PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.469.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
4mal kaže...

dosadan si,odi kupi psvr znamo da te vuce 

A budem, samo se zavaravam da neću, a znam da ću uskoro tu pisati da sam kupio.

Tak je bilo i sa PS4 Pro :-P

kad žena bude pitala kolko si ti platio?

ko moj kolega..kupio ultra skupi Logitechov volan s pedalama a doma je donio to + praznu kutiju od Trust volana....

žena išla googlati podatke s kutije i vidjela je da volan košta 400kn  

12 godina
Bitanga kaže...
4mal kaže...

dosadan si,odi kupi psvr znamo da te vuce 

A budem, samo se zavaravam da neću, a znam da ću uskoro tu pisati da sam kupio.

Tak je bilo i sa PS4 Pro :-P

Ja sam prvi dan znao da ću uzeti PRO, ali za PSVR nisam siguran.

Čekam killer app ili bolje rečeno kritičnu masu appova. RE7 izgleda dosta dobro. Još par takvih i potežem za novčanikom.

PSN - DeniZg80
17 godina
Ziga kaže...

ko moj kolega..kupio ultra skupi Logitechov volan s pedalama a doma je donio to + praznu kutiju od Trust volana....

Nikad nisam kužio ljude koji žive u strahu? Možda je vrijeme da ti frend potraži novu ženu..

15 godina
movie kaže...
Ziga kaže...

Nikad nisam kužio ljude koji žive u strahu? Možda je vrijeme da ti frend potraži novu ženu..

Ti ili nisi oženjen ili tu nama glumiš frajera  .

Mislim da je to još preskupo s obzirom što nudi, mogli bi zamoliti vlasnike VR sa ovog foruma da nam iznajmljuju set kad se zasite recimo 300 Kn po danu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 0:21 (hummer0).
17 godina
hummer0 kaže...

Mislim da je to još preskupo s obzirom što nudi, mogli bi zamoliti vlasnike VR sa ovog foruma da nam iznajmljuju set kad se zasite recimo 300 Kn po danu.

U braku sam duže nego što ovdje većina ima godina. Nikada, ali nikada nisam se ženi opravdavao niti skrivao što kupujem, stoga mi je taj strah i skrivanje od žene potpuno nerazumljiv. Čemu onda zajednički život ako ga živimo u lažima i skrivanjima? Kakve sada veze ima sa ženom tvoje mišljenje je li to preskupo ili ne? Uvijek sam se vodio za time da si kupujem stvari koje si mogu priuštiti i koje me vesele. Da PS4 košta 500kn ne bih ga kupio ako me to ne veseli. Da je PS4 pro koštao 5000kn kupio bih ga bez razmišljanja jer me to veseli unatoč tome što sam imao PS4 i što uglavnom igram samo fifu. Da VR košta 500kn ne bih ga kupio jer me trenutno ne interesira. No što je to  briga moju ženu da bih sve to skrivao od nje i živio u lažima? To s frajerima nema veze. To je samo zdrav odnos supružnika u braku. Ako ga nema bolje sreću potražiti negdje drugdje.

16 godina
movie kaže...
hummer0 kaže...

U braku sam duže nego što ovdje većina ima godina. Nikada, ali nikada nisam se ženi opravdavao niti skrivao što kupujem, stoga mi je taj strah i skrivanje od žene potpuno nerazumljiv. Čemu onda zajednički život ako ga živimo u lažima i skrivanjima? Kakve sada veze ima sa ženom tvoje mišljenje je li to preskupo ili ne? Uvijek sam se vodio za time da si kupujem stvari koje si mogu priuštiti i koje me vesele. Da PS4 košta 500kn ne bih ga kupio ako me to ne veseli. Da je PS4 pro koštao 5000kn kupio bih ga bez razmišljanja jer me to veseli unatoč tome što sam imao PS4 i što uglavnom igram samo fifu. Da VR košta 500kn ne bih ga kupio jer me trenutno ne interesira. No što je to  briga moju ženu da bih sve to skrivao od nje i živio u lažima? To s frajerima nema veze. To je samo zdrav odnos supružnika u braku. Ako ga nema bolje sreću potražiti negdje drugdje.

Pa da imaš "normalni" brak onda bi zajedno odlučivali o svim stvarima u životu pa tako i kupovini "igračke" od 3.500 kn, ovim ne kažem da treba skrivati kupovinu niti takvo što podržavam, ali zajedničko odlučivanje o većim kupovinama mora biti. Naravno ovo sve ovisi o tome da li tebi 3500 kn predstavlja veliku kupovinu ili toliko potrošiš na pizdarije bez razmišljanja jer si financijski iznadprosječno pokriven. 

Velikoj većini 3500 kn je veliki iznos koji dosta utječe na financije u kučnom proračunu obitelji pa samim time mislim da je i potreban zajednički dogovor oko takve sume za neku igračku za čisto tvoju zadovoljštinu, jer mislim da bi i većina muških htijela znati i odlučiti sa ženom ako ona hoće dati 3500 kn za bundu, koja joj također nije životno neophodna za život kao i nama PS4.

Sve je to stvar prioriteta, raspoloživih financijskih sredstava i općenito dogovora u obitelji kako se raspolaže sa novcem unutar obitelji, da li zajedno trošite sve ukupna zarađena novčana sredstva ili svako troši svoju plaću kako on želi bez uplitanja drugog (ovo mislim da nije zdravo niti pametno, ali sve je stvar dogovora).  

15 godina
movie kaže...
hummer0 kaže...

ti si jedan jako ozbiljan čovjek. zato i igraš samo fifu. jer ozbiljni muškarci ne igraju ništa drugo

PSN - darklydexter
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Pa da imaš "normalni" brak onda bi zajedno odlučivali o svim stvarima u životu pa tako i kupovini "igračke" od 3.500 kn, ovim ne kažem da treba skrivati kupovinu niti takvo što podržavam, ali zajedničko odlučivanje o većim kupovinama mora biti. Naravno ovo sve ovisi o tome da li tebi 3500 kn predstavlja veliku kupovinu ili toliko potrošiš na pizdarije bez razmišljanja jer si financijski iznadprosječno pokriven. 

Velikoj većini 3500 kn je veliki iznos koji dosta utječe na financije u kučnom proračunu obitelji pa samim time mislim da je i potreban zajednički dogovor oko takve sume za neku igračku za čisto tvoju zadovoljštinu, jer mislim da bi i većina muških htijela znati i odlučiti sa ženom ako ona hoće dati 3500 kn za bundu, koja joj također nije životno neophodna za život kao i nama PS4.

Sve je to stvar prioriteta, raspoloživih financijskih sredstava i općenito dogovora u obitelji kako se raspolaže sa novcem unutar obitelji, da li zajedno trošite sve ukupna zarađena novčana sredstva ili svako troši svoju plaću kako on želi bez uplitanja drugog (ovo mislim da nije zdravo niti pametno, ali sve je stvar dogovora).  

Imam savršeno normalan brak bez tajni i skrivanja. Nikad se nisam interesirao što si žena kupi. Dođe doma i pohvali se što je kupila. Ne skriva to od mene niti ja od nje niti smatram da mora tražiti moje dopuštenje za kupovinu. I to je poanta cijele priče koja je krenula kako nečiji frend skriva od žene što je kupio i onda još vara koliko je to platio. Možda to radi zato što je narušio kućni budžet o kojem pričaš a možda se samo boji žene s kojom živi? To je onda problem. Zato sam ja naglasio da si kupujem stvari koje si mogu priuštiti i koje me vesele i ne bojim se žene jer nemam razloga za to.

