 2016 su zavrsili sa 57000000)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ok ali mozes i TLOS igrat u cinema mode-u pa dobis 3D audio 

tako da prakticki kad se taj 3D audio raspostranji na vise naslova 

netrebaju ti nove gold slushke zahvaljujuci VR-u tj onoj centrac 3D audio procesor unitu.

9 godina
neaktivan
Gluposti pišeš.Kakav piratluk i prebacivanje fajlova.Ja imam na Xbox One eksterni 2TB HDD i igram igre sa njega non stop.Kad sam prikopčao prvi puta taj vanjski HDD u Xone on je ponudio opciju da se sistematizira za upotrebu na XONEu a to znači da kad se prikopča na PC uopce se ne vide fajlovi igara skinutih sa Xbox Livea za Xone,vec je cjeli HDD isključivo samo za upotrebu na Xone,sve dok se ne formatira ponovno.Sigurno je da ce i na PS4 biti isti slučaj.
14 godina
PlayStation 4

Yaaay boost. Sad na konzoli od 3300kn mogu igrati stare igre na stabilnih 30FPS!!!

Šalu na stranu, sramota je da se to događa. I Sony i Microsoft su pustili van preslabe konzole i sad se ovim "međugeneracijskim" konzolama krpaju da nam pruže iskustvo kalvo smo trebali odmah dobiti. Jbte kad se sjetim PS3 i cell procesora, koji je to powerhouse bio. Developeri su skoro do samog kraja PS3 ere otkrivali novu snagu i izbacivali nam grafička remek djela. Čak ni igre u početku kad je cell bio velika nepoznanica nisu bile mnogo grafički inferiorne u odnosu na PC. A gle PS4 i XOne, vani su dvije godine i uz crpljenje sve moguće snage i dinamičku rezoluciju ima igara koje ne mogu postići glatkih 30fps. Fakat je ovo najgora generacija konzola. /endrant

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
TibzzX kaže...

Yaaay boost. Sad na konzoli od 3300kn mogu igrati stare igre na stabilnih 30FPS!!!

Šalu na stranu, sramota je da se to događa. I Sony i Microsoft su pustili van preslabe konzole i sad se ovim "međugeneracijskim" konzolama krpaju da nam pruže iskustvo kalvo smo trebali odmah dobiti. Jbte kad se sjetim PS3 i cell procesora, koji je to powerhouse bio. Developeri su skoro do samog kraja PS3 ere otkrivali novu snagu i izbacivali nam grafička remek djela. Čak ni igre u početku kad je cell bio velika nepoznanica nisu bile mnogo grafički inferiorne u odnosu na PC. A gle PS4 i XOne, vani su dvije godine i uz crpljenje sve moguće snage i dinamičku rezoluciju ima igara koje ne mogu postići glatkih 30fps. Fakat je ovo najgora generacija konzola. /endrant

Nisu nist slabe. Ak jedan developer moze napravit igru kak spada trebo bi i drugi. 
FromSoftware jos nije napravio igru koja nema problema sa FPS-om ili framepacingom na konzoli, a to ukljucuje PS3,Xbox360,PS4,Xbox One
Bloodborne i svaki dark souls su imali te probleme. Jednostavno im engine nije dobro optimiziran.Nebi krivio konzolu za to.

Witcher 3 se od pocetka vrtio katastrofalno, al su ga uspjeli patchat i optimizirat. Ak witcher 3 se moze vrtit dobro, trebala bi svaka druga igra. 

Kolko je PS3 kostal kad je izaso ? Jesi ga kupio po orginal cijeni ?
On je od pocetka imal tolko problema sa optimiziranjem da je ovo na PS4 zanemarivo. 

Nintendo Switch i WiiU su jos slabiji pa se igre vrte u 60fps-a (neke :P)

11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Razlika je vidljiva (iako su tako glatko igre trebale raditi od početka na običnom PS4, ali OK).

Deni je u pravu, i to vec ekipa stavlja na YT ko je u beta 4.50 eto 3 linka:

Bloodborne 1080/60 test (PS4 Pro Boost Mode)

WITCHER 3

Ali i dalje mislim da Bloodborne nema sanse da je u 60FPS-a , al je stabilniji.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 10:21 (madafaka85).
17 godina
madafaka85 kaže...
DeniZg kaže...

Deni je u pravu, i to vec ekipa stavlja na YT ko je u beta 4.50 eto 3 linka:

Bloodborne 1080/60 test (PS4 Pro Boost Mode)

Ali i dalje mislim da Bloodborne nema sanse da je u 60FPS-a , al je stabilniji.

Konačno su se opametili i dali ljudima s jačim hardverom bolje performanse.

To je bilo i za očekivati. Još da srede i game recording u 60 FPSa i možda nekaj i bude od tog playstationa. ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 10:43 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

mozda bude od njega e pa stvarno si bitanga 

ako ti nije dovoljno sto su sve napravili do sada  

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

mozda bude od njega e pa stvarno si bitanga 

ako ti nije dovoljno sto su sve napravili do sada  

Ne kužiš baš sarkazam :-)

No, uglavnom, u početku je bila spika da će se sve igre vrtiti jednako, pa onda ipak da će igre imati opcije, pa sad će se i igre vrtiti ipak puno bolje na PRO.

Sad se ekipa koja je kupila PS4 peasants edition sigurno osjeća malo prevareno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice