- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Vrlo vjerojatno da je problem u DTSu, a sada je dosta popularan na torrentima i H.265.
Pa to mi je čudno jer PS4 ima DTS decoder. Ja sam još na PS3 koristio converter jer tada nije bilo moguće pokrenuti MKV fajlu preko PS3 koji je prekodirao film iz MKV fajle u VOB fajlu koju je podržavao PS3. Nakon konverzije film je koliko se sjećam radio u DTS što je i za očekivati jer VOB podržava DTS, AC-3 kao i linear PCM. Mislim da su na DVD filmovi pohranjeni u VOB formatu. Inače program s kojim sam to radio zvao se MKV2VOB. Znači converter nije prekodirao audio sekciju pa je zato film radio na PS već video format. Audio je i nakon konverzije ostao isti. Inače cijeli postupak je neisplativ. Puno maltretiranja. No u to vrijeme nije bilo media playera kao danas. Danas za gledanje filmova koristim PopCorn A-400 koji radi savršeno u svim mogućim formatima koji trenutno postoje na trištu. Koliko vidim danas bi na PS4 preko media playera trebalo biti moguće pokrenuti MKV fajlu. Pitanje je sada koje formate audio i video zapisa PS4 podržava unutar MKV fajle? Osobno to nisam nikada probao jer nisam imao potrebe. Trebao bi pokrenuti blu ray formate kao što su H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2. Od audia MP3, AAC LC, AC-3. No nisam našao podatak da pokreće i DTS što mi je čudno s obzirom da ima i DTS dekoder. Ako je to istina onda je to malo žešča glupost, pogotovo danas kada je teško naći film koji nije u DTS.
Pokreće PS4 taj DTS, ali samo na optičkom mediju, dakle, blu-ray filmovi. Ako imaš film na USB-u (u .mkv formatu npr.) sa DTS zvukom, onda ti ga neće htjet pokrenut.
jel netko igra pes 17 sa nekim patchem (pravi dresovi, stadioni, lopte itd.)? stavio bi neki patch ali me strah da mi ne banaju račun/konzolu...
dali neko zeli mijenjati bon od 20$ za americke psn racune za 150kn za hrvatske psn racun ili za neki bon od uk psn racuna..
pokrece i 4k raw file aka indentican onom na 4k blu ray-u i slika je fantasticna
probao sam streamat preko plexa isto fercera ok ali do 60 jer mi veza lokalna nije tolko brza
pa stucaju oni na 150Mbita...no ti od 60bit je slika odlicna takodjer...
meni av reciver star 13 godina downstreama pa nemam stim problem tj sa zvukom opcenito
PS Plus: Free Games for January 2017
Day of The Tentacle Remastered, PS4 (Cross buy on PS Vita)
This War of Mine: The Little Ones, PS4
Blazerush, PS3
The Swindle, PS3 (Cross Buy on PS4 and PS Vita)
Azkend 2, PS Vita
Titan Souls, PS Vita (Cross Buy on PS4)
Blazerush, PS3
Azkend 2, PS Vita
36 mjesec zaredom ništa za mene...
Blazerush, PS3
Azkend 2, PS Vita
36 mjesec zaredom ništa za mene...
Pa Fifu neces vidjet na PS+ :P
Inace igre su ok
dali neko zeli mijenjati bon od 20$ za americke psn racune za 150kn za hrvatske psn racun ili za neki bon od uk psn racuna..
Šta ti nudiš?
Inace igre su ok
Pa fifu imam pa mi ne treba na plus a ovo me stvarno ništa ne interesira... i tako svaki mjesec.
Uzeo Ratchet & Clank i Knack na sale-u tek se dwnld za 160 kn-a dobar eksluzive platformer catch
Ja kupio prije par dana v2 za 419kn preko exteme digital, mislim da jeftinije nigdje nema

Uzeo Ratchet & Clank i Knack na sale-u tek se dwnld za 160 kn-a dobar eksluzive platformer catch
Dobro si ubo. BTW, Knack ima 45GB, i ja sam se iznenadio dok sam vidio koliko mi diska ždere, al je odlična.
Upišeš na Sancta Domenici kod za popust na joystick - T-COM-20 i uzmeš ga za 399,20 kn.

Uzeo sam s Alze za cca 330 kuna + 50 kuna je dostava. Dobiješ 10 eura popust ak plaćaš preko paypala, pa ak ti je to opcija, nije loše.
Inace igre su ok
Pa fifu imam pa mi ne treba na plus a ovo me stvarno ništa ne interesira... i tako svaki mjesec.
This war of mine je stvarno nešto posebno i mislim da bi svatko trebao barem probati igrati. Jako "teška" igra za progutati.
Upišeš na Sancta Domenici kod za popust na joystick - T-COM-20 i uzmeš ga za 399,20 kn.
samo napomena,
ako se ne varam, kodovi za SD web shop ( T-COM-15 i T-COM-20 ) vrijede do 31.12.2016 tako da požurite dok još možete.
