pa imam ih od prije :)
a nije mi problem neki i kupit...
pa imam ih od prije :)
a nije mi problem neki i kupit...
Kakvi su dojmovi PSVRa nakon nekoliko mjeseci (forumasi koji ga imaju duze)? Stalno se premisljam i na rubu sam, ovo prakticki cekam od kad sam pocea sa gameingom i kad sam prvi put cua za VR, negdje rane 2000e. Na kraju krajeva koliko ga cesto koristite i da li nestane onaj "WOW" dozivljaj u potpunosti?
puno sam o tome vec pisao i vjeruj mi na rijec preodlican
bdw ovaj PS nije normalan zadnjih pola godine
1. izadje ps pro sa 4k i hdr supportom
i ps 4 slim !
2. pa psvr !
3. 4.00 i nadollazeci 4.50 firm odlicno
suma sumarum kud ces bolje
"you can now connect a USB 3.0 external HDD and download, save and install games, apps and add-ons directly onto your removable HDD. You can also move any games and apps you’ve already saved onto it to help you stay organised."
Ne vjerujem da ću koristiti, ali može dobro doći kao arhiva igara gdje ih samo moveaš dok ne želiš više igrati, da ne moraš ponovo skidati.
Malo me brine da s tim eksternim diskovima ne krene piratluk.
U stvari, piratluk me ne brine koliko hackiranje.
A ovo sa PS4 Pro boost modom je mind blowing za konzole.
Sad sam na Gafu pogledao Witchera i Bloodborne sa boostom.
Razlika je vidljiva (iako su tako glatko igre trebale raditi od početka na običnom PS4, ali OK).
moze link za gaf ?
moze link za gaf ?
Taj dio sam izgleda propustio procitati ili skuziti, tnx!
Zgodna opcija, ako nista, kako rekoh, za backup, ono sto igram je na internom, sto cuvam je na externom, da ne moram opet downloadati ako bih igrao jednog dana.
Jesi mozda uspio shvatiti, ovo vrijedi samo za digitalne, ili ces BR igru moci instalirati i na externi disk?
Deni - da, ukoliko bilo koju igru mozes instalirati i pokretati s externog (i digiralnu i br), sve sto onda treba je "no-cd" crack (da tako kazem), i eto te u piratluku, jer sto ce nekoga sprijeciti da instalira igru na externi, prenese kod nekoga, prebaci fajlove na pc, s pc-a vrati na njegovu konzolu (sto je trenutno moguce i bez ikakvog cfw-a ili jailbreaka), dakle samo treba zaobici zastiti, i voila.... (ok, nije to samo, da nebi ispalo da je to nesto krajnje jednostavno, ali ipak, korak je u pravom smijeru).
U svakom slucaju biti ce zanimljivo vidjeti kako je sony rijesio ovu problematiku, i kako je zastitio taj externi disk.
Usput, tko zeli probati, beta owf je vani, moze se pronaci i skinuti....
Vidio i ja video clipove kak boost radi na just cause 3 i evil within, bas se primjeti da je puno bolje, neznam jel 60fps, al zgleda super, ovo je bome odlican update i jos ovo sa prebacivanjem igara na externe diskove, do jaja, vidio clip di je lik prebacio back to the future na externi, trebalo je 30sec :)
steta kaj nece radit sa usb 2.0 jer ih imam nekolicinu po doma kaj čame u ladici :(
Sad vise nema dvojbe tko ide po prvi put kupovat PS4, samo Pro :)
Nemam pojma, treba isprobat i vidjet, ajd nek netko javi kakve su promjene ko je upao u betu :)
ezio pa one sluske kaj se dobe sam psvr-om su 3D audio ! lol jel meni nes promaklo ili
Ako nekog zanima Ghost Recon Wildlands closed beta ovaj vikend, pošaljite mi svoj Uplay nick na PM.
Imam 2 invajta fore. Otišle pozivnice.
ezio pa one sluske kaj se dobe sam psvr-om su 3D audio ! lol jel meni nes promaklo ili
Koliko sam ja shvatio, nije stvar do sluski. Osim sto moraju biti spojene na psvr.
Jel probo netko Steep igricu, cini se zanimljivo, ubisoft je neznam sta ocekivati
Jel probo netko Steep igricu, cini se zanimljivo, ubisoft je neznam sta ocekivati
Super ideja i nesto novo (bar meni), ali dosta brzo dosadi...
Raspisali ste se o piratluku, moja teorija je da ce sony nakon nekog vremena ostavit rupu (ili "sami" prosirit glasine o mogucnosti cracka) samo radi povecane prodaje konzola... znate i sami da od 10 ljudi koji nemaju ps4 bar 8 bi reklo da bi ga imali da mogu besplatno igrat igrice...
S obzirom na prodaju to im uopce nije potrebno.