Nikada je nisam pitao za mišljenje pri kupovini televizora jer to njoj nema nikakvog smisla. To je moj posao i moj odabir. Isti joj je onaj za 5k kn i onaj za 25k kn. Isto tako meni je pitanje kuhinjskih elemenata nebitno. Dok je njoj to od životne važnosti. Stoga se ona ne miješa u moju kupovinu televizora kao niti ja u kupovinu kuhinje. O beznačajnim stvarima poput konzole nema smisla raspravljati. Jako dugo sam u braku i nikada nisam znao koliko žena zarađuje. Nikad me to nije interesiralo. Bez obzira na to stekli smo popriličnu zajedničku imovinu. Omogućili djetetu da zavrsi faks u americi a drugome da doktorira ovdje. Takve stvari su rijetke u nenormalnim brakovima. 

17 godina
Ezio kaže...

ti si jedan jako ozbiljan čovjek. zato i igraš samo fifu. jer ozbiljni muškarci ne igraju ništa drugo

Vidim da ne razlikuješ riječi samo i uglavnom. No ako ti je namjera bila biti duhovit, možda se nekome i svidi. No kako bilo, godinama sam rentao igre za sve konzole. Odigrao većinu toga a zadnjih par godina izgubio sam interes za igranjem kakav sam imao prije. Odigram si poneku ekskluzivu i to je to. Nogomet je moj život. Igram ga od malih nogu, igram ga aktivno i sada i igrat ću ga dok ću god moći hodati. Stoga volim igrati nogomet i na konzoli i igram ga više i češće nego ostale igre. Zato sam i rekao da uglavnom igram fifu.

17 godina
PlayStation 4

ajmo deco dat sad jedan drugome ruku i ne svadajt se

te izrec oni staru pionirsku 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Imam savršeno normalan brak bez tajni i skrivanja. Nikad se nisam interesirao što si žena kupi. Dođe doma i pohvali se što je kupila. Ne skriva to od mene niti ja od nje niti smatram da mora tražiti moje dopuštenje za kupovinu. I to je poanta cijele priče koja je krenula kako nečiji frend skriva od žene što je kupio i onda još vara koliko je to platio. Možda to radi zato što je narušio kućni budžet o kojem pričaš a možda se samo boji žene s kojom živi? To je onda problem. Zato sam ja naglasio da si kupujem stvari koje si mogu priuštiti i koje me vesele i ne bojim se žene jer nemam razloga za to.

Nikada je nisam pitao za mišljenje pri kupovini televizora jer to njoj nema nikakvog smisla. To je moj posao i moj odabir. Isti joj je onaj za 5k kn i onaj za 25k kn. Isto tako meni je pitanje kuhinjskih elemenata nebitno. Dok je njoj to od životne važnosti. Stoga se ona ne miješa u moju kupovinu televizora kao niti ja u kupovinu kuhinje. O beznačajnim stvarima poput konzole nema smisla raspravljati. Jako dugo sam u braku i nikada nisam znao koliko žena zarađuje. Nikad me to nije interesiralo. Bez obzira na to stekli smo popriličnu zajedničku imovinu. Omogućili djetetu da zavrsi faks u americi a drugome da doktorira ovdje. Takve stvari su rijetke u nenormalnim brakovima. 

Evo par stvari sam označio koje su izuzetno zanimljive. Ovim tekstom smo saznali da si definitivno van hrvatskog prosjeka po zaradi i da ti definitivno kupovina PS4 ne predstavlja nikakav bitni utjecaj na kučni proračun, pa samim time dolazimo i do zaključka zašto si gore imao onakav komentar.

Izuzetno mi je čudno da se nisi nikada interesirao šta ti žena kupi tj. sebi što je jednostavno normalno da te zanima šta ona radi, šta voli, šta si želi kupiti i da li si je to kupila (sada govorimo o kupnji). Mene zanima šta si moja žena kupi, ne iz razloga da ju špijuniram nego jednostavno sudjelujem u njezinom životu, čak znam sa njim ići u kupovinu i predlažem joj šta na njoj bolje izgleda i da si to odabere.