Ja baš jučer kupio crveni v2 za 425kn , klinac zapeo da hoće crveni (a crni je sa popustom 399kn), preuzeo u poslovnici.
samo napomena,
ako se ne varam, kodovi za SD web shop ( T-COM-15 i T-COM-20 ) vrijede do 31.12.2016 tako da požurite dok još možete.
Ja baš jučer kupio crveni v2 za 425kn , klinac zapeo da hoće crveni (a crni je sa popustom 399kn), preuzeo u poslovnici.
Super,uzeo crni v2 za 399kn danas.
samo napomena,
Ja uzeo godišnju pretplatu za PSN+. Ne vrijedi kod 20% ali vrijedi ovaj od 15%. Nije loše, ispadne jeftinije nego preko PSN. Dođe 339 kn. Izlazi mi pretplata za dva mjeseca pa neka bude u pripremi..
samo napomena,
Ja uzeo godišnju pretplatu za PSN+. Ne vrijedi kod 20% ali vrijedi ovaj od 15%. Nije loše, ispadne jeftinije nego preko PSN. Dođe 339 kn. Izlazi mi pretplata za dva mjeseca pa neka bude u pripremi..
Mozes je odmah aktivirati. Nece ti "ukrasti" 2 mjeseca.
samo napomena,
Mozes je odmah aktivirati. Nece ti "ukrasti" 2 mjeseca.
Da mogu potvrditi gore navedeno, jer sam isao sam produzit 12 mjeseci PS+ , a nisam skuzio da mi je namjesteno na automatsko produzivanje. I sad su mi sjele dvije, i vrijedi mi do 13.12.2018. ili ti 713 dana. Kakav fail
Gdje je najjeftinije uzet 1tb slim model sa par igara? Bio je nedavno takav bundle s 3 igre za 2500kn, ali su ga ubrzo digli na 2800-3000 :D
Gdje je najjeftinije uzet 1tb slim model sa par igara? Bio je nedavno takav bundle s 3 igre za 2500kn, ali su ga ubrzo digli na 2800-3000 :D
Da, tako funkcioniraju sniženja :-P Propustio si ih.
Pozdrav!
Jucer sam nabavio svoj Playstation 4 Pro :)
I naravno evo vec prvih "problema". Jucer sam radio mjesta u dnevnom za njega da ga mogu (za stalno) prikopcati na TV, no u meduvremenu sam ga odlucio prvi put upaliti tako da ga spojim na monitor: LG Flatron IPS236 (u linku mu stoje specifikacije). Spojio sam ga naravno preko HDMI-a.
Nakon što sam ga upalio, na monitoru mi se pokaze poruka:
HDMI
OUT OF RANGE
134,9 KHz / 60 Hz
I vidim po internetu, tj po stranim forumima da postoje isti problemi, no medutim ti problemi se pojavljuju u slucaju kada ps4 spajamo na NE fullHD monitore (Non-1080p), sto kod mene nije slucaj. I idem ipak poslusat njihov savjet: Pogasio sam ps4 drzeci power tipku dok se nije cuo 2. beep. Nakon sto se PS4 pogasio, pricekao sam te ga upalio drzeci power tipku ponovo dok se nije cuo 2. beep. Tu je PS4 trebao uci u safe mode - tek toliko da provjerim rezoluciju. I da stvar bude jos bolja, safe mode mi takoder ne radi - pojavio mi se crveni ekran.....
Ne onako jednobojna crvena, nego neke crvene titrajuce crtice preko cijeloga ekrana. I tu sam ga ponovo prisilno ugasio i ostavio na miru.
Ima li netko rjesenje za ovo? Danas cu ga spojiti na TV pa ce vjerojatno sve funkcionirati, ali me ovo jako jako kopka s obzirom da sam ga prvi put upalio, i sve je ovako ispalo!
Pozdrav!
Ne onako jednobojna crvena, nego neke crvene titrajuce crtice preko cijeloga ekrana. I tu sam ga ponovo prisilno ugasio i ostavio na miru.
meni ovo izgleda kao neki kvar. ne valja kabel, ne valja hdmi ulaz na monitoru, ili nedajbože-ne valja ps4.
Pozdrav!
meni ovo izgleda kao neki kvar. ne valja kabel, ne valja hdmi ulaz na monitoru, ili nedajbože-ne valja ps4.
Joooj, nadam se da je do HDMI-a (koristio sam njegov, od PS4-a). HDMI ulaz na monitoru mi garant radi posto sam Xbox360 spajao na njega i sve je bilo u redu.
Budem ga probao sa istim spojiti na TV cim dodem doma, a probat cu ga spojiti i na monitor, al sa drugim kablom...
Pozdrav!
Pa mislim da bi mu to da ne radi ps4 jos bila i najbolja verzija posto sigurno ima garanciju za njega, a za monitor tko zna :)
Pozdrav!
Pa mislim da bi mu to da ne radi ps4 jos bila i najbolja verzija posto sigurno ima garanciju za njega, a za monitor tko zna :)
ne znam, meni se ne bi dalo nositi na servis. a ako je do kabla samo, to je najlakše rješivo