Relna ocekivanja su da ce do kraja ove godine prodat do 70000000 konzola (kraj 2016 su zavrsili sa 57000000)
ok ali mozes i TLOS igrat u cinema mode-u pa dobis 3D audio
tako da prakticki kad se taj 3D audio raspostranji na vise naslova
netrebaju ti nove gold slushke zahvaljujuci VR-u tj onoj centrac 3D audio procesor unitu.
Ako je vjerovati donjem linku,to je zato sto se ljudi neprepucavaju tko sto bolje vrti i u kolko fpsa,nego ,jeli,igraju.
Yaaay boost. Sad na konzoli od 3300kn mogu igrati stare igre na stabilnih 30FPS!!!
Šalu na stranu, sramota je da se to događa. I Sony i Microsoft su pustili van preslabe konzole i sad se ovim "međugeneracijskim" konzolama krpaju da nam pruže iskustvo kalvo smo trebali odmah dobiti. Jbte kad se sjetim PS3 i cell procesora, koji je to powerhouse bio. Developeri su skoro do samog kraja PS3 ere otkrivali novu snagu i izbacivali nam grafička remek djela. Čak ni igre u početku kad je cell bio velika nepoznanica nisu bile mnogo grafički inferiorne u odnosu na PC. A gle PS4 i XOne, vani su dvije godine i uz crpljenje sve moguće snage i dinamičku rezoluciju ima igara koje ne mogu postići glatkih 30fps. Fakat je ovo najgora generacija konzola. /endrant
Yaaay boost. Sad na konzoli od 3300kn mogu igrati stare igre na stabilnih 30FPS!!!
Šalu na stranu, sramota je da se to događa. I Sony i Microsoft su pustili van preslabe konzole i sad se ovim "međugeneracijskim" konzolama krpaju da nam pruže iskustvo kalvo smo trebali odmah dobiti. Jbte kad se sjetim PS3 i cell procesora, koji je to powerhouse bio. Developeri su skoro do samog kraja PS3 ere otkrivali novu snagu i izbacivali nam grafička remek djela. Čak ni igre u početku kad je cell bio velika nepoznanica nisu bile mnogo grafički inferiorne u odnosu na PC. A gle PS4 i XOne, vani su dvije godine i uz crpljenje sve moguće snage i dinamičku rezoluciju ima igara koje ne mogu postići glatkih 30fps. Fakat je ovo najgora generacija konzola. /endrant
Nisu nist slabe. Ak jedan developer moze napravit igru kak spada trebo bi i drugi.
FromSoftware jos nije napravio igru koja nema problema sa FPS-om ili framepacingom na konzoli, a to ukljucuje PS3,Xbox360,PS4,Xbox One
Bloodborne i svaki dark souls su imali te probleme. Jednostavno im engine nije dobro optimiziran.Nebi krivio konzolu za to.
Witcher 3 se od pocetka vrtio katastrofalno, al su ga uspjeli patchat i optimizirat. Ak witcher 3 se moze vrtit dobro, trebala bi svaka druga igra.
Kolko je PS3 kostal kad je izaso ? Jesi ga kupio po orginal cijeni ?
On je od pocetka imal tolko problema sa optimiziranjem da je ovo na PS4 zanemarivo.
Nintendo Switch i WiiU su jos slabiji pa se igre vrte u 60fps-a (neke :P)
Razlika je vidljiva (iako su tako glatko igre trebale raditi od početka na običnom PS4, ali OK).
Deni je u pravu, i to vec ekipa stavlja na YT ko je u beta 4.50 eto 3 linka:
Bloodborne 1080/60 test (PS4 Pro Boost Mode)
WITCHER 3
Ali i dalje mislim da Bloodborne nema sanse da je u 60FPS-a , al je stabilniji.
Deni je u pravu, i to vec ekipa stavlja na YT ko je u beta 4.50 eto 3 linka:
Bloodborne 1080/60 test (PS4 Pro Boost Mode)
Ali i dalje mislim da Bloodborne nema sanse da je u 60FPS-a , al je stabilniji.
Konačno su se opametili i dali ljudima s jačim hardverom bolje performanse.
To je bilo i za očekivati. Još da srede i game recording u 60 FPSa i možda nekaj i bude od tog playstationa. ;-)
mozda bude od njega e pa stvarno si bitanga
ako ti nije dovoljno sto su sve napravili do sada
mozda bude od njega e pa stvarno si bitanga
ako ti nije dovoljno sto su sve napravili do sada
Ne kužiš baš sarkazam :-)
No, uglavnom, u početku je bila spika da će se sve igre vrtiti jednako, pa onda ipak da će igre imati opcije, pa sad će se i igre vrtiti ipak puno bolje na PRO.
Sad se ekipa koja je kupila PS4 peasants edition sigurno osjeća malo prevareno.