Iduće je to da moju ženu zanima koji ćemo TV kupiti, koja dijagonala, koje su njegove mogućnosti i kako će se to uklopiti kod nas u prostor, makar ju tehnika uopće ne zanima, ali voli biti upućena u te stvari i to me zapravo veseli jer sudjeluje u nečemu što nju ne zanima toliko, ali želi biti dio toga.

Inače kada smo namještali kuću jedan i drugi smo aktivno sudjelovali u opremanju kompletne kuće pa tako i u nabavci kuhinje, jer budimo realni oboje ćemo u njoj provoditi vrijeme i treba biti prilagođena željama od nas oba dvoje, a ne samo od nje - pa nije valjda da samo tvoja žena boravi i radi u kuhinji ili da ti vizualni izgled kuhinje uopće nije bitan.

Dugo ste u braku i nitko ne zna koliko tko zarađuje???????? Ovo je izuzetno čudno i po meni apsolutno neprihvatljivo. Shvaćam da u tvom slučaju novac uopće ne predstavlja nikakav problem, ali definitivno volim znati koliko moja žena zarađuje, a isto tako i ona voli i zna koliko ja zarađujem i to smatram normalnim u zdravom funkcioniranju braka.

Ne bi volio da ovo izgleda kao napadanje tebe i tvog načina funkcioniranja sa vlastitom ženom, jer budimo realni tko sam ja da pametujem tebi, ali definitivno funkcionirate na drugačiji način nego večina drugih parova.

Vjerojatno je to i uzrok financijsko "bogatstvo" i dužina zajedničkog života, u svakom slučaju želim Vam još dugo sretnog i zajedničkog života.

P.S. Da se razumjemo, ne kažem da tvoj način življenja ne valja ili da nije dobar nego je samo drugačiji barem od mog nekog poimanja načina zajedničkog života, vrlo lako moguće da sam u tvojoj koži da bi živio na isti način kao i ti. To je ono šta bi bilo kad bi bilo

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 9:49 (MasterOfDisaster).
15 godina
PlayStation 4

Svašta čovjek može saznati na ovoj temi. Od tehnikalija do životnih filozofija.

PSN - darklydexter
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Moja žena zna da se udala za geeka koji voli tehniku. Ja ne trošim recimo na izlaske, rascugavanje s ekipom svaki vikend i sl, ali za tehniku dajem bez problema.

I većinom to bude na rate ne zato što nemam para nego jer je garancija dugačka i nema razloga da platiš odjednom. 3500kn odjednom je puno love, ali 145kn/mj je ok iznos koji većina sigurno zapije svaki vikend :-)

No, također, vodimo evidenciju budgeta (YNAB aplikacija), imamo uvid oboje u sve bankovne račune i znamo točno u svakom trenutku koliko novaca imamo raspoloživo za taj mjesec i koliko smo potrošili na što.

Tako da mi nije problem kupit nešto i ne bojim se žene. Ali nekad me zna pred njom biti sram dok kupim nešto skupo - jer budimo realni iako oboje imamo dobre plaće, većina nije te sreće.

Pa ako ona ne pita koliko je koštalo, a često ju ne zanima, onda joj ni ne kažem. Iako, pošto me pozna da je sigurno nešt skupo :-D Al nikad nisam lagao, jer ionako bi vidjela na bankovnom računu :-P

No, VR bih još lako opravdao, teže bih objasnio zašto sam potrošio 3.500kn na igre kroz 11. i 12. mj. te još 1200kn za joystick za Elite Dangerous :-) Srećom nije pitala ništa osim "Pa koliko nam joysticka treba?" :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 9:47 (Bitanga).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

ajde Bitanga prestani hranit trola djizssss!

covjek dodje pogledat kaj ima kad ono forum.hr spika o to   na jebenom IT forumu fakat se znate navuc .

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 11:25 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

do vraga, šta sam sad propustio??

PSN - darklydexter
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Da prekinem malo ovo nabacivanje između forumaša, evo jedna super ponuda!!!

Nije kod nas, nego na ALZA.

https://www.alzashop.com/sony-playstation-4-slim-d4463621.htm?utm_medium=email&utm_source=alzamailing&utm_campaign=akce170127_MLG34871&ident=C8F8550A-5824-4FDA-9AE5-B5F91066DE0C

Naravno, kome je nije ispod časti imati običnu verziju

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
4mal kaže...

ajde Bitanga prestani hranit trola djizssss!

covjek dodje pogledat kaj ima kad ono forum.hr spika o to   na jebenom IT forumu fakat se znate navuc .

Pa šta sam ja sad radio? :-) Vidim da su se brisale neke poruke, al ja nisam kriv ovaj puta jer nisam ništa pisao od zadnjeg posta :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
PlayStation 4

pojma nemam kaj se dogodilo

PSN - darklydexter
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
millo kaže...

Da prekinem malo ovo nabacivanje između forumaša, evo jedna super ponuda!!!

Nije kod nas, nego na ALZA.

https://www.alzashop.com/sony-playstation-4-slim-d4463621.htm?utm_medium=email&utm_source=alzamailing&utm_campaign=akce170127_MLG34871&ident=C8F8550A-5824-4FDA-9AE5-B5F91066DE0C

Naravno, kome je nije ispod časti imati običnu verziju

Opa, pa ovo je žešće jeftino. Svaka čast za link, već sam nabavio identični PS4, ali kod nas je bio 2.099 kn, a sada u Alzi za cca 1700 kn. Pa bome lijepo.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nov sam sa konzolama i imam u planu nabavit ps4, ali sam vidio da postoji neki ps+ sta moram placat 30 kuna mjesecno da igram multiplayer.

Moze netko objasniti sta to znaci, ako kupim sad npr. star wars battlefront mogu igrati samo sinleplayer ili mogu i multiplayer ako sam kupio igru?

0 0 hvala 0
15 godina
Creatos_3 kaže...

Nov sam sa konzolama i imam u planu nabavit ps4, ali sam vidio da postoji neki ps+ sta moram placat 30 kuna mjesecno da igram multiplayer.

Moze netko objasniti sta to znaci, ako kupim sad npr. star wars battlefront mogu igrati samo sinleplayer ili mogu i multiplayer ako sam kupio igru?

da, plaća se ps+ pretplata, 365 kn godišnje. S time dobiješ online multiplayer i par igara mjesečno free.

PSN - darklydexter
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav

Prodajem kod od 50 funti (PSN UK) za 350 kuna (ušteda 100tinjak kuna). Ako je netko zainteresiran nek me kontaktira na PM :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Creatos_3 kaže...

da, plaća se ps+ pretplata, 365 kn godišnje. S time dobiješ online multiplayer i par igara mjesečno free.

Znaci ako kupim igru od 550 kuna mogu igrati samo singleplayer dok ne platim tu pretplatu?

17 godina
neaktivan
Creatos_3 kaže...

Znaci ako kupim igru od 550 kuna mogu igrati samo singleplayer dok ne platim tu pretplatu?

Da.

Ali probaj nabaviti Battlefront za manje. Stara je to igra. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
Creatos_3 kaže...
Ezio kaže...
Creatos_3 kaže...

Opcenito nikad nemoj kupovat igre za 550kn jer uvijek mozes nac jeftinije. 
Iz UK, oglasnika ili nekih drugih trgovina

15 godina
movie kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Bem ti miša što je ovo dobro! Ali zbilja. Bez podsmijeha. Ako je to uistinu tako kako kažete da je, onako iskreno, za svako divljenje!

17 godina

Kod za For Honor close beta key:

38BE-9CN9-HEM2

BF3:fluffy_inside
13 godina

Iskoristio sam, hvala :)

16 godina
shadowlapy kaže...

Iskoristio sam, hvala :)